Početna  /  SviCROe-commerceprodajni  /  Ideje za dizajn skočnih prozora za Očev dan za vlasnike internetskih trgovina

Pop-up dizajnerske ideje za Očev dan za vlasnike internetskih trgovina

Pop-up dizajnerske ideje za Očev dan za vlasnike internetskih trgovina

Dan očeva je pred vratima, a prema nedavnim predviđanjima maloprodaje, bit će veliki dan ove 2024. godine.

Anketa koju je proveo NRF pokazuje da mnogi potrošači planiraju obilježiti ovaj događaj idejama za darove poput čestitke, odjeća, posebni izleti, poklon kartice i predmeti za osobnu njegu. Imajući ove stvari na umu, vrijeme je da vlasnici robnih marki ili tvrtki počnu razmatrati rasprodaje i promocije za Očev dan.

Kako biste što bolje iskoristili Dan očeva i poboljšali svoju prodaju, trebate integrirati online promotivnu tehniku ​​kao što je skočni prozori web stranice. Skočni prozori web-mjesta mogu se koristiti u različitim točkama kada su korisnici na vašem web-mjestu. Možete ponuditi kupone za popust, ponuditi besplatnu dostavu ili obavijestiti potencijalne kupce o razdobljima rasprodaja.

Potencijalne klijente koji su namjeravali napustiti vašu web-lokaciju možete ponovno privući uz pomoć skočnih prozora s namjerom izlaska za Očev dan. Nastavite čitati da biste saznali kako ovaj cjenovno pristupačan, ali pouzdan marketing pomaže sezonskim promocijama kao što je Očev dan da postignu veliki uspjeh za tvrtku.

Skočni prozori s popustom za Očev dan potiču veću prodaju

Stvaranje potencijalnih klijenata igra vrlo važnu ulogu u postizanju velikog uspjeha vašeg maloprodajnog poslovanja na mreži. Što više potencijalnih kupaca imate, to će vaša trgovina imati veću prodaju.

Iskačuće web mjesto za Očev dan

Ako vaši klijenti ili potrošači žele saznati više o vašim ponudama na ovoj proslavi Očeva dana, takav se interes mora zaokupiti.

To možete učiniti bez da gnjavite svoje klijente koristeći Očeve skočne prozore. Dostupne su mnoge vrste skočnih prozora za Očev dan koji se mogu personalizirati kako bi zadovoljili potrebe vaše maloprodajne trgovine. Pobrinite se da imate jasnu poruku kako biste natjerali klijente ravno na odjavu.  

Skočni prozori s namjerom izlaza sprječavaju vas da dobijete napuštena kolica na Očev dan

Adresa e-pošte je prilika da razgovarate sa svojim klijentima o popustima, praćenjima i drugim tehnikama u marketingu. Kako biste bili sigurni da će vaši web posjetitelji obaviti kupnju, osigurajte skočne prozore s namjerom izlaza. To će vam pomoći da ne dobijete napuštena kolica na ovom posebnom događaju.

pokreće skočni prozori s namjerom izlaza s ponudama u trenutku kada neuhvatljivi web posjetitelji požele napustiti vašu stranicu zaustavit će ih i natjerati da preispitaju svoju odluku.  

IZLAZ NAMJERA ISKOČNI PROZOR

Tehnike skočnih prozora s namjerom izlaza:

  • Korištenje skočnih prozora s najavama ponuda, ponuda ili kodova kupona na uslugama proizvoda i stranicama može spriječiti klijente da napuste web mjesto nakon što jednostavno pogledaju vaše proizvode ili artikle.
  • Smanjuje napuštanje košarice pružanjem last minute ponuda za spremanje popisa za kupnju.
  • Pomoću ovih skočnih prozora s namjerom izlaza možete prikupiti adrese e-pošte. Klijenti mogu biti voljni dati svoje adrese e-pošte kako bi saznali više o vašim proizvodima i ponudama.
  • Ovim skočnim prozorom možete dati upozorenja jer je to dobar način da privučete pažnju potrošača na svoju tvrtku ili marku.

Postoje mnoge prednosti koje nudi skočni prozor s namjerom izlaza, kao što su:

Ovo je pouzdanije i pouzdanije od skočnih prozora web-mjesta koji se temelje na vremenu. Skočni prozori koji se pojavljuju kada otvorite web-stranicu ili koji se dogode nakon nekoliko sekundi prije nego što ste mogli pročitati bilo što s odredišne ​​stranice nazivaju se vremenski temeljeni skočni prozori.

Ova vrsta skočnog prozora služi kao elevator pitch za web mjesto jer pomaže da saznate što ste putem kratkog opisa.

Uvelike pomaže u privlačenju puno potencijalnih klijenata na popis e-pošte koji bi se u nadolazećim godinama mogao pretvoriti u lojalne klijente.

Skočni prozori web-mjesta s namjerom izlaska mogu učiniti čuda u rastu ili uspjehu vašeg poslovanja, posebno kada je riječ o sezonskoj promociji. Maksimalno iskoristite odgovarajući marketinški alat koji je dostupan i napravite skočne prozore za Očev dan koji nadopunjuju vašu web stranicu.

Pomozite korisnicima da brže odluče pomoću skočnih prozora s odbrojavanjem

Ovo se smatra jednom od najboljih ideja za dizajn pop-up prozora za Očev dan za vlasnike internetskih trgovina. Pomoću skočnih prozora s odbrojavanjem možete istaknuti osjećaj važnosti i ubrzati konverzije. Možete jednostavno postaviti a iskočiti mjerač vremena za odbrojavanje na vaš Očev dan iskočiti i čak personalizirati njegovu boju i veličinu prema vašem izboru.

iskočiti mjerač vremena za odbrojavanje

Skočni prozori s odbrojavanjem dokazano su vrlo pouzdani i učinkoviti u pokretanju potrošača na akciju davanjem dojma nedostatnosti kao i postavljanjem roka. Ako to učinite kako treba, moći ćete vidjeti kako se konverzije poboljšavaju pomoću ovog skočnog prozora s odbrojavanjem.

