Domaći  /  Svie-mail marketing  /  Trebate li alternativu za BayEngage? Evo 5 najboljih izbora za marketing putem e-pošte

Trebate alternativu za BayEngage? Evo 5 najboljih izbora za marketing putem e-pošte

Trebate alternativu za BayEngage? Evo 5 najboljih izbora za marketing putem e-pošte

Kada je Target stvorio BayEngage 2016., jedini cilj tvrtke bio je riješiti probleme s kojima se trenutačni trgovci e-poštom susreću, a istovremeno pružiti jednostavan i osjetljiv automatizacija e-pošte rješenje po razumnoj cijeni.

Od tada je BayEngage pomogao više od 4000 online trgovaca da razviju svoje poslovanje koristeći moć marketinga e-poštom i podižući ga na nove visine.

Iako obožavamo sve što BayEngage može ponuditi (da ne spominjemo više od 300 marketinških predložaka e-pošte, pametnu segmentaciju i značajke automatizacije sljedeće razine), ovaj je članak za vas ako tražite alternativu BayEngageu za marketing e-poštom.

Provest ćemo vas kroz šest najboljih alternativnih rješenja za marketing putem e-pošte i objasniti kako odgovaraju različitim poslovnim nišama.

Što je BayEngage?

Tisuće internetskih trgovina koriste BayEngage, Customer Engagement i sveobuhvatni alat za marketinšku automatizaciju, za izradu e-poruka. Besplatan paket BayEngagea uključuje 2500 e-poruka svaki mjesec za 250 pretplatnika, a njegova cijena počinje od 10 USD.

Najbolje alternative za BayEngage

1. Mailer Lite

MailerLite je relativno novi igrač u marketingu putem e-pošte, a njegova mladolikost ogleda se u dizajnu alata, značajkama i korisničkoj podršci. U biti, ne u smislu 'mlad, lud, zabavan!' nego u smislu 'moderno, čisto i nekomplicirano'.

MailerLite je progresivan, multinacionalni softver za marketing putem e-pošte, što dokazuju njegove timske i korporativne vrijednosti. 

Sučelje je dostupno na pet jezika, a predstavnici službe za korisnike nalaze se diljem svijeta. Tu je i aplikacija za pametni telefon! Trenutno je dostupan samo na iOS-u.

Cijena

Iako MailerLite ima besplatni plan zauvijek, još uvijek je jeftiniji od većine marketinških rješenja putem e-pošte. Rastući poslovni plan, koji uključuje neograničene e-poruke, odredišne ​​stranice i više od 60 modernih tema biltena, počinje s 10 USD za 1,000 pretplatnika. Njegov izgled jednostavan za korištenje čini ga izvrsnim alatom za marketing putem e-pošte za početnike.

Značajke

MailerLite kreće se u sveobuhvatnu marketinšku platformu s uključivanjem značajki poput mogućnosti prodaje digitalnih proizvoda i mjesečnih pretplata na vrhu web stranice i alata za izradu odredišne ​​stranice.

Platforma se ističe upotrebljivošću i jednostavnošću te uključuje dovoljno značajki da zadovolji zahtjeve većine malih poduzeća. Naravno, to što su jeftiniji od mnogih drugih programa ima svoje nedostatke.

MailerLite je jedna od najboljih marketinških platformi putem e-pošte za izradu biltena zbog nevjerojatnog uređivača za povlačenje i ispuštanje i prekrasnih tema. Ako je to ono što tražite, nema potrebe tražiti dalje.

2. GetResponse

GetResponse je sveobuhvatna marketinška platforma koja uključuje složenu automatizaciju, odredišne ​​stranice, CRM i marketing putem e-pošte. Softver nam se jako sviđa jer ima mnogo naprednih značajki. 

Njegov je plan pristupa pristupačan, a nevladine organizacije dobivaju velikodušan popust od 50 posto. Dostupna je i besplatna trajna pretplata, koja uključuje automatske odgovore, alat za izradu odredišne ​​stranice/web stranice i neograničen broj e-poruka.

