Naslovna  /  Svie-mail marketing  / 7 alternativnih kampanja za proširenje popisa e-pošte

7 alternativa za promicanje kampanje za povećanje vašeg popisa e-pošte

Osnovan prije više od dva desetljeća, Campaigner je postao opcija za one koji traže platformu za marketing putem e-pošte, posebno za mala poduzeća.

Ovaj je alat osmišljen kako bi olakšao izradu popisa e-pošte, što je bitno za tvrtke i robne marke koje žele doprijeti do ciljane publike i poboljšati svoje odnose s potencijalnim kupcima.

Izrada popisa e-pošte također je isplativ način za stvaranje potencijalnih kupaca, povećanje svijesti o robnoj marki i povećanje lojalnosti kupaca. Stoga upotreba Campaignera može biti mudra odluka za mnoge vlasnike tvrtki.

Međutim, ova platforma možda nije idealna za svakoga. Drugi brendovi ili tvrtke mogu imati koristi od Campaigner alternativa jer su jeftinije, imaju značajke koje su im potrebne ili su usklađene s njihovim ciljevima.

Tražite li alat sličan Campaigneru? Ispod su neke opcije koje biste mogli razmotriti ako vam je potrebna pomoć u proširenju popisa e-pošte. Nastavi čitati!

7 najboljih alternativa za kampanje

Kako marketing putem e-pošte postaje sve važniji, sve više vlasnika tvrtki traži alternativna rješenja za Campaigner s obrascima za prijavu ili alatima za izradu odredišne ​​stranice, mogućnosti automatizacije e-poštei druge značajke relevantne za rast popisa e-pošte.

Je li ovo ono što vam treba? Sljedeće su najbolje opcije koje možete dodati svom e-mail marketing arsenal opreme:

#1 GetResponse

GetResponse softver za e-mail marketing

Ako tražite alternative za Campaigner s alati za marketing e-pošte ali želite uštedjeti novac, GetResponse može biti idealno softversko rješenje za vaše poslovanje. Budući da ima uređivač e-pošte jednostavan za korištenje s predlošcima spremnim za korištenje, ova je opcija savršena i za početnike i za profesionalce.

Uz GetResponse možete kreirati prekrasne biltene, razviti SMS marketinšku kampanju, automatizirati svoje napore u upravljanju kontaktima, dizajnirati obrasce za prijavu ili odredišne ​​stranice za generiranje potencijalnih klijenata, izraditi sekvence e-pošte koje pokreću radnje i još mnogo toga.

Ovo softversko rješenje integrira alate za testiranje neželjene pošte koji mogu promijeniti pravila igre ako ste novi u marketingu putem e-pošte. Osim toga, može vam pomoći da povećate isporučivost primanjem vaših poruka izravno u inbox vašeg pretplatnika.

GetResponse je besplatan, ali postoje plaćeni planovi s naprednim značajkama dostupnima od 19 USD mjesečno.

Glavne značajke

Ovo su glavne značajke GetResponsea:

 • Jednostavna izrada obrazaca za prijavu, odredišnih stranica i pučanstvo za prikupljanje kontakata
 • Analitika i uvidi koji će vam pomoći da procijenite uspješnost svoje tvrtke
 • Bilteni pokretani umjetnom inteligencijom i automatski odgovori e-poštom za njegovanje pretplatnika sjajnim sadržajem

#2 Mailchimp

MailChimp

Mailchimp je još jedna od najpopularnijih alternativa Campaigneru i odlična je opcija za velika poduzeća ili agencije. Ovo softversko rješenje ima snažne i napredne značajke koje mogu pomoći vašem poslovanju da napreduje, uključujući uređivač e-pošte jednostavan za korištenje za stvaranje E-mail biltene od nule.

Ako želite uštedjeti vrijeme, možete iskoristiti Mailchimpove unaprijed izrađene predlošci e-pošte. Osim toga, ovaj alat integrira iznimne značajke automatizacije za njegovanje i pretvorbu potencijalnih klijenata, optimiziranje kampanja i pojednostavljenje tijeka rada.

Mailchimp nudi besplatan plan, što znači da ga možete isprobati bez trošenja bogatstva. Međutim, ova je opcija ograničena i samo bi koristila vašem poslovanju ako imate male popise, jer ćete moći poslati samo 1,000 e-poruka do 500 kontakata.

Glavne značajke

Sljedeće su glavne značajke Mailchimpa:

 • Mogućnosti A/B testiranja za usporedbu različitih verzija jedne e-pošte i praćenje kako promjene utječu na vaše rezultate
 • Alati za upravljanje popisima koje možete koristiti za organiziranje kontakata
 • Značajke koje olakšavaju izradu obrazaca za prijavu i odredišnih stranica generirati potencijalne kupce

#3 Stalni kontakt

Konstantna Kontakt

Među najpriznatijim Campaigner alternativama tu je Constant Contact. Ovo popularno softversko rješenje za marketing putem e-pošte postalo je poznat izbor zbog svojih alata koji su jednostavni za korištenje, ali funkcionalni.

