Domaći  /  Sviodredišne ​​stranice  /  7 jednostavnih za korištenje, visokokvalitetnih alata za izradu odredišne ​​stranice

7 visokokvalitetnih alata za izradu odredišnih stranica jednostavnih za korištenje

odredišne ​​stranice

Digitalni marketing odavno je postao glavni alat za generiranje poslovanja za organizacije bilo koje veličine, oblika ili oblika. Puno radnih sati i veliki proračuni dodijeljeni su brendiranju, podizanju svijesti i privlačenju posjetitelja na web stranice s brošurama i web stranice za e-trgovinu. Učinkovito ulaganje u SEO omogućuje, s vremenom, osvajanje visokih ljestvica u rezultatima Google pretraživanja, živahna Facebook poslovna stranica s mnogo sljedbenika također je važna prednost, sudjelovanje u raspravama na relevantnim forumima može pomoći u povećanju povjerenja i interesa za proizvode ili usluge. Odličan način za postizanje brzih rezultata je pokretanje PPC kampanja na Googleu, Facebooku, Linkedinu, Youtubeu i drugim platformama.

Kako bi PPC kampanja uspjela, potencijalni kupci moraju biti usmjereni na odredišnu stranicu koja pretvara što veći postotak njih u one koji idu naprijed i obave kupnju ili nas barem kontaktiraju (zahtjevi za dodatnim informacijama nazivaju se "potencijalni kupci" ”). Ima puno toga za reći o dizajniranju odredišnih stranica koje donose visoke stope konverzije, o ovom smo pitanju opširno raspravljali u prethodnom postu – 11 jednostavnih koraka za stvaranje odredišne ​​stranice s visokim CR-om.
Troškovi vođenja reklamne kampanje uključuju kreiranje kampanje, upravljanje njome i plaćanje klikova ili izloženosti (na primjer Googleu ili Facebooku), a sve to zajedno mora koštati manje od prihoda koji kampanja generira.

Više nije potrebno dizajnirati i izrađivati ​​odredišne ​​stranice od nule

U prošlosti se svatko tko je vodio reklamnu kampanju temeljenu na webu morao samostalno baviti stvaranjem odredišnih stranica kampanje, a danas postoje online sustavi koji nude usluge izrade zemljišne stranice. Takve platforme nude izbor između niza unaprijed dizajniranih predložaka koji se mogu mijenjati kako bi odgovarali našim potrebama, performanse odredišne ​​stranice mogu se pratiti (uključujući A/B testiranje), automatski odgovori putem e-pošte (posjetiteljima koji poduzimaju unaprijed definirane radnje, popunjavaju obrazac za kontakt), takvi sustavi omogućuju sučelje s vašom web stranicom, aktivnosti na društvenim mrežama i još mnogo toga.

Postoje mnoge prednosti korištenja sustava za generiranje odredišnih stranica (za razliku od izrade vlastitih odredišnih stranica). Iskorištavanje prednosti mnogih značajki takvih sustava osigurat će da vaše odredišne ​​stranice budu u skladu s najmodernijim, modernim načelima dizajna, kao i da koriste vrhunsku tehnologiju. U ovom postu donosimo vam kratke recenzije sedam naprednih i jednostavnih generatora odredišnih stranica.
Pronaći ćete informacije o kvaliteti predložaka koje imaju i kako se mogu promijeniti da odgovaraju vašim potrebama, načinima praćenja i poboljšanja izvedbe vaših odredišnih stranica (osobito stope konverzije), drugim značajkama (kao što je A/B testiranje , sučelja s vašim web mjestom ili Facebook stranicom), koliko je dobra podrška i koliko košta njihova upotreba.

Instapage

Naziv ovog sustava doista otkriva njegovu pravu prirodu. Mnogi ga smatraju iznimno jednostavnim za korištenje, omogućuje iznimno brzo stvaranje dobrih odredišnih stranica. Za korištenje Instapagea nije potrebno predznanje, praktički svatko može napraviti svoju prvu landing stranicu u roku od deset minuta.
Postoji više od stotinu predložaka za odabir, prikladno organiziranih po kategorijama. Svi su predlošci 100% responzivni, što je bitna značajka u doba kada je ikad bilo sve veći postotak pretraživanja obavlja se putem mobilnih uređaja.

instapage zaslon
Instapage

Prilagodba predložaka je jednostavna, većina elemenata se može povući i ispustiti. Podrška za Instapage ostavlja nešto za željeti, smjernice i pomoć pri maksimalnom iskorištavanju sustava nudi se samo korisnicima premium paketa.
Ne postoji ograničenje broja stranica koje možete izraditi bez obzira koji paket odaberete kupiti, skupi paketi omogućuju korištenje naprednijih značajki (na primjer, osnovni paket ne uključuje mogućnosti A/B testiranja). Osnovni paketi koštaju 29$ mjesečno, profesionalni paketi 55$, a premium paket košta 127$ mjesečno.

