Početna  /  Svie-mail marketing  /  Najbolje Mailforge alternative za moćan marketing putem e-pošte

Najbolje Mailforge alternative za moćan marketing putem e-pošte

Marketing putem e-pošte postao je jedan od najboljih načina da privučete nove klijente da provjere vaš proizvod ili uslugu u digitalnoj eri. Zahvaljujući internetu, slanje relevantnih informacija vašim potencijalnim klijentima mnogo je lakše nego što je bilo prije.

Štoviše, uključivanje softvera za marketing putem e-pošte promijenilo je način na koji šaljemo informacije ljudima. Prije mnogo godina ljudi su morali ručno praviti popis i slati e-poštu, što je nekima bilo malo nezgodno.

Danas je marketing putem e-pošte postao mnogo tečniji zahvaljujući svim značajkama koje ti moćni alati nude. Mailforge je uvijek bio jedan od naj učinkovit email marketing postoje alati za izradu e-poruka s privlačnim CTA-ovima.

Ipak, imajte na umu da postoje i druge izvrsne alternative softveru Mailforge ako vas još nije u potpunosti uvjerio. U ovom ćemo članku pokriti neke od najboljih Mailforge alternativa za trgovce e-poštom.

Što je Mailforge?

Mailforge je platforma za marketing e-poštom koja ljudima omogućuje stvaranje, uređivanje i slanje e-pošte bilo kome tko želi u roku od nekoliko minuta. Ljepota Mailforgea oslanja se na njegovu platformu jednostavnu za korištenje, što ga čini dostupnim većini ljudi.

Sjajna stvar kod Mailforgea je to što dolazi s mnogim značajkama koje možete koristiti u svoju korist. Ove značajke uključuju:

 • Urednici povuci i ispusti
 • Kreator skočnih prozora
 • Ugradite obrasce
 • Landing stranica
 • Newsletteri
 • Jednostavno upravljanje kontaktima
 • Segmentacija
 • A/B Split testiranje

Kao što su spomenuli mnogi online recenzenti, Mailforge je najbolji za male i srednje tvrtke kojima nije potrebna tako složena platforma da počnu personalizirati svoju e-poštu. Dok veće tvrtke također mogu uživati ​​u pogodnostima koje Mailforge nudi, one možda neće biti dovoljne da pokriju sve stvari koje bi tvrtki mogle trebati.

Mailforge nudi i besplatnu verziju i besplatnu probnu verziju za one koji žele testirati neke od najmoćnijih značajki prije nego što odluče uložiti u nju. Sveukupno, ovaj softver počinje s 36.00 USD po korisniku, mjesečno, što je relativno pristupačna cijena s obzirom na sve značajke koje nudi ljudima.

Mailforge za i protiv

Prozodija

 • Jednostavan je za upotrebu
 • Izvrsno funkcionira za izradu i slanje biltena prilagođenih mobilnim uređajima
 • Ne trebate nikakvo stručno znanje u platformama za marketing putem e-pošte da biste počeli koristiti ovu uslugu

Cons

 • Možda neće ponuditi dovoljno značajki za velike tvrtke
 • Značajka 'Izvješće o kampanji' ne daje toliko detalja u svojim izvješćima koliko bismo željeli

Mailforge alternative

Sada kada znate sve značajke koje Mailforge nudi onim tvrtkama koje žele optimizirati svoj sadržaj za pružatelje usluga e-pošte, pogledat ćemo neke od alternativa ovog softvera.

Iako su ovo alternative Mailforgeu, imajte na umu da to ne znači nužno da su puno bolje. Na kraju, morate odabrati uslugu koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Brevo (prije sendinblue)

Sve u svemu, Brevo (Sendinblue) je platforma za marketing putem e-pošte za koju se tvrdi da može zadovoljiti sve vaše potrebe za marketingom putem e-pošte. Neki korisnici to nazivaju i marketinškom uslugom 'sve u jednom'.

Jedna od stvari koje nam se sviđaju kod Breva (Sendinblue) je koliko je jednostavno korisničko sučelje. To ne znači da mu nedostaju značajke, ali vam omogućuje da lako shvatite kako radi. Imate gornji izbornik koji vam omogućuje da se prebacite s kampanja na automatizaciju, svoje kontakte ili transakcijsku e-poštu.

