Domaći  /  Svie-mail marketing  /  Alternative Zoho kampanja za moćan marketing putem e-pošte

Zoho kampanje Alternative za snažan marketing putem e-pošte

Kada koristite softver za marketing putem e-pošte, oslobađate svoje vrijeme. Automatizira velik dio procesa i brže je postaviti stvari.

Dostupno je mnogo opcija, a Zoho kampanje su jedna od njih. Pomoću njega možete prilagoditi svoje poruke, izraditi responzivne dizajne, osigurati isporuku e-pošte i još mnogo toga. Međutim, to možda nije pravi izbor za vas.

Možete pronaći mnogo alternativa Zoho kampanjama, a mi ćemo vas provesti kroz svaku od njih. Na taj način imate informacije potrebne za pravi izbor.

1. MailChimp

MailChimp je izvrstan izbor za početnike i iskusne trgovce. To je vodeći na tržištu s mnoštvom naprednih značajki i sučeljem jednostavnim za korištenje. Stoga možete brzo krenuti.

MailChimp Dobrodošli

Značajke

Lako je stvoriti bolje kampanje pomoću MailChimpa. Možete brzo izraditi odredišne ​​stranice, e-poštu, oglase i još mnogo toga, a da ne morate napuštati web mjesto. Osim toga, imat ćete kreativne alate, ugrađeno upravljanje za svoju publiku i značajke automatizacije.

Značajka putovanja znači da možete slati e-poštu na temelju onoga što klijent radi. To je koristan alat i već je uključen u način na koji MailChimp radi.

Značajke MailChimpa

Dobro pročitajte:  Kako stvoriti MailChimp skočne prozore za proširenje popisa e-pošte

Pros:

 • Savjeti za pomoć u aplikaciji
 • Automatizirani responzivni predlošci e-pošte
 • Napredna analitika i izvješćivanje

Cons:

 • Ograničena podrška na nižim razinama
 • Neki problemi s navigacijom
 • Može biti skuplji od drugih alternativa Zoho kampanjama

Cijene

Uz MailChimp imate četiri plana. Forever-Free nudi jednu publiku i 2,000 kontakata. Dobivate marketinški CRM, alat za izradu web stranica, kreativnog pomoćnika i razne odredišne ​​stranice i obrasce. 

Essentials je sljedeći po cijeni od 9.99 USD mjesečno za tri publike i 50,000 XNUMX kontakata. Dobivate pogodnosti besplatnog paketa. Međutim, tu je i podrška putem chata i e-pošte, A/B testiranje, prilagođeno brendiranje, putovanja u više koraka i mnoštvo predložaka e-pošte.

Standardna je samo 14.99 dolara mjesečno za pet publike i 100,000 kontakata. Dobivate dinamički sadržaj, prilagođene predloške, bihevioralno ciljanje, optimizaciju slanja i sve iz Essentialsa.

Premium iznosi 299 USD mjesečno za neograničenu publiku i preko 200,000 kontakata. S njim dobivate sve dostupne značajke. To uključuje usporedno izvješćivanje, multivarijantno testiranje, naprednu segmentaciju i još mnogo toga.

MailChimp cijene

Za koga je ovo?

Smatramo da je MailChimp idealan za sve vrste trgovaca. Ne treba vam puno iskustva jer se fokusira na djelotvoran uvid i analitiku.

2. ActiveCampaign

ActiveCampaign nudi mnoge značajke, ali smatramo da je zahtjevniji za korištenje od ostalih alternativa Zoho kampanjama. Ipak, ako želite najbolje i želite da bude skalabilno, ovo bi mogao biti pravi izbor.

ActiveCampaign Dobrodošli

Značajke

S ActiveCampaignom možete brzo doprijeti do svoje publike i angažirati se s njom. Privucite njihovu pozornost porukama koje teku. 

