Domaći  /  Svi  /  Najbolje proširenje za skočne prozore za Magento s namjerom izlaza

Najbolje proširenje za skočne prozore za Magento s namjerom izlaza

23. Studenog 2022.
magento skočni prozori

Možemo li se svi složiti da je e-trgovina pozicionirana da preuzme maloprodajno tržište? Teško je natjecati se s velikim brojem proizvoda, brzim rokovima isporuke, nižim cijenama i cjelokupnom praktičnošću online kupnje.

Stoga ne čudi da se predviđa da će 2022. imati gotovo 2.4 milijarde globalnih digitalnih kupaca.

izvor

Također je jasno zašto toliko mnogo brendova otvara trgovine e-trgovine.

Postoji nekoliko platformi za odabir, ali Magento je jedan od najvećih kandidata, nadoknađujući 12% svih web stranica za e-trgovinu. Od listopada 2022. na Magentu postoji više od 167,000 XNUMX aktivnih web stranica za e-trgovinu.

Ako ste jedan, možda se pitate kako svoju internetsku trgovinu istaknuti posjetiteljima. Jedna od opcija je korištenje izlazna namjera skočni prozori.

Zašto bi brendovi e-trgovine trebali ulagati u alate za namjeru izlaska

Sada postoji nekoliko načina na koje možete privući pozornost posjetitelja vaše web stranice. Na primjer, možete upotrijebiti blještavi banner s odličnom ponudom.

Iako ovo može poslužiti za dobivanje više očiju, neće se uvijek pretvoriti. Mnogo vremena kupci pregledavaju više stranica prije nego što donesu konačnu odluku.

Dakle, prije nego što napuste vašu web-lokaciju, želite zabilježiti njihove pojedinosti kako biste ih mogli ponovno angažirati i potencijalno navesti da se vrate kako bi obavili kupnju.

Ovdje dolaze skočni prozori s namjerom izlaza. Pogledajmo nekoliko slučajeva upotrebe.

Smanjite broj napuštenih kolica

Bit će posjetitelja vaše stranice koji rade više od pregledavanja. Ubacit će nekoliko artikala u košaricu, a zatim će im odvratiti pažnju i napustiti stranicu.

Ali prije nego što to učine, možete prikazati skočni prozor s posebnom ponudom kako biste dovršili njihovu kupnju. Zatražite njihovu e-poštu kako biste im je mogli poslati. Ako ga ne iskoriste odmah, možete im poslati podsjetnik e-poštom (i druge buduće promocije).

Dopustite posjetiteljima da kupuju bez prekida

brooke-lark-609899-unsplash (1)

Posljednje što želite vidjeti kada ste usred kupovine je skočni prozor. I to je ljepota skočnih prozora s namjerom izlaza - da se prikazuju samo kada se korisnik sprema kliknuti.

Odlaze iz bilo kojeg razloga, a vi želite unaprijed dobiti njihovu e-poštu kako biste mogli kontaktirati i osigurati da se vrate.

Prodajte skuplje i dodatno prodajte svoje proizvode

Naravno, skočni prozori s namjerom izlaza služe za dobivanje kontaktnih informacija od posjetitelja koji će otići. Ali također možete koristiti ove skočne prozore kako biste privukli svoje posjetitelje da ostanu i kupe.

Na primjer, možete ponuditi sličan proizvod po usporedivoj cijeni. Ili možete pokazati vrhunski proizvod koji bi ih mogao zanimati.

Unakrsna prodaja i veća prodaja bitni su ako želite povećati svoju prodaju i prihod.

Zatim, pogledajmo koje je najbolje proširenje skočnih prozora s namjerom izlaza za Magento.

Poptin — Vaše skočno rješenje za namjeru izlaza

Traženje najboljih alata za skočne prozore s namjerom izlaza može biti komplicirano, pa čak i zbunjujuće. Postoji toliko mnogo toga za odabir, pa ćemo ga učiniti jednostavnim.

Poptin je odlično rješenje, ne zato što je naš. Ali zato što radi i jednostavan je za korištenje. Ako niste tehnički potkovani, Poptin će vam biti odličan izbor.

Pogledajmo neke od prednosti korištenja ovog skočnog alata.

Povećajte svoj popis pretplatnika e-pošte

Konačni cilj je sastaviti popis pretplatnika koji su zainteresirani za vaše proizvode. S namjerom izlaska dobivate dopuštenje svojih posjetitelja da s njima komunicirate putem e-pošte.

Možete im slati ponude, promocije i savjete kako bi poboljšali svoje iskustvo kupnje kod vas.

I to nas dovodi do sljedeće pogodnosti.

Potaknite više potencijalnih kupaca i prodaje

Poptin olakšava pokretanje skočnih prozora uz malo truda. Ima sustav povlačenja i ispuštanja, što olakšava dizajn svih vaših skočnih prozora za Magneto u roku od nekoliko minuta.

Svoje Magento skočne prozore možete pokrenuti u roku od nekoliko minuta. Kako je to za povećanje potencijalnih kupaca i prodaje?

Privucite svoje posjetitelje personaliziranim ponudama

Još jedna velika prednost korištenja Poptina je to što može segmentirati kampanje. Dakle, ako želite ciljati posjetitelje koji kupuju cipele i pokazati im posebnu ponudu za čizme, onda to možete učiniti.

Segmentacija bi trebala biti dio vaše skočne kampanje jednako kao i za vaše e-mail kampanje.

Brzo izradite Magento skočne prozore bez znanja kodiranja

Neke su platforme previše zbunjujuće za korištenje i zahtijevaju polutehničko znanje. Bez toga, preostaje vam petljati sa svojom platformom umjesto da se postavljaju i besprijekorno uvode skočni prozori.

