Home  /  Allemaalwebsiteontwikkeling  /  3 Best Popup and Form Apps for Silverstripe

3 Beste Popup en Formulier Apps voor Silverstripe

Bij het opstellen van bedrijfsplannen en -strategieën doen we vaak veel moeite om op zoek te gaan naar platforms die ons in staat stellen om de ontwikkeling van websites, content management en e-mailmarketing te automatiseren en te vereenvoudigen. Dit zijn natuurlijk de belangrijkste.

Een van deze platforms is Silverstripe. Het is een intuïtief content management systeem (CMS) dat u in staat stelt om uw eigen websites te maken en uitstekende resultaten te behalen, of u nu een expert bent in webdesign of gewoon een newbie. 

basisoverzicht

Als u aan het einde van de ontwikkeling van uw webpagina komt, met betrekking tot het verwerven van een betere zakelijke output, vraagt u zich misschien af wat u moet doen om uw merk verder te laten groeien en meer klanten te bereiken.

Een van de meest beproefde manieren om de verkoop te stimuleren en de conversie te verbeteren is door middel van popups en inline formulieren! A casestudy laat zien dat door gewoon een exit popup toe te voegen aan uw eCommerce winkel, u mogelijk tot 187% meer conversies kunt genereren.

Hoe popups & formulieren helpen

Pop-ups en formulieren bieden u een verscheidenheid aan opties die u kunt doen om het potentieel van uw marketinginspanningen te maximaliseren. Sommige daarvan zijn:

 • Om hogere omrekeningskoersen te krijgen
 • Om het aantal verlatingen van de kar te minimaliseren en de verkoop te stimuleren
 • Om leads te genereren en de mailinglijst te laten groeien

Met popup's kun je boven en onder gaan! Je kunt vrijwel alles doen wat je hartje begeert; van het aanbieden van exclusieve aanbiedingen, het promoten van de inhoud, het verkrijgen van abonnees op de nieuwsbrief, tot het redden van verlaten karren, en alles daartussenin. Deze popupvensters hebben de mogelijkheid om met uw bezoekers in contact te komen die geen enkele andere zender kan bieden. Formulieren, aan de andere kant, zouden u helpen om uw bezoekers te segmenteren, zodat u weet hoe u ze beter kunt bereiken en met ze in contact kunt komen.

Nu is het tijd om het beste uit uw Silverstripe pagina te halen met behulp van deze 3 beste popup- en vorm-apps!

Poptin

Poptin is een van de meest gebruiksvriendelijke pop-up- en formulierapps die je ooit kunt tegenkomen, of je nu ervaring hebt met codering of helemaal geen.

Het is heel eenvoudig en maakt gebruik van een drag and drop interface waarmee je in minder dan twee minuten mooie popups en inline formulieren kunt maken!

Poptin biedt verschillende soorten pop-ups aan zoals:

 • Lichtbakken
 • Aftelprocedure pop-ups
 • Volledig scherm overlays
 • Ingeschoven pop-ups
 • Boven- en onderstaven

Elk type heeft een ander doel, afhankelijk van uw bericht. Zodra u een keuze hebt gemaakt, kunt u beginnen met het toevoegen of verwijderen van elementen en velden, kleuren, lettertypes, afmetingen, afbeeldingen en teksten. Zoveel gemak!

5e4b3b7a1e21af20c437688a_Sendlane_Integration_Poptin_Countdown-1024x656 (1)

Ervoor zorgen dat wat je hebt ontworpen het meest effectief is, is nog nooit zo eenvoudig geweest, want Poptin heeft zijn A/B-testoptie. Hiermee kunt u popups testen en detecteren wat er verbeterd, bewaard en verwijderd moet worden.

Hier zijn nog enkele andere nuttige Poptin-functies:

Poptin's kenmerken:

 • Sleepinterface
 • Hoog niveau van maatwerk
 • Geavanceerde triggering opties
 • Geavanceerde richtingsopties
 • A/B-test
 • Analytics
 • Integraties
 • Klantenservice

Een andere uitstekende en onmisbare tool voor popup apps is de triggering en targeting opties. Deze tools kunnen het gedrag van bezoekers detecteren en kunnen de persona van het publiek bepalen, zodat u uw popup aan de juiste persoon op het juiste moment kunt laten zien, zonder dat dit een storende invloed heeft op hun browse-ervaring. Enkele voorbeelden van slimme triggers zijn exit-intent pogingen, percentage van de gescrolde pagina, na het klikken op een specifiek segment, en meer.

