Domaći  /  SviCRO  /  Najbolja besplatna skočna aplikacija za Wix – Izlaz iz skočnih prozora za Wix

Najbolja besplatna skočna aplikacija za Wix – Izlaz iz skočnih prozora za Wix

Skočni prozori Wix Poptin

Stope napuštanja početne stranice za neke su web stranice na najvišoj razini. U nekim slučajevima vlasnici web mjesta vide između 70% do 90% postotak napuštanja stranice.

Nadajmo se da držite na oku svoju Wix analitiku da biste vidjeli kako se vaši posjetitelji ponašaju. Ako ste svjedoci većeg broja napuštanja početne stranice nego što biste željeli priznati, vrijeme je da nešto učinite u vezi s tim.

Sada, cilj nije pokušati pretvoriti svakog posjetitelja koji dođe na vašu stranicu. To je nemoguće, pogotovo jer ćete vjerojatno uvući nekoliko loših sjemenki koje nisu kvalificirane da budu potencijalni klijent (a kamoli kupac).

Želite ih iskorijeniti. Sjajan način za to je s skočni prozori s namjerom izlaza za Wix.

Možete ih koristiti za privlačenje potencijalnih kupaca od onih koje zanima ono što nudite, ali nisu spremni za kupnju. U tom procesu povećavate svoj popis e-pošte i potencijalno ih ponovno angažirate niz liniju i potičete ih da se vrate i kupe.

Ako nikada niste koristili skočne prozore s namjerom izlaza, ne brinite. Pokrit ćemo osnove.

>> Instalirajte Poptin skočne prozore za wix <<

Što su skočni prozori s namjerom izlaza

Možda ste novi u internetskom marketingu i pitate se kako možete koristiti skočne prozore s namjerom izlaza za dobrobit svog poslovanja.

Pa, način na koji skočni prozori s namjerom izlaza funkcioniraju upravo tako zvuči – iskaču kad posjetitelj treba izaći. Pokazali su namjeru da odu, pa vam se otvara skočni prozor.

A prikazani skočni prozor traži njihovo ime i e-poštu u zamjenu za kupon, besplatno preuzimanje ili drugu besplatnu ponudu za koju bi željeli dati svoje podatke.

Sada je ključno naučiti kako učinkovito implementirati skočne prozore s namjerom izlaza u svoju strategiju.

5 savjeta za korištenje Wix Exit Intent skočnih prozora za pretvaranje

Napravili ste prekrasnu Wix web stranicu za svoj profesionalni posao ili uslugu. Sada je vrijeme da počnete privlačiti neke potencijalne klijente.

Pogledajmo nekoliko načina na koje to možete učiniti.

1. Omogućite posjetiteljima pristup povlaštenom sadržaju ili informacijama

Jedan od načina da natjerate posjetitelje da ispune vaš skočni obrazac za namjeru izlaza iz Wixa je ponuditi ponudu koju ne mogu odbiti. Svatko voli dobiti povlaštenu informaciju, osobito ako mu može koristiti.

Na primjer, možete ponuditi besplatan pristup studiji slučaja koja pokazuje kako su vaš proizvod ili usluga pomogli jednom ili dva kupca da prevladaju prepreke koje dijeli vaša publika.

Velike su šanse da će to htjeti vidjeti kako bi utvrdili je li vaš posao vrijedan njihovog vremena i novca.

2. Pohvalite se novim proizvodom ili uslugom

charles-1096414-unsplash

Upravo ste lansirali novi proizvod? Ili možda to planirate. U ovom slučaju, vaša namjera izlaza Wix skočni prozor to može pokazati i dati im ili popust s datumom isteka ili im omogućiti da se prijave kako bi dobili rani pristup proizvodu kada bude objavljen.

3. Spriječite kupce da napuste svoja kolica

Što je gore od stope napuštanja početne stranice? Napuštena kolica.

Barem sa stopama napuštanja početne stranice, neki su posjetitelji jednostavno pogrešna publika. Ali kada imate kvalificiranog potencijalnog klijenta koji dodaje artikle u svoju košaricu, a oni odu, propuštate potencijalnog dugoročnog kupca.

Da biste to spriječili, možete upotrijebiti Wix skočne prozore za namjeru izlaska kako biste uhvatili te kupce prije nego što odu. Na primjer, možete ponuditi popust da sada dovršite njihovu narudžbu.

Naravno, moraju vam dati svoju e-poštu kako bi primili kod. Zatim, ako ne ispune korake, uvijek im možete poslati naknadnu e-poruku da ih podsjetite da se vrate.

4. Koristite primamljiv dizajn, ali jednostavan za korištenje

Dizajn vašeg Wix skočnog prozora trebao bi privući pozornost vaših posjetitelja. Ali također bi im trebalo omogućiti da odluče otići.

Neki ljigavi vlasnici Wix stranica pokušavaju natjerati posjetitelje da se prijave tako što gumb X čine nevidljivim.

Nemoj to raditi.

Vaši Wix skočni prozori trebali bi imati gumb za izlaz koji je vidljiv i lak za pritiskanje, posebno za korisnike pametnih telefona s većim palčevima.

5. Neka poziv na akciju bude uočljiv

Dio vaše skočne kopije koji najviše privlači pažnju trebao bi biti vaša ponuda i poziv na akciju. Postoje različiti CTA-ovi koje možete testirati.

Na primjer, možete zamoliti posjetitelja da se pretplati na vaš e-mail bilten za besplatne savjete i ekskluzivne ponude. Ili ih možete zamoliti da preuzmu besplatni vodič za odgovore na goruća pitanja koja možda imaju (na temelju vašeg znanja o vašim klijentima).

