Domaći  /  Svie-mail marketing  /  Klaviyo cijene: dobivate li najbolju vrijednost za svoje e-poruke?

Klaviyo cijene: dobivate li najbolju vrijednost za svoju e-poštu?

Klaviyo cijene: dobivate li najbolju vrijednost za svoju e-poštu?

U takvom konkurentnom poslovnom okruženju, rastuća tvrtka mora koristiti sve alate koji su joj na raspolaganju kako bi ostala korak ispred svojih konkurenata. To znači da je ključno imati izvrsnu marketinšku strategiju putem e-pošte.

Ima toliko sjajnih automatizacija e-pošte platforme koje možete izabrati u 2023. Ako ćete vidjeti značajan porast u svojim prodajnim brojkama, morate se pouzdati u onu pravu. Klaviyo se nedavno pojavio kao tvrtka za automatizaciju e-pošte za mnoge uspješne tvrtke. 

Kao vrhunska tvrtka za marketing putem e-pošte, Klaviyo ima različite planove cijena koji odgovaraju potrebama malih i velikih tvrtki. Ovaj će članak razmotriti te opcije određivanja cijena i pomoći vam da odredite pravu opciju za svoju tvrtku.

Koji vam Klaviyo planovi odgovaraju i zašto?

Klaviyo email marketing

Mnoge tvrtke su krive za odabir pogrešnih planova cijena kada integriraju Klaviyo sa svojim e-mail marketing strategija. To može ili staviti veliki pritisak na vaš proračun ili vezati vaše poslovanje uz plan koji nije prikladan za zadovoljenje osnovnih potreba.

Prilikom odabira pravog plana cijena za platformu za automatizaciju e-pošte, sljedeći savjeti pomoći će vam da napravite pravi izbor:

 • Razmotrite svoje potrebe

Možda se čini kao očigledna početna točka, ali iznenadit ćete se kako se neke tvrtke bore da identificiraju svoje potrebe kada su u pitanju marketinške strategije. Klaviyo je prikladno strukturirao svoje planove cijena na takav način da se prilagođava svim vrstama poslovanja.

Pažljivo pogledajte svoje ciljeve i vrste e-pošte koje redovito šaljete i odredite koji plan najbolje odgovara vašim zahtjevima. Najveći pokazatelj vaših poslovnih potreba je veličina vaše liste e-pošte. To će odrediti koji je Klaviyo plan najbolji za vas.

 • Pogledajte razine cijena

Kada pogledate stranicu s cijenama Klaviyo, prvo što ćete primijetiti je da su različiti planovi jasno prikazani, s detaljima o tome što svaka opcija uključuje. Trebali biste odvojiti malo vremena da pregledate svaku cjenovnu razinu i usporedite je sa svojim proračunom za marketing putem e-pošte. 

Svaka cjenovna razina pokazuje broj e-poruka ili SMS-ova koje možete dobiti mjesečno, što olakšava odabir najboljeg za vaše poslovanje na temelju vaših trenutnih marketinških aktivnosti putem e-pošte.

 • Postoji besplatna probna verzija, pa isprobajte!

Ako niste sigurni odgovara li Klaviyo vašem poslovanju, to nije problem. Klaviyo nudi praktično 14-dnevno besplatno probno razdoblje za nove korisnike. Dva tjedna je više nego dovoljno vremena da vidite koliko je ova platforma za automatizaciju e-pošte sjajna i njen potencijal da vam pomogne da uživate u velikom povećanje prodaje.

 • Razgovarajte sa stručnjakom

Razumljivo, s toliko mnogo tvrtki za marketing e-poštom, može biti teško pronaći najbolju za vaše poslovanje. Ovo je osobito istinito ako nikada prije niste koristili platformu za automatizaciju e-pošte. Zašto ne razgovarate sa stručnjakom za Klaviyo koji će vam pomoći da donesete informiranu odluku?

Preporučeno čitanje: Cijene Optimonka: Isplati li se stvarno platiti za 2023.? 

Razbijanje planova cijena

Najvažnija stvar koju trebate razumjeti kada razmišljate o korištenju Klaviya za svoju automatizaciju e-pošte je kako su strukturirani planovi cijena. U poslu se svaki dolar računa. Morate odabrati pravu opciju kako biste maksimalno iskoristili svoj marketinški proračun.

Klaviyo cijene

Klaviyo ima tri plana cijena koje možete razmotriti, a to su:

 • Besplatno XNUMX dana

Uvijek je sjajno započeti s besplatnom probom kada isprobavate novu platformu za automatizaciju e-pošte. Uz Klaviyo možete započeti određivanjem broja kontakata e-pošte koje imate kako bi vas platforma mogla usmjeriti na najbolji plan cijena.

Besplatna probna verzija dostupna je bez obzira na to koliko kontakata putem e-pošte imate, pa je mogu koristiti i velike tvrtke. Međutim, usluge automatizacije e-pošte bit će ograničene na samo 500 mjesečnih e-poruka. Ovo je još uvijek dobra ponuda ako sve što želite je da osjetite uslugu.

Također dobivate 150 SMS i MMS kredita. Broj kredita potrebnih za svaku poruku razlikuje se ovisno o zemlji. Ako ste, primjerice, u SAD-u, svaki SMS će vas koštati jedan kredit, dok će se za MMS oduzeti tri kredita. Usluga ne uključuje naknade operatera za SMS/MMS.

Podrška e-poštom bit će dostupna samo prvih 60 dana. Nakon toga ćete se morati prebaciti na uslugu koja se plaća. Sjajna stvar kod besplatnog probnog razdoblja Klaviyo je to što pokriva sve važne aspekte usluge, omogućujući vam da stvarno doživite kako će izgledati redovito koristiti uslugu. 