S druge strane, imate bočnu traku koju možete koristiti za prebacivanje na svoje predloške, e-poštu, Facebook OGLASE, SMS i mnoge druge. Ako želite izraditi novu kampanju, postoji veliki zeleni gumb na koji možete kliknuti da biste pokrenuli postupak. 

Značajke

Brevo radi s četiri primarna modula, a to su:

 • Emisije i kampanje e-mail marketinga
 • Automatizacija marketinga putem e-pošte
 • SMS i transakcijska e-pošta
 • Social media marketing

U prvom modulu možete izraditi e-poruku i poslati je na svoj popis kontakata. Brevo pruža prilično jednostavno vizualno sučelje na kojem možete izgraditi strukturu e-pošte. Ako imate znanja, također možete uvesti svoj trenutni predložak e-pošte kroz neobrađeni HTML format.

Oni koji ne žele trošiti toliko vremena na izgradnju svoje strukture e-pošte također mogu otići u Brevo knjižnicu i odabrati jedan od mnogih predložaka.

Što se tiče 'automatizacija e-mail marketinga modula, možete postaviti određene poruke e-pošte ili 'okidače' za svog potencijalnog kupca ako se ti okidači aktiviraju. Neki od tih okidača uključuju slanje e-pošte ako kupac napušta svoje vozilo za otpremu ili je nekome rođendan.

SMS i transakcijska e-pošta omogućuju vam izradu ove vrste e-pošte bez ikakvog napora, a marketing na društvenim mrežama omogućuje vam postavljanje Facebook ADS-a na platformi prilagođenoj korisniku.

Zanimljivo, Brevo naplaćuje po poslanom e-mailu, a ne po broju kontakata. Ovo bi mogla biti prednost za neke tvrtke.

Brevo (Sendinblue) za i protiv

Prozodija

 • Jednostavan je za korištenje
 • Pogodan je za svaku tvrtku
 • Nudi konkurentne cijene

Cons

 • Kreatoru e-pošte bi dobro došao posao
 • Postavljanje usluge po prvi put za neke može biti iscrpljujuće

Kome je namijenjen Brevo (Sendinblue)?

Brevo je najbolji za one koji žele sve što im treba na jednoj platformi. Općenito, ova usluga funkcionira za tvrtke svih veličina i nudi prilično konkurentne cijene.

Sendlane

Sendlane je alat za angažiranje kupaca i automatizaciju marketinga za trgovce e-trgovinom. U biti, njegova platforma omogućuje vam da steknete uvid u svoje klijente putem podataka o ponašanju. Štoviše, možete stvarati i slati personalizirane poruke za promicanje angažmana.

U slučaju da ste tvrtka koja želi pratiti sve, Sendlane vam također nudi praćenje kupnji, posjeta i klikova na svim vašim web stranicama. Dio u kojem Sendlane blista je u odjelu 'Features'.

Značajke Sendlane

Sendlane dolazi s mnoštvom različitih značajki koje možete koristiti za praćenje svih podataka koji su vam potrebni. Svi ti uvidi izloženi su u Sandlaneovom prekrasnom korisničkom sučelju. Proći ćemo kroz neke od najpopularnijih značajki Sendlanea kako biste imali ideju što možete očekivati.

Povucite i ispustite Builder: Sendlane svim korisnicima olakšava stvaranje sadržaja pomoću jednostavnog alata za izradu povuci i ispusti. Općenito, ova je značajka temeljito optimizirana, tako da možda nećete imati problema s njom.

Graditelj odredišne ​​stranice: Alat za izradu odredišne ​​stranice uključen je u sve Sendlaneove planove, pa ako želite maksimalno iskoristiti svoje web mjesto, možete koristiti ovu značajku.

Kontaktirajte automatizaciju i označavanje: Općenito, možete kreirati tijekove rada kako biste prilagodili svoje marketinške tokove e-pošte na temelju onoga što vaši pretplatnici e-pošte rade.

analitika: Kao što naziv implicira, imate jednostavan pristup analitici i izvješćima u stvarnom vremenu za svaku svoju e-poštu kako ne biste izgubili važne podatke.

