Domaći  /  Svivodeća generacija  /  Što je zapravo unutar Poptin plana + zašto vam je potreban?

Što je zapravo unutar Poptin plana + zašto vam je potreban?

Što je zapravo unutar Poptin plana + zašto vam je potreban?

Ako tražite vrlo učinkovit način za privlačenje potencijalnih kupaca, povećanje konverzija i angažiranje posjetitelja vaše web stranice, vjerojatno ste naletjeli na skočne prozore.

Skočni prozori, voljeli ih ili mrzili, jedan su od najučinkovitijih alata za privlačenje novih potencijalnih kupaca i poticanje posjetitelja da poduzmu radnju na vašoj web stranici. 

Vjerojatno ste ih naišli dok ste pregledavali web, a možda ste ih čak koristili na vlastitoj web stranici. Bez obzira što mislite o njima, oni su moćan marketinški alat koji može imati velik utjecaj na izvedbu vaše web stranice.

Skočni prozori su poput tajnog oružja vaše web stranice za privlačenje pozornosti i interakciju s posjetiteljima. Dolaze u različitim oblicima i veličinama, ali njihova je glavna misija prenijeti poruku glasno i jasno. 

Bilo da se radi o promoviranju posebne ponude, prikupljanju adresa e-pošte za vaš bilten ili usmjeravanju posjetitelja na određenu stranicu, skočni prozori služe za prenošenje vaše poruke.

Kako dobivate skočne prozore na svojoj web stranici? Pa, koristite alat za izradu skočnih prozora kao što je Poptin za stvaranje svih vrsta skočnih prozora. Poptin donosi čaroliju skočnih prozora u intuitivnoj platformi koja vam pomaže optimizirati svoje marketinške napore za uspjeh. 

Što je alat za izradu skočnih prozora? 

Alat za izradu skočnih prozora svestran je alat koji tvrtkama omogućuje stvaranje i prilagodbu privlačnih skočnih poruka i obrazaca na svojim web stranicama. Uz naš intuitivni alat za izradu skočnih prozora, tvrtke mogu dizajnirati privlačne skočne prozore optimizirane za pretvorbu bez ikakvih vještina kodiranja. 

Poptin sučelje alata za izradu skočnih prozora koje prikazuje uzorak skočnih prozora uživo

Naš alat za izradu nudi širok raspon prilagodljivih predložaka, osiguravajući da tvrtke mogu prilagoditi izgled i sadržaj skočnih prozora u skladu s identitetom svoje robne marke i marketinškim ciljevima.

Korištenje programa za izradu skočnih prozora kao što je Poptin može donijeti brojne prednosti vašem poslovanju. Prvo, može privući pozornost posjetitelja vaše web stranice i usmjeriti ih prema određenim radnjama, kao što je pretplata na bilten, prijava za webinar ili traženje vremenski ograničene ponude. 

Osim toga, napredne mogućnosti ciljanja i segmentacije koje pruža Poptin tvrtkama omogućuju prikazivanje personaliziranih poruka na temelju ponašanja korisnika, lokacije i drugih čimbenika. Ova razina personalizacije poboljšava korisničko iskustvo, povećavajući vjerojatnost da će se posjetitelji uključiti u skočne prozore i poduzeti željene radnje. 

Kako skočni prozori poboljšavaju vaše korisničko iskustvo na vašoj web stranici?

Stvaranje besprijekornog, privlačnog i personaliziranog putovanja za posjetitelje vaše web stranice najvažnije je za privlačenje njihove pažnje i poticanje značajnih interakcija. Ovdje je pregled načina na koji se pojavljuju skočni prozori – svestrani alat koji, ako se pažljivo koristi, može značajno poboljšati vaše korisničko iskustvo i poboljšati njihovo iskustvo.

1. Trenutni angažman: 

Skočni prozori su poput prijateljskog rukovanja koje pozdravlja vaše posjetitelje dok kroče u vaš digitalni prostor. Pružaju trenutnu priliku za angažiranje vaše publike relevantnim sadržajem, ponudama ili najavama. Ovaj trenutni angažman smanjuje rizik od odbijanja posjetitelja i drži ih uloženima u ono što nudite.

