Omah  /  Kabehhacking wutahmedia sosial  /  Advanced Facebook Ad Tools to Increase ROI

Alat Iklan Facebook Lanjut kanggo Nambah ROI

Ana akeh tahapan sing ana gandhengane karo nggawe kampanye Facebook, sing pengaruh positif marang sukses. Nyetel tujuan sing bener, salinan sing apik kanggo iklan sampeyan, gambar kanthi kualitas apik kanthi ajakan tumindak sing bener, kaca landas sing cendhak lan fokus, lsp.

Nanging, lan kanthi modal H, sanajan sampeyan ngliwati kabeh tahap kasebut kanthi sukses, tahapan target bisa dadi kriteria sing paling penting. Yen ora target target pamirsa kanthi bijak lan khusus, kita bakal nggayuh pamirsa sing ora cocog kanggo kita, lan mung sampah dhuwit.

Facebook nyedhiyakake akeh opsi pamisahan saka macem-macem jinis iklan, sing bisa target target pamirsa. Ing antarane opsi kasebut, sampeyan bisa nemokake alat sing luwih maju sing bisa nggawe prabédan antarane kampanye sing ora biasa lan kampanye sing bakal entuk ROI paling apik.

Kita wis ngringkes informasi babagan sawetara alat iklan canggih sing ditawakake Facebook, lan sampeyan pancen kudu ngerti babagan kasebut!

Piranti Iklan Lanjut Facebook

1. Pamirsa khusus

Pemirsa khusus minangka opsi target paling apik sing kasedhiya ing Facebook saiki, lan ngasilake 100% match ing pamirsa sing kapacak ing iklan sampeyan. Sampeyan kudu ngerti kepiye artine. Pemirsa khusus yaiku pamirsa adhedhasar dhaptar nomer telpon utawa alamat email pangguna tartamtu, lan pariwara kasebut mung ditampilake kanggo individu kasebut. Kanthi cara iki, sampeyan bisa milih target pamirsa kanthi tliti.

Kita nggawe pamirsa saka file sing diduweni, adhedhasar nomer telpon lan / utawa alamat email. 

ora dijenengi (16)

gambar2 (10)

2. Pemirsa Katon Kaya Katon

Opsi penargetan iki bakal ndadekake Facebook nemokake pamirsa sing katon kaya pamirsa Kustom asli, lan mula nganggep Pamirsa sing berkualitas tinggi.

Nalika nggawe pamirsa kaya-kaya, sampeyan milih nggawe saka pamirsa Khusus. Facebook ngenali karakteristik sing dituduhake kanggo individu sing nyipta pamirsa iki (kayata data demografi utawa bidang sing disenengi). Banjur, Facebook nampilake pariwara kasebut menyang pamirsa sing katon padha.

Disaranake pamirsa sing mirip karo paling ora 1.000 wong. Kualitas pamirsa asli uga penting. Contone, yen pamirsa asli digawe saka klien sing paling apik (klien sing tuku ing situs web lan duwe rata-rata 300 USD utawa luwih), lan dudu kabeh klien (sing tuku ing situs web lan duwe rata-rata 50 USD ), bisa nyebabake kualitas pamirsa kaya-kaya lan ngasilake asil sing luwih apik. 

Pemirsa iki bisa digawe adhedhasar pamirsa khusus - saka file sing kita duweni dhaptar milis, pangguna aplikasi telpon, lan liya-liyane uga saka pamirsa sing ana ing situs kita - pemasaran ulang (kayata wong sing sadurunge mlebu situs web) utawa pamirsa adhedhasar kaca Facebook. 

image1 (12)

image20 (1)

3. Pemasaran Ulang Facebook

Pemasaran ulang tegese sampeyan bisa target wong tartamtu adhedhasar polah online. Contone, yen klien mlebu salah sawijining situs web toko sandhangan tartamtu, bisa menehi sandhangan sing dideleng sajrone wektu sing ditindakake ing situs web kasebut. Kanthi cara iki, toko sing padha bisa ngakses pamirsa sing duwe niat tuku. Kepiye carane rampung? Kanthi masang kode piksel. 