Vremena automatskog slanja: Sendlane može pratiti navike vašeg pretplatnika prilikom otvaranja e-pošte i optimizira vrijeme isporuke u najprikladniji trenutak za vašeg pretplatnika.

Emitiranje e-pošte i automatizacija: Možete jednostavno kreirati e-poštu i automatizirati je za svoje pretplatnike u bilo kojem trenutku. Štoviše, možete odabrati jedan od mnogih Sendlaneovih dizajna kako biste iskustvo učinili mnogo bržim.

Sendlane počinje s 25 USD mjesečno, a cijena se povećava ovisno o broju pretplatnika koje imate. Dostupno je i besplatno probno razdoblje za one koji su zainteresirani.

Sendlane za i protiv

Prozodija

 • Značajke automatizacije rade odlično
 • Ima sjajan tim za podršku

Cons

 • Platforma za neke ljude možda nije tako intuitivna kao što se tvrdi

Za koga je Sendlane?

Kao što sama tvrtka tvrdi, Sendlane je najbolji za eCommerce trgovce koji žele optimizirati svoj marketing.

ActiveCampaign

ActiveCampaign je softver za marketing i automatizaciju putem e-pošte koji dodaje prodajni CRM. Općenito, ova se usluga najviše preporučuje onima koji žele imati jedno od najboljih mogućih iskustava automatizacije e-pošte.

Iako ActiveCampaign nije nužno pretrpan različitim značajkama, snažno se usredotočuje na marketing e-poštom i softver za automatizaciju marketinga, što je ono što mnoge tvrtke traže.

Značajke ActiveCampaign

ActiveCampaign sadrži nekoliko alata koji bi vam dugoročno mogli biti korisni. Nastavite čitati ako želite saznati više o njima!

E-bilteni: Možete uživati ​​i u alatu za izradu povuci i ispusti iu prekrasnim predlošcima ako vam se ne da trošiti puno minuta na stvaranje strukture e-pošte. Općenito, vi ste u potpunosti zaduženi za ono što se događa s vašim e-mailovima, stoga budite što kreativniji!

CRM: ActiveCampaignov CRM zove se 'Deals' i omogućuje vam da automatizirate praćenje prodaje, što pomaže u sklapanju poslova bez tolikog ručnog rada.

Razgovarajte na licu mjesta: Ovaj vam softver omogućuje dodavanje chata na vašu web stranicu i spajanje s vašom e-poštom i CRM porukama, omogućujući vašim posjetiteljima puno bolje iskustvo pregledavanja.

Automatizirane kampanje: Kao što je već spomenuto, jača strana ActiveCampaigna je automatizacija. Stvaranje automatizacije s ovim softverom je prilično jednostavno, tako da se ne morate brinuti da nemate dovoljno iskustva.

ActiveCampaign počinje s 15 USD mjesečno, a nudi i besplatnu probnu verziju onima koji bi mogli biti zainteresirani.

Prednosti i mane ActiveCampaign

Prozodija

 • To je prilično moćan alat za automatizaciju marketinga
 • U svojim izvješćima daje mnogo informacija
 • Nudi besplatne migracije računa za one koji dolaze s drugog softvera

Cons

 • Ne postoji besplatni plan
 • Naplaćuje vam se ako želite vidjeti pregled kako vaš newsletter izgleda na vašim klijentima e-pošte
 • Nije tako jednostavno kao druge platforme

Za koga je ActiveCampaign?

ActiveCampaign najbolje funkcionira za one koji žele imati dodatni alat za automatizaciju marketinga i žele optimizirati višekanalni marketing u svom poslovanju.

GetResponse

GetResponse jedan je od najpopularnijih alata za bilo koju tvrtku. Bez obzira na to koja je vaša svrha s GetResponseom, vjerojatno ćete od njega imati nekoliko koristi.

