Domaći  /  Svirazvoj web stranica  /  3 najbolje aplikacije za skočne prozore i obrasce za Silverstripe

3 najbolje aplikacije za skočne prozore i obrasce za Silverstripe

Prilikom izrade poslovnih planova i strategija često ulažemo velike napore u traženje platformi koje bi nam omogućile automatizirati i pojednostaviti stvari za razvoj web stranice, upravljanje sadržajem i marketing putem e-pošte. Naravno, ovo su oni veći.

Jedna od tih platformi je Silverstripe. To je intuitivni sustav za upravljanje sadržajem (CMS) koji vam omogućuje izradu vlastitih web stranica i postizanje izvanrednih rezultata, bilo da ste stručnjak za web dizajn ili tek početnik. 

osnovni pregled

Kako se približavate kraju razvoja vaše web stranice, u vezi s postizanjem boljih poslovnih rezultata, možda se pitate što učiniti sljedeće kako biste dodatno razvili svoj brend i dosegnuli više kupaca.

Jedan od najisprobanijih i testiranih načina za povećanje prodaje i poboljšanje stope konverzije su skočni prozori i ugrađeni obrasci! A Studija slučaja pokazuje da samo dodavanjem izlaznog skočnog prozora u svoju trgovinu e-trgovine možete ostvariti povećanje konverzija do 187%.

Kako skočni prozori i obrasci pomažu

Skočni prozori i obrasci nude vam a razne mogućnosti koje možete učiniti kako biste maksimalno povećali potencijal svojih marketinških napora. Neki od njih su:

 • Da biste dobili više stope konverzije
 • Za smanjenje stope napuštanja košarica i povećanje prodaje
 • Za stvaranje potencijalnih klijenata i povećanje popisa za slanje e-pošte

Sa skočnim prozorima možete ići više od toga! Možete učiniti gotovo sve što vam srce poželi; od ponude ekskluzivnih ponuda, promicanja sadržaja, dobivanja pretplatnika na newsletter, do spašavanja napuštenih kolica i svega između. Ovi skočni prozori imaju mogućnost privlačenja vaših posjetitelja što nijedan drugi kanal ne može. Obrasci bi vam, s druge strane, pomogli da segmentirate svoje posjetitelje kako biste znali kako doprijeti do njih i bolje komunicirati s njima.

Sada je vrijeme da maksimalno iskoristite svoju Silverstripe stranicu uz pomoć ove 3 najbolje aplikacije za skočne prozore i obrasce!

Poptin

Poptin je jedna od najjednostavnijih aplikacija za skočne prozore i obrasce s kojima se možete susresti, bez obzira imate li iskustva u kodiranju ili ga nemate.

Zaista je jednostavno i koristi se sučeljem za povlačenje i ispuštanje koje bi vam omogućilo stvaranje prekrasnih skočnih prozora i ugrađenih obrazaca u samo manje od dvije minute!

Poptin nudi različite vrste skočnih prozora kao što su:

 • Svjetlosne kutije
 • Skočni prozori s odbrojavanjem
 • Prekrivanja preko cijelog zaslona
 • Klizni skočni prozori
 • Gornja i donja traka

Svaka vrsta ima drugačiju svrhu ovisno o vašoj poruci. Nakon što odaberete onaj koji vam se više sviđa, možete početi dodavati ili uklanjati elemente i polja, boje, fontove, veličine, slike i tekstove. Toliko lakoće!

5e4b3b7a1e21af20c437688a_Sendlane_Integration_Poptin_Countdown-1024x656 (1)

Pobrinuti se da ono što ste dizajnirali bude najučinkovitije nikada nije bilo tako jednostavno, jer Poptin ima opciju A/B testiranja. To vam omogućuje testiranje skočnih prozora i otkrivanje onoga što treba poboljšati, zadržati i ukloniti.

Evo još nekoliko korisnih Poptin značajke:

Poptin značajke:

 • Povucite i ispustite sučelje
 • Visoka razina prilagodbe
 • Napredne mogućnosti pokretanja
 • Napredne opcije ciljanja
 • A / B testiranje
 • analitika
 • integracije
 • Korisnička podrška

Još jedan izvrstan alat koji morate imati za skočne aplikacije su opcije pokretanja i ciljanja. Ovi alati mogu otkriti ponašanje posjetitelja i mogu odrediti osobu publike, omogućujući vam da svoj skočni prozor prikažete pravoj osobi u pravo vrijeme, a da to ne ometa njihovo iskustvo pregledavanja. Neki primjeri pametnih okidača su pokušaji namjere izlaza, postotak pomicane stranice, nakon klika na određeni segment i više.

