Početna  /  Svie-commercevodeća generacijaSaaSprodajnipokretanje  /  Isplati li se cijena Wisepopsa još uvijek za optimizaciju potencijalnih klijenata?

Isplati li se cijena Wisepopsa još uvijek za optimizaciju potencijalnih klijenata?

Svaka tvrtka vrijedna pažnje uložit će značajno u povećanje prometa na svojoj web stranici i pretvaranje tog prometa u potencijalne kupce. Ovaj posao, iako je obično primarna odgovornost većine marketinških timova, posao je kojem će doprinijeti svi odjeli u tvrtki ili organizaciji. Zašto? Uključuje ključni aspekt poslovne brige – stvaranje potencijalnih klijenata. 

Većina tvrtki skalira ovaj proces korištenjem alata za optimizaciju potencijalnih klijenata koji automatiziraju dugotrajne dijelove procesa i optimiziraju napore tima i učinkovitost tih napora. Alati kao što je Wisepops popularni su za pomicanje potencijalnih klijenata kroz prodajni lijevak proces kada se razmatra put njihovog kupca. 

Oni pomažu tvrtkama kao što je vaša da se usredotoče na ono što je stvarno važno – pretvaranje vaših potencijalnih klijenata u potencijalne kupce i na kraju, zadovoljne kupce koji plaćaju – obično uz pomoć pučanstvo

Iako ovo može biti izvrsna vrijednost koja privlači sve vrste poduzeća, ne navodi ih odmah da kliknu na gumb "prijava" ovih alata. Zašto? – Određivanje cijena. 

Većina tvrtki nema neograničene proračune za generiranje olova i ostaje važno uložiti najviše resursa tamo gdje imate najveće šanse za postizanje sjajnih rezultata. 

Wisepops je bio opcija za većinu tvrtki koje su željele optimizirati svoje potencijalne klijente, ali na današnjem okrutnom tržištu, je li njegova cijena još uvijek vrijedna prednosti koje dobivate? 

Raščlamba plana cijena Wisepopsa

Wisepops obrađuje planove cijena drugačije od drugih alata za stvaranje potencijalnih klijenata. Nemate različite planove cijena koji nude unaprijed određene pogodnosti, jer plaćate cijenu prema prikazima stranica koje vaša web stranica dobije. 

U osnovi, plaćate različitu cijenu ovisno o mjesečnim prikazima stranica koje vaša web stranica dobiva. Što više prikaza stranica imate, to više plaćate – neodrživa i skupa praksa za mala poduzeća s ograničenim proračunima. 

Najjeftinija opcija dostupna na Wisepopsu počinje od 49 eura/po 50K pregleda stranica mjesečno, što je izvedivo u usporedbi s onim što se može dobiti u industriji, ali nije vrlo isplativo u usporedbi s pandanima kao što su Poptin, Optinmonster, Optinmonk & Popupsmsart. 

Je li cijena stvarno vrijedna toga? 

Odgovor na ovo pitanje uvelike ovisi o vašim potrebama, veličini vaše tvrtke i vašim poslovnim ciljevima. 

Wisepopova strategija određivanja cijena doista jasno daje do znanja da je stvorena imajući na umu veće tvrtke i organizacije. Tvrtke koje dovoljno privuku do 50,000 pregleda web stranice mjesečno. 

To ostavlja manje tvrtke i startupe na hladnom jer rastu kako bi dosegnuli taj broj web posjeta mjesečno i jednostavno nemaju resurse – novčane ili druge – za plaćanje skupih marketinških alata i još uvijek postižu prikladnost proizvoda na tržištu ili nastavi rasti. 

Ako biste koristili Wisepops, rekli bismo vam da isprobate cjenovni plan od 50 tisuća pregleda stranica, jer je najpristupačniji. To je ako radite s proračunom, naravno. 

Budući da je tržište alata za optimizaciju potencijalnih klijenata vrlo konkurentno, Wisepopsova strategija određivanja cijena isključila je veći dio novih tvrtki, agencija i startupa koji pridonose rastu svjetskog BDP-a. 

Prema Svjetska banka, mala i srednja poduzeća predstavljaju oko 90% poduzeća i više od 50% zaposlenih u cijelom svijetu. Formalna mala i srednja poduzeća doprinose do 40% nacionalnog dohotka (BDP) u gospodarstvima u nastajanju. 

Ove manje tvrtke nisu zainteresirane za trošenje stotina dolara mjesečno što se neće pretvoriti u kratkoročne koristi, budući da im je potrebna većina sredstava za povećanje ili razvoj poslovanja. 

