Omah  /  Kabehpemasaran email  /  Exponea Alternatives: Grow Your Email Marketing Sales Exponentially

Alternatif Exponea: Tuwuh Sales Email Marketing Kanthi Eksponensial

Piranti lunak pemasaran email penting kanggo saben bisnis lan kreatif ing endi wae. Yen sampeyan pengin ngobrol karo pelanggan utawa pelanggan, sampeyan kudu ngotomatisasi sebagian besar proses lan nggawe email unik.

Pemasaran email Exponea ngidini sampeyan ngirim email sing narik kawigaten saben pelanggan. Kanthi mangkono, merek sampeyan beda karo akeh wong. Regane luwih larang, mula bisa uga ora dadi pilihan sing pas.

Alternatif Exponea ing ngisor iki bisa dadi pilihan sing luwih apik. Kita bisa mbukak saben informasi lan menehi informasi sing dibutuhake kanggo mbandhingake.

1. SendGrid

Sampeyan bisa ngapresiasi SendGrid amarga fitur personalisasi lan analytics. Kita rumangsa gampang digunakake, sanajan pandhu arah ora paling apik.

Sugeng Rawuh SendGrid

Fitur

Pungkasane, SendGrid luwih fokus marang pengiriman, mula email sampeyan mlebu kothak mlebu tinimbang folder spam. Piranti lunak pemasaran email iki yakuwi fokus ing otomatisasi lan keterlibatan pelanggan. Nanging, kita rumangsa ambruk banget.

Fitur SendGrid

Pro:

  • Bisa nggawe pribadi saben email
  • Fungsi pangiriman maju
  • Analisis sing apik banget

Cons:

  • Ora ana pilihan pamisahan
  • Mung autoresponder dhasar

Rega

SendGrid nawakake akun gratis ing salawas-lawase supaya bisa ngirim 6.000 email saben wulan lan duwe 2.000 kontak. Kanthi iki, sampeyan bakal entuk otomatisasi, siji kanca, siji formulir signup, telung kredit tes, lan segmentasi.

Dhasar diwiwiti $ 15 saben wulan kanggo 5.000 kontak lan 15.000 email sewulan. Sampeyan entuk tunjangan sing padha karo akun gratis, kajaba ora ana otomatisasi. Ana sepuluh kredit pengujian lan limang formulir pendaftaran.

Advanced $ 60 saben wulan kanggo 10.000 kontak lan 50.000 email sewulan. Sampeyan entuk IP khusus, otomatisasi, 1.000 kanca tim, lan 15 formulir dhaptar. Uga ana 60 kridit pengujian, segmentasi, pengujian A / B, lan liya-liyane.

Reregan SendGrid

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Ora ana keraguan ing atine manawa SendGrid nawakake fungsionalitas bisa dikirim banget. Nanging, dudu pilihan pemasaran email kanthi sakabehe amarga ora duwe akeh wilayah tinimbang alternatif Exponea liyane.

Waca sing apik: 7 Alternatif SendGrid sing Bakal Nganjurake Sampeyan Ngalih

2. Email Benchmark

Those who prefer well-designed email marketing software are sure to appreciate Benchmark Email. The step-by-step approach to complex features means it’s excellent for everyone.

Welcome Benchmark Email

Fitur

Kita yakin manawa Email Benchmark minangka alat pemasaran email sing apik. Sampeyan bisa cepet nyiyapake, lan ora prelu latihan suwene suwe utawa ngatur pilihan.

Nanging, kita rumangsa yen alternatif Exponea liyane bisa uga paling apik yen sampeyan butuh segmentasi lan pengin disesuaikan karo kampanye pemasaran miturut kabutuhan. Isih ana macem-macem fitur sing disenengi.

Fitur Email Benchmark

Pro:

  • Antarmuka intuisi
  • Ditata kanthi apik
  • Obrolan langsung kasedhiya

Cons:

  • Kaca dhasar lan formulir pendaftaran
  • Ora ana segmentasi

Rega

Kanthi Email Benchmark, ana rencana gratis ing salawas-lawase. Sampeyan bisa ngirim 250 email sewulan lan duwe akses menyang pemasaran dhasar, laporan dhasar, petunjuk sederhana, lan otomatisasi pemasaran lite.

Pro regane paling apik $ 13 saben wulan. Kanthi iki, sampeyan bisa ngirim email tanpa wates, duwe laporan canggih, petunjuk canggih, lan otomatisasi pro.

Perusahaan minangka rega khusus adhedhasar kabutuhan tartamtu. Sampeyan entuk kabeh fasilitas, kalebu dhukungan prioritas, label putih putih, lan IP khusus.