Kao što je gore spomenuto, ovaj skočni prozor vjerojatno će pobuditi osjećaj važnosti i potrebe kod posjetitelja vaše internetske trgovine dok objavljuje kraj promocija ili početak događaja. Konfiguracija mnogih skočnih prozora za Očev dan učinit će ovo privlačnijim i funkcionalnijim.

Napravite gamificirane skočne prozore kako biste oslobodili zabavnu stranu svakog oca

Gamificirani trendovi prisutni su već dugi niz godina i također dobivaju sve više pozornosti kao savršen način privlačenja ciljane publike. Gamify je osnovna upotreba za uvođenje igre, kao i načela i ideja u aktivnosti koje nisu povezane s igrama.

Gamify se može opisati kao skup aktivnosti, kao i procesa za rješavanje bilo kojeg problema korištenjem značajki elementa igre. Ovo se uglavnom koristi za ismijavanje posjetitelja, au isto vrijeme ih potakne i nadahne na lojalnost i angažman.  

gamified pop up spin the wheel pop up
Izvor: Amazon

U ovom trenutku, gamificirani skočni prozori koriste se kao tehnika u marketingu kako bi se klijentima pružilo iskustvo poput igre. Umjesto tipičnih skočnih prozora koji nude kupone za popust, možete izraditi gamificirane skočne prozore uz pomoć mrežnih alata.

Igrificirani skočni prozor ne samo da pomaže u izrada popisa e-pošte ali također povećava učinkovitost vaših pop-up kampanja za Očev dan.

Također, možete povećati stope konverzije i stope korištenja kupona. Također možete napraviti nezaboravno web iskustvo.

Neki od najboljih primjera igara koje koriste uspješne internetske trgovine, a koje također možete primijeniti na Očev dan, su kartaške igre, kotač kupona, digitalne značke, vrti za pobjedu, kolut kupona i još mnogo toga.  

Ponudite skočne prozore s kodom kupona kako bi se osjećali posebno

Ovaj skočni prozor smatra se dobrom za generiranje prodaje za vašu internetsku trgovinu. Dokazano je da to povećava prihode i privlači više klijenata. A kupon kod pop-up je prozor koji se pojavljuje na web stranici. Nakon što se pojavi, web posjetitelji dobivaju upit s promocijama ili ponudama. Možete prilagoditi izgled ovog skočnog prozora i učiniti da izgleda u različitim intervalima.  

Možete postaviti da se ovaj skočni prozor prikazuje svaki put kada posjetitelji dođu u vašu trgovinu na mreži ili ga jednostavno ostavite da se pojavi posjetiteljima weba koji ga prije nisu vidjeli. Također, ovo možete iskoristiti za pružanje popusta i drugih ponuda u pokušaju da natjerate svoje klijente da se vraćaju.

Ova vrsta skočnih prozora funkcionira tako što koristi činjenicu da potrošači uvijek traže ponude i popuste. Nakon što se ovaj Očev dan pojavi na vašoj web stranici, vaši posjetitelji obično kliknu i kupe nešto.  

Napravite diskretne gornje ili donje trake kako biste ih odveli na svoju prodajnu stranicu za Očev dan

Stvaranje gornje ili donje trake pomaže vam da stupite u interakciju sa svojim posjetiteljima na suptilnom pristupu u usporedbi s tradicionalnim skočnim prozorima. Ova traka pojavljuje se pri dnu ili vrhu web-stranice i pojavljuje se nakon dolaska posjetitelja, ostaje i automatski odlazi u određenom vremenskom rasponu.

AUTOMOBILSKI SKOČNI PROZOR 1 (1)

Postoje mnoge prednosti koje nude ovi bardovi, osobito zato što su jednostavni za korištenje. Poput konvencionalnih skočnih prozora, ove trake možete koristiti za pretvaranje web posjetitelja u vjerne klijente s ekskluzivnim sadržajem, promocijama i zanimljivim CTA-ovima. Ovo također pruža priliku da prijeđemo ravno na stvar.  

Promovirajte sadržaj koji se može preuzeti putem skočnih prozora e-pošte kako biste proširili svoj popis e-pošte

Promičete li sadržaj za preuzimanje? Ako je tako, možete koristiti skočne prozore za e-poštu kako biste proširili svoj popis e-pošte. Popis e-pošte možete sastaviti pomoću skočni prozori e-pošte.  

Ključni za poneti 

Skočni prozori za Očev dan igraju ključnu ulogu u uspjehu vašeg poslovanja. Budući da se odmah pojavljuju ako posjetite web mjesto, izvrsni su u privlačenju pozornosti web posjetitelja. Obično, kako bi skočni prozori nestali, morate kliknuti ili izaći iz njega.

Korisnicima je obično potrebno nekoliko sekundi da vide i pročitaju skočni prozor.

Ako želite stvoriti skočne prozore za Očev dan, prijavite se sada s Poptinom!

Što je sljedeće?

Skočni prozori web-mjesta dokazano su pouzdana i učinkovita marketinška tehnika za internetske tvrtke.

Međutim, nemojte se zadovoljiti jednom tehnikom. Ako želite značajno povećati svoju prodaju, postoje druge marketinške ideje koje možete implementirati, kao što su bilten, dizajn početne stranice, društvenih medija, odbrojavanje događaja itd. Sve je to dokazano jednostavno za korištenje, učinkovito i vrlo pouzdano u povećanju vašeg profita.  

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.