Koji je najbolji popup dodatak za Wix?

U redu, tako da razumijete što su skočni prozori s namjerom izlaza i neke najbolje prakse za njihovu upotrebu. Sada je vrijeme da odredite koji biste dodatak trebali koristiti da biste upotrijebili ove savjete.

Poptin je sve popularniji alat zbog svoje jednostavne upotrebe, kvalitete i učinkovitosti.

Pogledajmo.

Dizajnirajte profesionalne skočne prozore za Wix bez vještina kodiranja

Jedna od najboljih značajki Poptina je njegov uređivač povuci i ispusti. To znači da vam nije potrebno znanje kodiranja da biste pokrenuli skočni prozor.

Za većinu, stvaranje i objavljivanje Wix skočnog prozora s namjerom izlaza traje tri minute. Nema mnogo platformi koje se mogu pohvaliti istom stvari.

Također, dolazi s potpuno prilagodljivim predlošcima, tako da ih možete dizajnirati kako god želite.

Podijelite svoje skočne kampanje s namjerom izlaska

Nećete znati kako poboljšati svoje kampanje ako ne razumijete zašto nemaju dobru izvedbu. Jedan od brzih načina da saznate je korištenje A/B testiranja.

U Poptinu možete izraditi A/B kampanje kako biste vidjeli koji skočni prozori imaju najbolju izvedbu. Jednostavno isključite naslov, kopiju ili ponudu da biste vidjeli što daje najbolje rezultate.

Neke od stvari koje želite pogledati su interakcije, vrijeme i okidači. Možete sve postaviti i unijeti potrebne izmjene kako biste poboljšali svoje kampanje.

Ciljana publika s naprednim značajkama

john-schnobrich-520023-unsplash

Vaši skočni prozori s namjerom izlaza učinkoviti su onoliko koliko je učinkovita i vaša strategija. A izazovno je razviti solidan bez personalizacije i ciljanja.

Što su vaši Wix skočni prozori više ciljani, to je veća mogućnost konverzije posjetitelja. Na primjer, možete stvoriti skočne prozore koji se pojavljuju u određeno vrijeme ili dane u tjednu.

Ovo funkcionira ako znate da određena publika posjećuje vašu web-lokaciju petkom, dok druga grupa posjećuje drugi dan. Možete ga postaviti tako da se ovih dana prikazuju dva odvojena skočna prozora.

Ostale napredne opcije koje možete odabrati uključuju prikazivanje skočnih prozora na određenim web stranicama, prikazivanje skočnih prozora Wix samo ponovnim ili novim posjetiteljima, upravljanje učestalošću skočnih prozora po posjetitelju i više.

Integrirajte svoju omiljenu e-poštu i CRM sustave

Ako ste usredotočeni na poboljšanje odnosa sa svojim klijentima i povećanje popisa adresa e-pošte, velike su šanse da imate jedan ili više alata koje koristite da to postignete.

Dobra vijest je da se Poptin integrira s mnogima od njih, čineći vaš MarTech skup učinkovitijim.

Neke od platformi s kojima se Poptin sinkronizira uključuju Zapier, Pipedrive, Constant Contact, HubSpot, MailChimp i GetResponse.

Integracija je brza i jednostavna, tako da možete biti spremni za rad u trenu.

Najbolji postupci za korištenje skočnih prozora s namjerom izlaza

Prije nego počnete s izradom skočnih prozora s namjerom izlaza, želimo podijeliti s vama još nekoliko najboljih praksi kojih se trebate pridržavati.

Neka vaši skočni obrasci budu kratki

Posljednje što posjetitelji žele učiniti kada pokušavaju otići je ispuniti dugačak obrazac. U idealnom slučaju, vaš popup obrazac trebao bi imati što manje polja.

Stoga se usredotočite samo na prikupljanje informacija koje su vam potrebne. Zbog toga većina skočnih obrazaca ima samo dva polja — ime i adresu e-pošte.

Međutim, možete ići dalje i tražiti od njih potvrdne okvire. Na primjer, da odaberu teme o kojima žele saznati putem vašeg biltena.

Možete koristiti ove pojedinosti da biste saznali više o svojoj publici i kako najbolje segmentirati svoje marketinške kampanje putem e-pošte.

Ponudite više odgovora

Ideja je privući publiku svojim skočnim prozorom s namjerom izlaza. To možete učiniti tako da im postavite pitanje na koje mogu odgovoriti.

Na primjer, ako se prijavljuje za vaš bilten putem e-pošte, možete pitati jesu li muško ili žensko. Možete ih segmentirati i poslati sadržaj koji im najviše odgovara.

Započnite s izradom skočnih prozora s namjerom izlaza

Imate dovoljno posla s planiranjem ponude i kopije za svoje popup kampanje. Zašto povećati svoje radno opterećenje odabirom platforme sa značajnom krivuljom učenja?

Umjesto toga, možete koristiti Poptin. Morate napisati svoju kopiju, povući i ispustiti svoj dizajn, pritisnuti Objavi i vaša je kampanja spremna!

Započnite s Aplikacija Poptin za Wix besplatno danas i uvjerite se kako je jednostavno dizajnirati skočnu kampanju s visokim brojem konverzija!

Saphia Lanier je pisac B2B sadržaja za Poptin. Većinu dana provodi istražujući i pišući o temama koje se odnose na SaaS i digitalni marketing. Uživa u dugim noćima istražujući o svojoj niši, povezujući se s profesionalcima istomišljenika i grickajući svoje najnovije domaće veganske poslastice.