Sampeyan bisa nggunakake pemasaran ulang kanggo macem-macem pamirsa, kaya sapa wae sing ngunjungi situs web ing wektu tartamtu, wong sing ngunjungi kaca tartamtu, wong sing ngunjungi kaca tartamtu lan dudu kaca liyane, wong sing ora ngunjungi situs web sampeyan ing wektu tartamtu, utawa kombinasi saka aturan kasebut. 

image5 (8)

gambar11

4. Lacak Konversi

Nggunakake kode cendhak (Pixel) sing diwenehake Facebook lan ditempelake ing situs web, sampeyan bisa nglacak luwih saka klik ing iklan Facebook. Sampeyan bisa nglacak konversi.

Kajaba iku, nggunakake konversi sing dioptimalake (oCPM) Facebook bakal nampilake iklan sampeyan marang wong sing luwih cenderung nindakake tumindak sing dikarepake, kayata ngisi timbal, ndhaptar dhaptar mailing, tuku ing situs web, nambah menyang keranjang, utawa konversi liyane ing situs web

gambar8 (2)

5. Konversi Khusus ing Facebook

Nggunakake alat iki, kita bisa netepake konversi sing dipersonalisasi kanggo situs web. Contone, pamirsa saka individu sing ngunjungi kaca tartamtu, ndeleng produk tartamtu, lsp. Alat iki adhedhasar tautan pangguna. 

gambar19 (2)

gambar6 (4)

6. pemasaran ulang keterlibatan

Sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo ngasilake pamirsa sing melu iklan kaca / iklan utama / video / Kanvas. Contone, ing pemasaran ulang video, sampeyan bisa target pangguna sing nonton 3 detik / 10 detik / 25% video lan nganti 95% video.

Ing pemasaran ulang iklan utama, sampeyan bisa target kabeh pangguna sing mbukak formulir, manawa ngirim formulir utawa ora.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake pamirsa saka kaca Instagram lan ngasilake pamirsa adhedhasar sing ana gandhengane karo kaca sampeyan. Sawetara conto dibukak kaca sampeyan / melu salah sawijining kiriman / diklik ing tombol panggilan-kanggo-tumindak ing kaca / ngirim pesen menyang kaca / nyimpen kaca utawa salah sawijining kiriman. 

gambar21

gambar16 (1)

7. Kampanye Messenger

Iklan messenger sing klik ing iklan (lambang messenger bakal nampilake tombol panggilan-kanggo-aksi sing sampeyan pilih) bakal mbukak obrolan karo kaca bisnis lan miwiti obrolan karo klien sampeyan.

Opsi iki nggawe dialog cedhak ing antarane sampeyan lan klien lan nggawe petunjuk luwih efisien. Elinga yen sampeyan kudu kasedhiya ing wayah awan kanggo mandhiri saka kampanye kasebut. Yen ora, klien sampeyan ora bakal nampa wangsulan sing dikarepake.

image7 (3)

8. Kampanye Instagram

Ing Instagram, sampeyan bisa nggawe video, gambar, carousel, koleksi, njelajah pariwara, lan liya-liyane. Elinga, 84% pangguna Instagram luwih seneng tuku saka bisnis cilik (miturut Instagram). Kajaba iku, Instagram nampilake iklan crita sing dadi popularitase. 

image22 (1)

image10 (1)

9. Iklan Koleksi

Iklan koleksi Facebook kalebu gambar sampul utawa video sing diterusake patang gambar saka macem-macem produk. Nalika ana sing ngeklik iklan kasebut, dheweke bakal ditransfer menyang kaca landas layar lengkap kanggo nerusake kegiatan sing dipilih.