Rega Email Benchmark

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Pungkasane, kita yakin Email Benchmark apik banget kanggo para pemasar sing ora duwe pengalaman amarga proses nggawe gampang. Nanging, bisa uga ora cocog kanggo perusahaan gedhe kanthi dhaptar dhaptar kontak.

Waca sing apik: Alternatif Benchmark Paling Apik Kanggo Usaha Kecil

3. Sendoks

Sendoks minangka platform pemasaran email sing nggawe luwih gampang ngirim email khusus menyang pelanggan sing bener. Ing pangertene, sampeyan bisa nggayuh target target lan promosi konten sampeyan.

Sugeng Rawuh

Fitur

Kanthi Sendoks, sampeyan bisa kanthi gampang nambah dhaptar pelanggan lan nggawe konten sing apik banget. Sampeyan ora entuk editor email kaya sawetara alternatif Exponea. Nanging, ana editor WYSIWYG, lan sampeyan bisa nyalin / nempel saka sumber liyane.

Fitur Sendoks

Pro:

  • Antarmuka sing sederhana
  • Bagéan saka klompok SUMO
  • Otomatis kalebu

Cons:

  • Perlu template email liyane
  • Kudu gawe jadwal email mengko (ora ana pilihan ngirim langsung)

Rega

Kanthi Sendoks, ana rencana gratis ing salawas-lawase. Sampeyan bisa duwe 1.000 kontak, lan pangiriman dikirim 'throttled'. Dheweke uga ngirim miturut tarif normal, lan sampeyan ora entuk editor HTML. Ditambah maneh, akeh merek Sendoks.

Rencana Umur mbutuhake pambayaran sapisan $ 49. Sampeyan entuk pangiriman tanpa wates, 5.000 kontak, lan pangirim sing luwih apik. Ana merek suda uga.

Sampeyan uga duwe Kakaisaran Add-On. Sampeyan kudu duwe Rencana Umur lan uga mbayar $ 18 saben wulan. Ora ana merek Sendoks, lan sampeyan duwe akses menyang editor HTML.

Regane Sendoks

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Kita rumangsa yen Sendoks dirancang khusus kanggo kreator konten lan pemasar.

4. MailerLite

Sing pengin alat pemasaran email sing padhet lan ora peduli karo tampilan kudu milih MailerLite. Becik kanggo mlaku kanthi cepet, nanging ana proses persetujuan sing mbingungake sadurunge bisa miwiti.

Sugeng Rawuh

Fitur

Kanthi MailerLite, sampeyan bisa nggawe macem-macem kampanye. Ditambah maneh, ana pendekatan langkah demi langkah sing disenengi para pamula. 

Iki uga fokus banget ing otomatisasi. Kanthi mangkono, sampeyan bisa bagean babagan target lan target target sing bener.

Fitur Mailerlite

Pro:

  • Segmen granular
  • Penjelasan siji ukara ing editor
  • Navigasi sing diatur kanthi apik

Cons:

  • Sawetara template email
  • Antarmuka kadaluwarsa
  • Proses persetujuan sing mbingungake

Rega

Kita seneng karo rencana rega MailerLite. Iku adhedhasar nomer pelanggan, lan sampeyan mesthi entuk saben fitur.

Regane kaya ing ngisor iki:

  • Gratis kanggo 1.000 pelanggan lan 12.000 email saben wulan
  • $ 10 kanggo 1.000 pelanggan lan email tanpa wates
  • $ 15 kanggo 2.500 pelanggan lan email tanpa wates
  • $ 30 kanggo 5.000 pelanggan lan email tanpa wates
  • $ 50 kanggo 10.000 pelanggan lan email tanpa wates

Rega Mailerlite

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Kita rumangsa yen MailerLite cocog kanggo wong anyar sing durung nggunakake piranti lunak pemasaran email nanging isih butuh fitur canggih.

Waca sing apik: 5 Alternatif Mailerlite sing Bakal Kaget Saben Marketer

5. AWeber

Kabeh wong bisa ngapresiasi AWeber. Piranti lunak pemasaran email sing kondhang. Ditambah maneh, gampang digunakake, padhet, lan terjangkau. Sanajan sampeyan ora duwe akeh wektu utawa dhuwit, sampeyan bisa nggunakake cukup.

Sugeng Rawuh

Fitur

Kita rumangsa yen AWeber duwe fitur sing apik banget. Iki kalebu pangujian A / B, pamisahan, nggawe kaca landas, lan konten dinamis. 

Nanging, ora ana sing sejatine beda karo sisa alternatif Exponea. Ditambah maneh, pandhu arah angel uga angel, mula bisa uga sampeyan bakal kelangan fitur sing apik amarga ora bisa ditemokake.