Unbounce

Sustav koji nudi izvrsno cjelokupno rješenje za iskusne trgovce. Sve generirane odredišne ​​stranice su 100% responzivne, korisničko sučelje dopušta mnoštvo opcija za redizajn predložaka. Unbounce omogućuje sučelje s mnoštvom platformi kao što su Google analytics, Salesforce, Zoho, Campaign Monitor i druge.

Unbounce sadrži veliki izbor predložaka, ali odabir među njima je težak, možete započeti s praznom stranicom i dodavati elemente po želji. Postoje predlošci čije korištenje morate dodatno platiti.
Postoji 30 dana besplatnog probnog razdoblja. Osnovni paketi koštaju 49 dolara mjesečno i ne uključuju značajke dinamičkog teksta. Najnapredniji, sve uključeni paket košta 199$ mjesečno.

LanderApp

Najveća prednost LanderAppa su dobro dizajnirani predlošci. Nema tako velike raznolikosti, ali visoka kvaliteta to više nego kompenzira. Ne postoje jedinstveni predlošci dostupni uz nadoplatu i nedostaju neke značajke koje se nalaze na drugim sustavima (kao što je dinamičko umetanje teksta prema pojmu pretraživanja koji je posjetitelj upotrijebio). Ponuđena podrška je dobra i uključuje pratnju dodijeljenog predstavnika iz prve faze.
Osnovni paket košta 22 dolara mjesečno i ograničit će broj posjetitelja vaših odredišnih stranica na 3,000 mjesečno (URL-ovi svih odredišnih stranica bit će pod jednim nazivom domene). Napredni paket košta 74$ mjesečno i omogućuje do 25,000 posjetitelja neograničenog broja odredišnih stranica koje se mogu pohraniti pod do 50 različitih domena. Jedinstveni paketi mogu se prilagoditi i postoji besplatno probno razdoblje od 14 dana.

LeadPages

Napredan i relativno kompliciran sustav što ga čini prikladnijim za one s prethodnim vještinama razvoja weba i sposobnošću brzog razumijevanja složenih sučelja. Ova platforma nudi više od pukog stvaranja odredišne ​​stranice, možete dizajnirati alate za hvatanje potencijalnih klijenata koje ćete ugraditi u svoju web stranicu, slati tekstualne poruke, koristiti svoje popise kontakata i još mnogo toga.

olovne stranice
LeadPages

Uz LeadPages ne samo da možete birati između gotovih predložaka, već i učitati vlastite. Alati za tekstualni i grafički dizajn su napredni i morat ćete steći iskustvo kako biste ih najbolje iskoristili.
Sustav omogućuje sučelje s masovnim uslugama e-pošte, platformama za provođenje webinara, korištenje skočnih prozora i više. Navedeni su podaci o prosječnim stopama konverzije za različite predloške. Važno je uzeti u obzir da korištenje nekih predložaka uključuje dodatne troškove.
Leader Pages ne nudi besplatno probno razdoblje. Osnovni paket košta 25$ mjesečno, pro paket 49$, a najnapredniji paket 199$ mjesečno. Postoji dobra podrška, pa čak i webinar s uputama kojem možete prisustvovati.

Pagewiz

Počevši od 2011., Pagewiz je jedan od najpopularnijih sustava za generiranje odredišnih stranica, prikladan kako za početnike, tako i za iskusne web trgovce. Sučeljem Pagewiza lako je rukovati i dolazi sa svim značajkama koje možete očekivati ​​od vodećeg generatora odredišnih stranica, uključujući A/B testiranje, SEO dodatke, analizu podataka u stvarnom vremenu i više. Što se tiče predložaka, Pagewiz je vodeći u industriji s visokokvalitetnim jedinstvenim predlošcima od 100′, koji nisu samo vrlo detaljni i lijepi – već su i izrađeni s fokusom na pretvorbu i dizajnirani da vam pomognu pretvoriti više potencijalnih kupaca. Uz sve ove prednosti, Pagewiz održava vrlo pristupačne planove cijena, počevši od 29$. plus, možete početi s 30-dnevnim besplatnim probnim razdobljem (nije potrebna kreditna kartica).

