Omah  /  Kabeh  /  Digital Adoption and Business Continuity – The Way Forward

Adopsi Digital lan Kesinambungan Bisnis - Cara Maju

15 November 2020

Kanthi bisnis ngalami pukulan parah, amarga pandemi kasebut, saiki saiki kudu njupuk kasunyatan lan nggawe sing paling apik. Agenda anyar lan revisi tetep ana ing endi wae. Kesinambungan bisnis bakal dadi target utama kanggo mayoritas Perusahaan tanpa preduli ukuran.

Lan salah sawijining cara sing paling efektif kanggo njamin kesinambungan bisnis yaiku maneh mbuwang sampah kanthi serius. Sing dadi pertolongan pertama kanggo bisnis asring dadi identifikasi kebocoran ing bathi . Kaya mengkene iki cliched, nggumunake yen perusahaan saben taun kelangan saka kebocoran penghasilan.

adopsi digital

Panliten nuduhake manawa meh 42% perusahaan ngalami kebocoran penghasilan. Yaiku - meh separo perusahaan ing donya ora sengaja ninggalake dhuwit ing meja. Lan sanajan ora ana konsensus babagan persentase persis saka jumlah sing ilang amarga bocor, bisa uga ana antara 2% - 5% saka pendapatan. Dadi minangka langkah pertolongan pertama, luwih becik golek bocor. Ndandani supaya bisa terus-terusan bisnis.

Nanging kajaba sing jelas, ana 3 perkara sing bisa lan kudu ditindakake saben perusahaan. Dheweke bisa menehi pengaruh sing ajaib ing bisnis - preduli saka krisis. 

Komunikasi - Efektif, Reguler, lan Tulus

image1 (2)

Pandemi iki mulang manawa ora maju teknologi kanthi maju - kita isih kepengin banget sesambungan karo manungsa. Kepeksa kanthi fisik adoh saka wong-wong sing dadi bagean saka 'normal' sadurunge ', wis ngidini kita nganut manungsa ing kita, luwih akeh maneh. Amarga ngerti babagan bawaan iki kudu ana lan melu sukses ing saben liyane, sampeyan bisa entuk kapercayan saka karyawan. 

Kenali kasunyatan manawa iki ora gampang kanggo sapa wae. Dadi komunikasi kanthi efektif , saka wektu ke wektu, lan aja kanthi cara sing kayane kepeksa utawa dikarepake. Dadi asli karo nganyari karo karyawan. Supaya dheweke ngerti manawa kabeh wong penting banget kanggo bisnis sampeyan ing wektu kasebut.

Rembug babagan cara maju, strategi, tantangan, lan supaya dheweke ngerti manawa sampeyan kerja bareng minangka tim kanggo ngatasi kemunduran sing ditindakake pandemi ing jagad bisnis. Pandhuan nalika mbutuhake lan njaluk tulung nalika mbutuhake. Tetep motivasi lan keterlibatan. 

Kanthi cara iki, beban krisis bakal luwih abot ora mung kanggo karyawan sampeyan uga kanggo bisnis sampeyan, amarga kabeh organisasi bakal saling meksa nindakake perkara sing paling apik.  

Dadi Data-kepengin banget kaya sadurunge

gambar3

Apa sing sampeyan ora ngukur, sampeyan ora bisa nambah. Ing nalika variabel luwih gedhe tinimbang konstanta, ora bisa urip tanpa data dadi inti bisnis sampeyan. Nganggo pola pikir data-sentris yen sampeyan durung duwe lan skala-sentris data yen sampeyan duwe.

Paribasan "Data Raja" luwih relevan saka saiki, saiki. Sampeyan bisa mikir conto conto adopsi digital piranti lunak, kanggo ndeleng prabédan sing bisa ditindakake Data ing bisnis sampeyan nalika dimanfaatake kanthi bener. 

Perusahaan nggunakake jutaan dolar saben taun kanggo njaga karyawan sing produktif lan supaya bisa kerja kanthi luwih efisien. Nanging, apa sampeyan wis kepingin weruh pirang-pirang solusi teknologi kasebut sing digunakake? Kita ngomong puluhan ewu karyawan, ing babagan perusahaan gedhe, lungguh ing saindenging bawana, kerja ing zona wektu sing beda-beda, ngrampungake masalah rumit kanthi nggunakake selusin sistem sing beda. 

Investasi teknologi sampeyan bisa sukses banget, sanajan mayoritas tenaga kerja nggunakake solusi piranti lunak kasebut kanthi becik, supaya bisa rampung tugas sing dituju. Sedih, iki isih dadi impen kanggo umume perusahaan. 

Umume umume perusahaan gedhe nandur modal kanthi akeh solusi teknologi tanpa nate takon babagan RoI. 

Iki sebabe data dadi raja. 

Yen sampeyan duwe data sing bener, sampeyan luwih bisa ngerti investasi sing mbayar, sing butuh intervensi kanggo nambah adopsi lan sing kudu enggal lunga!

Iki minangka solusi Platform Adopsi Digital sing migunani. Mbantu sampeyan ngerti prilaku pangguna khas kanggo piranti lunak apa wae lan adhedhasar temuan sampeyan bisa njaluk konten pitulung saka DAP. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngirit ton dolar saben taun lan ora bisa dietung jam kerja, amarga karyawan bakal luwih siyap nggunakake piranti lunak kanthi luwih trampil. 