Fitur AWeber

Pro:

  • Manajemen kontak
  • Analisis majeng
  • Tukang otomatisasi

Cons:

  • Pambangun email dhasar
  • Ora ana pratinjau email

Rega

Regane AWeber cukup langsung. Ana versi gratis kanggo salawas-lawase 500 pelanggan. Sampeyan entuk sing dibutuhake kanggo ngembangake bisnis.

Pro $ 19 saben wulan kanggo 500 pelanggan. Sampeyan entuk kabeh fitur kanthi pilihan iki.

Regane AWeber

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Kita yakin AWeber cocog kanggo para pemasar sing durung duwe pengalaman. Kajaba iku, nduweni fitur canggih kanggo perusahaan sing luwih gedhe sing kudu nggawe kampanye target.

Waca sing apik: Cara Nggawe AWeber Pop Ups Kanggo Nggawe Cepet Kanthi Cepet

6. Sendlane

Sendlane minangka platform otomatisasi email sing apik. Sampeyan bakal fokus karo pelanggan lan ing lokasi ing corong penjualan. Kita seneng gampang digunakake nalika nawakake akeh fitur.

Sugeng Rawuh

Fitur

Sampeyan entuk ton fitur hebat saka Sendlane. Pilihan ndhuwur yaiku editor seret lan culake. Cukup pasang gambar utawa teks ing papan sing sampeyan karepake, lan sampeyan emas. Peringatan siji yaiku ora ana template.

Sampeyan bakal seneng otomatisasi canggih sing kasedhiya saka piranti lunak pemasaran email iki. Gawe alur kerja kanggo ngowahi corong lan prilaku adhedhasar sing ditindakake pelanggan!

Fitur Sendlane

Pro:

  • Alur kerja sing luwih maju
  • Editor email lan landing page sing lancar
  • Desain modern, intuisi

Cons:

  • Luwih larang tinimbang alternatif Exponea liyane
  • Sawetara integrasi

Rega

Kanthi Sendlane, struktur rega bisa dadi bingung. Paket Starter ana ing sisih ngisor kaca nanging bisa dadi pilihan sing paling apik. Bayarane sapisan $ 497, lan sampeyan entuk nem wulan dadi anggota Pertumbuhan. Kanthi iki, sampeyan duwe luwih akeh latihan.

Wutah regane $ 99 saben wulan kanggo 5.000 kontak. Sampeyan entuk kabeh fitur, nanging ana uga dhukungan ing papan.

Profesional $ 249 saben wulan kanggo 10.000 kontak. Sampeyan entuk kredit tanpa wates kanggo ngirim lan overload CPM tanpa wates. Ditambah maneh, ana manajer sukses khusus, onboarding ing sarung tangan putih, lan liya-liyane.

Regane Sendlane

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Pungkasane, kita rumangsa yen Sendlane cocog kanggo para pemasar digital. Ora ngemot fitur sing ora perlu utawa antarmuka tanggal, dadi bisa uga cocog kanggo sampeyan.

7. Kampanye Zoho

Zoho Kampanye ngalami angin gedhe. Iki ngalami desain ulang dramatis sawetara taun kepungkur, mula nantang para ahli kelas abot ing industri kasebut. Ayo sinau luwih lengkap babagan iki.

Zoho Kampanye Sugeng Rawuh

Fitur

Sajrone piranti lunak pemasaran email, Zoho Kampanye ora mesthi dadi pilihan sing apik. Nanging, ngalami desain ulang lengkap dadi luwih apik lan bisa dibandhingake karo pilihan utama liyane.

Yen sampeyan pengin golek alternatif Exponea, iki pilihan sing tepat. Iki pangguna-loropaken, duwe alur kerja rumit, lan nampilake template email lan editor drag-and-drop.

Fitur Kampanye Zoho

Pro:

  • Manajemen gaya CRM
  • Laporan sing diatur
  • Editor email sing intuisi

Cons:

  • Ora ana analytics asil
  • Glitches ing Alur Kerja

Rega

Sampeyan bakal seneng Kampanye Zoho amarga regane murah. Rencana Berbasis Email mung $ 2 saben wulan (tagihan saben taun). Sampeyan bisa duwe 250 kontak lan ngirim 500 email. Kanthi iki, sampeyan bakal entuk pamisahan canggih, pengujian A / B, editor seret lan selehake, lan liya-liyane.

Rencana Berbasis Pelanggan $ 4 saben wulan (tagihan saben taun). Sampeyan bisa duwe 500 pelanggan lan ngirim email tanpa wates. Kanthi iki, sampeyan bakal entuk kabeh tunjangan Rencana Berbasis Email, nanging ana uga autoresponder, alur kerja, ngirim batch, polling email, lan liya-liyane.

