Domaći  /  SviCROwordpress  /  Najbolji skočni dodatak za WordPress s namjerom izlaza

Najbolji skočni dodatak za WordPress s namjerom izlaza

Popup dodatak Wordpress

Ako ste vlasnik internetske tvrtke, velike su šanse da želite povećati svoje stope konverzije.

A ako ste malo istraživali, onda znate da je sadržaj glavni. Jedini problem je što sada na webu postoje milijuni web stranica i sve su pune sadržaja.

Naravno, sadržaj je neophodan za rangiranje i privlačenje vaše ciljne publike, ali nije zajamčeno da će ih zadržati.

Ono što ih drži je kontekst.

To je upravo ono što trebate uzeti u obzir u bilo kojem dijelu sadržaja koji stvorite - uključujući vaše skočne prozore.

Kao što možda već znate, skočni prozori izvrstan su alat za hvatanje posjetitelja i prikupljanje njihovih adresa e-pošte.

Ali nećete daleko stići bez izgradnje konteksta oko svoje kampanje. Na primjer, prikazivanje skočnog prozora koji nudi e-knjigu o stvaranju kućnog vrta posjetiteljima koji gledaju vaše stranice s vrtlarskim proizvodima.

To će imati veće šanse za pretvorbu nego prikazivanje ponude za vodič o tome kako preurediti kupaonicu.

S pravim kontekstom i pravim alatima za izlaznu namjeru, možete izgraditi strategiju koja donosi konverzije.

Pogledajmo kako izgleda najbolji skočni dodatak za WordPress.

Jednostavno stvaranje skočnih prozora

Jeste li ikada preuzeli dodatak za koji su vam trebali sati da ga shvatite? Čak i tada, još uvijek ste mnogo pogriješili?

Frustrirajuće je pokušavati naučiti nove stvari, pogotovo kada pokušavate brzo generirati rezultate. Zbog toga preporučujemo korištenje skočne platforme koja je dizajnirana imajući na umu jednostavnost.

Na primjer, imati korisničko sučelje povuci i ispusti. S ovom postavkom možete stvoriti potpuno funkcionalne skočne prozore u roku od nekoliko minuta. I nećete morati ni naslutiti jezika kodiranja.

Naravno, platforma bi trebala dolaziti s visokokvalitetnim predlošcima kako bi vaši skočni prozori izgledali privlačno. Ako dizajni nisu responzivni (radi na bilo kojem uređaju), onda je to zabranjeno.

I to nas dovodi do sljedeće točke.

Dolazi s responzivnim skočnim predlošcima

Vi ste vlasnik tvrtke - ne programer i ne dizajner. Pa zašto biste trošili sate pokušavajući smisliti najbolji izgled za svoje skočne prozore?

Najbolje je koristiti platformu koja sve čini jednostavnim. Na primjer, trebao bi dolaziti sa širokim rasponom potpuno responzivnih predložaka.

To znači da će se prilagoditi veličini zaslona uređaja na kojem se posjetitelj nalazi. Ne želite naići na probleme s mobilnim posjetiteljima koji ne mogu dovršiti ili izaći iz vašeg skočnog prozora.

Loše korisničko iskustvo brz je način da posjetitelje natjerate da zauvijek odu.

Neke od značajki koje želite da vaša popup platforma ima uključuju:

  • Lightbox
  • Skočni prozori na cijelom zaslonu
  • Gornja i donja traka
  • Bočni skočni prozori (na više lokacija)
  • Mobilni skočni prozori

Što više značajki, to će biti lakše stvoriti kampanju koja je jedinstvena i privlačna za vašu određenu publiku. Također će vam pomoći da eksperimentiranje bude jednostavno.

Pristup skočnim podacima o kampanji

Nakon što pokrenete svoje skočne prozore, želite pratiti njihovu izvedbu. Bez statistike i podataka nećete moći reći radi li skočni prozor dobro.

Kao što smo spomenuli, eksperimentiranje je neophodno jer pomaže u poboljšanju vaših konverzija. Skočna platforma koju implementirate trebala bi imati izvješća o podacima za svaku od vaših kampanja kako biste utvrdili koja ima bolju izvedbu i zašto.

Ako to već ne radite, trebali biste testirati različite naslove, ponude i CTA-ove.

Napredni alati za ciljanje

Posljednje što trebate je privući potencijalne kupce od pogrešne publike. Jedan od načina da to ne učinite jest korištenje visoko ciljanih popup kampanja.

To je lakše učiniti ako koristite platformu koja dolazi s naprednim alatima za ciljanje. Na primjer, trebali biste moći prikazati skočne prozore posjetiteljima na temelju izvora prometa.

To će vam omogućiti da ciljate ljude koji dolaze s društvenih mreža, tražilica ili jedinstvenih URL-ova. Zatim biste trebali moći segmentirati svoje skočne prozore na temelju doba tjedna ili dana (na temelju analitičkih izvješća).

Dobro je poboljšati korisničko iskustvo ograničavanjem koliko puta korisnici vide isti skočni prozor (i jesu li se već uključili). Na ovaj način neće ih živcirati pojavljivanje istih starih skočnih prozora.

Jedan od načina na koji to možete kontrolirati je stvaranje skočnih kampanja koje zasebno ciljaju nove i ponovne posjetitelje.