Ako koristite druge alate i platforme kao što su WordPress, Blogger, Wix i druge slične web-lokacije, nećete biti i ne morate se brinuti jer Poptin nudi široku lepezu različitih integracija koje bi pomogle vašem poslovanju da radi besprijekorno i učinkovito.

U slučaju da naiđete na problem i trebate pomoć, uvijek ćete imati prijatelja u Poptinovom timu za korisničku podršku s kojim se možete obratiti putem chata, e-pošte ili telefona. S Poptinom ćete također imati pristup bazi znanja i Facebook grupi gdje možete pronaći korisne savjete i relevantne informacije od stručnjaka iz industrije i marketinških stručnjaka.

Cijene: Poptin nudi četiri različita plana uključujući i jedan besplatni. Svaki od njih uključuje neograničen broj skočnih prozora koje možete izraditi za vlastitu trgovinu.

Korisnički obrasci

Silverstripe's Userforms omogućuje korisnicima CMS-a stvaranje i prilagodbu dinamičkih obrazaca uz pomoć sučelja za povlačenje i ispuštanje. Ovaj dodatak će vas poštedjeti uplitanja u bilo kakve kodove jer je jednostavan za navigaciju.

Značajke korisničkih obrazaca

 • Možete izraditi obrazac pomoću svih glavnih polja obrasca (tekst, e-pošta, padajući izbornik, potvrdni okvir itd.)
 • Ima mogućnost proširivanja korisničkih obrazaca iz drugih modula za pružanje dodatnih polja.
 • Dolazi s mogućnošću slanja obrasca e-poštom većem broju osoba 
 • Možete pregledati poslane podneske i izvesti ih u CSV
 • Možete definirati prilagođene poruke o pogrešci i postavke provjere valjanosti
 • Imate mogućnost prikazivanja i skrivanja polja pomoću javascripta na temelju korisničkih unosa
 • Prikazuje poruku potvrde kada napuštate djelomično ispunjen obrazac.

Ovaj modul je više tehnološke strane, ali njegovo korisničko sučelje definitivno je od velike pomoći kada želite privući potencijalne kupce i segmentirati svoje posjetitelje na temelju njihovih osobnih podataka.

Silvercartov CustomHTMLForm

SilverCart's CustomHTMLForm modul je za Silverstripe koji vam omogućuje stvaranje fleksibilnih i prilagodljivih obrazaca s prilagođenim HTML kodom na temelju definicija polja obrazaca safira. Za razliku od Poptina i UserForms, ovaj dodatak koristi kodove za stvaranje obrazaca za registraciju, obrazaca za kontakt i drugih vrsta obrazaca za vaše web mjesto.

Ako niste ljubitelj kodova, ovo vam možda neće savršeno odgovarati. No, prednost stvaranja obrazaca putem CustomHTMLForma je ta što možete odlučiti što ćete dobiti od svojih posjetitelja i to izravno unijeti jer imate potpunu kontrolu. Možete sami postaviti zahtjeve u polju poput posebnih znakova, adrese e-pošte, datuma, valute, brojeva, minimalne duljine i mnogih drugih.

Zamotati

Silverstripe je jedna od najdinamičnijih CMS platformi koje postoje. A uz pomoć gore spomenutih skočnih prozora i aplikacija/modula obrazaca, bit ćete na odličnom početku dok se veselite postizanju svojih poslovnih ciljeva.

Iako se ove aplikacije nekako razlikuju jedna od druge, svaka ima svoj način da vas vodi do uspjeha. Ostvarivanje većeg broja potencijalnih kupaca nikada ne bi predstavljalo problem da krenemo dalje, a povećanje prodaje također bi bilo jedan od najvećih učinaka, pogotovo što sada možete spasiti napuštena kolica pomoću izlaznih skočnih prozora! Svi se visoko preporučuju i vrlo su korisni za sve vrste poslovanja. 

Ako tražite sve-u-jednom, jednostavno rješenje za skočne prozore i obrasce za svoju web stranicu Silverstripe, onda je Poptin pravi za vas. Ne samo da vam daje prijateljsko sučelje, Poptin nudi i unaprijed izrađene predloške koji su vrlo prilagodljivi za vašu marku. Također možete testirati A/B kako biste najbolje iskoristili svoje strategije skočnih prozora i obrazaca.

Uzbuđeni smo što ćete doživjeti blaženstvo skočne aplikacije na svojoj Silverstripe stranici!

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.