Početna  /  SviCROe-commercevodeća generacija  /  Društvene alternative: Pretvorite promet brže

Društvene alternative: Pretvorite promet brže

Ono što je posebno važno online trgovcima jest maksimalno olakšati svoj posao. Srećom za njih, danas, postoje mnogi alati i strategije o tome kako web stranice mogu privući i zadržati velik broj posjetitelja.

Ako planirate razviti uspješno poslovanje na mreži, trebali biste znati da su ti intrigantni kupci vaš prvi korak prema zaradi.

Dakle, da biste povećali svoj prihod, trebali biste uključiti različite alate, kao što su skočni prozori, u svoju strategiju za pridobijanje posjetitelja.

Socital je marketinška platforma za e-trgovinu koja pomaže pretvoriti posjetitelje u kupce i spriječiti napuštanje košarica korištenjem nevjerojatnih skočnih prozora i kampanja putem e-pošte.

Uz povećanje popisa e-pošte i pretplatnika, također nudi gotove predloške koje možete koristiti za stvaranje učinkovitih kampanja brzo i bez ikakvih vještina kodiranja.

Osim Socitala, postoji mnogo boljih alternativa, ali mi smo odabrali 4 najbolje da ih isprobate i vidite odgovaraju li vašim potrebama.

Prije toga, evo kratkog pregleda Socitala kako biste dobili malo više informacija.

Socital: Pregled

Socital se temelji na strategiji zaokupljanja pozornosti vaših potencijalnih klijenata korištenjem pametne skočni prozori s namjerom izlaza.

image6

Koristeći njihov uređivač kampanja jednostavan za korištenje, možete koristiti njihove gotove predloške ili početi stvarati skočne prozore od nule i potpuno ih prilagođavati.

Omogućuje vam stvaranje prekrasnih skočnih prozora, obrazaca za prijavu, izgleda i više u samo nekoliko klikova.

Pomoću anketnih i kontaktnih obrazaca možete prikupiti podatke svojih kupaca i kasnije personalizirati poruke kako biste ostavili još bolji dojam koji će trajati.

Društvene značajke:

 • Urednik kampanje
 • Gotovi predlošci
 • Opcije prilagodbe
 • Oblici ankete
 • Oblici kontaktiranja
 • Opcije pokretanja
 • Opcije ciljanja
 • Dodavanje CTA gumba društvenih medija
 • Personalizacija
 • analitika
 • integracije

Koje su prednosti Socitala?

Ima alat za izradu skočnih prozora jednostavan za korištenje koji vam omogućuje stvaranje nevjerojatnih skočnih prozora u samo nekoliko minuta mijenjanjem boja, fontova i sličnog kako biste cjelokupni dizajn prilagodili vašem web-mjestu.

Korištenjem okidača i prikazivanjem svoje ponude u pravom trenutku, a to je obično kada namjeravaju napustiti vašu web stranicu bez kupnje, možete ih spriječiti u tome i potaknuti ih da ostave svoje podatke putem kontakt obrazaca.

Stvorite personalizirane skočne prozore da pozdravite svoje nove posjetitelje i ostavite nezaboravan dojam.

Također možete kreirati sezonske kampanje, pokrenuti različite natjecanja odredišne ​​stranice kako biste ih potaknuli ili upotrijebite preporuke proizvoda na temelju njihovih prethodnih preferencija.

Kako biste poboljšali izvedbu svojih kampanja, možete pratiti mjerne podatke, pratiti ponašanje svojih posjetitelja i odrediti koji segment zahtijeva neke izmjene.

Integrira se s mnogim popularnim marketinškim platformama kao što su Mailchimp, Moosend, Shopify itd.

Koji su nedostaci Socitala?

Ne postoje napredne značajke podijeljenog testiranja.

Mogućnost izrade više različitih kampanja bio bi dodatni plus. 

1. Poptin

Prva alternativa koju ćemo spomenuti je popup builder pod nazivom Poptin.

Poptin vam također pomaže u stvaranju drugih privlačne forme za povećanje angažmana posjetitelja i smanjenje napuštanja košarica kao što su ugrađeni obrasci, obrasci za e-poštu, obrasci za kontakt i slično.

Bez vještina kodiranja, omogućuje vam da jednostavno i brzo pretvorite više posjetitelja u kupce.

Okidači namjere izlaza pomoći da privučete pozornost svojih posjetitelja u pravo vrijeme s pravom ponudom i povećati vaše šanse da dobijete lojalnog kupca.