Uz Poptin, nećete morati brinuti o tome. Osim sučelja za povlačenje i ispuštanje, dolazi i s predlošcima. Ove predloške jednostavno je prilagoditi svojim porukama, robnom markom i bojama.

Ovaj vam alat omogućuje postavljanje profesionalnih skočnih prozora u roku od nekoliko minuta, bez potrebe za tehničkim znanjem. Ono što je također impresivno jest da vaši skočni prozori automatski imaju responzivan dizajn.

Zašto je to bitno? Jer osigurava da se vaši skočni prozori prikazuju čisti i na mobilnim i na stolnim uređajima.

Birajte između raznih skočnih prozora web stranica

Možete koristiti različite vrste skočnih prozora za Magento na platformi Poptin. Na primjer, možete koristiti svjetlosne okvire, gornju i donju traku, bočne skočne prozore (šest različitih mogućnosti lokacije), skočne prozore preko cijelog zaslona, ​​skočne prozore dizajnirane za mobilne uređaje i još mnogo toga.

Podijelite svoje skočne kampanje

Ako dobijete sjajne rezultate s prvim skočnim prozorom koji pokrenete, to je sreća. To se ne događa često, zbog čega trgovci uvijek eksperimentiraju sa svojim kampanjama.

A/B split testiranje je neophodno kako bi se utvrdilo koji naslovi, kopije i ponude daju najbolje rezultate. S Poptinom možete jednostavno postaviti A/B testove za svoje skočne kampanje namjere izlaza.

Prepoznajte koji skočni prozori ne rade i jednostavno ih odbacite.

Integrirajte svoju voljenu e-poštu i CRM sustave

Već koristite neke od najboljih alata na tržištu. Vaš MarTech skup je izvrstan, ali sada morate dodati još skočni prozor s izlaznom namjerom koji se mogu neprimjetno integrirati.

Poptin se sinkronizira s raznim popularnim softverom, uključujući MailChimp, HubSpot, GetResponse, Constant Contact, Zapier itd.

I, naravno, radi na Magentu, između ostalih platformi.

Savjeti za stvaranje uspješnih skočnih kampanja s namjerom izlaza

igor-miske-207639-unsplash

U redu, prodali ste se da morate koristiti skočne prozore s namjerom izlaza. Sada je vrijeme da pregledate nekoliko savjeta za uspjeh vaše kampanje.

Pogledajmo.

Dodajte ime posjetitelja u skočni prozor

Ovo će funkcionirati samo ako posjetitelju možete reći da je pretplatnik, kupac ili član vaše stranice. To spada u kategoriju personalizacije marketinga.

A zašto ovo funkcionira je zato što upotreba imena zaokuplja pozornost potrošača. To je razlog zašto ih želite oslovljavati imenom u marketingu putem e-pošte.

Ne gospodine ili gospođo (ili prijatelju).

Ukratko, to ih čini prijemčivijima za slušanje (ili čitanje) onoga što imate za reći.

Prilagodite svoje Magento skočne prozore na temelju izvora preporuke

Vaši posjetitelji dolaze sa svih strana weba. A ako dobro igrate, namjerno privlačite promet iz više izvora.

Na primjer, imate veze u svojoj kampanji putem e-pošte, objavama na blogu gostiju, objavama na društvenim mrežama i oglasima.

Znati odakle dolazi vaš promet ključno je za funkcioniranje vaših skočnih prozora s namjerom izlaza. Na primjer, ako je posjetitelj došao s gostujućeg bloga o torbicama, tada možete prikazati ponudu za torbice.

Ideja je stvoriti skočni prozor posebno za promet iz izvora koje postavite.

Vjerojatnije je da će se pretvoriti. Ako je to posjetitelj s vaše e-pošte, ne zaboravite uključiti njegovo ime!

Dajte prijedloge za srodne sadržaje

Recimo da posjedujete blog na svojoj web stranici. Ako je tako, svoje posjetitelje možete natjerati da se duže zadrže korištenjem skočnih prozora s namjerom izlaza koji predlažu druge povezane objave.

To će vam pomoći smanjiti stopu napuštanja početne stranice i produžiti vrijeme sesije.

Naposljetku, možete prikazati još jedan skočni prozor koji od njih traži da provjere ponude za koje su vjerojatno zainteresirani na temelju sadržaja koji pregledavaju.

Dajte svojim posjetiteljima opcije

Ponekad nije lako segmentirati vaše skočne prozore prema posjetitelju. U tom slučaju uvijek im možete ponuditi dvije do tri opcije.

Na primjer, ako prodajete odjeću, obuću i odjeću, možete ih pitati za koje bi željeli primati ponude.

Nakon što odaberu, drugi skočni prozor traži njihovo ime i adresu e-pošte. To će ih uključiti u vašu e-mail kampanju.

Poboljšajte svoju Magento web stranicu skočnim prozorima

Ne ostvarujete željeni broj konverzija? Tada je vrijeme da napravite neke promjene u svojoj strategiji.

Ako vidite da su vam stope napuštanja početne stranice visoke, skočni prozori s namjerom izlaza mogu pomoći. Ali postoji samo jedan način da saznate.

Možete se prijaviti za Poptin već danas da vidite kako ga možete koristiti za povećanje popisa e-pošte i stope konverzije. Instalirajte sada Poptin na Magneto 1 or Magento 2

Saphia Lanier je pisac B2B sadržaja za Poptin. Većinu dana provodi istražujući i pišući o temama koje se odnose na SaaS i digitalni marketing. Uživa u dugim noćima istražujući o svojoj niši, povezujući se s profesionalcima istomišljenika i grickajući svoje najnovije domaće veganske poslastice.