Početna  /  CROe-mail marketing  /  Ubrzajte svoj uspjeh u marketingu putem e-pošte uz integraciju Poptina i Drift

Ubrzajte svoj uspjeh u marketingu putem e-pošte uz integraciju Poptina i Drift

Želite li povećati svoj pretplatnici e-pošte? Ako da, možete se odlučiti za Zanošenje, softver za upravljanje e-poštom koji može poboljšati vaše marketinške napore.

Drift može odvojiti ljudske odgovore na e-poštu od automatskih odgovora. Osim toga, može usmjeriti stvarne ljudske odgovore pravim ljudima kako bi se osiguralo više planiranja i praćenja. Uz Drift možete pratiti i upravljati odgovorima kampanje na jednom mjestu.

Osim Drifta, također možete integrirati Poptin u svoju tvrtku kako biste proširili svoj popis e-pošte. To je pop-up builder opremljen funkcionalnim značajkama koje mogu ponuditi najbolje rezultate za vaše poslovanje. Pomoću njega posjetitelje svoje stranice možete pretvoriti u pretplatnike, potencijalne kupce i prodaju.

perspektiva-vanjština-nitko-prazna-kutija

Dakle, ako ste umorni od trenutačnih marketinških napora, integracija Poptina i Drift može biti najbolje rješenje.

Izrada Drift popisa e-pošte postala je jednostavna uz privlačne skočne prozore 

Povećanje popisa adresa e-pošte lakše je s Skočni prozori za kretanje. Uz to, nikada ne možete propustiti priliku za povezivanje sa svojim kvalificiranim potencijalnim kupcima i generiranje više prijava putem e-pošte.

Korištenje Skočni prozori može biti učinkovit alat za uspješnu tehniku ​​hvatanja olova. To može biti učinkovita, brza i besprijekorna strategija za poboljšanje vaših prijava putem e-pošte za vaš Drift račun. Još važnije, također možete potaknuti interes i uključiti se u interakciju sa svojim brendom.

Drift skočni prozori učinkoviti su u pridobijanju više potencijalnih kupaca za vaše poslovanje. Na temelju statistike, prosječna stopa konverzije skočnih prozora bila je oko 3.09% u 2020. Mnoge tvrtke koriste skočne prozore otkako rade, pogotovo ako ih znate pravilno koristiti.

Vrijedi provjeriti: Tvrtke koje su uspjele uz pomoć skočnih prozora

Stvaranje skočnih prozora za kretanje pomoću Poptina

Poptin može biti vaš najbolji alat za izradu skočnih prozora kako bi vaše marketinške strategije putem e-pošte dale zadovoljavajuće rezultate za vašu marku. S Poptinom možete stvoriti Drift skočne prozore koji vam mogu pomoći pretvoriti posjetitelje u pretplatnike, potencijalne klijente putem e-pošte i prodaju.

Banner za drift

Najbolje kod Poptina je to što vam može pružiti sveobuhvatne značajke koje mogu najbolje iskoristiti vaše marketinške napore putem e-pošte.

Dobro pročitajte: Skočni prozori e-pošte: 6 kreativnih ponuda pomoću kojih možete proširiti popis e-pošte

Koje su karakteristike Poptina?

Poptin je opremljen sa vrijedne osobine koji mogu pomoći vašoj tvrtki da poveća svoju bazu kupaca i prodaju. Ima više od 50 integracija, 40+ predložaka, upravljanje računima, ugrađenu analitiku, tehnologiju namjere izlaza i značajke A/B testiranja.

Uz Poptin, možete automatski slati e-poštu svojim pretplatnicima. Stoga ima značajku automatskih odgovora koja vam može pomoći uštedjeti vrijeme i trud za vaše marketinške potrebe putem e-pošte.

Također sadrži uređivač povuci i ispusti koji ti omogućuje prilagodbu skočnih prozora i obrasci e-poštePoptin također dolazi sa različite skočne prozore i obrasce za vaše specifične marketinške potrebe.

PC 4

Dakle, možete povećati angažman kupaca i pomoći vam da povećate svoju prodaju. Značajke Poptina korisne su za ubrzavanje konverzija i praktično i učinkovito stjecanje veće baze klijenata.

Osim sveobuhvatnih značajki koje vam Poptin može ponuditi, oni također imaju izvrsnu korisničku podršku koja vam može pomoći s vašim nedoumicama i potrebama. Osim toga, oni imaju bazu znanja koja vam može ponuditi svoje Vodiči za pomoć i relevantne članke. Također nude podršku e-poštom i imaju Facebook grupu ljubaznih i korisnih korisnika kojima se možete pridružiti.

Sa svojim live chat podrške, imate jamstvo da možete pristupiti njihovom timu bilo gdje i bilo kada.

Kako Poptin može koristiti vašem poslovanju?

Uz kvalitetnu uslugu Poptina, već postoje mnoge studije slučaja koje dokazuju da je učinkovita za uspješan email marketing.