2. Personalizacija u svom najboljem izdanju: 

Generička iskustva često padaju u vodu u današnjem personaliziranom digitalnom svijetu. Skočni prozori nude priliku da svoje poruke prilagodite potrebama i preferencijama svakog posjetitelja. Korištenjem podataka kao što su povijest pregledavanja, lokacija i izvor preporuke, možete isporučiti sadržaj koji odjekuje na dubljoj razini i osvaja ih. 

Zamislite da posjetitelj s određene lokacije vidi skočni prozor koji prikazuje događaje koji se događaju u blizini ili da se kupcu koji se vraća nudi ekskluzivni popust. Ovi personalizirani dodiri stvaraju vezu koja potiče osjećaj relevantnosti i važnosti, čime se poboljšava cjelokupno korisničko iskustvo.

3. Vođeno korisničko putovanje: 

Skočni prozori mogu djelovati kao strateški putokazi, vodeći vaše posjetitelje kroz njihovo putovanje na vašoj web stranici. Oni mogu predstaviti novosti u vašim najprodavanijim proizvodima, ponuditi korisne savjete tijekom procesa uključivanja ili predložiti povezani sadržaj na temelju onoga što posjetitelj trenutno gleda. S takvim smjernicama, skočni prozori osiguravaju da korisnici otkriju više od onoga što ih zanima, što rezultira produljenim vremenom provedenim na vašoj web-lokaciji i povećanim izgledima za konverziju.

4. Spasenje namjere izlaza: 

Posjetitelji napuštaju vašu stranicu bez poduzimanja radnje? Skočni prozori s namjerom izlaza pojavljuju se kako bi spasili dan. Ovi inteligentni skočni prozori detektiraju kada se korisnik sprema otići i daju im uvjerljiv razlog da ostanu ili se angažiraju prije nego što pritisnu onaj strašni gumb za povratak. Bilo da se radi o ponudi u zadnji tren, pozivu za pretplatu ili pozivu za daljnje istraživanje, skočni prozori s namjerom izlaza pružaju konačnu priliku za ponovno poticanje interesa i pretvaranje potencijalnog odbijanja u vrijednu konverziju.

U velikoj simfoniji korisničkog iskustva, skočni prozori igraju ključnu ulogu dodavanjem slojeva interaktivnosti, personalizacije i relevantnosti.

Što vam Poptin plan doista nudi

Ako ste znatiželjni za što ćete se prijaviti ili platiti s bilo kojim od naši planovi. Evo analize onoga što možete očekivati. 

Prvo, uđimo u osnove. Poptin nudi besplatni plan i tri plana koji se plaćaju – besplatni, osnovni, profesionalni i agencijski. 

Poptin cjenovni planovi

Svaki od ovih planova pruža osnovne značajke koje će vam pomoći da stvorite svoj prvi skočni prozor i dodate ga na svoju web stranicu u tren oka. Međutim, plaćeni planovi pružaju veći raspon funkcionalnosti kako biste stvarno optimizirali svoje napore u stvaranju potencijalnih klijenata. 

Besplatni plan (0 USD) 

Početak rada s stvaranjem potencijalnih klijenata može biti zastrašujući ako tek počinjete voditi internetsku tvrtku ili web stranicu za e-trgovinu. Međutim, postoje mnogi alati koji olakšavaju proces. Ovdje naš besplatni plan blista jer je prikladan za mala poduzeća, freelancere ili web stranice koje još uvijek eksperimentiraju sa svojim marketinškim naporima. 

Svi naši planovi uključuju tehnologiju namjere izlaska, koja otkriva kada se posjetitelj sprema napustiti vašu web stranicu i pokreće skočni prozor u pravo vrijeme. Ova pametna značajka predstavlja vašu ponudu ili poziv na radnju neposredno prije nego što odu, dajući vam drugu priliku da angažirate i pretvorite posjetitelje koji su napustili posao u vrijedne potencijalne klijente ili kupce.

Ako tražite način da pojačate svoje marketinške napore uz ograničen proračun, ovaj plan možete dobiti gotovo za ništa. Ali to ne znači da ovaj besplatni plan nije prepun značajki. 