Constant Contact ima intuitivni uređivač e-pošte koji će vam pomoći da brzo kreirate prekrasne kampanje. Također, ovo rješenje sadrži opcije marketinške automatizacije, što znači da možete jednostavno automatizirati sekvence i automatske odgovore kako biste povećali angažman među pretplatnicima.

Ako želite testirati mogućnosti Constant Contacta, možete odabrati besplatnu probnu verziju. Međutim, morat ćete prijeći na plaćeni plan nakon 60 dana. Paketi počinju od 12 USD mjesečno.

Glavne značajke

Ispod su najvažnije značajke Constant Contacta:

 • Značajke upravljanja događajima za jednostavno organiziranje mrežnih aktivnosti, poput sastanaka ili prikupljanja sredstava
 • Osnovni alati za segmentaciju i personalizaciju za grupiranje publike i slanje ciljanih poruka
 • Mogućnosti izrade RSVP-ova za događaje vaše tvrtke

#4 Moosend

Moosend softver za marketing putem e-pošte

Ako tražite alternative za Campaigner, vjerojatno ste čuli za Moosend. To je marketinška platforma putem e-pošte sa snažnim mogućnostima automatizacije koja vam može pomoći u stvaranju učinkovitih kampanja od nule.

Zahvaljujući modernom, ali jednostavnom uređivaču e-pošte, ovaj alat može biti prikladan za početnike. Također, Moosend ima više od 80 unaprijed napravljenih predložaka za one užurbane dane kada trebate uštedjeti vrijeme.

Jedan od najvećih nedostataka ovog rješenja je što je besplatno probno razdoblje dostupno samo prvih 30 dana. Nakon toga, morate se prebaciti na jedan od plaćenih planova, koji počinju od 9 dolara mjesečno.

Glavne značajke

Ovo su glavne značajke Moosenda:

 • Prilagodljivi obrasci za pretplatu i odredišne ​​stranice za povećanje baze pretplatnika
 • Bogata analitika i napredno izvješćivanje za procjenu izvedbe vaših kampanja
 • Veze s popularnim aplikacijama putem izvornih integracija

#5 HubSpot

Poznat kao marketinški alat, HubSpot ima intuitivno sučelje s kojim će se korisnici na svim razinama iskustva osjećati ugodno. Ova platforma ima alat za izradu e-pošte povuci i ispusti dizajniran za stvaranje atraktivnih e-poruka, čak i ako nemate vještine kodiranja.

Kao i druga rješenja na ovom popisu, HubSpot također nudi neke predloške, ali mogućnosti su ograničene. Međutim, ovaj alat ima nekoliko jakih strana, kao što su marketinške mogućnosti, analitičke integracije upravljanja odnosima s klijentima (CRM) i segmentacija Mogućnosti.

HubSpot nudi besplatne alate. Ako želite otključati puni potencijal ove alternative, morat ćete odabrati plaćeni plan. Cijene počinju od 20 dolara mjesečno.

Glavne značajke

Slijede glavne značajke HubSpota:

 • Napredne marketinške značajke za pokretanje e-pošte na temelju ključnih podataka, kao što su ponašanje korisnika i interakcije
 • Izvorni CRM koji vam omogućuje segmentiranje popisa e-pošte na temelju različitih atributa
 • Jednostavna izrada odredišnih stranica i obrazaca za prijavu za podršku vašim naporima za stvaranje potencijalnih klijenata

#6 MailerLite

Mailerlite marketing putem e-pošte

Kao još jedna popularna platforma za marketing putem e-pošte, MailerLite je postao jedna od najpriznatijih alternativa za Campaigner. Sadrži korisničko sučelje prikladno za početnike i uređivač e-pošte povlačenjem i ispuštanjem koji možete koristiti za stvaranje atraktivnih kampanja e-pošte.

Ova opcija ima mogućnosti automatizacije koje vam mogu pomoći u uštedi vremena i postizanju izvrsnih rezultata, uključujući neke značajke za izradu radnih tijekova e-pošte na temelju određenih radnji, kao što je slanje e-poruka dobrodošlice.

Nadalje, MailerLite je dostupan bez naknade putem besplatnog plana. Opcije koje se plaćaju također su jeftine, počevši od samo 10 USD mjesečno.

Glavne značajke

U nastavku istražite glavne značajke MailerLitea:

 • Prilagodljivi predlošci koje možete prilagoditi stilu svoje marke kako biste prenijeli prilagođenu poruku
 • Analitika i mjerni podaci, kao što su stope klikanja i uvidi u ponašanje pretplatnika, za praćenje izvedbe kampanje
 • Opcije segmentacije za stvaranje interesnih grupa ili uklanjanje neaktivnih pretplatnika i poboljšanje isporuke e-pošte

#7 Monitor kampanje

Monitor kampanje

Iako je posljednji na ovom popisu Campaigner alternativa, Campaign Monitor nudi moćan uređivač za povlačenje i ispuštanje i inovativne značajke koje će vam omogućiti da razvijete atraktivne kampanje e-poštom, posebno ako ste veliki kreator.

