Domaći  /  Svi  /  Želite li napisati post na blogu? Ovdje su naše smjernice za pisanje

Želite napisati post na blogu? Ovdje su naše smjernice za pisanje

2. 2023. XNUMX.
Smjernice za pisanje gosta

Uzbuđeni smo što biste razmislili o dijeljenju svojih misli o raznim temama na našem blogu. Cijenimo raznolikost u perspektivi koju autori poput vas donose za stol.

Iako dobivamo puno zahtjeva za gostujuće objave, ne možemo ih sve prihvatiti. Smjernice u nastavku vodit će vas kroz najbolje prakse za objavljivanje postova vaših gostiju na našem blogu. 

Naša publika

Naša se publika sastoji od SaaS tvrtki, pokretača e-trgovine, marketinških stručnjaka, freelancera, prodajnih timova i digitalnih agencija. Sve objave gostiju trebaju biti relevantne za našu zajedničku publiku.

Naš ton

Naš blog govori s informativnog i autoritativnog stajališta, ali naš je ton konverzacijski. Shvatite to kao dijeljenje vrijednih informacija s prijateljima i obitelji. Koristite perspektivu drugog lica kada pišete. 

Naše teme

Pišemo o e-trgovini, SaaS-u, B2B, B2C, stvaranju i konverziji potencijalnih klijenata, marketinškim idejama/strategijama/razvojima, društvenim medijima, pop-up marketingu, optimizaciji web stranica itd. 

Zahtjevi za post gosta

Za naš blog prihvaćamo samo visokokvalitetne postove gostiju. Ako želite napisati post gosta koji će biti objavljen na našem blogu, slijedite ova pravila:

Ono što volimo

 1. Članci koji oponašaju naš ton i stil pisanja. Prijateljski, razgovorljiv i informativan. 
 2. Minimalno 1500 riječi. (Nemojte dodavati nepotrebne dlake kako biste pokušali pogoditi ovu oznaku)
 3. Kratki uvod. Razmislite o 100 – 150 riječi. Nemojte dodavati povratne veze ovom uvodu.
 4. Koristite naslove, podnaslove i kratke odlomke da biste podijelili svoje stavove. 
 5. Prijave o temama koje još nismo obradili. Pretražite web mjesto na Googleu site:websitename.com [tema]
 6. Informativan, sažet i dobro istražen članak koji donosi vrijednost našim čitateljima. Budite objektivni. Ne pokušavajte ništa prodati.

Slike

 1. STOCK SLIKE NISU DOPUŠTENE. Članak treba sadržavati najmanje pet (5) relevantnih snimki zaslona ili slika koji mogu donijeti vrijednost našim čitateljima. 

SEO i povratne veze

 1. Prilikom slanja prijedloga teme molimo navedite ciljanu ključnu riječ i mjesečni opseg pretraživanja.
 2. Uključivati najmanje pet (5) internih poveznica drugima Poptin postovi na blogu i na naše druge stranice: Nagrada, Prospero, Spojkai Vikendice.
 3. Samo dvije izlazne veze na vašu stranicu. Uključujući i onu u biografiji vašeg autora. Nemojte povezivati ​​web stranice s DA ispod 40 i DR ispod 70.
 4. Ako postoje statistički podaci i nalazi, obavezno navedite vezu i navedite izvorni izvor, uključujući grafikone i grafikone ako je potrebno.

Vanjske veze na web-mjesta koja nisu vaša u redu su za citiranje slika, prikazivanje relevantnosti i uključivanje statistike. Ne pokušavajte zaraditi povratne veze za druge stranice uključivanjem previše povratnih veza.

 1. Strogo NE promotivni linkovi. Link samo na postove/resurse bloga. Nema poveznica na stranice proizvoda ili početne stranice.
 2. Dodajte meta opis unutar maksimalno 160 znakova.
 3. Pošaljite svoj Gravatar račun e-pošte ako ga imate, zajedno s 1-2 rečenice o vama.

Važna napomena

Poptin ima pravo i ovlasti za dodavanje, uređivanje i uklanjanje bilo kojeg elementa iz članka ako smatramo da je primjenjiv na naše smjernice, standarde i ugovore.

Poptin drži konačna odluka o datumu objave vašeg gosta.

Spremni za prezentaciju?

Molimo pošaljite e-mail na [e-pošta zaštićena],

Iznimno predani poduzetnik, suosnivač Poptina i Ecpm Digital Marketinga. Devet godina iskustva u području digitalnog marketinga i vođenja internetskih projekata. Diplomirao ekonomiju na Sveučilištu u Tel Avivu. Veliki obožavatelj A/B testiranja, optimizacije SEO i PPC kampanja, CRO-a, growth hackinga i brojeva. Uvijek voli testirati nove oglašivačke strategije i alate te analizirati najnovije start-up tvrtke.