Home  /  Allesgroeihacking  / 10 beste AI-marketingtools voor bedrijfsgroei

10 beste AI-marketingtools voor bedrijfsgroei

Hoe groeit een bedrijf eigenlijk? Vanwege een kwalitatief goed product of dienst? Of misschien wel via de laagste prijs op de markt? Misschien omdat het uniek is?

Welnu, het is geen geheim dat het bedrijfsleven groeit en toeneemt dankzij het aanbod dat het doet. Identificeer de pijnpunten van de klant, richt rechtstreeks op het hart en schiet ze neer met de perfecte oplossing voor hun probleem.

Het proces van richten en schieten is precies waar de marketingindustrie voor zorgt, en in de 21e eeuw is dit al internetmarketing.

Internetmarketing vereist een enorme investering in termen van tijd, geld en intellectuele middelen. Zo’n grote hoeveelheid informatie, data en diverse statistieken, maar ook talloze veranderingen en aanpassingen aan omstandigheden, zijn lastig te onthouden en zelfs niet in een notitieboekje.

Veel mensen prijzen marketeers en proberen ze aan te moedigen om verschillende op AI gebaseerde tools te gebruiken, maar we zullen het simpel stellen: je hebt deze tools niet alleen nodig om het beter te doen, maar ook om voldoende kracht te hebben om te overleven in de huidige tijd. agressieve concurrentie. Het gebruik van AI-tools is geen voorrecht, het is een essentiële noodzaak. In dit artikel bespreken we de marketingsectoren waarin AI-tools al worden gebruikt, evenals hun beste vertegenwoordigers.

Dus waar begint marketing?

Marketing begint met SEO.

Optimalisatie voor zoekmachines is essentieel om het bedrijf zichtbaar te maken voor de gemiddelde internetgebruiker. De taak van marketeers is ervoor te zorgen dat wanneer een klant een eenvoudig verzoek doet, jouw aanbod zijn aandacht trekt. Het mag niet alleen maar flikkeren, de klant moet er even bij blijven, of beter nog op de link klikken en vervolgens doorgaan met de aankoop van goederen of diensten.

Beste AI-gebaseerde SEO-tools

Phrase.io 

Frase.io is een multifunctionele SEO-tool gebaseerd op kunstmatige intelligentie. De algoritmen van deze tool helpen een onvoorstelbare hoeveelheid tijd te besparen bij het optimaliseren van zoekopdrachten en het creëren van algemene inhoud als het gaat om het onderzoeken van een onderwerp en het vinden van de nodige informatie over de concurrentie. Bovendien heeft deze vooruitgangstool algoritmen in zijn arsenaal voor zowel het maken van inhoud als het analyseren van promoties.

Terwijl traditioneel concurrentieonderzoek optimizers dwong om de beste voorbeelden van concurrerende inhoud handmatig te bestuderen, is dit het geval AI-softwareontwikkeling maakt het mogelijk om dit snel en grondig te doen.

Een leuke feature van deze tool is ook de mogelijkheid om gesproken vragen van gebruikers te herkennen om deze informatie te gebruiken bij verdere aanpassingen en optimalisaties.

Morphl.io

Morphl is AI-softwareontwikkeling die niet alleen helpt de juiste trefwoorden te vinden voor inhoudsoptimalisatie, maar ook helpt te begrijpen wat de boodschap is achter de vragen van gebruikers, inclusief gesproken vragen. Deze tool biedt 8 verschillende machine-learning-modellen die het nuttigst zijn voor detailhandelsbedrijven.

Met Morphl kunt u modellen optimaliseren zoals de volledigheid van de winkelfase, verlaten van de kar, klant-LTV, zoekinteresse van klanten, klantsegmentatie, churning-gebruikers, productaanbeveling en waarde van de volgende bestelling.

Dankzij de unieke mogelijkheden van deze softwareontwikkeling konden de bedrijfseigenaren een fusieoperatie uitvoeren met een andere reus, Algolia. Algolia biedt op haar beurt oplossingen voor grote bedrijven en waardeert de mogelijkheden van Morphl.

