Naslovna  /  affiliate marketingSvi  /  10+ partnerskih programa i softvera za programe preporuke za vaše poslovanje

10+ partnerskih programa i softvera za programe preporuke za vaše poslovanje

affiliate programi

Prodaja proizvoda i usluga putem interneta danas je način poslovanja. Za neke je to zlatni rudnik, a za druge svakodnevna borba.

No ključno je kako ćete voditi svoj posao. Morate razmišljati izvan okvira kako biste povećali svoj prihod na više frontova.

Znate koliko može biti teško privući dosljedne potencijalne klijente na vašu web stranicu. Pa zašto ne zatražiti pomoć drugih?

Postoji rastući trend koji neke web poduzetnike pretvara u milijunaše - affiliate marketing.

U 2016. američki trgovci su potrošili 4.7 milijardi dolara o affiliate marketingu. Očekuje se da će se povećati na gotovo $ 7 milijardi od 2020.

Izgradnjom vašeg affiliate marketinga ili kampanje preporuke, možete eksponencijalno povećati svoju prodaju. Zamislite da imate tim od 50 promotora koji su izvrsni u onome što rade.

Oni dovode vruće potencijalne kupce na svoje web-mjesto i na kraju okreću veliki dio njih na vaše web-mjesto. To je kao da imate predan tim prodavača na svojoj strani.

Ako vam ovo zvuči dobro, onda trebate učiniti affiliate i postupak preporuke što je moguće jednostavnijim. Jedna je opcija korištenje kvalitetnog affiliate programa i programa preporuke.

Evo popisa od 10 koje biste trebali provjeriti!

1. Objavite Affiliate Pro

Ako želite stvoriti vlastitu affiliate program, trebali biste razmotriti Post Affiliate Pro. Post Affiliate Pro je softver koji vam omogućuje stvaranje i upravljanje vašim partnerskim programom od vrha do dna.

Uživajte u slobodi kreiranja vlastitih promotivnih kampanja, koristeći višestruke metode praćenja, stvarajući sveobuhvatna izvješća i prilagođavajući svoje strukture provizija prema vašim željama.

Post Affiliate Pro integrira se s više od 200 CMS sustava i procesora plaćanja te nudi besplatnu uslugu integracije. Usluga se temelji na pretplati i počinje s 97 USD mjesečno.

Pregled provizija za post Affiliate Pro

2. Prvi promotor

prvi promotor

Ako tražite softverski program koji je brz i jednostavan za korištenje, onda je ovo jedan koji vrijedi provjeriti. Prvi promotor omogućuje vam da pokrenete svoj partnerski i referalni program u roku od nekoliko minuta.

Dolazi s dobitnim nagradama, što znači da vaši promotori i njihovi prijatelji dobivaju gotovinu, kredite ili popuste. Također možete prihvatiti plaćanja s više platformi, uključujući PayPal i Stripe.

Pogodan je za SaaS (software-as-a-service) i koriste ga mnoge tvrtke u toj industriji. Možete jednostavno postaviti cijene pretplate za svoje usluge.

Zatim će platforma prilagoditi provizije za svako obračunsko razdoblje.

Također dolazi s PayPal masovnim plaćanjima, koja možete postaviti i poslati za nekoliko minuta. Povrh svega, možete integrirati platformu s njihovim API-jem, Braintree, Recurly ili Chargebee, da spomenemo samo neke.

Možete ga isprobati danas besplatno ili se prijaviti na početni paket za 49 USD, poslovni paket za 99 USD ili poslovni paket za 149 USD.

3. Scaleo

Scaleo je inovativni softver za affiliate marketing koji se može koristiti kao affiliate program ili kao samostalna platforma za stvaranje vlastite affiliate mreže.

To je widgetizirano white-label affiliate marketinško rješenje koje nudi potpunu prilagodbu korisničkog sučelja kako bi odgovaralo vašem brendu – od logotipa do sheme boja. Zadivljujući dizajn s nenadmašnom funkcionalnošću, snažna pozadina s desecima inovativnih značajki, uključujući ultrabrza preusmjeravanja, 10+ opcija ciljanja, prilagođene obavijesti i pametno preusmjeravanje prometa - svidjet ćete se Scaleo. Jednostavna integracija s: Google Tag Manager (GTM) za praćenje temeljeno na kolačićima, Shopify, Woocommerce, Tilda, Wix, Big Commerce, Magento, CS-Cart, OpenCart, Squarespace i mnogi drugi.

Scaleo dolazi s ugrađenim algoritmom Anti-Fraud Logic™ koji pomaže eliminirati i spriječiti prijevarne klikove i transakcije u stvarnom vremenu.

Trenutačni pristup 14-dnevnom probnom razdoblju; kreditna kartica nije potrebna. Planovi počinju od 299 USD mjesečno.