Uga ana pilihan Pay By Email Credits kanthi rega $ 6. Sampeyan entuk 250 kredit kanggo ngirim email yen dibutuhake. Kanthi iki, sampeyan bakal entuk personalisasi, template sing wis dirancang, tes A / B, lan editor drag-and-drop.

Regane Kampanye Zoho

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Pungkasane, kita yakin manawa Kampanye Zoho minangka produk sing dirancang kanggo bisnis cilik. Nanging, iki uga bisa diukur kanggo perusahaan gedhe.

8. Litmus

Litmus minangka alat pemasaran email sing apik kanggo nggawe kampanye email. Fokus kanggo nyoba lan nglacak supaya luwih efisien lan entuk luwih akeh adol. 

Litmus Sugeng Rawuh

Fitur

Kita seneng ana editor seret lan selehake, dadi tim bisa cepet nggawe email. Kajaba iku, sampeyan duwe template sing kasedhiya saka galeri.

Sampeyan uga bisa pratinjau tampilan email ing format seluler lan desktop kanthi bebarengan. Iki njamin manawa email sampeyan responsif ing seluler.

Fitur Litmus

Pro:

  • Ringkesan keterlibatan kasedhiya
  • Gampang digunakake
  • Tes siji klik

Cons:

  • Fitur manajemen proyek ora cukup
  • Alon kanggo mbukak

Rega

Karo Litmus, ana telung rencana rega. Litmus Basic regane $ 99 saben wulan. Sampeyan entuk siji pangguna kanthi akun read-only tanpa wates. Kajaba iku, sampeyan duwe fitur dhasar lan 1.000 pratinjau email.

Litmus Plus $ 199 saben wulan kanggo limang pangguna lan 2.000 pratinjau email. Sampeyan entuk kabeh fasilitas liyane saka Litmus Basic. Nanging, sampeyan uga bisa nyoba kode, nggunakake tes spam pra-kirim, lan liya-liyane.

Enterprise minangka rega khusus lan kalebu review daur ulang. Sampeyan bisa nggawe standar tugas lan setelan merek lan ningkatake upaya pemasaran.

Rega Litmus

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Kanthi rega, Litmus paling apik kanggo perusahaan gedhe kanthi anggaran pemasaran email sing dhuwur. Nanging, uga ora duwe sawetara fitur, mula kabutuhan email sing kompleks ora bisa dipenuhi.

9. Pinpointe

Pinpointe minangka piranti lunak pemasaran email sing gampang digunakake. Iki bakal nyederhanakake kabutuhan pemasaran email lan cocog kanggo umume.

Sugeng Rawuh

Fitur

Kanthi Pinpointe, gampang digawe desain email. Sampeyan entuk editor WYSIWYG lan bisa nggawe email sing apik banget tanpa ngerti kodhe. Ditambah maneh, ana ton template gratis sing bisa digunakake.

Sampeyan uga bakal seneng editor drag-and-drop. Luwih cepet ngrampungake email lan dikirim.

Malah ana uga autoresponder. Sampeyan bisa nggawe email netes sing dipicu nalika kedadeyan tartamtu. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe urutan email kanggo ngirim kanthi otomatis ing wektu sing pas.

Fitur Pinpointe

Pro:

  • Pangiriman email sing apik
  • Statistik lan pelacakan canggih
  • Dhukungan cepet

Cons:

  • Ora ana akun gratis
  • Cithakan liyane perlu

Rega

Kanthi Pinpointe, regane adhedhasar kontak sampeyan. Mula, kanggo:

  • 10.000 kontak sing mbayar $ 74 saben wulan
  • 25.000 kontak sing mbayar $ 150 saben wulan
  • 50.000 kontak sampeyan mbayar $ 245 saben wulan
  • 75.000 kontak sing mbayar $ 365 saben wulan
  • 100.000 kontak sing sampeyan bayar $ 480 saben wulan
  • 200.000+ kontak sing mbayar $ 898 saben wulan

Rega Pinpointe

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Alat pemasaran email iki cocog kanggo perusahaan sing nangani email lan kontak sing signifikan saben wulan. 

Kesimpulan

Kasedhiya akeh pilihan piranti lunak pemasaran email, iku angel milih. Nanging, alternatif Exponea iki cocog kanggo macem-macem bisnis lan kabutuhan.

Sampeyan wis mbandhingake siji-sijine, mula sampeyan kudu ngerti sing paling cocog kanggo upaya pemasaran email. Coba gunakake uji coba gratis kanggo mutusake piranti lunak pemasaran email sing paling cocog kanggo sampeyan.

She is the Marketing Manager of Poptin. Her expertise as a content writer and marketer revolves around devising effective conversion strategies to grow businesses. When not working, she indulges herself with nature; creating once-in-a-lifetime adventures and connecting with people of all sorts.