Geen wonder, want de tool verdeelt alle zoekopdrachten van gebruikers in 4 categorieën: alleen voor informatie, zoeken naar locaties, transactievragen en vergelijkingsvragen. Met deze informatie bij de hand kun je alle inhoud voor specifieke doeleinden optimaliseren en waanzinnige resultaten behalen.

Brand24 


Brand24 is een uitgebreid hulpmiddel voor mediamonitoring. Duizenden bedrijven van elke omvang gebruiken Brand24 om online discussies over hun merken, producten en rivalen bij te houden en te analyseren. Brand24 stelt zijn gebruikers in staat om bij te houden wat er over hun bedrijf op internet wordt gezegd.


Brand24 verzamelt openbaar beschikbare informatie van sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en andere online communities. Deze tool kan worden gebruikt voor online reputatiebeheer, hashtag-analyse, het volgen van klantfeedback en analyse van marketingcampagnes.

Beste op AI gebaseerde schrijfhulpmiddelen

Zeker, hedendaagse schrijvers, copywriters en vertalers gebruiken softwareoplossingen om hun werkprocessen te versnellen. Goede ouderwetse handarbeid bestaat al jaren als het om kwaliteit gaat, totdat het tijdperk van Google Translate werd vervangen door AI-producten.

Dankzij AI-engineering kunnen auteurs zich concentreren op de kwaliteit van de tekst in plaats van op de lengte en grammaticale correctheid ervan. Wat is tenslotte het hoofddoel van geschreven tekstinhoud? Om de potentiële klant te laten resoneren met de zakelijke propositie, door ‘ik ook!’ te zeggen. in plaats van er zomaar aan voorbij te gaan.

Zelfs als je deze tools nog niet eerder hebt gebruikt, raden we je ten zeerste aan ze eens te proberen.

Diepe L

Deep L is een revolutionair product op het gebied van machinevertaling. Het is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, en bovendien is het gratis voor de gewone gebruiker. Het is online toegankelijk als u alleen geïnteresseerd bent in vertaling of als u de PRO-versie koopt om het programma in uw website of applicatie te integreren.

Met de kunstmatige intelligentie in de software kun je grote hoeveelheden tekst uit verschillende velden vertalen zonder de betekenis ervan te verliezen. En met de woordenlijst kunt u de woorden rechtstreeks in de tekst van de voltooide vertaling online corrigeren, wat ongelooflijk handig en productief is.

Dankzij deze service kunnen vertalers en schrijvers hun efficiëntie tot 10 keer verhogen.

Grammarly

Dankzij deze service kunt u dankzij AI-algoritmen de tijd besparen die nodig is voor het proeflezen en corrigeren van grote hoeveelheden tekst. De software van Grammarly maakt gebruik van machinaal leren, deep-learning en het ontleden van natuurlijke taal om de tekst zo leesbaar en zo natuurlijk mogelijk te maken. 

Als assistent voor kunstmatige intelligentie is Grammarly op veel apparaten online en offline beschikbaar. Bovendien is het eenvoudig te integreren in bestaande apps, zoals een Google Chrome-extensie.

Is Grammatica anders dan de Word-fixer? Absoluut. Het corrigeert immers niet alleen alles wat verkeerd gespeld is. Naast grammatica- en interpunctiefouten herkent Grammarly complexere zaken zoals tijden, afkortingen, moderne termen en stijl van spreken.

Beste AI-gebaseerde banktools

Het gebruik van technologieën met geïntegreerde kunstmatige intelligentie helpt financiële organisaties de jaarlijkse winst 80% sneller te verhogen volgens a studie uitgevoerd door Enterprise Strategy Group en Oracle. Softwaretools verminderen het aantal fouten op financiële afdelingen, verhogen de productiviteit en efficiëntie en maken bankieren toegankelijker voor gebruikers. Wat de kunstmatige intelligentie-technologie betreft, maakt de banksector actief gebruik van AI-chatbots, bijvoorbeeld:

Munt van JP Morgan

Zelfs de naam Coin is een afkorting voor Contract Intelligence. Het is een innovatief financieel programma dat gebaseerd is op machine learning.