Također je moguće izgraditi odnos s potencijalnim kupcima. To se postiže putem poruka web stranice, segmentacije e-pošte i prediktivnog sadržaja.

Značajke ActiveCampaign

Pros:

 • Napredna segmentacija
 • Ljepljivi gumb za pomoć
 • Dinamička personalizacija

Cons:

 • Mora ići redom zadataka
 • Nema alata za zakazivanje e-pošte
 • Za početak je potrebno mnogo vremena

Cijene

Uz ActiveCampaign nudimo vam četiri plana cijena. Lite je samo 15 dolara mjesečno za 500 kontakata. Dobivate segmentaciju, obrasce za pretplatu i redovitu marketinšku automatizaciju.

Plus je sljedeći po 70 USD za 500 kontakata. Uz njega dobivate sve od Litea. Osim toga, tu su i odredišne ​​stranice, uvjetni sadržaj, napredno izvješćivanje i prilagođeni obrasci/odredišne ​​stranice.

Professional je najbolji izbor za 159 USD mjesečno za 500 kontakata. Od Plusa ćete dobiti sve. Međutim, tu su i poruke web mjesta, podijeljene automatizacije, personalizacija web mjesta, prediktivno slanje i mnoge druge pogodnosti.

Enterprise počinje s 279 dolara mjesečno za 500 kontakata. Dobivate sve dostupne značajke. To uključuje prilagođenu domenu, prilagođena izvješća, besplatne usluge dizajna, obogaćivanje društvenih podataka i neograničeno testiranje.

Cijene ActiveCampaign

Za koga je ovo?

Prije svega, vjerujemo da je ActiveCampaign idealan za iskusne marketinške stručnjake. Izvrstan je za B2C i B2B potrebe jer nudi zasebne račune za poslovne/osobne kontakte.

Dobro pročitajte: 5 ActiveCampaign alternativa koje možete isprobati besplatno

3. Klavijo

Klaviyo se smatra hibridnim rješenjem za marketing putem e-pošte. Koristi se za izradu e-poruka, ali također može biti mehanizam za angažman u stvarnom vremenu. S integracijskim popisom korisnici mogu učiniti gotovo sve što trebaju iz centraliziranog čvorišta.

Klaviyo Dobrodošli

Značajke

Kada odaberete Klaviyo, dobivate alat za automatizaciju marketinga koji vam pomaže slati SMS i e-poštu bez napora. Platforma temeljena na oblaku jednostavna je za korištenje i ima mnoštvo integracija.

S njime dobivate programabilne tijekove rada i automatizaciju. Ova platforma može pratiti radnje vaših kupaca i njihove kupnje u trgovini. To znači da možete programirati svoje e-poruke za slanje nakon što osoba učini određenu stvar.

Značajke Klaviyo

Pros:

 • Jednostavan za korištenje
 • Snažne integracije
 • Robusni alati za e-mail marketing koji štede vrijeme

Cons:

 • Strogi predlošci za izgradnju e-pošte
 • Potrebno je više radnih procesa za naprednu automatizaciju

Cijene

Klaviyo ima jednostavnu strukturu cijena. Unesete koliko kontakata imate i dobit ćete cijenu. Za 500 pretplatnika plaćate 20 dolara mjesečno. To uključuje neograničenu e-poštu i sve značajke.

Klaviyo Cijene

Za koga je ovo?

U konačnici, smatramo da je Klaviyo prikladan za online tvrtke, kao što su pružatelji usluga i trgovci na malo. 

Dobro pročitajte: Top 5 Klaviyo alternativa za e-trgovinu

4.ConvertKit

ConvertKit je vrhunsko rješenje za e-mail marketing. Vidjet ćete da su njegove funkcionalnosti segmentacije i upravljanja pretplatnicima izvrsne, iako je uređivač e-pošte jednostavan.

