Naslovna  /  SviCROprodajni  /  Najbolje novogodišnje skočne ideje za vašu blagdansku kampanju

Najbolje novogodišnje skočne ideje za vašu blagdansku kampanju

Najbolje novogodišnje skočne ideje za vašu blagdansku kampanju

Skoro je ponovno ono doba godine kada svi jedva čekaju Novu godinu. Osim razmišljanja o tome kako je prošla prethodna godina, ovo je vrijeme velikog slavlja za mnoge ljude. 

Ako vodite posao, znate da je ovo uvijek najprometnije doba godine. Brojke prodaje će rasti jer će ljudi razmjenjivati ​​darove tijekom blagdanske sezone. 

Međutim, razina konkurencije drugih poduzeća također će rasti. Da biste bili ispred ostalih, morat ćete upotrijebiti izvrstan skočni prozor web-mjesta koji će privući pažnju vaših kupaca.

U ovom ćemo članku podijeliti neke sjajne novogodišnje pop-up ideje i raspraviti o prednostima koje će one dodati vašem poslovanju. Također ćemo se u 2022. usredotočiti na Poptin, jedan od najboljih online alata za izradu skočnih prozora.

7 sjajnih novogodišnjih pop-up ideja

Nije dovoljno nasumično odabrati bilo koji skočni prozor na koji naiđete i uključiti ga u svoju web stranicu. To mora biti potkrijepljeno pravilnim planiranjem koje omogućuje kupcu da vidi stvarnu vrijednost iza toga. 

Svakodnevno su kupci bombardirani oglasima na mreži, do te mjere da su desenzibilizirani za praćenje skočnih prozora koji ne nude nešto jedinstveno.

Ako želite da se vaša web stranica ističe, možete isprobati neke od ovih novogodišnjih skočnih ideja:

1. Iskoristite priliku za promociju drugih proizvoda

Smisao dobrog novogodišnjeg pop-up-a je uhvatiti kupčev pogled i preusmjeriti ga tamo gdje želite. Međutim, s obzirom na način na koji je web preplavljen promocijama, kupce je lako omesti. 

Morate najbolje iskoristiti svoj novogodišnji skočni prozor skrećući njihovu pozornost na druge proizvode. Jedan sjajan način je korištenje skočnog prozora za promoviranje proizvoda koji idu ruku pod ruku. 

Na primjer, ako korisnik traži papuče za spavaću sobu kao blagdanski dar, možete upotrijebiti skočni prozor za reklamiranje drugih osnovnih potrepština za spavaću sobu, kao što su haljine ili spavaćice. To će osigurati da vaš potencijalni klijent ostane zainteresiran i da će vjerojatno kliknuti dalje.

2. Skočni prozor na cijelom zaslonu odlična je opcija

Jedna stvar koja će privući pozornost korisnika je a skočni prozor preko cijelog zaslona. Neće imati drugog izbora nego vidjeti oglas. Dok oni pronađu gumb za zatvaranje i izađu sa stranice, već ćete primiti svoju poruku.

Prednost korištenja skočnog prozora preko cijelog zaslona je ta što imate mnogo više prostora za rad, što znači da ako odvojite vrijeme da ga pravilno dizajnirate, možete smisliti nešto spektakularno. 

Nadalje, dodatni prostor na zaslonu također uključuje sve potrebne pojedinosti, kao što su specifikacije proizvoda, podaci za kontakt i načini plačanja. To će ukloniti potrebu za dodatnim klikovima prije nego što vaš klijent dobije sve što mu je potrebno.

Jedna stvar koju treba izbjegavati je skrivanje gumba za izlaz kako biste zadržali korisnike na stranici. Ovo je vrlo neugodna osobina većine skočnih prozora, a samo iritira kupca i smanjuje vjerojatnost da će kupiti proizvod.

3. Kupci vole ekskluzivne ponude

Svi se kupci vole osjećati posebnima, pa ako im izravno usmjerite svoje novogodišnje iskačuće ponude, vjerojatnije je da ćete ih zadržati angažiranima. Možete ponuditi ponude posebno za kupce koji daju svoje adrese e-pošte i registriraju se. 

Najbolje ponude su obično kada kupci dobiju stvarnu vrijednost, kao npr popuste ili posebne ponude, u zamjenu za stvari koje nemaju ništa protiv dijeljenja, poput svojih adresa e-pošte.

4. Koristite promotivne popuste

Popusti su odličan način da privučete i zadržite kupce. Međutim, da biste imali koristi od njih, morate ih koristiti mudro.