Stoga se Wisepops isplati isprobati samo ako imate veliko poduzeće ili puno novca za potrošiti na alat za optimizaciju potencijalnih klijenata. Unatoč tome, druge vam platforme omogućuju slanje obrazaca za kontakt, skočnih prozora i prijedlozi za manje sredstava. 

Bez obzira na to, postoje zgodniji Wisepops alternative poput Poptina za istraživanje kako biste zadovoljili svoje poslovne potrebe. 

Što je u njegovom planu cijena?

Wisepops nudi jedinstveni cjenovni plan koji se samo povećava u iznosu kako se povećava broj prikaza stranica web stranice. 

Kada platite Wisepops planove cijena, dobivate pristup svim pogodnostima koje softver nudi. To uključuje neograničene kampanje s skočnim prozorima, neograničene kampanje s obavijestima, neograničeni broj korisnika i više od 140 predložaka spremnih za korištenje za vašu marketinšku kampanju. 

Te su prednosti izvrsne ako se veselite pokretanju marketinške kampanje koja se temelji na pretvaranju potencijalnih klijenata u potencijalne klijente pomoću skočnih prozora, budući da možete odabrati predložak koji odgovara stilu vaše robne marke i pratiti njegov proces na različitim web stranicama. 

Budući da svi cjenovni planovi nude iste pogodnosti, jedina stvar koja se mijenja između njih je ograničenje broja pregleda stranica koje dobivate.

Bez obzira na to, nadogradnja vašeg sadržaja na veći plan daje vam neograničen broj prikaza stranica, web stranica i prilagođenih integracija koje imaju samo poduzeća. Osim toga, dobivate pristup osobnoj integraciji i prilagođenoj obuci za svoj marketinški tim. 

Među svim značajkama koje Wisepops nudi, najviše se fokusira na skočne prozore. Kada ga platite, dobivate: 

 • Shopify integracija 
 • Standardni skočni prozori
 • Izlaz iz skočnih prozora s namjerom 
 • Šipke i ugradnje 
 • A / B testiranje  
 • Različite opcije ciljanja 
 • Personalizacija skočnih prozora 
 • Pet web stranica 
 • Preko 60 CRM i ESP integracija 

Međutim, ovaj plan cijena možda neće biti prikladan za većinu tvrtki koje ne spadaju u Wisepopovu strategiju cijena. Pogledajmo sjajnu alternativu. 

Poptin cjenovni planovi

Poptin je također alat za optimizaciju potencijalnih klijenata koji nudi skočne prozore, kontaktne i ugrađene obrasce za promicanje konverzije potencijalnih klijenata. To je izvrsna alternativa Wisepopsu za male i veće tvrtke. 

Nudi jedan od najkonkurentnijih, ali pristupačnih planova cijena za vrlo slične značajke kao Wisepops. 

Za razliku od Wisepopsa, Poptin nudi besplatni plan koji je ograničen na 1000 posjetitelja mjesečno mjesečno. Ovo je vrlo prijateljski dogovor za mala i srednja poduzeća, nove tvrtke, startupe, agencije pa čak i veće tvrtke jer vam daje priliku da isprobate alat za optimizaciju potencijalnih klijenata prije preuzimanja obveze koja se može naplaćivati ​​mjesečno ili godišnje.

Raščlamba Poptinovih planova cijena 

Evo što dobivate od Poptinovih planova

 • Neograničen broj poptinova za stvaranje skočnih prozora s namjerom izlaza, kliznih prozora, skočnih okvira za osvjetljavanje itd. 
 • Planovi koji počinju od 1K posjetitelja/mjesečno do 2M posjetitelja/mjesečno 
 • Pristup jednoj ili neograničenom broju domena, ovisno o vašem odabiru plana
 • A/B testiranje za skočne prozore
 • autoresponders
 • 50+ integracija (Shopify, Webflow, Thinkific, itd.)
 • Brendirani i nebrendirani skočni prozori
 • Upravljanje višestrukim pristupom korisničkim računima
 • Podrška putem chata i e-pošte 

Usporedba između Poptinovih planova cijena i Wisepopsovih 

Slično Wisepopsu, Poptin se fokusira na optimizaciju potencijalnih klijenata pomoću skočnih prozora. Međutim, nudi fleksibilniji plan cijena koji je uključen u tvrtke svih veličina.  