ConvertKit Dobrodošli

Značajke

Iako ConvertKit ima nekoliko poboljšanja, to je izvrstan softver za marketing putem e-pošte. Cijenit ćete mogućnosti upravljanja pretplatnicima, automatske odgovore i opcije za izradu obrazaca.

Međutim, uređivaču e-pošte nedostaje puno vremena. Ne postoji način za stvaranje e-pošte iz izbornika. Morate odabrati jednu od dvije opcije (emitiranje ili slijed). Takav veliki propust znači da ne možete stvarati atraktivne e-poruke bez napora.

Značajke ConvertKit

Pros:

 • Live chat podrška
 • Jednostavan kreator automatizacije
 • Izvješća o odredišnoj stranici

Cons:

 • Osnovni uređivač e-pošte
 • Visoke cijene u usporedbi s drugim alternativama Zoho kampanja
 • Nekoliko šablona

Cijene

Uz ConvertKit, postoji zauvijek besplatan plan. Možete imati 1,000 pretplatnika i dobiti neograničen broj obrazaca i odredišnih stranica. Također, možete slati emitiranja putem e-pošte i prodavati svoje digitalne pretplate i proizvode.

Sljedeći je Creator s 29 USD mjesečno za 1,000 pretplatnika. Dobivate pogodnosti besplatnog plana, ali tu su i besplatne usluge migracije i automatizirani nizovi/tokovi.

Zadnji izbor je Creator Pro. To je 59 USD mjesečno za 1,000 pretplatnika. Dobivate sve dostupne značajke. To uključuje napredno izvješćivanje, bodovanje pretplatnika, sustav upućivanja na biltene i Facebook prilagođenu publiku.

Cijene ConvertKita

Za koga je ovo?

U konačnici, vjerujemo da je ConvertKit dizajniran za blogere i vlasnike trgovina e-trgovine koji imaju višestruku publiku.

5. Kapati

Drip je prvenstveno fokusiran na pružanje CRM mogućnosti svojim kupcima, koji su uglavnom vlasnici e-commerce trgovina. U konačnici možete voditi svoje izglede kroz proces kupnje i personalizirati njihovo iskustvo kako biste ostvarili veću prodaju.

Drip Dobrodošli

Značajke

Mnogo je značajki koje vam se sviđaju kod Drip-a. Njegova marketinška automatizacija je izvrsna. Možete brzo izraditi e-poruke, ali nema mnogo dostupnih predložaka. 

Ipak, ne razočarava što se tiče automatizacije radnih procesa. Imate mnogo unaprijed izgrađenih koje treba uzeti u obzir. Osim toga, svi su dizajnirani za stvarne funkcije u trgovini e-trgovine. To uključuje napuštanje košarice, posebne ponude i vraćanje kupaca.

Značajke kapanja

Pros:

 • Specijalizirana CRM funkcionalnost
 • Čvrste integracije
 • Jaka automatizacija
 • Jednostavan za korištenje

Cons:

 • Potrebni su bolji predlošci e-pošte
 • Buggy platforma

Cijene

Uz Drip, naplaćujete se na temelju broja pretplatnika koje imate. Cijena je 19 dolara mjesečno za 500 ljudi, a sve značajke dobivate nakon probnog razdoblja. 

Tijekom probnog razdoblja dopušteno vam je slanje samo 2,000 e-poruka dnevno.

Cijene kapanja

Za koga je ovo?

Smatramo da je Drip idealan za tvrtke za e-trgovinu koje prodaju fizičke proizvode na internetskom forumu.

6. SendinBlue

SendinBlue vam pomaže stvoriti sjajne marketinške kampanje putem e-pošte. Sviđa nam se što dolazi s mnogo značajki i intuitivnim sučeljem.

SendinBlue Dobrodošli

Značajke

Pronaći ćete mnoge izvrsne značajke za svoje potrebe marketinga putem e-pošte. Iako SendinBlue kasni s analitičkom funkcionalnošću, i dalje dobivate osnovne metrike. To uključuje stope klikova, otvaranja i isporuke.