Als u andere tools en platforms gebruikt zoals WordPress, Blogger, Wix en andere soortgelijke sites, hoeft u zich geen zorgen te maken, want Poptin biedt een breed scala aan verschillende integraties die uw bedrijf naadloos en efficiënt zouden laten verlopen.

Als je een probleem hebt en je hebt hulp nodig, dan heb je altijd een vriend in de klantenservice van Poptin die je kunt bereiken via chat, e-mail of telefoon. Met Poptin heb je ook toegang tot een kennisbank en een Facebook-groep waar je nuttige tips en relevante informatie van industrie-experts en marketingprofessionals kunt vinden.

Prijsstelling: Poptin biedt vier verschillende plannen aan, waaronder ook een gratis. Elk plan bevat een onbeperkt aantal pop-ups die u kunt maken voor uw eigen winkel.

UserForms

Silverstripe's Userforms stelt CMS-gebruikers in staat om dynamische formulieren te creëren en aan te passen met behulp van de drag and drop interface. Met deze add-on hoeft u zich niet bezig te houden met allerlei soorten codes, want het is eenvoudig te navigeren.

De functies van UserForms

 • U kunt een formulier maken met behulp van alle belangrijke formuliervelden (tekst, e-mail, dropdown, checkbox etc.)
 • Het heeft de mogelijkheid om de gebruikersformulieren van andere modules uit te breiden om extra velden te voorzien.
 • Het komt met de mogelijkheid om het indienen van het formulier te e-mailen naar meerdere mensen 
 • U kunt de ingezonden stukken bekijken en exporteren naar CSV.
 • U kunt aangepaste foutmeldingen en validatie-instellingen definiëren
 • U heeft de mogelijkheid om velden te tonen en te verbergen met behulp van javascript op basis van gebruikersinvoeren
 • Het geeft een bevestigingsbericht weer wanneer u weg navigeert van een gedeeltelijk ingevuld formulier.

Deze module is aan een meer technische kant, maar de gebruiksvriendelijke interface is zeker een grote hulp wanneer u leads wilt krijgen en uw bezoekers wilt segmenteren op basis van hun persoonlijke informatie.

Silvercart's CustomHTMLForm

SilverCart's CustomHTMLForm is een module voor Silverstripe waarmee u flexibele en aanpasbare formulieren kunt maken met aangepaste HTML-code op basis van saffier-velddefinities. In tegenstelling tot Poptin en UserForms maakt deze add-on gebruik van codes om registratieformulieren, contactformulieren en andere soorten formulieren voor uw website te kunnen maken.

Als je niet van codes houdt, is dit misschien niet de perfecte keuze voor jou. Maar het voordeel van het maken van formulieren via CustomHTMLForm is dat u kunt beslissen wat u van uw bezoekers krijgt en het direct kunt invoeren, omdat u de volledige controle heeft. U kunt zelf de vereisten op het veld instellen, zoals speciale tekens, e-mailadres, datum, valuta, nummers, minimale lengte, en vele andere.

Omslag

Silverstripe is een van de meest dynamische CMS-platformen die er zijn. En met behulp van de bovengenoemde popup- en formulierapplicaties/modules kunt u een geweldige start maken terwijl u uitkijkt naar het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Hoewel deze apps op de een of andere manier ver van elkaar verschillen, heeft ieder zijn eigen manier om je naar het succes te leiden. Het genereren van meer leads zou nooit een probleem zijn om vooruit te komen en het stimuleren van de verkoop zou ook een van de grootste gevolgen zijn, vooral dat je nu verlaten karren kunt redden met exit popups! Allemaal zeer aan te bevelen en zeer nuttig voor alle soorten bedrijven. 

Als u op zoek bent naar een alles-in-een, eenvoudig te gebruiken popup- en formulieroplossing voor uw Silverstripe website, dan is Poptin de juiste voor je.... Niet alleen geeft het u een vriendelijke interface, Poptin biedt ook kant-en-klare sjablonen die zeer aanpasbaar zijn voor uw merk. U kunt ook A/B testen om het meeste uit uw popup en vormstrategieën te halen.

We zijn blij dat u de gelukzaligheid ervaart van een popup-app op uw Silverstripe-pagina!

She is the Marketing Manager of Poptin. Her expertise as a content writer and marketer revolves around devising effective conversion strategies to grow businesses. When not working, she indulges herself with nature; creating once-in-a-lifetime adventures and connecting with people of all sorts.