4. Referral Candy

uputni slatkiš

Referral Candy još je jedan program koji vam omogućuje da odaberete različite načine nagrađivanja svojih suradnika. Na primjer, možete koristiti gotovinu, popuste, kredit u trgovini ili besplatne proizvode.

Možete jednostavno izraditi vlastitu temu koristeći svoj logo i banner. Zatim postoje mnogi widgeti koje možete koristiti za promicanje svog partnerskog programa.

Na primjer, možete upotrijebiti mali skočni prozor koji poziva zagovornike da se prijave. Ili možete ugraditi obrazac za prijavu na jednu od svojih web stranica.

Zatim za kupce možete koristiti skočni prozor nakon kupnje koji od kupaca traži da preporuče svoje prijatelje. Cijena za ovaj program je 49 USD mjesečno + mjesečna provizija. A za poduzeće, to je 3,999 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje).

5. Unutarnji krug

Innercircle će vam pomoći da podignete svoje preporuke na višu razinu. Ne samo traženje preporuka, već i izgradnja zajednice zagovornika marke na temelju vaših postojećih kupaca.

Crowdsource stvaranje sadržaja, prikupljanje recenzija i stvaranje društvenih dokaza. Zbog toga vaše preporuke dolaze iz provjerenog izvora i mnogo su relevantnije.

Birajte između desetaka predložaka kampanja ili počnite od nule kako biste ispunili marketinške i KPI-ove proizvoda brže nego ikad. Platforma će vam pomoći da klijente pretvorite u lojalne zagovornike, aktivirate ih kao dio svog unutarnjeg kruga i nagradite ih za sudjelovanje – sve na jednoj platformi.

Što se tiče cijena, one počinju od 99 USD mjesečno za startup plan i 0% naknade za preporuke u svim planovima.

možete zatražiti 14-dnevno probno razdoblje na njihovoj web stranici kako biste vidjeli rezultate u tren oka.

unutarnji krug

6. Virusne petlje

virusne petlje

Ono što ovaj program preporuke čini jedinstvenim je to što ga možete koristiti u različitim scenarijima. Na primjer, ako ste nova tvrtka ili planirate pokrenuti novi proizvod, možete ga koristiti za hosting kampanja prije pokretanja.

Zatim svoju prisutnost na društvenim mrežama možete podignuti na višu razinu pomoću značajke virusnih darivanja. Naravno, možete ga koristiti i za tradicionalni program preporuke.

Možete brzo postaviti svoj program s njegovim unaprijed napravljenim predlošcima - nema potrebe da budete tehničari.

Jednostavno je pratiti aktivnost vaših kampanja izravno s vaše nadzorne ploče. Možete vidjeti napredak svojih kampanja u stvarnom vremenu.

Što se cijena tiče, ona počinje od 34 USD mjesečno za plan pokretanja, 69 USD mjesečno za rastući plan i 208 USD mjesečno za plan napajanja.

7. Referenca

upućivanje

Ako želite prilagodbu za svoju affiliate marketinšku kampanju, Refersion je platforma koju trebate isprobati. Na primjer, možete stvoriti jedinstvenu strukturu provizije, pa čak i implementirati prilagođene značajke (uz pomoć programera).

Tu je i prilagođeno izvješćivanje koje možete koristiti za određivanje uspjeha svojih kampanja.

Ako imate više trgovina za praćenje, to možete učiniti brzo pomoću platforme. Do danas postoji više od milijun prijava za partnere, tako da mora da nešto radi kako treba!

Postoje dvije opcije plana za odabir — 89 USD mjesečno za profesionalni paket i prilagođena cijena za poslovni paket.

8. EarlyParrot

rasti kroz

Ako imate tvrtku za e-trgovinu ili SaaS ili želite napraviti popis e-pošte za svoju tvrtku, onda je EarlyParrot odlično rješenje. Ovu platformu je moguće brendirati, što olakšava promociju vaše tvrtke.

Lako se instalira i postavlja. Osim toga, integrira se s alatima kao što su Shopify, Drupal, WordPress, ConvertKit, Clickfunnels, MailChimp itd.

Vizualni uređivač olakšava praćenje, uređivanje i podešavanje vaše kampanje. Možete odabrati različite opcije nagrađivanja, poput koda kupona, tajne veze, nadogradnje računa ili proizvoda za preuzimanje.

Možete besplatno isprobati ovu platformu koja dolazi s osnovnim značajkama. Zatim, ako želite nadogradnju, možete platiti 99 USD mjesečno za otključavanje svih značajki, ali uz određena ograničenja.

Ako želite ukloniti ograničenja, možete očekivati ​​da ćete platiti 125 USD mjesečno.