S uređivačem povuci i ispusti moći ćeš prilagoditi svoje skočne prozore mijenjanjem fontova, boja, tema, dodavanjem ili uklanjanjem određenih elemenata i više.

image1

Korištenjem statistike cijelo vrijeme ćete biti informirani o ponašanju posjetitelja, a za još lakšu analizu tu je i vizualni prikaz u obliku grafike.

Korištenjem nekih od okidača kao što je namjera izlaska, nakon x sekundi, nakon pomicanja određenog postotka, na klik i više, moći ćete na neki način kontrolirati radnje svojih posjetitelja prikazivanjem skočnih prozora i ponudom drugog priliku da donese drugačiju odluku.

Izgradnjom ugrađenih obrazaca možete dobiti još više informacija o svojim klijentima, a također možete odabrati gdje ih želite staviti kada je u pitanju vaša web stranica.

Značajke Poptina:

 • Povucite i ispustite uređivač
 • Gotovi predlošci
 • Opcije prilagodbe
 • Opcije pokretanja
 • Opcije ciljanja
 • analitika
 • A / B testiranje
 • integracije
 • Ugrađeni obrasci
 • mobilni osjetljiv

Upoznajte više značajki Poptina ovdje.

Prednosti korištenja Poptina

Jednostavan je za korištenje, nudi brojne mogućnosti prilagodbe i možete stvoriti prekrasne skočne prozore brzo i bez napora.

Bez ikakvih vještina kodiranja, možete stvoriti zanimljive obrasce te privući i zadržati pozornost posjetitelja kako biste bili sigurni da su izvršili određenu radnju na vašoj web stranici.

Samo neki od skočni predlošci koje možete koristiti su:

 • Lightbox
 • Slide-u
 • Odbrojavanje
 • Prekrivači preko cijelog zaslona
 • Gornja i donja traka
 • Društveni widgeti

Korištenjem opcija A/B testiranja možete usporediti dvije verzije svojih dizajna skočnih prozora i odabrati najbolju verziju za korištenje na svojoj web stranici.

Nudi mnoge integracije, a neke od njih su Mailchimp, Zapier, HubSpot, Klaviyo i druge.

Responzivnost je bitan element da budete potpuno dostupni svojim klijentima, a Poptin nudi mogućnost pokretanja kampanja na stolnim, mobilnim i tablet uređajima.

Nedostaci korištenja Poptina

Uz pomoć nevjerojatne korisničke podrške, moći ćete prevladati pomalo problematičnu analitiku ako ste početnik u korištenju takvih alata.

Poptin cijene

Poptin nudi besplatan plan za isprobavanje ovog alata, ali ako želite nadograditi, možete odabrati neke od plaćenih planova počevši od 19 USD mjesečno. Poptin ažurira svoje planove cijena od 1. listopada 2021. Provjerite ih ovdje.

image2

Zašto je Poptin najbolja Socital alternativa?

Poptin nudi mnogo sjajnih rješenja za privlačenje i zadržavanje velikog broja posjetitelja na vašoj web stranici.

Kako biste povećali šanse za prikupljanje većeg prihoda, potrebni su vam privlačni i lijepi skočni prozori i obrasci, a Poptin nudi upravo to.

Možete ih jednostavno prilagoditi, promijeniti boje, fontove, dodati ili ukloniti tekst, slike i slično, postaviti okidače da se prozori pojave u najprikladnijem trenutku i još mnogo toga.

Poptin skočni prozori doista su jednostavni za implementaciju i možete ih koristiti bez obzira imate li stolno računalo, mobilni ili tablet uređaj.

Uz uvide u stvarnom vremenu i A/B testiranje, možete pratiti sve promjene u ponašanju svojih posjetitelja i usporediti performanse svojih skočnih prozora te odabrati samo najbolje za svoje internetsko poslovanje.

Poptinove ocjene kao društvena alternativa

Pogledajmo kako se Poptin pokazao na tržištu:

Jednostavnost korištenja: 4

Razina prilagodbe: 5

Vizualna privlačnost: 5

Značajke: 5

Integracije: 5

Korisnička podrška: 5

Cijena: 5

Ukupno: 4.9 / 5

2. Sleeknote

Sleeknote je jedan od najpopularnijih alata za izradu skočnih prozora danas.