Besplatni plan

Prvi plan plaćanja koji nudi Poptin daje korisniku jednu domenu, neograničen broj poptina i pristup podršci za chat i e-poštu za besplatno

To znači da marketinški timovi ne moraju ništa platiti da bi uživali u nekim prednostima i proveli testove konverzije potencijalnih kupaca – opcija koja će vas uz Wisepops koštati više od 40 USD. 

Ovaj plan ne podržava robusne značajke kao što su A / B testiranjei poboljšane opcije ciljanja koje se nude uz plaćene planove. 

Plaćeni planovi

Što se tiče Poptinovog osnovnog plana, trebali biste znati da nudi jednu domenu, neograničen broj poptina, 1,000 automatskih odgovora te podršku putem e-pošte i chata. Iako je ovaj plan sličan prethodnom, daje vam osnovne stvari koje su vam potrebne za početak a marketinška kampanja točno za samo 25 USD/po 1K posjetitelja mjesečno.

Wisepops ne nudi nikakav plan koji zadovoljava potrebe web stranice ispod 50,000 posjeta web stranici.  

Najpopularniji cjenovni plan koji Poptin nudi je Pro, koji iznosi 47 USD mjesečno. Kao što vidite, cijena mu je gotovo ista kao Wisepops. Koju biste opciju radije odabrali?

Ako nas pitate, odlučili bismo se za prvo.

Način na koji Wisepops radi je stvaranje potrebe za prebacivanjem na viši plan u bliskoj budućnosti. Iako se to događa s većinom alata koji se temelje na pretplati, razlika u cijenama između Wisepops planova cijena je velika. Stoga je tvrtkama koje su i dalje usmjerene na rast teže to platiti. 

Poptin je, s druge strane, mnogo održiviji alat za optimizaciju potencijalnih klijenata. I dalje možete imati koristi od njegovog pro plana ako vodite veliko poduzeće, što vam pomaže uštedjeti novac. 

Čak i ako želite prijeći na agencijski plan, ne biste morali platiti toliko novca koliko biste morali platiti za najskuplji Wisepops plan. 

U suštini, Poptin cjenovni plan je prijateljskiji prema malim tvrtkama i startupima.  

Zašto biste se trebali prebaciti na Poptin

Možda se pitate trebate li se prebaciti na Poptin nakon što ste sve pročitali, ali odgovor je složeniji od da ili ne. 

Prva stvar koju trebate učiniti kako biste odgovorili na to pitanje je analizirati napredak i koristi koje ste dobili korištenjem Wisepopsa. Koliko vam je to ulaganje bilo isplativo? 

Ako je Wisepops bio profitabilan alat za optimizaciju potencijalnih klijenata koji vas dugoročno nije koštao mnogo novca, mogli biste razmisliti o tome da ga zadržite. Međutim, prelazak na Poptin mogao bi dovesti do izvrsnih koristi. 

Skočni predlošci koje Poptin nudi su moderni i vizualno privlačni. Osim toga, možete upotrijebiti njegov uređivač za povlačenje i ispuštanje kako bi izgledali kako želite u nekoliko minuta. 

Općenito, uz Poptin dobivate veću vrijednost za svoj novac kada ulažete u svoje napore za optimizaciju potencijalnih klijenata. 

Poptin možda nema alate za praćenje ili upravljanje vremenom kao druge platforme, ali se ističe kada treba pomoći tvrtkama da optimiziraju svoje napore za konverziju potencijalnih klijenata. 

Final Misli 

Poptin i Wisepops izvrsni su alati za optimizaciju potencijalnih klijenata koji se koriste za povećanje prodaje i rast poslovanja. Međutim, cijena je jedna od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru i vrijedi razmisliti o prelasku na Poptin kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac. 

Mala poduzeća i novoosnovana poduzeća uvijek bi se trebala odlučiti za Poptin umjesto Wisepops ako žele napraviti isplativo ulaganje. Lakše je nadograditi Poptin cjenovni plan nego Wisepopsov, što razvoj većih marketinških kampanja čini pristupačnijim. 

Ulaganje novca u marketinške alate jedna je od najboljih stvari koje vlasnici tvrtki mogu učiniti jer im pomaže privući više potencijalnih kupaca i povećati prodaju. Međutim, pogrešno ulaganje može dovesti do gubitka mnogo novca.

Naša konačna preporuka – Prijavite se za Poptin ako želite poboljšati svoje napore za konverziju potencijalnih klijenata uz najbolju vrijednost. 

Idongesit 'Didi' Inuk je prodavač sadržaja u tvrtki Poptin. Pokreću je razgovori o tehnološkim proizvodima i utjecaju koji imaju na ljude za koje su stvoreni.