Tot nu toe heeft dit programma de bank geholpen het aantal fouten bij het aflossen van leningen te verminderen en de tijd die nodig is om het papierwerk te controleren aanzienlijk te verkorten. Met kunstmatige intelligentie-algoritmen kan informatie over de cliënt uit verschillende bronnen worden verzameld, waardoor een grondige analyse kan worden gemaakt, inclusief NLP.

Virtueel assistent Erica

Erica van Bank of America is een combinatie van een chatbot en een AI-aangedreven virtuele assistent. Het helpt klanten antwoorden te krijgen op al hun vragen over hun facturen en rekeningen.

Natuurlijk zijn deze tools nog steeds eigendom van individuele bedrijven, maar ze zullen een grote impuls geven aan de ontwikkeling van elektronisch bankieren, en het zal niet alleen om betalingen gaan. We staan ​​op de drempel van een enorme transformatie.

Speciale AI-tool om merkloyaliteit te vergroten

Chatfuel

Dit is op zijn manier ook een chatbotframework, maar de focus ligt op Facebook en Telegram. Deze platforms zijn erg belangrijk voor de bedrijfsontwikkeling, daarbinnen kunnen dergelijke chatbots verzoeken begrijpen en erop reageren vanwege het vermogen om natuurlijke spraak te herkennen. Ze zijn 24/7 actief, wat erg handig is als je niet zoveel vragen hebt. 

Chatfuel vereist geen speciale programmeervaardigheden om te integreren en te configureren. Het is een tool met een groot aantal plug-ins en gedetailleerde statistieken.

Yotpo

Yotpo is een geweldige handelstool die tot doel heeft de conversies te verhogen door alle opmerkingen, publicaties en recensies over een product of merk te verzamelen. Bedrijfseigenaren kunnen de service integreren met platforms van derden waar klanten zich massaal opstapelen, zoals Facebook, Twitter en Google Seller Rating. 

Met de tool van Yotpo kunt u communiceren met klanten, uw reputatie beheren en terugkerende klanten aantrekken.

Huiler AI

Deze tool helpt bij het verbeteren van de PR-campagnes van het merk. Merken kunnen campagnes genereren en deze delegeren aan ervaren journalisten en schrijvers die in de Howler-database staan ​​met startprijzen vanaf $ 150.

NetBase

Het is een AI-tool waarmee merken in realtime met hun publiek kunnen communiceren. Het NetBase-systeem houdt elke interactie met een naam bij, helpt analyses te verzamelen en publicaties te maken.

In plaats van handmatig enorme hoeveelheden manuren te besteden, doet een dergelijke AI-tool het werk in enkele minuten. Tegenwoordig is NetBase populair bij grote merken zoals Tesla, Uber en wereldberoemde kledingmerken als Zara.

Conclusie

Om al het bovenstaande samen te vatten: deze tools zijn ontworpen om het maximale uit een onderneming halen, wat betekent dat de winst moet worden verhoogd, de kosten moeten worden verlaagd, de klantenservice moet worden verbeterd, de activiteiten naar verder afgelegen gebieden moeten worden verspreid en de invloedssfeer moet worden uitgebreid.

In de wereld van vandaag is kunstmatige intelligentie verder gegaan dan fantasiefilms en boeken. Het wordt nu gebruikt als een hulpmiddel om veel taken te versnellen die ooit veel moeite, tijd en geld vergden.

Op basis van AI-bewijs kunnen enorme hoeveelheden gegevens worden verwerkt om belangrijke beslissingen te nemen met betrekking tot de effectieve ontwikkeling van een bedrijf. Strategische beslissingen, marketingautomatisering, gegevensbeveiliging kan nu worden toevertrouwd aan innovatieve technologische oplossingen.

BIO van de auteur:

Louis Sawyer is een professionele schrijver, redacteur en webontwerpexpert. Ze schrijft graag over technologietrends, webontwikkeling, mobiele games en zakelijke kwesties. Ook werkt Louis als proeflezer bij Computertools.