Ovaj alat uključuje značajke slanja prema vremenskoj zoni kako bi osigurao isporuku kampanja vašoj ciljanoj publici u pravo vrijeme. Osim toga, Campaign Monitor nudi izvješća i analitiku u stvarnom vremenu kako bi vam pomogao utvrditi isplati li se vaš trud.

Glavni nedostatak Campaign Monitora je što su napredne značajke dostupne samo putem plaćenih planova, koji su skupi.

Glavne značajke

Ovo su najvažnije značajke Campaign Monitora:

 • Značajke upravljanja predlošcima za prilagodbu vaših dizajna i zaključavanje određenih dijelova kako biste osigurali da ostanu netaknuti
 • Alati za segmentaciju koji pomažu u isporuci prilagođenog sadržaja određenim skupinama
 • Integracije s platformama za e-trgovinu, WordPress i Salesforce

Odabir prave alternative

Pitate li se još uvijek koja je najbolja opcija među svim gore navedenim Campaigner alternativama? Razmotrite sljedeće čimbenike kako biste odabrali pravi:

 • Vaše potrebe: Postavite jasne ciljeve i shvatite svoje potrebe kako biste odabrali alat koji ih ispunjava. Također, definirajte zašto tražite alternativu za Campaigner.
 • Budžet: Odredite koliko novca možete uložiti u alat za povećanje popisa e-pošte i procijenite podatke o cijenama svake opcije kako biste odabrali prikladnu.
 • Veličina popisa: Definirajte željenu veličinu popisa i odaberite rješenje s mogućnostima koje vam omogućuju slanje odgovarajućeg broja e-poruka pravom broju korisnika.
 • Željene karakteristike: Na temelju prethodnih informacija, navedite značajke koje su vam potrebne za stvaranje ili optimiziranje vaših kampanja e-pošte, bilo da želite uštedjeti vrijeme, učiniti svoj dizajn privlačnijim ili generirati potencijalne kupce.

Integrirajte se s Poptinom za privlačenje potencijalnih klijenata

Integracije softvera za marketing putem e-pošte Poptin

Izrada popisa e-pošte presudna je za svako poslovanje. Omogućuje vam izravno povezivanje s potencijalnim i postojećim kupcima, njegovanje odnosa i konačno povećanje prodaje. Ali kako učinkovito uhvatiti adrese e-pošte na svojoj web stranici?

Ovdje integracija alata za izradu skočnih prozora s vašim softverom za marketing e-poštom može promijeniti pravila igre za vaše poslovanje.

Evo kako ova integracija koristi vašem poslovanju:

 • Izrada popisa bez napora: Kada netko pošalje svoje podatke putem vašeg skočnog prozora, oni se automatski dodaju na vaš popis e-pošte u marketinškom softveru. To vam štedi gomilu vremena i osigurava točnost.
 • Ciljana komunikacija:  Naš alat za izradu skočnih prozora omogućuje vam segmentiranje publike na temelju njihovog ponašanja na vašoj web stranici. To vam omogućuje da svoje poruke e-pošte prilagodite njihovim specifičnim interesima, što dovodi do većeg angažmana i konverzija.
 • Besprijekorni tijek rada: Uz integraciju, možete pokrenuti automatizirane sekvence e-pošte na temelju radnji korisnika unutar skočnog prozora. Na primjer, možete poslati poruku dobrodošlice odmah nakon što se netko prijavi ili ponuditi poseban popust za nove pretplatnike.

Poptin je program za izradu skočnih prozora jednostavan za korištenje koji se neprimjetno integrira s popularnim platformama za marketing putem e-pošte. Nudimo razne privlačne skočne predloške, napredne opcije ciljanja i snažnu analitiku kako bismo vam pomogli da stvorite skočne prozore s visokom stopom konverzije i potaknete potencijalne klijente pomoću ciljanih kampanja e-pošte.

Pogledajte naš popis integracije e-mail marketinga.

Final Misli

Pronalaženje platforme za rast popisa e-pošte može povećati ili uništiti vaše šanse za uspjeh. Ako odaberete pravu, moći ćete optimizirati svoje marketinške kampanje kako biste dosegli širu publiku, povećali stope konverzije i postigli svoje ciljeve.

Prije nego što uložite u jednu od gore navedenih alternativa Campaigneru, pažljivo istražite svaku kako biste pronašli najbolju za svoje potrebe. 

Odabrali ste jedan, ali trebate dodatnu pomoć? Integrirajte svoj marketinški alat putem e-pošte s Poptinom kako biste podigli svoje kampanje na višu razinu. 

Idongesit 'Didi' Inuk je prodavač sadržaja u tvrtki Poptin. Pokreću je razgovori o tehnološkim proizvodima i utjecaju koji imaju na ljude za koje su stvoreni.