Značajke

GetResponse je, s druge strane, prilagodio svoj fokus posljednjih godina, s ciljem da bude više "sve-u-jednom" online i marketinško rješenje za e-trgovinu nego "konvencionalni" marketinški alat putem e-pošte.

Kao rezultat toga, GetResponse sada nudi alat za izradu web stranica, značajke e-trgovine, odredišne ​​stranice, značajke chata, hosting webinara, automatizirane prodajne tokove i značajke marketinga putem e-pošte.

Cijene

Ispod su različiti planovi dostupni na GetResponseu:

Besplatno – $0; možete koristiti smanjenu verziju GetResponsea na neodređeno vrijeme ako je vaš popis ispod 500 pretplatnika.

Basic – 19 dolara mjesečno; možete poslati neograničen broj e-poruka za najviše 1,000 pretplatnika.

Plus – s do 1,000 pretplatnika cijene počinju od 59 USD mjesečno.

Profesionalni – 119 dolara mjesečno za maksimalno 1,000 pretplatnika.

3. Mailjet

Mailjet ima vitalnu uslugu, posebno imajući u vidu da je jedan od ekonomičnijih dobavljača softvera za biltene na tržištu; čak ima i jedinstvenu funkciju suradnje kakva nije viđena kod drugih pružatelja usluga e-pošte.

Ovu tvrtku, osnovanu u Francuskoj 2010. godine, koriste tisuće tvrtki za isporuku e-mail kampanja i transakcijskih e-poruka. Mailjet je upravo implementirao višekorisnički alat za suradnju koji omogućuje marketinškom stručnjaku za e-poštu i programerima da surađuju na istoj e-pošti u stvarnom vremenu. Nije li to sjajno?

Značajke

Značajke Mailjeta uključuju suradnju više korisnika, prilagodljive predloške, besplatne SMTP poslužitelje, A/B testiranje i druge praktične značajke.

Cijene 

Za razliku od mnogih drugih tvrtki za e-poštu, Mailjet naplaćuje na temelju toga koliko e-poruka želite poslati mjesečno, a ne koliko pretplatnika imate (oni su neograničeni, čak i na besplatnom planu). 

Nadalje, iz tog razloga, Mailjet bi mogao biti pristojan izbor ako imate mnogo pretplatnika, ali ćete slati manje od 15,000 e-poruka svaki mjesec, budući da je Premium plan samo 25 USD mjesečno. Što se cijene tiče, bit će teško pobijediti Mailjet!

4.ConvertKit

ConvertKit je sofisticirani alat za marketing putem e-pošte namijenjen trgovcima, blogerima, autorima i drugim pružateljima sadržaja. Slogan tvrtke ConvertKit, "snaga Infusionsofta s lakoćom Mailchimpa", odmah ju je izdvojio od osnivanja tvrtke. 

Značajke

Možete koristiti ConvertKit alat za izradu sekvenci povuci i ispusti za dizajniranje moćnih automatiziranih radnih procesa koji šalju automatizirane e-poruke na temelju aktivnosti korisnika. Funkcija napredne segmentacije Convertkita omogućuje vam da odvojite svoje kontakte oznakama i okidačima na temelju njihove interakcije s vašim e-mailovima.

Platforma također ima povuci i ispusti alat za izradu odredišne ​​stranice sa zadivljujućim dizajnom i prilagođenim obrascima za uključivanje koji će vam pomoći da proširite svoj popis e-pošte.

Cijene

Ovisno o broju kontakata na vašem popisu, plaćeni planovi koštaju od 29 do 79 USD mjesečno.

Samo broj pretplatnika određuje cijenu. Svi planovi uključuju sve njegove značajke.

Ako želite 1,000 pretplatnika, najniža cijena je 25 USD mjesečno (29 USD mjesečno ako odaberete mjesečnu naplatu).

Dolje je popis dostupnih planova cijena:

  • 0-1k pretplatnika – 25 USD mjesečno
  • 1-3k pretplatnika – 41 USD mjesečno
  • 3-5k pretplatnika – 66 USD mjesečno

5. iKontakt

iContact-a profesionalni marketing uslugama e-pošte pomaže organizacijama svih veličina i faza da postignu svoje ciljeve. Softver planira zadovoljiti sve zahtjeve od male tvrtke koja tek počinje do iskusnog trgovca koji traži tehnike za maksimiziranje kampanja do pošiljatelja velikog volumena s 15,000 do pet milijuna pretplatnika.