Pagewiz

Landingi

Relativno nova platforma koja uživa sve veću popularnost. Istina do kraja 2016. godine bilo je samo 3,000 registriranih Landingi korisnika, no brojka je brzo rasla.
Kao što se može očekivati ​​od modernog generatora odredišne ​​stranice vrhunske kvalitete, landingi ima sve što korisnici mogu poželjeti. Svi predlošci su 100% responzivni, mogu se jednostavno prilagoditi (uključujući korištenje vlastitih fontova i slika), jednostavno sučelje s društvenim mrežama i vašom web stranicom, piksel za remarketing, upravljanje potencijalnim klijentima, analiza podataka u stvarnom vremenu, A/B testiranje i još mnogo toga .
Cijene nisu prema unaprijed definiranim paketima, već proizlaze iz broja posjetitelja vaših odredišnih stranica, do 3,000 posjetitelja- 29$ mjesečno, 3,000-10,000 posjetitelja za 59$ mjesečno itd. Nijedan račun nije ograničen s obzirom na broj stranica, imena domena, korisnika ili značajki (sve su značajke dostupne svim korisnicima). Postoji besplatno probno razdoblje od 14 dana.

Hubspot

Hubspot nudi niz alata za marketing i povećanje prodaje, uključujući CRM sustav koji smo elaborirali u prethodnom postu o tome koji je CRM sustav najbolji za vaše poslovanje.
Hubspotov generator odredišne ​​stranice vrlo je poznat, odgovara web marketingu svih oblika i veličina. Postoji izbor između velikog broja atraktivnih predložaka koji se lako mogu prilagoditi. Možete provjeriti kako odredišne ​​stranice koje izradite izgledaju na zaslonima različitih veličina. Postoje napredne značajke kao što su dinamički tekst, obrasci, skočni prozori s pozivom na akciju u idealnom vremenu i još mnogo toga.

Marketing-LandingPages-hubspot
Hubspot

Korisničko sučelje Hubspota je jednostavno, ali treba ga malo upoznati zbog mnogih značajki kao što je A/B testiranje (za naslove, slike, CTA itd.).
Hubspot nudi niz marketinških alata pa je njihov sustav za generiranje odredišne ​​stranice najprikladniji za one kojima je potreban takav niz i žele da sve bude pod jednim kišobranom. Osnovni paket koji omogućuje korištenje svih Hubspot alata, uključujući generator odredišne ​​stranice, košta 200$ mjesečno (naplaćuju 3 mjeseca unaprijed), premium paket će koštati 800$ mjesečno, za reklamne agencije i marketinške timove 2,400$ mjesečno. mjesečni paket može biti pravi put.

Izvrsne odredišne ​​stranice koje ostvaruju visoke stope konverzije neophodne su za svaku web marketinšku kampanju. Stoga je ključno odabrati sustav za generiranje odredišne ​​stranice koji najbolje odgovara vašim potrebama. Važno je zapamtiti da je izrada dobre odredišne ​​stranice samo vrh ledenog brijega, kako bi se maksimizirao ROI marketinške kampanje potrebno je pomno pratiti izvedbu odredišnih stranica, unositi izmjene u skladu s prikupljenim podacima, testirati različite verzije, uključivanje naprednih alata za optimizaciju CR-a (kao što su skočni prozori, dinamički tekst, prilagođeni poziv na radnju itd.). Sustavi koje smo opisali u ovom postu učinit će sve to za vas i više.

Iznimno predani poduzetnik, suosnivač Poptina i Ecpm Digital Marketinga. Devet godina iskustva u području digitalnog marketinga i vođenja internetskih projekata. Diplomirao ekonomiju na Sveučilištu u Tel Avivu. Veliki obožavatelj A/B testiranja, optimizacije SEO i PPC kampanja, CRO-a, growth hackinga i brojeva. Uvijek voli testirati nove oglašivačke strategije i alate te analizirati najnovije start-up tvrtke.