Nudi brojne mogućnosti za dobivanje više potencijalnih kupaca, a time i prodaje, te vam pomaže stvoriti različite skočne prozore za nekoliko namjena.

Ovaj alat vam omogućuje da prikupite više pretplatnika te im pomognete i vodite ih kroz cijeli proces kupnje.

Ako želite skupljati adrese e-pošte bez iritiranja posjetitelja, ovaj alat je pravo rješenje za vas.

Korištenjem alata za povlačenje i ispuštanje za mobilne uređaje i elemenata za prilagodbu možete stvoriti učinkovite skočne prozore koji će u potpunosti odgovarati dizajnu vaše web stranice.

image9

Osim ovih elemenata izgleda, možete ugraditi različite interaktivne elemente kao što su oznake za spajanje, CTA gumbi, potvrdni okviri i slično.

S više od 100 dostupnih gotovih predložaka, moći ćete stvoriti nevjerojatne skočne prozore u tren oka i uz minimalan trud.

Da biste procijenili izvedbu svojih kampanja, možete koristiti detaljnu analitiku te pratiti i nadzirati ponašanje svojih posjetitelja u svakom trenutku.

Ponuđene značajke:

 • Graditelj povucite i ispustite
 • Opcije prilagodbe
 • Gotovi predlošci
 • Opcije ciljanja
 • analitika
 • A / B testiranje
 • integracije

Prednosti korištenja Sleeknotea

Sleeknote nudi napredne opcije ciljanja koje vam pomažu segmentirati posjetitelje prema njihovom specifičnom ponašanju.

S različitim okidačima kao što su namjera izlaza, pomicanje, ručno i više, možete postaviti svoje skočne prozore da se pojave u određenom trenutku kako bi zaustavili, zaintrigirali i podsjetili posjetitelje da nešto poduzmu.

Ovaj je alat također potpuno jednostavan za korištenje i omogućuje vam da poboljšate korisničko iskustvo vaše web stranice olakšavanjem koraka koje vaši posjetitelji moraju poduzeti da dovrše kupnju.

Možete stvoriti ciljeve za svoje kampanje, pratiti ih kako biste vidjeli gdje ste i obaviti podijeljeno testiranje kako biste dobili najbolju moguću skočnu verziju.

Nedostaci korištenja Sleeknotea

Nedostaju mu određene značajke važne za ljude koji se bave online marketingom.

Malo je skup u usporedbi sa svojim konkurentima.

Cijene Sleeknotea

Sleeknote možete isprobati 7 dana besplatno, no nakon toga se možete odlučiti za neki od plaćenih planova koji se razlikuju po broju pregleda stranica već od 49 € mjesečno.

image4

Zašto je Sleeknote izvrsna društvena alternativa?

Ovaj alat možete koristiti bez ikakvih vještina kodiranja, a također ga je jednostavno koristiti.

Nudi vam priliku da poboljšate svoje stope konverzije uključivanjem visokokvalitetnih, privlačnih skočnih prozora na svoju web stranicu i njihovim korištenjem u pravim trenucima.

S opcijama pokretanja i ciljanja možete segmentirati pravu publiku u pravo vrijeme i iznenaditi je nevjerojatnim i primamljivim ponudama.

Uz uređivač koji je prilagođen mobilnim uređajima, možete prilagoditi svoje skočne prozore prema svojim željama i učiniti da se savršeno uklope u cijeli dizajn marke kako bi izgledali profesionalnije.

Korištenjem personaliziranih preporuka proizvoda možete zaraditi još više nudeći posjetiteljima samo relevantne proizvode.

Ocjene Sleeknotea kao društvene alternative

Evo ih:

Jednostavnost korištenja: 5

Razina prilagodbe: 4

Vizualna privlačnost: 4

Značajke: 4

Integracije: 5

Korisnička podrška: 5

Cijena: 4

Ukupno: 4.4 / 5

3. OptiMonk

OptiMonk je sveobuhvatno marketinško rješenje koje povećava vaš prihod korištenjem vrlo učinkovitih skočnih prozora za vaše kampanje.

Uz personalizirane preporuke za proizvode, opcije ciljanja i pokretanja i još mnogo toga, ovaj alat nudi opcije prilagodbe potrebne za stvaranje zapanjujućih skočnih prozora.

Korištenjem više od 200 prekrasnih predložaka, CTA gumba i stvaranjem responzivnih poruka, imate veću šansu za povećanje prodaje i trenutačno dobivanje više kupaca.

