Domaći  /  SviCROvodeća generacijaprodajni  /  Spin the Wheel Pop Ups: poboljšajte konverzije pomoću gamificirane marketinške strategije

Skočni prozori Spin the Wheel: poboljšajte konverzije pomoću gamificirane marketinške strategije

Iako smo toliko navikli vidjeti druge vrste iskačućih prozora na našim zaslonima, zasigurno ste barem jednom u životu naletjeli na iskačuće iskačuće kotače.

Sa svojim najpopularnijim imenom, iskačući prozori vrti kolo, očito ne treba objašnjavati. Kako radi? Pojavljuje se kotačić i sve što trebate učiniti je kliknuti na njega i primiti osvojenu nagradu.

Ljudi ga često nazivaju i skočnim prozorom Wheel of Fortune zbog iznenađenja koje nudi.

Prilično jednostavno, zar ne? Pričekajte dok ne čujete neke od glavnih prednosti koje vaša tvrtka može masovno dobiti kada koristite spin za osvajanje skočnih prozora. 

Što i zašto skočni prozori Spin to Win

Ako već koristite skočne prozore kao jednu od svojih taktika optimizacije pretvorbe, na pravom ste putu. Skočni prozori s namjerom izlaza, na primjer, može povećati vašu stopu konverzije do 50% u tren oka. S obzirom na 100% vidljivost skočnih kampanja, nije ni čudo da doista možete upotrijebiti ovo ne tako tajno oružje za povećanje prodaje.

Ovaj kotač sreće, kako bi ga neki nazvali, može ponuditi potpuno novo i uzbudljivo iskustvo za vaše posjetitelje. Ova gamificirana marketinška strategija poboljšava vaš način interakcije s klijentima. Spin wheels nudi posjetiteljima priliku da osvoje kupone za popust, besplatnu dostavu, kodove kupona i više. Ne samo da unaprijed tražite njihovu adresu e-pošte gamificirani skočni prozori, potičete ih da sudjeluju u igri u ne tako uobičajenom okruženju igre, što iskustvo kupovine čini zabavnijim.

Evo drugih bitnih razloga zašto biste trebali razmotriti iskačuće prozore poput kola sreće za svoju tvrtku:

 • Privlači širi krug publike
 • Odmah privlači pažnju
 • Golica znatiželju posjetitelja i želju za dobitkom
 • Jednostavan za izradu i implementaciju na vašoj web stranici
 • Odmiče se od uobičajenih skočnih prozora koje vaši posjetitelji redovito vide
 • Daje vam priliku da prilagodite ponudu i iznenađenja svoje marke
 • Besprijekorno pretvara više posjetitelja u potencijalne kupce i pretplatnike e-pošte
 • Smanjuje napuštanje košarice i poboljšava vašu prodaju

Sada kada znate što je iskačući prozor i kako može poboljšati konverzije vaše web stranice, kladim se da ste sada znatiželjni kako možete početi! Evo kako.

Poptin je alat za stvaranje privlačnih skočnih prozora za vrtenje kotača

Možda se pitate kako web-mjesta stvaraju svoju zanimljivu vrtnju kako bi osvojila skočne prozore i pretvarala kao luda. Pa, možete i vi to!

Uz Poptin, ne morate prolaziti kroz gnjavažu kodiranja s njegovim no-codeom drag and drop korisničko sučelje.

Ključne značajke Poptina

 • Alat za izradu skočnih prozora povuci i ispusti
 • Pametni pokretači i pravila ciljanja za prikazivanje skočnog prozora pravim ljudima u pravo vrijeme
 • Napredna pravila prikaza za točno upravljanje načinom na koji prikazujete svoje kotače sreće
 • Širok raspon opcija prilagodbe za uređivanje/dodavanje fontova, slika, boja, oblika, gumba, kupona itd.
 • A / B testiranje
 • Ugrađena analitika
 • Automatski odgovori putem e-pošte
 • Efekti i animacije izlaza/ulaska
 • Pouzdana korisnička podrška

Stvorite vrtnju kako biste osvojili skočne prozore s našim uređivačem povuci i ispusti. Nije potrebno kodiranje.

Korak 1: Prijavite se i odaberite predložak

Poslije tebe prijavite se na svoj Poptin račun, da biste stvorili vlastiti kotač sreće, sve što trebate učiniti je odabrati Poptin spin the wheel skočni predložak i prilagoditi ga u skladu s tim.

2. korak: prilagodite skočni prozor za vrtenje kotača

Morate ispuniti 4 odjeljka. Provjerite jesu li dizajni međusobno usklađeni.

Zaslon za reprodukciju
Zaslon nakon reprodukcije
Pobjednički ekran
Gubitak zaslona

Korak 3: Primijenite pravila prikaza

Za pravila prikaza odaberite najbolji pametni okidač i opcije ciljanja za vaš skočni prozor. Da biste vidjeli popis, kliknite ovdje. Primjena pravih pravila omogućit će vam učinkovitu konverziju dok svoj skočni prozor prikazujete pravom kvalificiranom potencijalnom klijentu u pravo vrijeme. Ostali odjeljci u pravilima prikaza su postavke uređaja, učestalost, ciljanje stranice.

Konačni predložak će izgledati ovako:

Ovisno o vašoj marki i temama kampanje, možete prilagoditi boje i dodati druge relevantne elemente kako biste zadovoljili svoje želje. Stvorili smo više detaljne upute za vas.

Iskaču druge stvari koje možete učiniti kako biste povećali broj pretvorbi spin the wheel

Nagrade

Pobrinite se da ponude vaše marke budu jednako atraktivne kao i vaš gamificirani skočni prozor. Uostalom, ono što mogu dobiti od vašeg sadržaja je ono što je najvažnije.

Povežite se sa svojim preferiranim softverom za marketing putem e-pošte

Skočni prozor Spin to wheel dobar je put za stvaranje više potencijalnih klijenata putem e-pošte. Kada ti integrirajte svoj skočni prozor u svoju omiljenu e-poštu i CRM softver, možete iskusiti besprijekorno stjecanje kvalificiranih potencijalnih klijenata.

Stvorite hitnost

Dodajte mjerač vremena kako biste ubrzali konverzije i stvorili hitnost. Nakon što osvoje nagradu, obavijestite ih da ima rok valjanosti i da moraju iskoristiti kupon kod ili vaučer što je prije moguće. Ako propuste priliku da se iskupe, to je isto kao i gubitak kola sreće.

Zamotavanje!

Igrički skočni prozori kao što je spin the wheel odstupaju od uobičajene strategije skočnih prozora koju stvarate učinkovito i pristupačno. 

Prijavite se kod Poptina da napravite svoj prvi skočni prozor za vrtenje kotača besplatno!

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.