Skočni prozori koji ciljaju jedinstvena ponašanja posjetitelja

Razgovarali smo o važnosti konteksta i kako on može pomoći u povećanju konverzija. Sve je u čitanju misli vaše publike.

Iako je to možda nemoguće, postoje znakovi pomoću kojih možete povećati izglede za konverziju. Na primjer, možete koristiti skočni prozori s namjerom izlaza za korisnike koji se spremaju kliknuti s vaše stranice.

Tehnologija olakšava ovo praćenje. Nakon što se miš pomakne s prozora prema gumbu X, otvara se skočni prozor. U ovoj ponudi želite se usredotočiti na snimanje e-pošte.

To možete učiniti tako da ponudite kod za popust u zamjenu za besplatno preuzimanje e-knjige, bijele knjige ili studije slučaja.

Druga ponašanja koja možete koristiti za pokretanje skočnih prozora su:

  • Pomicanje do sredine ili kraja stranice
  • Biti na stranici određeno vrijeme
  • Klikom nekoliko puta na stranicu
  • Klikom na određenu sliku ili poveznicu

Ideja je prikazati skočne prozore koji se odnose na ponašanja vaših posjetitelja. Na primjer, ako prodajete proizvode za poboljšanje doma, ne bi imalo smisla pokazati skočni prozor za e-knjigu o tome kako izgraditi kućni vrt nekome tko gleda slavine.

Mogućnost integracije s e-poštom i CRM sustavima

Sjajno je što koristite CRM za upravljanje odnosima s korisnicima i kampanju e-pošte za održavanje komunikacije s potencijalnim kupcima.

Problem s tehnologijom je taj što postaje komplicirana kako dodajete sve više alata. Ipak, svi su vam potrebni da biste bili uspješni u onome što radite — razvijanju vašeg poslovanja.

Zbog toga je nužno koristiti platforme koje se integriraju s drugim alatima kako bi vam olakšale posao. A nije drugačije ni s popup platformama.

Potreban vam je alat koji se može integrirati s relevantnim platformama, kao što su CRM i softver za e-poštu. Neke od popularnih platformi s kojima bi se skočne platforme trebale integrirati uključuju Hubspot, Zapier, MailChimp, iContact, Powerlink i Get Response.

Sposobnost eksperimentiranja s A/B Split testovima

Eksperimentiranje — opet ta riječ. Ne može se poreći važnost ako se pojavi više puta u jednom razgovoru!

pankaj-patel-721645-unsplash

Budući da je to ključno za uspjeh vaše kampanje, želite alat koji će maksimalno olakšati postavljanje ovih eksperimenata. Već smo razgovarali o mogućnosti pregledavanja izvješća o izvedbi.

Ali da biste ih dobili, trebate izraditi A/B testove za svaki od svojih skočnih prozora. Kao što smo spomenuli, dobro je testirati različite naslove, CTA-ove i ponude.

Međutim, želite promijeniti samo jednu stvar u svakom testu, tako da točno znate što uzrokuje poboljšanje (ili pad) vaše kampanje.

Skočna platforma koju želite trebala bi olakšati postavljanje A/B testova (recimo, u minuti ili manje). Zatim biste trebali moći usporediti kampanje prema okidačima, interakcijama, vremenu i uzorcima.

Skalabilnost za širenje tvrtke

Na kraju će vaš posao rasti. A kada se to dogodi, trebat će vam način za jednostavno dodavanje članova vašeg tima.

Da biste to učinili mogućim, potreban vam je skočni alat koji vam omogućuje dodavanje korisnika i upravljanje njima. Zatim stvorite zasebne račune za svakog od svojih klijenata — sve vidljivo s jedne ploče.

Također biste trebali moći kontrolirati razinu pristupa korisnika kako bi mogli upravljati samo računima s kojima su povezani. Sigurno je bolje od dijeljenja jednog računa i rješavanja problema s kontrolom verzija!

AI alati za optimizaciju vaših rezultata

Postoji samo toliko toga što možete učiniti kao čovjek - zašto ne zatražiti pomoć umjetne inteligencije? Na taj način možete dobiti pomoć pri optimizaciji svojih rezultata.

Na primjer, Poptin nudi okidač autopilota koji vam pomaže odrediti najbolje doba dana za prikazivanje vaših skočnih prozora. Također uči ponašanje posjetitelja, provodi testove i daje izvješća o najboljim i najgorim rezultatima.

Ovo je izvrsna opcija ako nemate vremena napraviti sve vlastite A/B testove.

Dakle, koji je najbolji skočni dodatak za vašu WordPress stranicu?

Pa, kada pogledate sve značajke Poptina, tko može tvrditi da je to jedan od najboljih dodataka za skočne prozore?

Dolazi sa svim navedenim prednostima i značajkama. Dakle, ako želite proširiti svoje poslovanje pomoću skočnih prozora, Poptin je izvrsna opcija.

Ali nemojte nam vjerovati na riječ - prijavite se za besplatnu verziju kako biste započeli s izradom vlastitih Poptina!

 

Saphia Lanier je pisac B2B sadržaja za Poptin. Većinu dana provodi istražujući i pišući o temama koje se odnose na SaaS i digitalni marketing. Uživa u dugim noćima istražujući o svojoj niši, povezujući se s profesionalcima istomišljenika i grickajući svoje najnovije domaće veganske poslastice.