Uz napredne postavke i nadzornu ploču jednostavnu za korištenje, možete promijeniti boju svog skočnog prozora, dodati tekst, slike, videozapise ili kupon kako bi skočni prozor bio pobjednički.

image3

Možete upotrijebiti opciju kotača sreće kako biste sve učinili još interaktivnijim za svoje posjetitelje i gamificirali cijeli proces kupnje.

Kad god posjetitelj klikne na određeni dio vaše stranice, možete postaviti opciju aktiviranja na klik i prikazati svoju ponudu u pravom trenutku.

Pomoću agencijskih alata možete zaraditi više novca za svoje klijente optimiziranjem izvedbe skočnih prozora i analizom različitih kampanja s istog računa.

Ponuđene značajke:

 • Povucite i ispustite uređivač
 • Opcije prilagodbe
 • Opcije pokretanja i ciljanja
 • Personalizirane preporuke proizvoda
 • A / B testiranje
 • Uvidi
 • integracije
 • Agencijski alati

Prednosti korištenja OptiMonka

OptiMonk nudi brojna marketinška rješenja koja će vam pomoći da pretvorite svoje posjetitelje, natjerate ih da ostanu na vašoj web stranici i na kraju obave kupnju.

Neophodno je privući pozornost posjetitelja, a s ovim alatom moći ćete učiniti upravo to i više.

Prateći njihove radnje i prateći njihovo ponašanje, možete postaviti svoje skočne prozore da se pojave u najprikladnijem trenutku za povećanje vaše prodaje.

Također, možete kreirati primamljive i lijepe skočne prozore brzo i jednostavno u nekoliko koraka uz pomoć alata za povlačenje i ispuštanje koji je jednostavan za korištenje.

Mogućnosti prilagodbe su brojne, a možete koristiti opciju odbrojavanja kako biste stvorili osjećaj hitnosti.

Nedostaci korištenja OptiMonka

Budući da je analitika neophodna za e-trgovinu, trebala bi biti detaljnija.

Početniku može biti teško nositi se s toliko opcija konfiguracije.

Cijene OptiMonka

Ovaj alat nudi besplatni plan i nekoliko plaćenih planova počevši od Essential plana koji košta 29 USD mjesečno.

image7

Zašto je OptiMonk još jedna izvrsna društvena alternativa?

Omogućuje vašim posjetiteljima kako biste uživali u pristupačnosti svoje web stranice i učiniti ono po što su došli bez puno muke.

Pomaže vam stvoriti nevjerojatne prilagodljive skočne prozore, integrirati videozapise, pozive na akciju, odbrojivače vremena i još mnogo toga, a sve to učiniti vrlo jednostavno.

Neke od vrsta poruka koje ovaj alat nudi su:

 • Skočna poruka
 • Sidemessage
 • Sretan kotač
 • Na cijelom zaslonu

S opcijom A/B testiranja možete testirati svoje kampanje i vidjeti koja se pokazala najboljom za vašu poslovnu strategiju e-trgovine.

Možete integrirati svoj OptiMonk račun s Google Analytics, CRM sustavima i drugim popularnim platformama kao što su Shopify i WooCommerce.

Ocjene OptiMonka kao društvene alternative

Ovo su ocjene koje se tiču ​​ove alternative:

Jednostavnost korištenja: 4

Razina prilagodbe: 4

Vizualna privlačnost: 4

Značajke: 4

Integracije: 5

Korisnička podrška: 5

Cijena: 5

Ukupno: 4.4 / 5

4. Unbounce

Posljednja alternativa koju ćemo spomenuti zove se Unbounce.

Unbounce je alat koji se bavi stvaranjem inovativnih, visoko konverzijskih kampanje uz pomoć svoje brojne korisne značajke.

Osim odredišnih stranica, možete izraditi skočne prozore za svoju web stranicu, ljepljive trake i još mnogo toga.

Kada je riječ o odredišnim stranicama, možete koristiti njegov alat za izradu povuci i ispusti i prilagoditi ih kako bi bile što ljepše i učinkovitije, a isto se odnosi i na skočne prozore i ljepljive trake.

image5

Možete postaviti svoje skočne prozore i ljepljive trake da se pojavljuju kada posjetitelji dođu na stranicu, kliknu, pomiču se ili kad god smatrate da je pravi trenutak.