Contone, yen perusahaan sandhangan nerbitake iklan koleksi kanthi papat produk sing beda sing disenengi para pelanggan - yen dheweke ngeklik, dheweke bakal mbukak kaca sing ditampilake barang sing dideleng, bebarengan karo item liyane.

gambar18 (1)

10. Pengalaman Cepet

Pengalaman Instan yaiku iklan layar wutuh sing mbukak yen ana wong ngeklik iklan sampeyan saka piranti seluler. Kanthi cara iki, sampeyan bisa narik kawigaten klien. Iklan iki ngembang menyang layar wutuh lan bisa digunakake ing format paling akeh, kalebu siji gambar, video, carousel, lan koleksi. Sampeyan bisa nampilake menu utawa klompok item lan nggawe kaca kebangkrutan lengkap.

ora dijenengi (17)

11. Aturan Otomatis ing Facebook

Sampeyan bisa ngaktifake aturan otomatis ing kampanye / kumpulan iklan / iklan ing sistem iklan Facebook kanggo nambah kampanye Facebook. Sampeyan bisa nggawe aturan lengkap, lan ing ngisor iki ana sawetara panggunaan:

  • Pateni iklan sing ngentekake luwih saka rega target saben timah lan ngasilake 0-1 timbal.
  • Pateni iklan sing nggawa rega saben timah banget yen ana luwih saka 2 lead.
  • Nambahake anggaran menyang set iklan sing bisa ditindakake sajrone awan.
  • Nambahake anggaran sajrone dina menyang iklan kanthi biaya sing murah.
  • Ngurangi anggaran ing wayah awan kanggo pesawat iklan kanthi biaya larang larang ora sesuai karo tujuane.

gambar12 (1)

12. Tes Pamisah

Tes pamisah Facebook ngidini kita ngisolasi faktor tartamtu sing pengin dites kanggo nemtokake iklan sing paling cocog kanggo kita. Contone, kita ngunggah loro iklan sing padha, kajaba katrangan. Kanthi cara iki, kita bisa ngerti katrangan endi sing luwih efisien lan mbukak nganggo iklan sing luwih efisien.

ora dijenengi (18)

13. Kampanye Creative Dynamic (DCO)

Dynamic creative optimization is a great tool when you are uncertain which creative works better. How does it work? Dynamic creative takes various components of similar ads (like images, videos, headlines, descriptions, and calls-for-action).

Banjur nggabungake kanggo nggawe iklan sing luwih efisien kanggo wong tartamtu. Kampanye iki mbantu sampeyan nggawe variasi kreatif sing dipersonalisasi kanggo sapa wae sing nonton iklan kasebut.

gambar15

14. Kampanye CBO (kampanye anggaran sing dioptimalake)

Kampanye CBO minangka salah sawijining Facebook kanthi otomatis ngatur anggaran kampanye liwat set iklan kanggo entuk asil sing paling apik, tegese ngoptimalake kanggo sampeyan lan mutusake dhuwit sing paling cocog.

Kanthi CBO, sampeyan nemtokake siji anggaran utama, lan Facebook mbagi paling efisien kanggo kampanye. Facebook duwe keluwesan kanggo nglampahi luwih akeh babagan set iklan sing luwih apik lan luwih sithik ing iklan sing ora.

gambar14 (1)

gambar17 (2)

Ringkesan

Ing artikel iki, kita mriksa alat canggih sing ditawakake Facebook kanggo target kanthi cara ngasilake asil sing optimal. Mesthi wae, kita ora nggunakake kabeh alat ing saben kampanye, nanging disaranake sampeyan ngrasakake kabeh alat kasebut kanggo ngerti sing endi sing nambah asil kampanye.

Kita ngerti manawa asring, nalika nemu alat anyar bisa uga angel lan ora mesthi sukses ing upaya kaping pisanan, nanging yen sampeyan ndeleng asile, sampeyan bakal angel percaya yen ora nate nggunakake alat kasebut sadurunge.

Babagan Panganggit

Utawa Fialkov, 37, Pendhiri lan CEO Fialkov Digital , perusahaan sing spesialisasi ing iklan Facebook lan macem-macem saluran, ahli pemasaran digital, nyedhiyakake lokakarya lan ceramah babagan pemasaran nggunakake alat canggih kanggo perusahaan lan individu.

Owner of EasyCloudWordPress hosting, a company that provides access to cloud hosting to anyone, using Cloudways, with the largest cloud storage companies globally, using an advanced interface, maximal website security, and an excellent price.