Znate li da možete stvoriti skočni prozor s videozapisom s besplatnim planom?

Besplatni plan pokriva 1000 posjetitelja mjesečno na vašoj web stranici, za jedna domena i ponude neograničen broj skočnih prozora za korištenje na vašoj web stranici. 

U usporedbi sa sličnim konkurentima koji nude skočne prozore, značajke plana Poptin čine ga gotovo krađom. Za kontekst, Popupsmart nudi jedan skočni prozor za svoj besplatni plan u usporedbi s neograničenim brojem skočnih prozora koji se nude na Poptinu. 

Besplatni plan također nudi 40+ predložaka, različite vrste skočnih prozora, skočne prozore optimizirane za mobilne uređaje, obrasce za e-poštu, kontakt obrasce, a/b testiranje za skočne prozore, pristup live chat podršku i bazu znanja koja će vam pomoći da najbolje iskoristite svoje skočne prozore.

Imate pristup prilagođavanju svojih skočnih prozora različitim elementima uključujući tekst, gumbe, slike, HTML, ikone ili čak videozapise. Također možete postaviti napredna pravila ciljanja i učestalost prikaza kako biste stvarno ciljali posjetitelje svoje web stranice na temelju njihovog ponašanja i interesa.

Međutim, čak i uz prednosti besplatnog plana, još uvijek propuštate puno značajki koje vam mogu donijeti još bolje konverzije. 

Jedna od značajki koje nema na besplatnom paketu je automatski odgovor. Na ovom planu ne možete dobiti pristup automatskim odgovorima koji će vam omogućiti jednostavno uspostavljanje veza s posjetiteljima vaše web stranice nakon njihovog prvog kontakta.

Za Veleprodaja odjeće za oblikovanje, dodavanje automatskog odgovora u njihov tok za potencijalne klijente promijenilo je igru ​​za njihovo poslovanje što je rezultiralo gotovo utrostručenjem njihovih prethodnih prodajnih brojeva.

Poptin nadzorna ploča koja prikazuje konverzije skočnih prozora

Ovo su ogromne brojke – brojke koje mogu pomaknuti krajnji rezultat poslovanja u pravom smjeru. Sad kad ste toga svjesni, pokažimo vam što možete postići s plaćenim planovima.

Plaćeni planovi  

S Poptinovim plaćenim planovima imate istu moć stvaranja vrlo prilagođenih i vizualno zadivljujućih pučanstvo koji savršeno odgovaraju vašoj robnoj marki i pretvaraju posjetitelje koristeći pametne tehnologija izlazne namjere.

Iako također možete birati iz širokog spektra predložaka ili izraditi vlastiti od nule pomoću uređivača za povlačenje i ispuštanje koji je jednostavan za korištenje s besplatnim planom, planovi koji se plaćaju daju vam više mogućnosti prilagodbe – prilagodite boje, fontove i slike – za stvaranje skočnih prozora koji će privući vaše posjetitelje i prenijeti vašu poruku s dojmom.

Uzorak skočnog prozora stvoren pomoću poptina

Pogledajte ovaj skočni prozor koji je Scrumbles napravio s Poptinom kao primjerom. Ovaj skočni prozor napravljen je tako da odgovara izgledu, osjećaju i slikama brenda, što je slično izgledu njihove web stranice.

Ovaj prilagođeni skočni prozor također nije označen, što jednostavno znači da možete ukloniti vodeni žig "powered by Poptin" koji se obično nalazi na dnu skočnog prozora napravljenog na besplatnom planu. 

Iako se plaćeni planovi razlikuju, još uvijek postoje neke zajedničke točke između njih: 

Više posjetitelja mjesečno

Svaki plaćeni plan nudi pristup većem broju posjetitelja mjesečno. Za srednje tvrtke koje privlače pristojnu količinu mjesečnog prometa, recimo do 20,000 XNUMX posjetitelja mjesečno, profesionalni plan bit će najbolji izbor za optimiziranje njihovih napora za stvaranje potencijalnih klijenata. 

