Domaći  /  SviCROe-commerce  /  6 skočnih primjera za Dan zahvalnosti za blagdansku sezonu

6 skočnih primjera za Dan zahvalnosti za blagdansku sezonu

6 skočnih primjera za Dan zahvalnosti za blagdansku sezonu

Više od ukusno kuhane purice na stolu, sezona Dana zahvalnosti vrijeme je za provođenje kvalitetnog vremena s obitelji i prijateljima dok razmišljate o godini koja je na izmaku i veselite se onoj koja počinje.

Također obično predstavlja značajne poslovne prilike za online tvrtke. Ako možete identificirati načine za povećanje koristi od povećane potrošačke aktivnosti koja se događa u to vrijeme, možete ostvariti više prodaje na Dan zahvalnosti nego zajedno u godini.

Jedan od najboljih načina povećanja web prometa i poboljšanja prodaje je primjena učinkovite pop-up kampanje za Dan zahvalnosti.

Skočni prozori za Dan zahvalnosti mogu biti razlika između prosječne blagdanske prodajne kampanje i one uistinu sjajne.

Pročitajte kako biste otkrili kako skočni prozori za Dan zahvalnosti mogu koristiti vašem poslovanju!

Razmotrite ovih šest ideja za blagdanske pop-up kampanje

Znati da vam je potrebna strategija za blagdanske iskačuće prozore jedno je, a drugo je odabrati pravu i učinkovito je upotrijebiti. Poptin vam nudi širok raspon mogućnosti za dosezanje vaše ciljane publike i njihovo upoznavanje s vašim proizvodima i uslugama.

Sljedeće ideje za skočne prozore mogu vam pomoći da iskoristite puni potencijal skočnih prozora za Dan zahvalnosti ove blagdanske sezone:

1. Dogovor za praznike za Dan zahvalnosti sa strane!

Blagdansko vrijeme je radno vrijeme za sve, a potrošači su često suočeni s toliko širokim spektrom mogućnosti da ne znaju kako okrenuti. Vaša jedina šansa za uspjeh leži u vašoj sposobnosti da uhvatite njihov pogled dok pregledavaju i zadržite njihovu pažnju dovoljno dugo da ostvare prodaju.

Skočni prozor na bočnoj traci na vašem blogu koji se bavi blagdanskom kupnjom dobra je ideja. Možete iskoristiti priliku i diskretno predložiti neke izvrsne besplatne ponude, ponude za kupnju i darovi koje bi čitatelju mogle biti zanimljive. 

Primjeri skočnih prozora za Dan zahvalnosti za blagdansku sezonu za povećanje prodaje i stope konverzije

Za razliku od a reklama preko cijelog ekrana, dobra stvar kod skočnog prozora na bočnoj traci je ta što čitatelj neće osjetiti da ste previše napadni ili da ga ometate u redovitom pregledavanju. Mogu brzo doći do bilo koje stavke koja im zapne za oko bez zatvaranja izvorne stranice na kojoj su bili.

2. Otvorite ga i pošaljite nagradu!

Skočni prozori za pretplatu putem e-pošte omogućit će vam da ciljate određene potrošače nudeći ponude koje će im se vjerojatnije izravno svidjeti. 

Dobra blagdanska skočna platforma, kao što je Poptin, pružit će vam bolji uvid u status vaših ciljnih potrošača, potencijal zarade i obrasce kupnje, omogućujući vam da izradite skočni prozor za pretplatu po mjeri kako biste se s njima povezali.

Možete koristiti skočne prozore za pretplatu putem e-pošte za ponudu popusta i druge ponude kao nagradu koje se nude isključivo korisnicima koji se pretplate na vašu mailing listu. To će rezultirati značajnijim brojem pretplata, pružajući vam platformu za dosezanje potrošača gdje god oni provodili blagdansku sezonu.

Primjeri skočnih prozora za Dan zahvalnosti za blagdansku sezonu za povećanje prodaje i stope konverzije

Najbolje je odabrati ponude i ponude odmah prikazane u malom skočnom prozoru koji pretplatnik može vidjeti i pregledati u što je moguće kraćem vremenu. Poklon kartice i proizvodi s temom Dana zahvalnosti odlična su ideja jer također privlače svečanu atmosferu.

3. Osvijetlite druge pomoću skočnih okvira za osvjetljavanje

Ponekad korištenje neizravnog pristupa oglašavanju može biti puno učinkovitije od guranja proizvoda i usluga u lice vaših kupaca. Umjesto toga možete odlučiti izgraditi emocionalnu vezu sa svojim pretplatnicima dajući im priliku da učine nešto dobro ove blagdanske sezone.

Ako imate informacije o vrsti dobrotvornih organizacija za koje su vaši pretplatnici zainteresirani, možete im dati priliku da doniraju organizaciji po vlastitom izboru. Nadalje, ako se ta donacija oduzme od popusta koje nudite za određene blagdanske artikle, bit će dobitna za oboje.

Dobra stvar skočni prozori okvira za svjetlo je to što se razlikuju od uobičajenih kampanja putem e-pošte na koje su vaši potrošači navikli primati. 

Zapamtite, vaša nije jedina tvrtka koja pokušava kontaktirati vaše pretplatnike putem njihove e-pošte. Vjerojatno imaju inbox pun različitih promocija i ponuda, pa je jedina šansa da se istaknete da ponudite nešto drugačije od bilo koga drugoga.

4. Naručite svoje darove za Dan zahvalnosti unaprijed!

Jedna stvar koja je zajednička svim kupcima jest da se žele osjećati cijenjenima u tvrtkama. Ako vas odluče podržati preko bezbrojnih drugih dostupnih mogućnosti, obično to čine u nadi da će u tome biti nešto za njih.