Također je vrlo jednostavno kreirati obrasce i e-poštu. Postoji alat za izradu HTML-a, uređivač obogaćenog teksta i prilagodljivi predlošci za sve što možete zamisliti.

SendinBlue značajke

Pros:

 • A / B testiranje
 • Prilagodljivo i intuitivno sučelje
 • Napredna funkcija atribucije

Cons:

Cijene

Postoji zauvijek besplatan plan uz SendinBlue. Možete imati neograničen broj kontakata i poslati 300 e-mailova dnevno. Osim toga, dobivate osnovne značajke.

Lite košta 25 USD mjesečno, a možete poslati 10,000 e-poruka bez dnevnog ograničenja slanja. Dobivate i podršku e-poštom. Osim toga, možete dodati naprednu statistiku i A/B testiranje s opcijom uklanjanja logotipa SendinBlue.

Premium iznosi 65 USD mjesečno za 20,000 e-poruka. Dobivate sve od Litea, ali tu je i višekorisnički pristup, Facebook oglasi, marketinška automatizacija i odredišne ​​stranice.

Enterprise je cijena prilagođena vašim potrebama. Dobivate sve značajke, koje mogu uključivati ​​više od 20 odredišnih stranica, prioritetno slanje, SSO/SAML i upravitelja uspjeha kupaca.

Cijene SendinBlue

Za koga je ovo?

Ovaj jednostavan softver za marketing putem e-pošte prikladan je za iskusne trgovce i dolazi s naprednom funkcionalnošću koja vam je potrebna.

7. Usporedna e-pošta

Smatramo da je Benchmark Email izvrstan izbor. Ako želite softver za marketing putem e-pošte koji je dobro dizajniran i intuitivan, ovo je pravi za vas. Uz pristup korak po korak, možete učiniti sve.

Benchmark e-pošta Dobrodošli

Značajke

U konačnici, Benchmark Email fokusiran je isključivo na pružanje marketinškog rješenja putem e-pošte jednostavnog za korištenje i postavljanje. Ne morate trošiti gomilu sati na obuku ili prilagođavanje.

Iako nema puno funkcionalnosti segmentacije, još uvijek ima mnogo značajki. Možete automatizirati nizove i izraditi e-poruke za interakciju sa svojim klijentima.

Benchmark značajke e-pošte

Pros:

 • Live chat podršku
 • Intuitivno korisničko sučelje
 • Dobro organizirana navigacija

Cons:

 • Nema napredne segmentacije
 • Malo značajki na besplatnom planu
 • Osnovni obrasci za prijavu i odredišne ​​stranice

Cijene

Benchmark Email nudi Forever-Free plan prema kojem možete slati 250 e-poruka mjesečno. Dobivate osnovne marketinške značajke, jednostavnu automatizaciju i osnovna izvješća.

Prijeđite na Pro za 13 USD mjesečno i možete imati 500 kontakata s neograničenim slanjem e-pošte. Također imate napredni marketing, profesionalne marketinške automatizacije, napredno izvješćivanje i stvaranje potencijalnih klijenata.

Enterprise je prilagođena cijena, ali uz nju dobivate sve pogodnosti. To uključuje prioritetnu podršku, namjensku IP adresu i bijelo označavanje e-pošte.

Referentne cijene e-pošte

Za koga je ovo?

Vjerujemo da je Benchmark Email prikladan za početnike kojima nije potrebna segmentacija ili koji moraju izvršiti složene zadatke.

8. Poštar

Mailpoet se smatra marketinškim alatom putem e-pošte s punom uslugom za WordPress stranice. Koristite ga za izradu obrazaca za prijavu i e-pošte, upravljanje pretplatnicima i još mnogo toga. Također se integrira s WooCommerceom kako bi vam pomogao u postavljanju trgovine e-trgovine.