Više domena:

Mnoge se tvrtke odlučuju za više domena kako bi zadovoljile različite linije proizvoda, ciljna tržišta ili strategije brendiranja. Iako ovaj pristup nudi svestranost, on također predstavlja jedinstveni izazov – kako učinkovito angažirati i pretvoriti posjetitelje u različitim domenama. 

Plaćeni planovi nude tvrtkama s višestrukim domenama niz uvjerljivih razloga da iskoriste svoju moć putem skočnih prozora. Skočni prozori mogu djelovati kao dinamički mostovi, usmjeravajući posjetitelje s jedne domene na drugu na temelju njihovih preferencija ili potreba.

prilagodba:

Svaka tvrtka ima svoj jedinstveni glas i identitet robne marke. Opcije prilagodbe omogućuju vam da unesete osobnost svoje robne marke u svoje skočne prozore, osiguravajući dosljednost na svim dodirnim točkama. Od fontova i boja do slika i tona glasa, svoj dizajn skočnog prozora možete uskladiti sa smjernicama svoje marke. To je lako ostvarivo s bilo kojim našim planom.

Automatski odgovori:

Kada posjetitelj stupi u interakciju s vašim skočnim prozorom, pokazuje zanimanje za ono što nudite. Automatski odgovori iskorištavaju ovaj angažman isporučujući trenutačno zadovoljstvo. Bilo da se radi o poruci dobrodošlice, kodu za popust ili resursu za preuzimanje, automatski odgovori osiguravaju da vaša publika odmah dobije ono što traži. Naši plaćeni planovi tvrtkama omogućuju pristup automatskim odgovorima koji se mogu automatizirati kako bi se pojednostavio postupak praćenja nakon što je kontakt uspostavljen putem skočnog prozora.

Pročišćene opcije ciljanja:

Nisu svi posjetitelji web stranice isti, a njihovi interesi, potrebe i ponašanja uvelike se razlikuju. Ciljanje i segmentacija omogućuju vam stvaranje skočnih poruka koje se obraćaju određenim segmentima vaše publike. Naši plaćeni planovi pružaju više opcija za tvrtke da poboljšaju svoje ciljanje i segmentaciju.

Osnovno (25 USD mjesečno)

Osnovni plan pokriva 10,000 1000 posjetitelja mjesečno na vašoj web stranici za jednu domenu i nudi neograničen broj skočnih prozora za korištenje na vašoj web stranici i XNUMX automatskih odgovora. 

Ovdje pogledajte kako izraditi automatski odgovor:

Pro Plan (59 USD mjesečno)

Osnovni plan pokriva 50,000 5,000 posjetitelja mjesečno na vašoj web stranici, za četiri domene i nudi neograničen broj skočnih prozora za korištenje na vašoj web stranici i XNUMX XNUMX automatskih odgovora. Osim toga, dobivate i nebrendirane skočne prozore koji se mogu prilagoditi stilu vaše marke.

Agencijski plan (počevši od 119 USD mjesečno)

Agencijski planovi nude neograničen broj skočnih prozora za 150,000 2,000,000 – 15,000 XNUMX XNUMX posjetitelja mjesečno. Na ovom planu dobivate neograničen broj domena, XNUMX XNUMX automatskih odgovora, nebrendirane poptin-ove, vrhunsku podršku i upravljanje pristupom računu/korisniku za vaše popup builder

Ovisno o veličini i potrebama vaše tvrtke, mogu se izraditi prilagođeni planovi kako biste najbolje iskoristili svoj promet i marketinške napore.

Završavajući

Ukratko, Poptin nije samo softverski alat, to je strateški partner koji vam omogućuje da se povežete sa svojom publikom na smislene načine, potičući angažman, konverzije i poslovni uspjeh.

Naši planovi nude izvrsne značajke po ekonomski konkurentnim cijenama. Započnite s Poptinom danas i gledajte kako vaši poslovni ciljevi vrtoglavo rastu.

Idongesit 'Didi' Inuk je prodavač sadržaja u tvrtki Poptin. Pokreću je razgovori o tehnološkim proizvodima i utjecaju koji imaju na ljude za koje su stvoreni.