Značajke

Ova platforma pruža bogat skup značajki koje je čine odličnim izborom. Ima pouzdanu e-poštu za poslovne urednike, osnovne mogućnosti segmentacije, mogućnost generiranja osnovnih automatskih poruka, alat za izradu odredišne ​​stranice i učinkovito upravljanje kontaktima.

Iako ima vrhunski alat za izradu obrazaca, njegova funkcija automatskog odgovora je manje napredna i teža za korištenje od sličnih rješenja.

Cijene

Platforma ima tri cjenovne točke koje vam omogućuju da napravite popis od 500 do 25,000 XNUMX pretplatnika:

  • Besplatno XNUMX dana
  • Pro plan
  • Premier plan

Besplatno XNUMX dana

iContact dolazi s jednomjesečnom besplatnom probom. Međutim, kada koristite besplatno probno razdoblje, popis kontakata i ograničenje e-pošte postavljeni su na 100 pretplatnika odnosno 400 poruka.

Pro plan

Besplatna probna verzija također je dostupna za iContactov Pro plan, koji uključuje naprednije značajke, uključujući izvješća o tokovima, automatizaciju e-pošte, praćenje društvenih medija i odredišne ​​stranice.

Premier plan

iContact nudi Premier pretplate pošiljateljima velike količine (preko 25,000 pretplatnika) na zahtjev. Podrška za višestruke profile, bodovanje potencijalnih kupaca, A/B split testiranje, salesforce sinkronizacija i API podrška ekskluzivne su značajke za Premier iContact račune.

6. Kapati

Kapati je još jedna dobro poznata usluga automatizacije marketinga e-pošte koju trgovci e-trgovinom koriste za kreiranje marketinških kampanja putem e-pošte. Internetske trgovine mogu doprijeti do svojih klijenata putem e-pošte i SMS-a koristeći Dripove višekanalne dodirne točke.

Nadalje, sposobnost Drip-a da zadrži i upravlja korisnicima na temelju njihovog angažmana na vašoj web stranici izdvaja ga od drugih. Tvrtka koristi API skriptu za snimanje korisničkih podataka i njihovo pohranjivanje u oznake, događaje i prilagođena polja.

Značajke

Zahvaljujući alatu za automatizaciju tijeka rada, trgovci mogu automatizirati dopiranje do kupaca u najučinkovitije vrijeme, ovisno o njihovom prethodnom ponašanju dokumentiranom tijekom ciklusa kupnje.

Također možete koristiti podatke kupca za izradu jedinstvenih kodova za popust, slanje upozorenja o padu cijena, preporuke proizvoda i još mnogo toga.

Cijene

Drip Email ima vrlo jednostavan cjenovni plan. Cijela njegova platforma temelji se na tome koliko pretplatnika imate. Planovi za do 500 kontakata počinju od 19 USD mjesečno. Nakon što odaberete premium plan, primat ćete neograničen broj e-poruka dok vaš popis ne dosegne 30,000 ljudi.

Kako dodajete više kontakata, mjesečna naknada postupno raste. Najviša objavljena cijena je 1,599 dolara za 135,001-140,000 ljudi. Ako je vaš popis duži, morat ćete kontaktirati Drip za cijenu.

Zaključak

Iako je BayEngage fantastična usluga, postoji još mnogo toga što vam može pomoći da poboljšate svoje marketinške rezultate putem e-pošte.

Važno je imati alate koji su vam potrebni za prodaju vaše tvrtke i isporuku relevantnog sadržaja vašoj ciljanoj publici. Od upravljanja popisom i segmentacije do automatizacije, softver za marketing putem e-pošte koji odaberete trebao bi vam moći pružiti sve što trebate. 

BayEngage nije jedina igra u gradu. Postoji mnoštvo softverskih platformi za marketing putem e-pošte koje nadmašuju BayEngage.

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.