Ora mung babagan data - nanging uga ngerti apa sing kudu ditindakake lan nggunakake data kanthi irit kanggo maju. Lan kanthi cara sing gampang nanging kuat, DAP mbantu sampeyan nindakake kaya ngono!  

Pengaruh Teknologi kanggo Nguatake tenaga kerja

gambar5

Kanthi milenium lan Gen-Zs nyumbang kanggo tenaga kerja saiki sing luwih gedhe, dadi organisasi sing duwe teknologi dadi saya ora bisa dihindari. Nalika sampeyan gabung karo teknologi sing pas lan tim sing bener, output sing dikirim ora ana tandhingane. Jinis otomatis sing saiki bisa digunakake ora guyon lan pirang-pirang alat otomatis sing ana ing kene uga nggumunake! 

So, investing in the right tech solutions has multiple benefits than just increased output. It also improves the efficiency of work, motivates employees better, and saves you man-hours which your employees would otherwise be wasted on mundane, repetitive tasks! This is why it’s important to include tech in your employee onboarding as well as training strategies.

Sampeyan bisa uga mikir kaping pindho babagan investasi teknologi nalika kabeh sing ana ing sekitar sampeyan bakal rusak. Nanging saiki utawa saiki, pandemi iki ngumumake marang kabeh wong manawa dheweke sing paling dilengkapi digital yaiku sing paling siap ing mangsa ngarep. Lan krisis utawa ora, siyap-siyap dadi penting banget ing jagad bisnis saiki amarga kabeh wis ganti kanthi cepet. Siji-sijine cara supaya sampeyan tetep relevan karo pelanggan, karyawan, lan pesaing kanthi pinter gumantung karo teknologi nalika sampeyan kudu. 

Iki wayahe kanggo miwiti wiwitan. Miwiti lelungan Transformasi Digital saiki. Nalika sampeyan njamin kesinambungan bisnis supaya ora ana dhasar sing goyangake organisasi sampeyan. Lan cara paling apik kanggo miwiti rencana kesinambungan bisnis sampeyan, uga lelungan Transformasi Digital, yaiku kanthi ngerti manawa karyawan nggunakake piranti lunak sing wis ana lan kepiye cara ngapikake adopsi kasebut kanthi skala saka kene.

Siji Wilayah sing Mbutuhke Perhatian Nekat

gambar6

Ing wektu manawa ora ana sing yakin apa sing bakal diarepake ing kuartal sabanjure utawa taun ngarep, ngilangi biaya sing ora perlu kaya cara sing paling jelas kanggo bisnis kanggo mesthekake tetep tetep ana. Lan ing penawaran murah iki, bola-bali perusahaan asring ngilangi pesawat & pelatihan karyawan

Lan nganti enteke, aku wani, bener. 

Onboarding & Latihan Tradhisional, ora preduli vertikal, negara, utawa industri, larang. Sampeyan kudu priksa manawa pelatih sampeyan apik. Kabeh prasarana sing mlebu ing sesi kasebut, wektu-wektu mandhiri dibuang-buang. Kabeh iku pungkasane mbuwang biaya organisasi akeh. Lan mulane, latihan pelatihan caning kabeh mesthi menehi jaminan yen sampeyan ngirit dhuwit sak ton. 

Sampeyan bisa uga bakal ngirit dhuwit sak ton. Sauntara. 

Nanging, ing jangka panjang, sampeyan regane luwih akeh. Amarga tanpa onboarding sing efektif, pegawe anyar sampeyan bakal gagal. Malah, sadurunge durung rampung wulan pertama lan tanpa latihan, omset karyawan bakal saya akeh. 

Salah sawijining cara futuristik kanggo nyingkirake tantangan kasebut yaiku digitalake pelatihan lan onboarding. DAP mbantu sampeyan kanthi lancar ing karyawan anyar. Ditambah maneh, latih karyawan sing wis ana, adoh utawa liya. Ing jaman kustomisasi, sesi kelas ora bakal ngrampungake kabutuhane saben karyawan. DAP mbantu sampeyan ngatur lan nggawe konten latihan lan onboarding. Iki supaya saben karyawan nggunakake piranti lunak kanthi maksimal. 

Nyimpulake…

Rencana kesinambungan bisnis kalebu luwih saka iki. Nanging, iki minangka titik wiwitan sing apik. Utamane kanggo perusahaan sing ora ngerti apa langkah pertama supaya bisa ngetrapake cara normal sabanjure.

Kajaba sampeyan nggunakake teknologi teknologi sing wis ana, sampeyan ora bakal bisa ngalami Transformasi Digital kanthi lengkap.

Adopsi Digital minangka jembatan antarane investasi teknologi wingi lan nggunakake kanthi wicaksana kanggo netepake sukses esuk. 

Penulis Bio: 

ora dijenengiDivya Bhat dianggo ing Apty minangka Ahli Pemasaran & Strategi Konten lan wis pengalaman ing Pengalaman Pelanggan lan Karyawan. Dheweke seneng maca babagan kabeh teknologi lan nulis babagan carane bisa nggampangake urip. Kanthi latar jurnalistik lan kepinteran kanggo basa, rasa kepengin sinau terus berkembang.