 • E-mail

Nakon što ste utvrdili da je Klaviyo prikladan za sve vaše potrebe automatizacije e-pošte, bit će vrijeme da odaberete plan cijena koji će vam ubuduće dobro odgovarati. Jedno od najjednostavnijih rješenja koje se pokazalo korisnim za širok raspon klijenata je cjenovni plan samo za e-poštu.

Uz ovu opciju, tvrtke koje redovito komuniciraju s između 251-500 kontakata mogu dobiti sve usluge automatizacije e-pošte koje su im potrebne za samo 20 USD mjesečno. Što više email kontakata imate, cijena će biti viša. Velike tvrtke koje komuniciraju s čak 150,000 kontakata mogu očekivati ​​da će platiti do 1,955 USD mjesečno.

Kada odaberete najjeftiniju opciju, ovaj plan dolazi s puno izvrsnih usluga, kao što je 5,000 e-poruka poslanih svaki mjesec. Također dobivate 150 SMS i MMS kredita, kao i podršku putem e-pošte i chata.

Postoji besplatna beta verzija za mobilne push obavijesti koje vam mogu pomoći da dosegnete još više kupaca. Ako ste spremni suprotstaviti se svojim konkurentima, cjenovni plan za e-poštu izvrsna je opcija.

Osoba koja drži telefon i gleda e-poštu
 • E-pošta i SMS

Umjesto da se fokusirate samo na klijente koji se razumiju u tehnologiju i koji redovito provjeravaju svoju e-poštu, možete povećati svoj opseg dopiranjem do drugih kupaca putem SMS poruka. Kombinirajući SMS-ove sa svojom strategijom automatizacije e-pošte, možete pokriti sve svoje baze u smislu marketinga.

Klaviyo nudi ovu vrstu usluge za samo 35 USD mjesečno ako imate manje od 500 kontakata. Da biste došli do 150,000 kontakata, morat ćete izdvojiti 1,970 dolara mjesečno. Dobit ćete sve redovne usluge koje dobivate iz e-mail cjenika, samo što će ovaj put to biti i za e-mail i za SMS platforme.

Programeri Klaviya koji razmišljaju o budućnosti shvatili su da tvrtke mogu htjeti komunicirati s puno više od 150,000 kontakata mjesečno. Iako ne postoji cjenovni plan za ovaj broj kontakata, tvrtke mogu izravno pregovarati s tvrtkom za automatizaciju e-pošte za prilagođeni plan.

Automatizirajte svoju strategiju e-pošte pomoću skočnih prozora

Integracija Poptina s Klaviyo za marketing putem e-pošte

U 2023., ako još niste osmislili učinkovitu strategiju marketinga putem e-pošte, izgubit ćete puno potencijalnih poslova od svojih konkurenata. Tvrtke za automatizaciju e-pošte, kao što je Klaviyo, mogu vam pružiti potrebne skočne prozore i podršku za chat kako biste bili iznad ostalih.

Kao dio svojih usluga, Poptin vam omogućuje besprijekornu integraciju s Klaviyom, proširite svoj popis e-pošte i povećajte bazu klijenata. Možete uživati ​​u nizu specijaliziranih usluga, poput in-line obrazaca i prilagođenih skočnih prozora. 

A Poptin-Klaviyo integracija će vam omogućiti da:

 • Smanjite broj kupaca koji napustiti svoja kolica za kupnju na pola puta.
 • Uživajte u većem broju potencijalnih kupaca koji rezultiraju stvarnom prodajom.
 • Eksponencijalno povećajte broj pretplatnika Klaviyo e-pošte.
 • Poboljšajte interakciju i interakciju s posjetiteljima svoje web stranice.

Sve različite marketinške strategije putem e-pošte koje koristite osmišljene su za povećanje konverzije potencijalnih klijenata i pomoći vam da postignete veću prodaju. Integracija Poptina s vašom platformom za marketing putem e-pošte jedan je od najboljih načina za to. 

Preporučeno čitanje: Isplati li se cijena Wisepopsa još uvijek za optimizaciju potencijalnih klijenata?

Zaključak

Jeste li došli do točke kada se čini da ništa što radite ne rezultira većim brojem prodaje za vaš posao? Čini li se da vaši konkurenti uvijek dolaze do vaših potencijalnih kupaca korak ispred vas? Možda je vrijeme da razmislite o ulaganju u usluge automatizacije e-pošte kao dio vaše ukupne marketinške strategije.

Koristeći Poptin, možete se jednostavno integrirati s Klaviyo i uživati ​​u širokom rasponu usluga marketinga putem e-pošte skrojenih za tvrtku u vašoj situaciji. Nakon što isprobate besplatnu demo verziju, možete birati između raznih planova cijena koji odgovaraju potrebama vaše organizacije. 

Ove usluge tvrtke Klaviyo vrlo su pristupačne, što znači da nema isprike za uskraćivanje poslovnog pristupa tako učinkovitom marketinškom alatu putem e-pošte. Već od 20 USD mjesečno možete dosegnuti do 500 kontakata! 

S obzirom na prodajni potencijal ove vrste dosega, integracija Poptina s Klaviyom trebala bi biti na vrhu vaše marketinške strategije putem e-pošte za 2023. godinu.

Idongesit 'Didi' Inuk je prodavač sadržaja u tvrtki Poptin. Pokreću je razgovori o tehnološkim proizvodima i utjecaju koji imaju na ljude za koje su stvoreni.