Domaći  /  SviCROe-commerceprodajni  /  Pop-up Teaser: Što je to i kako radi

Pop Up Teaser: Što je to i kako radi

Poptin je nedavno lansirao svoju najnoviju značajku koja može poboljšati vašu strategiju konverzije – pop up teaseri!

Teaseri su ljepljivi skočni prozori male veličine koji se pojavljuju prvi prije glavnog. Pokreće skočni prozor kada posjetitelj klikne na njega. obično ima samo jednostavan poziv na akciju poput "Kliknite ovdje!" koji je skriven na vidnom mjestu kako bi posjetitelji bili znatiželjniji i mamljiviji.

Pop-up teaseri dokazuju da postoji više od uobičajenih pop-up prozora koje poznajemo. Posjetiteljima vaše web stranice daje potpuno novo iskustvo jer se osjećaju uzbuđenije zbog onoga što vaša marka može ponuditi.

Puno je stvari koje možete postići skočnim teaserima, kao što su:

  • povećati angažman kupaca
  • smanjiti napuštanje košarice
  • dodajte vrijednost svojoj košarici
  • generirajte više kvalificiranih potencijalnih klijenata
  • Povećati prodaju
  • potaknite više prijava putem e-pošte
  • i još mnogo toga.

Ovdje su neki od najboljih slučajeva upotrebe pop-up teasera

  • Promovirajte svoje ponude bez zaklanjanja pogleda. Pop-up teaseri učinkovit su način da svojim posjetiteljima date do znanja da ste nešto pripremili za njih i da je odmah iza ugla ako to žele vidjeti. Na taj način neće biti uznemiravani dok pregledavaju nešto na vašoj web stranici. Za web-mjesta za e-trgovinu, skočni prozori s najavama izvrsni su za prikazivanje rasprodaje za Crni petak, promocije besplatne dostave, kodove kupona i više.
  • Neka vaši posjetitelji znaju da mogu pristupiti važnoj informaciji/objavi i da je spremna za gledanje. S privlačnim CTA-om možete obavijestiti svoje posjetitelje o svojim nadolazećim objavama. Primjer dobrog CTA-a za dodavanje u vaš pop-up teaser je, "Rezervirali smo mjesto za vas!“. A kada kliknu na teaser, pojavljuje se skočni prozor o događaju s obrascem za pretplatu.
  • Proširite svoj popis pretplatnika tako da kratko zavirite u svoj sadržaj. Neki posjetitelji web stranica ne mare za pretplatničke obrasce sve dok ne znaju što mogu dobiti zauzvrat. Dodajte primamljiv dio sadržaja na svoj teaser, poput citata ili naslova, kako bi posjetitelji bili potaknuti da kliknu na njega. Ne zaboravite dodati svoja polja obrasca e-pošte u glavni skočni prozor koji je integriran u vaš omiljeni softver za e-poštu za besprijekoran tok marketinga e-pošte. Pogledajte Poptin popis integracija ovdje.

Samo iskoristite svoju kreativnost i iznenadit ćete se kako iskačući teaseri mogu povećati vašu ukupnu stopu konverzije prodaje.

U nastavku saznajte kako možete izraditi svoje skočne teasere.

Kako stvoriti pop-up teasere s Poptin

Pop-up teasere prilično je jednostavno izraditi kao i sve druge skočni prozor web stranice i obrascima za kontakt, posebno kada koristite Poptin i njegovo sučelje bez kodiranja povuci i ispusti.

Ima puno opcija prilagodbe koje možete koristiti za dodavanje/uređivanje veličina skočnih prozora, fontova, boja, slika, animacija i više.

Nakon što se prijavite, da biste implementirali svoj popup teaser, sve što trebate učiniti je označiti opciju teaser i možete početi od tamo.

Poptin također nudi opcije uređivanja za vaše teasere, kao što su ulazni i izlazni efekti.

Iako nije nužno, estetski je privlačno kako bi se osiguralo da vaš teaser neće izgledati previše čudno iz glavnog skočnog prozora. Iz gornjeg primjera zadirkivanja, evo glavni skočni prozor:

Nakon što ste zadovoljni dizajnom, animacijom, integracije, i druge važne elemente, zatim možete prijeći na pravila prikaza.

Poptin ima dugačak popis pametnih okidača i pravila ciljanja, kao što su namjera izlaza, na klik, vremenska odgoda, pomicanje stranice, okidač neaktivnosti, ciljanje OS-a i preglednika, izvor prometa, ciljanje zemlje i više. Pogledajte cijeli popis okidača i opcija ciljanja ovdje.

Ako ste objavili svoj pop-up teaser i smatrate da nije dovoljno konvertiran, A / B testiranje je tvoj najbolji prijatelj. Poptinova ugrađena analitika također vam omogućuje praćenje i praćenje vašeg učinka u punom prikazu. A u situaciji u kojoj imate poteškoća u implementaciji svog teasera, korisnička podrška je učinkovita i brza kako bi vam u potpunosti pomogla.

Dodavanje skočnih najava vašoj strategiji optimizacije pretvorbe može poboljšati vaše rezultate jer nudite novi način interakcije s posjetiteljima. Isprobajte sada i počnite pretvarati više web prometa u potencijalne kupce, pretplatnike i prodaju – sve bez ometanja njihovog iskustva pregledavanja.

Otključajte moćnije značajke i alate za pretvorbu kada prijavite se kod Poptina još danas!

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.