Možete pokušati dodati skočni prozor za popust koji se aktivira samo kada korisnik pokušava napustiti platformu. Na ovaj način, iako ćete možda morati prodati proizvod za manje nego što biste željeli,  barem ćete dobiti novog kupca koji vam potencijalno može donijeti mnogo više posla.

Skočni prozori s novogodišnjim popustima također su izvrstan način za reklamiranje robe koja se sporo kreće, a da pritom ne upozorite svoju bazu kupaca da proizvod ne radi dobro. Vaši kupci će se usredotočiti samo na vrijednost za novac koji dobivaju.

5. Kupon može biti velika nagrada

Novogodišnji skočni prozori koji nude kupone i druge besplatne stvari uvijek će biti veliki hit među vašim kupcima. Ako je kupon predobar da bi mu se oduprlo, kupci će biti spremni uložiti dodatne milje kako bi ga dobili.

Znajući to, možete ih zamoliti da učine nešto za vašu tvrtku u zamjenu za kupon. Idealno bi bilo da zahtjev bude skroman, kao npr davanje kupona u zamjenu za gledanje oglasa, ispunjavanje ankete ili dijeljenje pojedinosti o vašem poslovanju na platformama društvenih medija.

6. Iskoristite skočnu ljepljivu traku

Korištenje ljepljivog widgeta izvrsna je varijacija običnih skočnih gumba. Trebao bi biti dovoljno mali da ne ometa korisnikovo iskustvo pregledavanja. Glavna stvar je da mora ostati na stranici dok se kreću od stranice do stranice.

Iako ljepljiva traka mora biti neznatna, drugi načini da se istakne uključuju animacije ili pametno sročene fraze kako bi se pobudila znatiželja kupaca.

7. Dodajte ankete za izlaz iz skočnih prozora

Posljednji na našem popisu skočne ideje namjere izlaza je dobro koristiti gumb za izlaz! Nemojte samo dopustiti svojim kupcima da odu, a da barem ne pokušate povratiti njihov interes. Kupci se vole osjećati cijenjenima, pa je sjajno pitati ih za mišljenje u anketi.

Ovu opciju možete koristiti za ciljanje onih kupaca koji se spremaju otići a da ništa nisu kupili. Postavite im pitanja koja će vam pomoći da shvatite zašto nisu na kraju provjerili svoju košaricu.

Kako napraviti svoje novogodišnje skočne prozore s Poptin

Poptin se pokazao kao jedna od najboljih platformi za stvaranje učinkovitih, privlačne skočne prozore. I vi možete koristiti Poptin za stvaranje vrhunskog novogodišnjeg skočnog prozora slijedeći ove korake:

  • Prijavi klub i idite na stranicu sa skočnim predlošcima
  • Odaberite dizajn koji najbolje odgovara vašem poslovnom profilu
  • Pokrenite čarobnjaka za postavljanje i instalaciju
  • Dodajte jedinstvene značajke dizajnu, poput boje i fraza
  • Definirajte pravila, na primjer, skočni prozor može se stvoriti samo za ciljanje kupaca koji će izaći bez provođenja dugog vremena na stranici.
  • Objavite skočni prozor na svojoj web stranici

Ako trebate bilo kakvu pomoć, možete otići na Poptin centar za pomoć ili nam e-mail na [e-pošta zaštićena].

Zamotati

Sljedeći su ključni zaključci iz ovog članka:

  • Trebate novogodišnji skočni prozor kako biste povećali prodaju ovih praznika
  • Mnogo je prednosti za vaše poslovanje ako mudro koristite skočne prozore
  • Poptin je izvrsna platforma za dobivanje najboljih skočnih prozora iz vašeg poslovanja
  • Stvaranje skočnih prozora vrlo je jednostavno pomoću Poptina

Što je sljedeće? 

Osim skočnih prozora, postoje različiti načini poboljšanja vaše marketinške strategije, kao što su bilteni, natjecanja, redovite promocije, odgovaranje na recenzije kupaca i održavanje aktivne prisutnosti na društvenim mrežama. 

Međutim, skočni prozori ostaju jedan od najučinkovitijih načina za povećanje prodaje, a možete ih jednostavno izraditi pomoću Poptina. Posjetite njihovu web stranicu ove blagdanske sezone i stvorite neke fantastične novogodišnje skočne prozore. Prijavi se sad!

Ako tražite druge skočne blagdanske kampanje, imamo korisne resurse za vas:

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.