9. Tapfilijat

tapfilijat

Ako tražite affiliate program koji možete postaviti za nekoliko minuta, a nudi 0% transakcijskih naknada, isprobajte Tapfiliate. Dolazi s nizom značajki koje vam mogu pomoći privući podružnice za vaš SaaS ili e-trgovinu.

Na primjer, možete dati jedinstvene kodove svakoj podružnici. I onda ih nagradite za njihova obraćenja. Da biste pomogli u promociji, možete upotrijebiti njegovu poboljšanu značajku dijeljenja putem društvenih mreža.

To vam omogućuje da razvijete svoj brend i kontrolirate svoju poruku koristeći društveni sadržaj.

Postoje dva paketa za odabir — 69 USD mjesečno i 149 USD mjesečno za timove.

10. PayKickstart

PLATI KICKSTART

Poduzetnici razumiju težak položaj prikupljanja kapitala za pokretanje i razvoj svog poslovanja. Ključno je imati prave alate za brzu prodaju svojih proizvoda.

PayKickstart je izuzetna platforma za prodaju digitalnih proizvoda, usluga i fizičke robe. Većina je spremna za rad u roku od nekoliko minuta.

Možete postaviti jednokratne i pretplatničke pakete. Želite li ponuditi besplatnu probnu verziju prije nego što se korisnici obavežu? Sve to možete učiniti na ovoj platformi.

Ostale značajke uključuju mogućnost plaćenih probnih razdoblja i nadogradnju/smanjenje članstva.

11. Affiliatly

affiliatly

Affiliatly je platforma jednostavna za korištenje koju možete koristiti za stvaranje, upravljanje i praćenje svog affiliate programa. Idealan je za e-trgovine.

Možete brzo generirati veze za svoje podružnice i zatim pratiti njihov napredak na svojoj nadzornoj ploči.

Na primjer, možete vidjeti detaljnu statistiku o posjetima i njihovoj zaradi.

Zatim, kada dođe vrijeme da platite svojim podružnicama, to možete učiniti izravno putem svoje ploče.

Možda će vam se svidjeti i cijena koja počinje od 16 USD mjesečno za početni paket, 24 USD mjesečno za napredni paket, 39 USD mjesečno za profesionalni paket, 59 USD mjesečno za Pro 1000, 79 USD mjesečno za Pro 2500 i 129 USD/mj. mo za Pro neograničeno.

12. Magija preporuke

referalna magija

Referral Magic nudi način za jednostavnu integraciju svoje platforme u vašu web stranicu. Idealan je za SaaS tvrtke koje žele lako pratiti posjetitelje i konverzije.

Također je prikladan za upotrebu u kampanjama koje hostirate na raznim platformama. Na primjer, ako koristite društvene medije da ponudite nagrade za kupnje i nadogradnje, sve to možete pratiti koristeći Referral Magic.

Platforma prati sve analitike u stvarnom vremenu, plus dobivate izvješća uživo za svaku aktivnu kampanju.

Cijene planova počinju od 99 USD mjesečno ili možete uštedjeti plaćajući godišnje 999 USD. Ako želite imati platformu na svom poslužitelju, tada možete platiti 2,997 USD jednokratne naknade.

13. Pozovite preporuke

pozvati preporuke

Evo robusne platforme koju možete koristiti za promicanje svog programa preporuke. Možete ga jednostavno integrirati u više platformi, uključujući mobilne uređaje, e-mailove i aplikaciju Facebook timeline.

Dolazi s dubinskom analitikom koja vam omogućuje filtriranje podataka prema svakom kanalu preporuke. To uključuje pregled broja klikova, registracija, prodaje i mobilnih instalacija.

Za postavljanje nisu potrebne vještine kodiranja. Dolazi s WYSIWYG uređivačem.

Postoje dva plana za odabir: osnovni plan iznosi 79 USD mjesečno ili 99 USD godišnje, a standardni plan iznosi 199 USD mjesečno ili 249 USD godišnje.

Pronalaženje najboljeg affiliate programa za vas

Nema razloga da nemate aktivan partnerski program i program preporuke. Alati su dostupni — samo morate znati gdje tražiti.

Ovaj popis uključuje niz opcija koje možete koristiti na temelju svog proračuna i potreba.

Iskoristite besplatne probe kako biste vidjeli koji od njih savršeno odgovara vašoj robnoj marki. Onda se svakako vratite i javite nam kako vam ide!

Saphia Lanier je pisac B2B sadržaja za Poptin. Većinu dana provodi istražujući i pišući o temama koje se odnose na SaaS i digitalni marketing. Uživa u dugim noćima istražujući o svojoj niši, povezujući se s profesionalcima istomišljenika i grickajući svoje najnovije domaće veganske poslastice.