Naslovna  /  SviCROe-commerce  /  Stvorite gamificirane skočne prozore kako biste udvostručili svoju stopu konverzije

Izradite gamificirane skočne prozore kako biste udvostručili svoju stopu konverzije

Uzdići se iznad ogromnog mora sadržaja prilično je teško, uzimajući u obzir i ponašanje potrošača koje se stalno mijenja. Ako ste u industriji e-trgovine, uvijek trebate udvostručiti vrijeme jer posjetitelji imaju tendenciju skakati s jednog mjesta na drugo dok ne pronađu najbolju ponudu za njih.

Ako već koristite skočni prozori web stranice, obrasci za kontakt, ciljane prijave i drugi kanali slične vrste, dobro radite. Na primjer, skočni prozori za izlaz učinkoviti su u smanjenju napuštanja košarice za do 50%. Da ne spominjem neke tvrtke koji su postigli uspjeh u implementaciji skočnih prozora u povećanju stope konverzije.

Dobra vijest je da iako ostvarujete pozitivne rezultate od svoje trenutne strategije konverzije, uobičajeni skočni prozori koje prikazujete imaju više toga.

Poptin je nedavno pokrenuo svoju najnoviju značajku koja vam omogućuje da s lakoćom kreirate igrice skočne prozore. Vašu pop-up strategiju podiže na potpuno novu i uzbudljivu razinu. Saznajte što je gamificirani skočni prozor i kako vam može pomoći da udvostručite svoju stopu konverzije u tren oka.

Što su gamificirani skočni prozori?

Gamifikacija vam je možda nova, ali ima neke veze s upotrebom elemenata igre u scenarijima izvan igre kako bi se privukla pozornost potencijalnih kupaca.

Igrificirani skočni prozori privlače gotovo sve dobne skupine. Pokreće urođenu ljubav svake osobe prema nagradama i natjecanju. Upotrebom gamificiranih skočnih prozora možete udvostručiti svoje šanse da budete primijećeni dok istovremeno povećavate svijest o brendu i angažman.

Neke popularne vrste gamificiranih skočnih prozora koje su također dostupne na Poptinu su sljedeće:

  • Odaberite poklon u skočnom prozoru. Ovo prikazuje skočni prozor s elementima poklona. Posjetitelj jednostavno treba kliknuti na poklon koji odabere i ponuda će se pojaviti. Možete čak unijeti polje za e-poštu kako biste povećali svoj popis pretplatnika putem skočnih prozora s darovima.
  • Skočni prozor Spin the Wheel. Ova vrsta je jedan od najčešćih gamificiranih skočnih prozora. Mnogi ljudi to nazivaju skočnim prozorom kotača sreće. Prikazuje kotač sa svim nevjerojatnim ponudama koje vaša robna marka nudi. Sve što trebate učiniti je vrtjeti da biste pobijedili. U samo jednom kliku, skočni prozor s kotačićem će se okrenuti i zaustaviti na nagradi.
  • Skočni prozori kartica za struganje. Iskačuće kartice za struganje jednako su privlačne dok dopuštate svojim posjetiteljima da otkriju iznenađenje virtualnim grebanjem kartice na zaslonu vaše web stranice. Ovaj skočni prozor za skraćivanje lako je izraditi i prilagoditi.

Zašto biste trebali stvarati gamificirane skočne prozore?

Osim činjenice da je gamificirane skočne prozore također prilično jednostavno izraditi, ove prednosti možete provjeriti zašto biste trebali razmotriti gamificirane skočne prozore kao dio svoje strategije konverzije u budućnosti.

Povećava broj prijava na e-poštu

S gamificiranim skočnim prozorima potičete znatiželju svojih kupaca o tome što mogu dobiti od vaših skočnih prozora s popustom i uvelike ih potičete da sudjeluju što god je potrebno da ne izgube ništa. Naravno, neće im smetati da daju svoju adresu e-pošte za dovršenje zadatka. Ovako ćete bolje doživjeti e-mail marketing pretvorbi.

Odgovara svim dobnim skupinama

Kada stvaramo skočne prozore, obično uzimamo u obzir određenu dobnu skupinu koju želimo ciljati. Međutim, za gamificirane skočne prozore, čak i oni izvan vaše ciljane publike mogu biti zainteresirani jer je tako lako razumjeti.

Potiče angažman

U usporedbi sa skočnim prozorima koji traže samo vaše korisničke podatke, skočni prozori s igricom pružaju interaktivan način komunikacije s vašim posjetiteljima.

Poboljšava prodaju

Igrički skočni prozori omogućuju vam davanje promotivnih ponuda, kodova kupona, popusta za besplatnu dostavu, vaučera i više. Takve ponude robnih marki mogu ubrzati konverzije, iz posjetitelja u kupce, jer ih privlačite relevantnim promocijama.

Kako stvoriti gamificirane skočne prozore s Poptin

Poptin vam daje jednostavan alat za izradu skočnih prozora bez koda za stvaranje vašeg gamificiranog skočnog prozora u nekoliko minuta. Ima puno opcija prilagodbe, okidača, pravila ciljanja i drugog robusne karakteristike kako biste oslobodili maksimalni potencijal svojih dizajna.

Uz Poptin možete kreirati skočne prozore za vrtenje kotačića, skočne prozore za brisanje i odabir skočnih prozora za dar. Možete koristiti unaprijed pripremljene predloške, tako da nećete morati ništa raditi ispočetka.

Evo nekoliko naglasaka onoga što trebate učiniti:

  • Prijava sa svojim Poptin računom.
  • Stvorite novi skočni prozor i odaberite svoj gamificirani skočni predložak
  • Prilagodite predložak prema vašim željama
  • Dodajte/uredite poruku i ponude brendova koje ćete dati svojim posjetiteljima
  • Postaviti svoje okidače i pravila ciljanja
  • Objaviti vaša igra iskoči!

To je super jednostavno! Ako ne osjećate da postižete željene rezultate u početnoj fazi, uvijek možete dirigirati AB testiranje i pratite svoju izvedbu putem Poptina ugrađena analitika.

Možete također stvoriti automatski odgovor e-poštom s Poptinom i dodajte pobjednički kod i nagradnu oznaku putem oznaka spajanja.

Završavati!

Igrički skočni prozori napredak su koji bi vam pomogao postići bolju stopu konverzije, potaknuti više prijava na e-poštu, dobiti više potencijalnih kupaca i poboljšati angažman korisnika.

Da biste otkrili više opcija i alata za optimizaciju pretvorbe, prijavite se kod Poptina kako biste dobili pristup njegovom dugom popisu robusnih značajki koje će pomoći vašem poslovanju da raste!

Podržite Poptin gamificirane skočne prozore Hunt proizvoda!

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.