Domaći  /  SviCROe-commerceprodajni  /  Jezive skočne ideje za Noć vještica za vašu web stranicu

Sablasne iskačuće ideje za Noć vještica za vašu web stranicu

Noć vještica mnogima je omiljeno doba godine. Pravo je vrijeme za zabavu i djece i odraslih. 

Zbog popularnosti blagdana, e-trgovine su analizirale ponašanje kupaca kako bi odredile najbolji način za optimizaciju web stranica. Nevjerojatno, 71% klijenata kupite njihove kostime online, što je nevjerojatna brojka koju morate imati na umu ako želite uspjeti u svom poslu. 

Skoro 200 milijuna Amerikanaca svake godine slavi Noć vještica, a optimiziranje vaše e-trgovine za povećanje konverzija i prihoda moguće je ako znate prave alate za korištenje, na primjer, skočne prozore, koji su jednostavni za korištenje i vrlo pristupačni. Čitajte dalje i saznajte sve što vas zanima o ovoj temi. 

Pop-up ideje za Noć vještica

Skočni prozori su prozori s obavijestima koji se pojavljuju kako bi privukli pozornost korisnika na nešto vrlo specifično. Kako biste poboljšali svoju eCommerce trgovinu, pogledajte sljedeće ideje za Noć vještica:

1. Noć vještica iskače za događaje 

Iskačući prozori za Noć vještica su nevjerojatni ako ih koristite da privučete ljude na svoje događaje. Pretpostavimo da ste domaćin vrlo specifičnog događaja zbog Noći vještica, kao što je posebna rasprodaja ili vikend s popustom. 

U tom slučaju vjerojatno želite da svi saznaju za vaše blagdanske kampanje. Ako koristite skočni prozor, dobivate prednost koju nitko drugi nema – budući da su skočni prozori 100% vidljivi, možete jamčiti da će ga svaki posjetitelj vidjeti nakon što pregledava vašu stranicu. 

Možete organizirati trik ili poslasticu za Noć vještica, prodaju uživo, webinare i još mnogo toga.

2. Skočni prozori kupona za Noć vještica 

Još jedan način da povećate prodaju za Noć vještica je da posjetiteljima ponudite neke kodove kupona. Svatko voli popuste, a davanje kupona potencijalnim klijentima jednostavan je način da ih odvedete u svoju trgovinu. 

Pokušajte biti originalni u kuponima koje nudite i zapamtite da je glavni cilj obratiti ljude i povećati svoju prodaju.  

3. Skočni prozori s odbrojavanjem za Noć vještica 

Još jedna zabavna ideja za Noć vještica je korištenje skočnih prozora s odbrojavanjem kako biste potaknuli kupce na kupnju prije nego što vaša posebna rasprodaja završi. 

Ako koristite skočni prozori odbrojavanja, stvarate osjećaj hitnosti kod svih svojih posjetitelja. Nakon što vide skočni prozor, mogli bi primijetiti da imaju ograničeno vrijeme za kupnju u vašoj trgovini i možda bi željeli požuriti da iskoriste ono što nudite. 

Korištenje električnih romobila ističe Poptin builder pruža gotovu tematsku pozadinu za vaše skočne prozore

4. Gornja ili donja traka za Noć vještica na vašoj web stranici 

Iako su tradicionalni skočni prozori vrlo učinkoviti, možda ne želite pokvariti iskustvo pregledavanja posjetitelja. Ako je to vaš slučaj, možete upotrijebiti gornju ili donju traku da postignete isti učinak. 

popup traka za noć vještica
Gornje ili donje trake mogu nuditi ograničen prostor, ali vašim kupcima zasigurno pružaju neometano iskustvo kupnje

Uz gornje ili donje trake, vaši se posjetitelji mogu kretati kroz vašu web-stranicu bez da izgube iz vida vašu posebnu ponudu za Noć vještica, tako da je to sjajan način da promijenite stvari i osigurate da shvate poruku. 

5. Potaknite rane prijave za e-poštu za Noć vještica 

Skočni prozori e-pošte također su iznimno učinkoviti i mogu potaknuti vaše posjetitelje da kupe nešto u vašoj trgovini. 

Sa skočnim prozorima e-pošte možete jamčiti da će vaši pretplatnici biti prvi obaviješteni o rasprodaji za Noć vještica. Dakle, kada počne, mogu otrčati do vaše trgovine i iskoristiti vaše posebne ponude. 

Pojačajte svoje prijave za e-poštu s primamljivim skočnim prozorima za Noć vještica koji naglašavaju vaše promocije za praznik

Kako stvoriti Pop Upove za Noć vještica s Poptinom 

Stvaranje skočnih prozora za Noć vještica pomoću Poptin je izuzetno jednostavan. Sve što trebate učiniti je ispuniti podatke u skočnom prozoru i prilagoditi ga kako biste osigurali da izgleda onako kako želite.

Ako želite brz i jednostavan vodič, pogledajte ovo! 

Zamotati 

Rasprodaje za Noć vještica mogu biti vrlo korisne za vaše poslovanje, ali morate imati prave alate kako biste bili sigurni da će se dogoditi. U protivnom biste mogli propustiti priliku za povećanje stope konverzije i povećanje prihoda. 

Srećom, s skočnim prozorima za Noć vještica imate bolje šanse da privučete pozornost svojih posjetitelja i natjerate ih da kupe nešto od vas. Možete birati između različitih opcija, pa biste trebali odabrati onu koja odgovara onome što ste zamislili za svoju e-trgovinu i isprobati je što prije možete. 

S Poptinom možete stvoriti besplatne skočne prozore za Noć vještica, dakle Prijavi se sad

Što je više

Iako su skočni prozori za Noć vještica izvrsna ideja, oni nisu jedini način da povećate svoju prodaju. Internetski marketing uspješan je samo ako uspijete kombinirati različite strategije za svoju korist, zbog čega biste trebali isprobati razne stvari kako biste dobili željene rezultate, poput marketinga putem e-pošte, affiliate marketing, I više. 

Možete, na primjer, koristiti društvene medije kako biste bili sigurni da su vaši sljedbenici upoznati s vašim rasprodajama za Noć vještica. Osim toga, možete promijeniti dizajn svoje početne stranice ili poslati poseban bilten.

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.