Općenito, GetResponse je izvrstan alat za hvatanje potencijalnih klijenata budući da nudi mnoštvo zgodnih alata za učinkovito hvatanje i zadržavanje potencijalnih klijenata. Štoviše, platforma ove usluge jedna je od najintuitivnijih koje smo vidjeli na tržištu.

Značajke GetResponse

Neke od najpopularnijih značajki GetResponsea uključuju sljedeće:

 • Kreator biltena
 • Dizajn predložaka
 • Automatizacija e-pošte
 • Upravljanje popisima
 • analitika
 • Tokovi konverzije
 • live Chat

Osnovni plan GetResponsea potpuno je besplatan za sve, što je izvrsna vijest. Štoviše, njegovi planovi cijena počinju od 15 USD mjesečno i povećavaju se prema broju pretplatnika koje već imate.

GetResponse prednosti i mane

Prozodija

 • Izvrsna automatizacija popisa
 • Tokovi konverzije
 • Razgovori uživo
 • Jednostavan je za upotrebu

Cons

 • Značajke automatizacije dostupne su samo na planovima više razine

Za koga je GetResponse?

Kao što je prije spomenuto, ova je usluga za one koji ozbiljno žele privući potencijalne kupce i postići moćnu automatizaciju sa svojim marketingom.

Remarkety 

Za razliku od drugih usluga na ovom popisu, Remarkety je napravljen posebno za e-trgovinu. Sve u svemu, ovo je višekanalna platforma za automatizaciju marketinga koja se integrira s većinom platformi za e-trgovinu na današnjem tržištu.

Značajke ponovnog tržišta

Remarkety nudi mnoštvo različitih značajki, pa će nekome biti teško shvatiti ih sve u prvom pokretanju. Ipak, evo popisa nekih od najznačajnijih značajki Remarketyja:

 • A / B testiranje
 • Segmentacija kampanje, analitika i upravljanje
 • Alati za suradnju
 • Pritisnite Praćenje
 • Korisničke ankete, obrasci i CTA-ovi
 • Značajka povuci i ispusti
 • E-mail za upravljanje

Remarkety počinje s 25 USD po značajci, mjesečno. Postoji i besplatna proba za one koji su zainteresirani.

Remarkety za i protiv

Prozodija

 • Izuzetno je jednostavan za korištenje
 • Tim korisničke podrške je izvrstan
 • Ima korisničko sučelje

Cons

 • Predlošci nisu tako dobri kao drugi na tržištu
 • Postoji mnogo značajki, koje ga nekima mogu učiniti neodoljivim

Za koga je Remarkety?

Remarkety najbolje funkcionira za tvrtke e-trgovine koje žele optimizirati svoju marketinšku strategiju na temelju podataka o ponašanju korisnika.

SendGrid

Sendgrid je marketinški softver koji se fokusira na isporučivost e-pošte, što znači da osigurava da svaka e-poruka ispravno stigne do vašeg korisnika.

Sendgrid značajke

Osim što ima API uslugu e-pošte, Sendgrid također ima širok raspon značajki koje korisnicima olakšavaju integraciju njihovih rješenja. Evo popisa nekih od najboljih značajki Sendgrida:

 • Isporučivost e-pošte
 • Uređivač e-pošte
 • Automatizacija
 • analitika
 • Upravljanje kontaktima

Sendgrid počinje s 15 USD mjesečno, po korisniku. Međutim, nudi i besplatni plan koji nudi do 2,000 kontakata i 6,000 e-poruka mjesečno.

Prednosti i mane Sendgrid-a

Prozodija

 • Ima besplatan plan
 • Nudi nevjerojatnu isporučivost e-pošte

Cons

 • Nema mnogo opcija segmentacije
 • Automatski odgovori su osnovni

Za koga je Sendgrid?

Sendgrid je izvrstan za one koji žele dati prednost isporučivosti e-pošte u odnosu na sve ostalo jer to radi znatno bolje od konkurencije.

Bottom Line

Postoje mnoge moćne Mailforge alternative koje možete koristiti danas. Stvar je u odabiru platforme koja najbolje odgovara vašim potrebama. U slučaju da ste zainteresirani za bilo koju od platformi koje smo upravo spomenuli, svakako ih provjerite!

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.