Skočni prozor za Dan zahvalnosti na vašoj web stranici odličan je način da ih unaprijed obavijestite o prednostima poslovanja s vama. Posjetiteljima možete ponuditi priliku da unaprijed naruče određene artikle koji još nisu dostupni redovnim kupcima. 

Primjeri skočnih prozora za Dan zahvalnosti za blagdansku sezonu za povećanje prodaje i stope konverzije

Svakih blagdana trgovci ostaju bez određenih artikala i ostavljaju neke svoje kupce razočaranima. Takve artikle možete ponuditi za prednarudžbu svojim vjernim pretplatnicima kao nagradu za to što su uz vas. 

Kada potrošači unaprijed naruče te artikle, velike su šanse da će odlučiti obaviti svu blagdansku kupovinu na jednom mjestu, što vam omogućuje da im prodate i druge artikle specifične za Dan zahvalnosti.

5. Pošaljite zahvalnice prije nego što odu!

Izazov je natjerati potrošače da odvoje vrijeme da prođu kroz vašu web-stranicu i pogledaju artikle koje imate na prodaju, posebno tijekom užurbanog blagdanskog razdoblja kada su suočeni s toliko mnogo opcija.

Kada konačno uspijete privući njihovu pozornost, posljednje što želite je da napuste stranicu bez naručivanja. Trebali biste biti spremni na takvu mogućnost tako što ćete imati posebne skočne prozore za Dan zahvalnosti koji se aktiviraju kada:

  • Kupac pokušava prebrzo otići
  • Oni pritisnu gumb za izlaz bez kupnje
  • Kupci pokušavaju otići bez provjere svoje košarice
Primjeri skočnih prozora za Dan zahvalnosti za blagdansku sezonu za povećanje prodaje i stope konverzije

Ključ učinkovitog skočni prozor s izlaznom namjerom je suptilno dobiti informacije o tome zašto potrošač odustaje i zatim im pokušati ponuditi bolju alternativu ili ih podsjetiti na ponude koje će propustiti.

6. Skočni prozor za razlog

Pravi duh Dana zahvalnosti je dijeljenje, a vaš bi izbor u skočnim prozorima to trebao odražavati. Pokušajte skrenuti pozornost s jednostavne prodaje na to kako će poslovanje s vama koristiti manje privilegiranima tijekom blagdanske sezone. 

Primjeri skočnih prozora za Dan zahvalnosti za blagdansku sezonu za povećanje prodaje i stope konverzije

Ako su vam jasne određene dobrotvorne organizacije kojima ćete pomagati, poput djece beskućnika i djece u udomiteljskim obiteljima, veća je vjerojatnost da ćete dobiti emocionalni odgovor koji će koristiti objema stranama.

Kako stvoriti skočne prozore za Dan zahvalnosti

Jeste li spremni začiniti svoje skočne ideje za Dan zahvalnosti? Prva stvar koju ćete morati učiniti je stvoriti efektan praznični pop-up. Jedan od najboljih načina za to je korištenje a pop up builder poput Poptina.

Na internetu su dostupne mnoge platforme koje možete koristiti za izradu svog skočnog prozora. Koji ćete odabrati ovisi o raznim čimbenicima, kao što su vaš proračun i vrste obilježja želite u alatu za izradu skočnih prozora.

Poptin je jedan od najboljih izbora koji su dostupni, a evo i zašto:

  • Jednostavan za korištenje

Poptin ima izvrsno korisničko sučelje koje je jednostavno za korištenje i instaliranje u samo nekoliko minuta, bez ikakvih vještina kodiranja. Platforma je vrlo otvorena i jednostavna za navigaciju, što vam omogućuje brz pristup njezinom širokom rasponu alata i značajki.

  • dostupan

Besplatna verzija Poptina daje vam pristup neograničenom broju Poptina za vašu domenu i dopušta maksimalno 1,000 posjetitelja mjesečno. Ako to nije dovoljno za vaše potrebe, možete platiti samo 25 USD mjesečno za plaćenu verziju i dobiti pristup mnogim dodatnim značajkama. Pogledajte punu cijenu ovdje.

  • Sjajne mogućnosti dizajna

Bez obzira na vrstu proizvoda ili usluga koje pružate, Poptin ima predložak koji će odgovarati vašem poslovanju. Nakon što se odlučite za određeni stil, možete jednostavno dodavati ili uklanjati elemente, slike i polja iz odabranog predloška sve dok ne budete sigurni da odražava vašu poslovnu strukturu.

  • Korisnička podrška

Kada odaberete Poptin, doći će uz spremno dostupan tim korisničke podrške koji će vam pomoći i savjetovati ako se suočite s bilo kakvim problemima.

  • mobilni Prijateljska

Poptin ima mobilnu verziju koja ima responzivan zaslon i dizajn Poptinsa s jednakom lakoćom i preciznošću kao i desktop verzija aplikacije.

Pogledajte video vodič u nastavku ili posjetite naš Centar za pomoć za početak.

Zamotati!

Postoji mnogo različitih strategija koje će tvrtke koristiti ove blagdanske sezone kako bi doprle do potencijalnih kupaca, kao što su bilteni, kampanje na društvenim medijima, natjecanja i interakcija s klijentima putem online recenzije.

Međutim, uz dobar praznični pop-up, kao što je Poptin, možete imati pristup svim tim opcijama i mnogo više. Skočni prozori za Dan zahvalnosti mogu eksponencijalno povećati vašu prodaju ako se pravilno koriste.

Razmislite o korištenju Poptina ove blagdanske sezone kako biste povećali svoj prodajni potencijal.

Prijavite se na Poptin besplatno!

Ako tražite još primjera i ideja za blagdane u ovoj blagdanskoj sezoni, imamo korisne resurse za vas!

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.