Domaći  /  SviCROe-commerceprodajni  /  Božićne skočne ideje za povećanje vaše blagdanske prodaje

Božićne skočne ideje za povećanje vaše blagdanske prodaje

Industrija e-trgovine iskorištava mnoge situacije za uspješne konverzije optimizacije trgovine. Zbog toga mnoge tvrtke i internetske trgovine koriste različite marketinške strategije za poboljšanje internetske prodaje. Jedna od njih su blagdanske kampanje. 

Sezonske promocije pomažu tvrtkama da povećaju konverzije u trgovinama zbog ekskluzivnosti koju ljudi osjećaju kada kupuju nešto što je dostupno samo tijekom te sezone. Isto se događa s Božićem.

Darovi i ukrasi ovog blagdana čine savršeno okruženje za eCommerce industriju da redizajnira sve svoje kampanje i usredotoči se na prodaju božićnih proizvoda i usluga. Jedan od najboljih načina promoviranja tih proizvoda je s skočni prozori web stranice

Božićni skočni oglasi privlače gomilu pažnje. To je zato što kupcima pokazuju što mogu kupiti dok ih tjeraju da urone u božićno iskustvo. Ipak, bilo bi najbolje da upotrijebite prave ideje kako biste to uspješno učinili. 

Nastavite čitati ovaj članak da biste saznali kako povećati prodaju na mreži s božićnim skočnim prozorima! 

Božićne skočne prozore koje možete izraditi u nekoliko minuta

Ako želite profitirati od božićnih skočnih prozora, morate odvojiti malo vremena da odaberete ideje koje najbolje odgovaraju vašem poslovanju. Bilo da želite skočne prozore s odbrojavanjem, skočni prozori s namjerom izlaza, ili samo obične skočne prozore za vašu blagdansku kampanju, pokušajte koristiti one koji pokazuju što vaša tvrtka predstavlja. 

Upotrijebite ove božićne skočne ideje kako biste povećali svoju online prodaju u industriji e-trgovine: 

1. RASPRODAJA! PRODAJA! PRODAJA!

Svojim kupcima morate pokazati svoje ponude za božićne praznike. Većina tvrtki ima sezonske akcije. Zato se online prodaja toliko povećava u dane slavlja. Korištenje bilo kojeg prodajnog skočnog prozora može vam pomoći da napravite korak dalje od svoje konkurencije. 

BOŽIĆNI POPUPS POPUPS

2. Zimski sjaj za vašu zimsku kolekciju 

Zimske svjetlucave natjeraju ljude da odmah pomisle na Božić. Njihova upotreba pomaže vam da svoje klijente oraspoložite da kupe proizvode s božićnom temom. Ako imate zimsku kolekciju za svoje proizvode, svakako dodajte zimski sjaj svojim božićnim pop-upovima.

božićni skočni prozori

Uz Poptin također možete dodati snježnu animaciju kako biste impresionirali više posjetitelja.

3. Odbrojavanje Djeda Mraza 

Korištenje božićnih skočnih prozora za vašu blagdansku kampanju zahtijeva da pripremite neke strategije prilikom njihovog dizajniranja. Jedna od najboljih marketinških strategija pri izradi skočnih prozora je korištenje skočni prozori odbrojavanja. Sastoje se od skočnih prozora s mjeračem vremena koji klijentu govori da je vaša promocija dostupna samo ograničeno vrijeme. 

odbrojavanje božićnih skočnih prozora

Online kupci imaju osjećaj hitnosti kada se to dogodi. To je zato što znaju da ne mogu imati koristi od te promocije nakon što odbrojavanje dođe do nule. Dodajte Djeda Mraza svom skočnom prozoru s odbrojavanjem kako bi stvari bile više povezane s Božićem. 

4. Obojite grad u crveno! 

Budite detaljni u svojim božićnim čestitkama! Crvena i zelena su božićne reprezentativne boje. Nemojte se bojati sve obojiti u crveno i dodati gomilu crvenih božićnih skočnih prozora. Ovo je boja koja se izdvaja od ostalih. 

5. Promovirajte pakete proizvoda

Mnoge ljude privlače paketi proizvoda zbog ponuda koje im možete ponuditi. Koristiti skočni prozori okvira za svjetlo kako bi se te ponude razlikovale od ostalih. 

božićni skočni prozori

6. Potaknite rane prijave putem e-pošte 

Svatko voli biti dio nečega. Rano pretplaćivanje daje ljudima taj osjećaj ekskluzivnosti. Upotrijebite skočne prozore e-pošte da biste dobili više ranih prijava! 

Kako stvoriti svoje božićne pop-up prozore s Poptin

Poptin je jedna od najboljih platformi za stvaranje skočnih prozora. Korištenje uopće nije teško. Trebate samo kreirati račun i otići u aplikaciju Poptin. Nakon toga odaberite predložak koji vam najviše odgovara i unesite naziv svoje domene i poptin naziv. To vam omogućuje da počnete dizajnirati svoj skočni prozor. 

Vrlo je jednostavno. Poptin nudi sve predloške koji su vam potrebni da biste svojim klijentima prikazali svoje sezonske promocije, stoga nemojte oklijevati isprobati ga! 

Evo kratkog videa o tome kako možete izraditi svoj prvi poptin:

Završavati!

Kao što vidite, postoji mnoštvo ideja za skočne prozore koje možete upotrijebiti za poboljšanje svoje internetske prodaje u industriji e-trgovine. Odvojite malo vremena da odlučite koju vrstu skočnog prozora želite koristiti. Bilo da se radi o skočnim prozorima s odbrojavanjem, skočni prozori s namjerom izlazaili skočne prozore e-pošte; svi su izvrsni za vašu blagdansku kampanju. 

Pop-upovi nakon Božića, Što je sljedeće?

Postoji više marketinških strategija osim skočnih prozora. Uvijek možete pokušati imati osobnost na društvenim mrežama za svoju tvrtku, objaviti svoje ime u novinama ili imati privlačnu početnu stranicu. Ipak, izrada skočnih prozora je jeftin način za postizanje izvrsnih rezultata. 

Poptin vam omogućuje da napravite svoje skočne prozore besplatno! Napravite svoj prvi poptin i uživajte u prednostima korištenja božićnih skočnih prozora za svoje blagdanske promocije! 

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.