Također možete postaviti koliko često želite da se određeni skočni prozor pojavljuje na stranici.

Uz pomoć opcija ciljanja, locirajte svoje potencijalne klijente i ciljajte ih prema gradu ili zemlji, ili možete prikazati svoju skočnu i ljepljivu traku prema njihovim prethodnim radnjama, pregledavati povijest i još mnogo toga.

Možete promovirati svoje proizvode, nuditi kodove kupona, razne ponude i slično kako biste im predstavili nešto vrijedno.

Ponuđene značajke:

 • Alat za izradu skočnih prozora
 • Opcije prilagodbe
 • Opcije ciljanja
 • Opcije pokretanja
 • Odredišne ​​stranice
 • Ljepljive šipke
 • A / B testiranje
 • Personalizacija
 • integracije

Prednosti korištenja Unbouncea

Nudi vam mogućnost korištenja naprednih opcija ciljanja i pokretanja kako biste aktivirali svoju ciljnu skupinu i povećali svoje šanse za poboljšanje vašeg poslovanja e-trgovine nudeći izvrsne ponude u pravo vrijeme.

Kako biste stvorili jače veze sa svojim potencijalnim kupcima, možete koristiti opcije personalizacije.

Unbounce se integrira s mnogo različitih alata i platformi: Mailchimp, Marketo, Olark, Slack, WordPress itd. 

Bez ikakvih posebnih vještina kodiranja, možete povlačiti i ispuštati tekstualne okvire, slike, CTA gumbe, ugraditi ugrađene videozapise i još mnogo toga kako biste svoj skočni prozor učinili izvanrednim.

Kako biste skratili postupak za još nekoliko koraka, možete dodati prilagođeni HTML.

Nedostaci korištenja Unbouncea

Njihova korisnička podrška nije dostupna 24/7, pa ne bi riješila neke trenutne poteškoće.

Plaćeni planovi prilično su skupi u usporedbi s nekim sličnim alatima.

Unbounceove cijene

u pogledu cjenovno, možete odabrati neki od plaćenih paketa koji se razlikuju po pojedinim karakteristikama. Ali, prvo, uzmi pogledajte detaljniju tablicu u nastavku.

image8

Zašto je Unbounce zanimljiva Socital alternativa?

Bez obzira kojoj niši pripada vaša poslovna web stranica, Unbounce je dobar izbor za vas jer nudi praktične značajke.

Lako i brzo pretvara vaše posjetitelje nudeći im ponude koje ne mogu odbiti i to u pravom trenutku.

Osim nevjerojatnih skočnih prozora, ovaj vam alat pomaže u izradi odredišnih stranica i ljepljivih traka kako biste ostavili nezaboravan dojam na svoje posjetitelje i ubrzali rast vašeg poslovanja.

Unbounce nudi mnogo zanimljivih integracija i potpuno je prilagođen mobilnim uređajima.

Svoj Unbounce račun možete povezati s Google Analyticsom, Zapierom i drugim popularnim marketinškim platformama.

Ocjene Unbouncea kao društvene alternative

Pogledajmo ih:

Jednostavnost korištenja: 4

Razina prilagodbe: 5

Vizualna privlačnost: 5

Značajke: 5

Integracije: 5

Korisnička podrška: 4

Cijena: 3

Ukupno: 4.4 / 5

Da rezimiramo

Da biste povećali konverzije i poboljšali ukupnu produktivnost svoje web stranice za e-trgovinu, morate uključiti određene alate u svoju marketinšku strategiju.

Skočni prozori izvrstan su način da privučete i zadržite pozornost posjetitelja jer ih mogu usmjeravati, pružiti im određenu vrijednost i podsjetiti ih na ono što propuštaju.

Ako vam je potrebno rješenje za ovaj problem, a ne znate najbolji način za stvaranje lijepih, privlačnih skočnih prozora s visokom konverzijom za vašu web stranicu, isprobajte Poptin besplatno. Pomoću ovog alata možete povećati svoju prodaju u nekoliko minuta.

Važno je pratiti inovacije kada se bavite internetskim marketingom, stoga isprobajte popularne skočne prozore i odmah vidite poboljšanje!

Aazar Ali Shad je poduzetnik, prodavač rasta (ne haker) i iskusan SaaS tip. Voli pisati sadržaje i dijeliti ono što je naučio sa svijetom. Možete ga pratiti na Twitteru @aazarshad ili aazarshad.com