Nakon integracije s Driftom, možete iskusiti besprijekornu integraciju marketinga putem e-pošte. Svi odgovori u skočnim prozorima i obrascima bit će usmjereni na vaš Drift email marketing račun – brzo i jednostavno. Iako integracija doista obavlja sav posao za vas, ono na što ćete se usredotočiti je sadržaj koji bi trebao biti pun vrijednosti kako bi vaši posjetitelji bili namamljeni da se prijave putem skočnih prozora i obrazaca.

Dakle, ako želite snažnu i učinkovitu metodu povećanja prodaje i stvaranja potencijalnih klijenata, Poptin može biti vaš najbolji partner.

Jednostavan, ali moćan skočni alat

Poptin dolazi s moćnim skočnim alatom koji vam može pomoći da dosegnete ciljanu publiku. Na taj način možete potaknuti svoje potencijalne kupce koji mogu pomoći u povećanju profita vaše tvrtke.

Izvrsno rješenje za hvatanje olova

Ako želite svestrani alat za svoj uspjeh u marketingu putem e-pošte, Poptin vas neće iznevjeriti. Ima učinkovite značajke i integracije koje mogu proizvesti najbolje rezultate za rast vašeg poslovanja. Osim toga, ne morate se brinuti jer oni imaju odgovarajući tim korisničke podrške za rješavanje problema na koje biste mogli naići.

Kvalitetan alat za izradu popup dodataka

Poptin je kvalitetan alat za izradu popup dodataka kojem možete vjerovati. Najbolje kod ovog alata je to što možete dobiti učinkovitu uslugu po pristupačnoj cijeni. Osim toga, ovaj alat za izradu skočnih prozora može povećati konverzije i generirati više potencijalnih kupaca za vaš proizvod ili uslugu.

poptin

Jednostavna implementacija

Poptin dolazi s jednostavnom implementacijom. Ima odlično korisničko sučelje za iskustvo bez muke. Osim njegove konkurentne cijene, još uvijek možete očekivati ​​da ćete dobiti najbolju uslugu kako biste postigli najzadovoljavajuće rezultate za svoje marketinške napore putem e-pošte.

Činjenica je da je komunikacija bitan čimbenik uspjeha. Pa, Poptin je jednostavan za korištenje za poboljšanje vaše komunikacije s klijentima. Možete izravno doprijeti do svoje ciljane publike i razumjeti više njihovih potreba. S ovime možete dobiti korisne uvide za poboljšanje svakog aspekta vašeg poslovanja.

Nudi kompletno brendiranje

Još jedna jedinstvena značajka Poptina je da može pružiti kompletno brendiranje. Pomoću njega možete stvoriti brend koji će se istaknuti na vašem specifičnom tržištu.

Poptin može pružiti dobru vrijednost vašem brendu, tako da će vaši potencijalni klijenti biti uvjereni da ste legitimna tvrtka kojoj mogu vjerovati.

SIGURNOSNI SKOČNI PROZOR 2

Kako integrirati svoje skočne prozore s Driftom

Želite li integrirati svoje skočne prozore s Driftom? Evo kako:

  1. Prvo se prijavite na svoj račun u Poptinu i prijeđite na nadzornu ploču skočnih prozora. Zatim odaberite ikonu olovke pored skočnog prozora koji želite integrirati s Driftom, zatim odaberite "Uredi dizajn".

2021-07-06_17h11_45

2. Idite na “E-pošta i integracija"I odaberite"Dodaj integraciju".

2021-07-06_17h13_04

3. Zatim odaberite aplikaciju Drift i odaberite "potvrditi"Opciju.

2021-07-06_17h13_544. Bit ćete preusmjereni da se prijavite na svoj račun u Drift i pristupite svom Poptin računu za integraciju.

2021-07-06_17h15_06

Zatim odaberite Sljedeći or Objavi promjene za primjenu promjena koje ste napravili za integraciju.

Kompletan vodič ovdje: Integrirajte Poptin s Driftom

Bottom Line 

Ukratko, integracija Poptina i Drift može biti učinkovit način za poboljšanje uspjeha marketinga putem e-pošte vaše tvrtke. Opremljen je naprednijim značajkama koje vam mogu pomoći da povećate broj pretplatnika e-pošte i pretvorite ih u svoje potencijalne klijente.

Marketing putem e-pošte bitan je čimbenik u praktičnijem razvoju vašeg poslovanja. Također vam može pomoći da pridobijete povjerenje svoje ciljane publike. Dakle, ako ste umorni od beskorisnih marketinških napora, trebali biste se već danas prijaviti na Poptin!

Uz Poptin možete dobiti izvrsne rezultate za svoj poslovni e-mail marketing. Pa što čekaš? Pristupite značajkama Poptina za svoje poslovanje i povećajte svoju prodaju i profit na najbolji mogući način!

Prijavite se na Poptin BESPLATNO!

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.