Mailpoet Dobrodošli

Značajke

S Mailpoetom možete u potpunosti prilagoditi svoje obrasce za prijavu, skočne prozore i sve ostalo. Sviđa nam se što sadrži naprednu analitiku koja vam pomaže da shvatite gdje bi se trebala poboljšati vaša kampanja.

Značajke Mailpoeta

Pros:

 • Mogućnosti segmentacije
 • Odavde može upravljati s više popisa
 • Dobro organiziran i jednostavan za korištenje

Cons:

 • Ograničene mogućnosti zakazivanja
 • Nekoliko predložaka e-pošte

Cijene

Kada odaberete Mailpoet, postoji besplatna verzija za do 1,000 pretplatnika. Dostupna je svaka značajka, a cijena ovisi o vašoj tvrtki.

Besplatne cijene za Mailpoet

Stoga možete očekivati ​​da ćete platiti 15 USD za 1,250 i 20 USD za 1,500. Ova cijena raste ovisno o tome koliko kontakata imate.

Mailpoet cijene

Za koga je ovo?

Smatramo da je Mailpoet izvrstan za one koji koriste WordPress i žele softver za marketing putem e-pošte.

9. MailGun

MailGun je pouzdan i jednostavan alat za automatizaciju e-pošte. To je zapravo SaaS usluga koja se fokusira na API-je i naširoko je koriste programeri.

Mailgun Dobrodošli

Značajke

Uz MailGun dobivate mnoštvo značajki. Na primjer, možete pratiti, slati i primati potvrde za sve svoje e-poruke. Međutim, dizajniran je samo kao API i nije softver za marketing putem e-pošte.

Značajke poštanske puške

Pros:

 • Ulazno usmjeravanje
 • Provjera e-pošte
 • Praćenje i izvještavanje

Cons:

 • Teško za postaviti
 • Nema marketinških alata putem e-pošte
 • Skuplji od ostalih alternativa Zoho kampanjama

Cijene

Flex plan vam omogućuje slanje 5,000 e-poruka besplatno tijekom tri mjeseca. Zatim plaćate samo ono što trebate poslati. Dobivate analizu i praćenje e-pošte, upravljanje suzbijanjem i mnoge druge pogodnosti.

Foundation košta 35 USD mjesečno za 50,000 e-mailova. S njim dobivate iste prednosti kao Flex. Međutim, postoji i jednodnevno zadržavanje poruka, detaljna dokumentacija i još mnogo toga.

Rast iznosi 80 USD mjesečno za 100,000 e-mailova. Dobivate iste značajke kao s Foundation. Međutim, tu je i podrška putem chata, trodnevno zadržavanje poruka i više.

Cijena je 90 USD mjesečno i uključuje sve značajke. To znači 7-dnevno zadržavanje poruka, 30-dnevno zadržavanje dnevnika i optimizaciju vremena slanja.

Cijene poštanske puške

Za koga je ovo?

MailGun je samo API, tako da nije softver za marketing putem e-pošte u svom normalnom obliku. Stoga je najbolje za programere s drugim marketinškim rješenjem putem e-pošte koje se već koristi.

Zaključak

Vjerojatno sada shvaćate koliko vam je potreban softver za marketing putem e-pošte. Teško je odabrati pravu, ali ove alternative Zoho kampanja su tu da pomognu. Svaki nudi prednosti i nedostatke koje biste trebali razumjeti.

Pažljivo razmotrite svaki i iskoristite zauvijek besplatne planove ili probna razdoblja. Na taj način možete kreirati e-poruke, pratiti njihov napredak i automatizirati većinu posla.

Voditeljica je marketinga tvrtke Poptin. Njezina stručnost kao pisca sadržaja i marketinškog stručnjaka vrti se oko osmišljavanja učinkovitih strategija konverzije za rast poslovanja. Kad ne radi, prepušta se prirodi; stvaranje avantura koje se događaju jednom u životu i povezivanje s ljudima svih vrsta.