Naslovna  /  SviCROe-commerce  /  Nevjerojatne pop-up teaser ideje za poticanje konverzija

Nevjerojatne pop-up teaser ideje za poticanje konverzija

Morate preobratiti potencijalne kupce na svojoj web stranici, što onda učiniti? Iskorištavate način na koji funkcionira ljudski mozak i njegov raspon pažnje.

Ako se dok nešto radite pojavi atraktivan prijedlog, on će vam privući pogled. To je upravo ono što a pop up teaser namijenjeno je postizanju.

Zašto si ovdje? Pa, ne samo da ćete naučiti što je pop-up teaser, nego ćete također dobiti neke sjajne ideje i primjere za svoju stranicu!

Što je pop-up teaser?

Popup teaser bit će jedna od prvih stvari koje posjetitelji vaše stranice vide. Prije nego što dođu do glavnog područja ili istaknutijih oglasa koje ste vjerojatno postavili, vidjet će neki skočni prozor koji će privući njihovu pozornost.

U nekim će slučajevima ostatak web-mjesta dobiti sveobuhvatni učinak kako bi se privukla pozornost na skočni teaser, ali to se također često radi na načine koji vam nužno ne ometaju pogled na ostatak web-stranice.

Koliko god izgledali jednostavni, nakon što su dobro dizajnirani i sadrže prave trunke informacija i poticaja, mogu učiniti mnogo za vaše stranice.

Na primjer, mogu generirati kvalificirane potencijalne klijente, potaknuti više prijava na e-poštu, povećati angažman kupaca i obavijestiti vaše kupce o posebnim ili vremenski ograničenim ponudama.

Osim svega, oni su ključni u sprječavanje napuštanja kolica, jedna od najvećih poteškoća s kojom se suočava bilo koje mjesto za e-trgovinu.

Iako su možda dovoljno jednostavni za izradu, pod uvjetom da imate pravi alat, u vašem je interesu da ne uskočite i ne budete zauzeti. Umjesto toga, odvojite vrijeme da razmislite o tome što vaša ideja o skočnom zadirkivanju treba postići.

Ne samo da ne želite poslati pogrešnu ideju, već također želite imati elemente dobro sastavljene kako biste učinkovito prenijeli pravu.

Naravno, možda će vam trebati malo inspiracije. Tu vam može pomoći skočni primjer teasera, zbog čega postoji niz u nastavku.

Pogledajte i ovo bi vas trebalo uputiti u pravom smjeru!

Ideje i primjeri skočnih najava

Dragonspit Apoteka i obrt

Dragonspit Apothecary web je stranica koja se fokusira na holističko zdravlje svojih klijenata. Nakon konzultacija, rješenja se pružaju u nekoliko usluga za pomoć pri detoksikaciji, rješavanju žudnje, uzimanju pravog skupa vitamina, pravilnom odgovoru mišića i više.

Dostupni su i tečajevi uživo i opcije video učenja s vlastitim ritmom, što pomaže da se programi osjećaju kao da su prilagođeni klijentima.

Ovaj skočni teaser izvrsno pobuđuje interes i prikuplja informacije. Ljudi koji posjećuju web-mjesto vjerojatno bi imali jednu ili više zdravstvenih briga, a jedna od njih mogla bi biti naučiti prepoznati kada je jetri potrebna detoksikacija.

Teaser
Skočni prozor

Pojedinosti o detoksikaciji daju se kao nagrada za davanje podataka za kontakt koji se kasnije mogu koristiti.

Pogledajte to na djelu ovdje:

Boss Man Limited

Boss Man je internetski izlog u kojem se nalaze specijalizirani proizvodi za vlasnike kuća. Počelo je nakon što je njegov osnivač primijetio proizvod za zaštitu poda koji se koristi tijekom postupka osiguranja i zapitao se zašto nije dostupan lokalno.

Skočni teaser je izravna stvar i privući će interes potencijalnih klijenata budući da su popusti uvijek privlačni izgledi.

Teaser
Skočni prozor

Naravno, da bi ostvario navedene popuste, gledatelj web stranice prvo mora dati e-mail adresu i pristati na pretplatu na Boss Manovu mailing listu.

Pogledajte ga na djelu:

PJ-ov krajolik i dizajn

PJ's Landscaping and Design pruža potpuni paket usluga uređenja okoliša koje privlače široku bazu različitih klijenata. Na primjer, jedan bi klijent mogao htjeti potpuni remont krajolika, potpuno preuređivanje nekih područja i modificiranje drugih.

Ovaj skočni teaser prikuplja nekoliko važnih informacija s frazama koje potiču svoju publiku da krene s projektima uređenja okoliša za jesen 2022.

Teaser
Skočni prozor

Budući da će obrazac obraditi sve relevantne detalje, PJ's landscaping and design može kontaktirati zainteresirane strane i započeti proces otkrivanja.

Pogledajte to na djelu ovdje:

Stvaranje pop-up teasera uz Poptin

Sasvim je jednostavno stvoriti pop-up teasere uz Poptin. Ne morate znati kodirati; mnoge prilagodbe su lako dostupne. Poptin nudi niz značajki za pomoć tvrtkama u stvaranju i optimiziranju svojih kampanja za razmjenu poruka na licu mjesta, uključujući uređivač povuci i ispusti, razni predlošci i mogućnosti dizajna, alate za ciljanje i segmentaciju, mogućnosti A/B testiranja i integracije s popularnim marketingom e-pošte i CRM platformama.

Osim lightboxes, skočne prozore s odbrojavanjem vremena, skočne prozore s igricama, preklapanja, trake, obrasce za e-poštu i widgete za društvene mreže, također možete izraditi sjajne skočne teasere na Poptinu.

Slijedite ove korake:

  1. Prijavite se na svoj Poptin račun i idite na nadzornu ploču.
  2. Odaberite "Skočni prozor" za koji želite da imate skočni teaser i kliknite "Uredi". Također možete raditi sve od nule.
  3. Pomaknite se do "Zadirkivač" i kliknite na Teaser zaslon pregledati. Upotrijebite uređivač za povlačenje i ispuštanje kako biste dizajnirali svoj plutajući teaser, poput lokacije, veličine, animacije, pozadine itd.
  4. Prilagodite postavke za svoj teaser, uključujući okidač, učestalost prikaza i opcije ciljanja.
  5. Pregledajte svoj teaser kako biste bili sigurni da izgleda i radi kako treba.
  6. Spremite i objavite svoj plutajući teaser.

Saznajte sve pojedinosti o tome kako stvoriti plutajući skočni teaser ovdje.

Zaključak

Skočni teaser može biti vrlo učinkovit ako se pravilno koristi. Međutim, kao što gore navedeni primjeri pokazuju, imajte na umu da postoji mnogo različitih načina za njihovo korištenje. Razmislite o tome koji želite prije nego započnete proces dizajna.

Govoreći o dizajnu, Poptin odličan je za postavljanje zanimljivi skočni teaseri. Sučelje je prilično intuitivno i omogućuje vam da spojite svoje elemente dizajna kako biste postigli bilo koji željeni cilj.

Zanimaju li vas drugi skočni prozori? Imamo korisne resurse za vas!

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.