Home  /  Allesproject management  / 5+ Projectmanagementtools om de productiviteit te verhogen (met voor- en nadelen)

5+ Projectmanagementtools om de productiviteit te verhogen (met voor- en nadelen)

5 Projectmanagementtools om de productiviteit te verhogen

Wie wil niet dat zijn bedrijf superproductief is? Helaas komt iedereen te maken met trage periodes, of het nu in het hogere management is of in een hokje.

Het goede nieuws is dat er manieren zijn om deze inzinkingen te omzeilen: productiviteitsapps en -software! Maar welke van hen zijn uw tijd en geld waard? Als ondernemer wilt u de beste waar voor uw geld.

Gelukkig voor jou is er een overvloed aan apps en software die je kunt gebruiken, speciaal ontworpen om de productiviteit op de werkplek te verbeteren. Als u echter niet zeker weet welke de juiste voor u is, dan vindt u deze top 5-lijst nuttig.

Laten we eens kijken naar de toonaangevende productiviteitsapps die u vandaag de dag in uw bedrijf zou moeten implementeren.

favro

Als u op zoek bent naar een alles-in-één samenwerkingstool beheer uw team efficiënt, dan zal Favro je niet teleurstellen.

Met Favro zijn teamprojecten eenvoudig te volgen, te monitoren en te delegeren, ongeacht of u dit voor uzelf, voor uw team of voor het hele bedrijf doet.

De real-time interface van Favro maakt het zeer flexibel voor specifieke teams binnen uw organisatie. Marketingteams kunnen uitgebreid samenwerken en hun dagelijkse taken op één plek bekijken. Aan de andere kant, als je een team ontwikkelaars hebt, kunnen zij zich gemakkelijk concentreren op hun backlogs en sprints vanwege de gebruiksvriendelijkheid van de planborden.

2021-01-18_19h56_11

Als u eerder van Microsoft Excel en Google Spreadsheets houdt, zult u er versteld van staan ​​hoe Favro een gedetailleerd werkbladgedeelte biedt waar u kolommen, berekeningen en lijsttaken kunt toevoegen op basis van hiërarchie en urgentie.

Voor mensen die meerdere groepen beheren, kunt u voor elk van hen speciale borden maken, zodat u niet voor de gek wordt gehouden door complexe configuraties en dubbele taken. Daarnaast kun je zelfs verschillende borden delen met verschillende teams.

In één weergave krijgt u een glimp van ieders routekaarten in een drag-and-drop-interface. Bovendien kun je op één platform bestanden uploaden, campagnes schrijven en als team brainstormen.

Favro biedt ook veel integraties van derden, zoals Slack, Dropbox, Zapier en nog veel meer om betere resultaten en productiviteit te bereiken.

Favro biedt ook automatiseringen:

Favro heeft 3 betaalde abonnementen: Lite, Standard en Enterprise vanaf $ 10.2 per maand.

Bijenkorf

Breng uw productiviteit naar een hoger niveau terwijl u de geavanceerde mogelijkheden van het productiviteitsplatform van Hive ervaart. Het wordt door duizenden bedrijven over de hele wereld gebruikt en blijft in de loop van de tijd in aantal toenemen.

Hive biedt een tool die elk team de vrijheid geeft om hun projecten in hun eigen tempo en stijl te beheren. De interface is zeer flexibel; jij misschien Kanban willen gebruiken, bladen, tabellen of elke andere gewenste kijkopstelling.

2021-01-18_20h32_38

Met Hive worden productiviteit en efficiëntie altijd bereikt, vooral met de aanwezigheid van Hive's meer dan 1000 integraties van derden. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijk om alle relevante informatie op één platform te consolideren.

De klantenlijst omvat grote merken in hun respectievelijke vakgebieden, zoals Google, Toyota, Starbucks, IBM en meer.

Voor slechts $ 12 per maand kun je optimaal van Hive genieten. Het is een eenmalige basisprijs met een lange lijst met optionele add-ons (proefdrukken en goedkeuringen, urenstaten, analyses, enz.) om uw projectmanagementinspanningen een boost te geven.

Monday.com

Je hebt vast wel eens advertenties op YouTube gezien over Monday.com (voorheen Dapulse). Het maakt furore op het gebied van productiviteitsapps als een manier om teams in uw hele organisatie te beheren.

Dus wat maakt deze app een must-try? Ten eerste heeft het een mooie, gestroomlijnde interface die intuïtief is, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Dit team samenwerkingstool Hiermee kunt u spreadsheets voor meerdere personen maken om de taken van iedereen bij te houden.

maandag
maandag

Voor nog meer organisatie kunt u alles in mappen plaatsen, items op prioriteit rangschikken en items markeren als voltooid, in de wacht of in behandeling. Taakcommentaar maakt het ook gemakkelijk voor u en uw team om op één lijn te blijven. En ze zijn niet alleen beperkt tot tekst, u kunt miniaturen bijvoegen en bestanden rechtstreeks op het platform openen.

En hoewel dit allemaal geweldig is, zijn er enkele nadelen waar u rekening mee moet houden. U kunt bijvoorbeeld geen terugkerende taken instellen. Bovendien lukt het jou niet opmaakafbeeldingen en PDF's. De prijs is ook aan de hogere kant.

Maar uiteindelijk maken het strakke en snelle ontwerp en de mogelijkheid om het aan te passen het tot een populair platform. U kunt vrijwel elk aspect van de software aanpassen. Je kunt er vandaag nog mee aan de slag met een gratis proefperiode van 14 dagen.

Er zijn vier plannen waaruit u kunt kiezen variërend van $ 29 tot $ 144 per maand als u besluit te upgraden.

TimeCamp

Als u de taken binnen uw bedrijf effectief wilt beheren, moet u weten hoeveel tijd u en uw team aan elke taak besteden. Daarom is het integreren van uw taakbeheer met tijdregistratiesoftware nu een must-have. TimeCamp is een rijk verpakte tijd tracker dat bedrijven en freelancers voorziet van automatische urenregistratie en urenstaten.

Dankzij de unieke projectboomstructuur kunt u voor elk project zoveel mogelijk taken en subtaken maken, zodat u zeker weet dat de tijdsinvoer aan de juiste wordt toegewezen. Het is essentieel als het gaat om het nauwkeurig factureren van de diensten aan klanten. Bovendien krijgt u multidimensionaal tijd- en taakbeheer als u de Tags-functie aan de structuur toevoegt.

TimeCamp biedt bedrijven ook functies voor goed onkostenbeheer: factureerbare en nob-factureerbare uren (volledig aanpasbaar), bijhouden van budgetten en marges, en schattingen. U kunt ook merkfacturen genereren op basis van bijgehouden uren of urenregistratie in urenstaten. Een breed scala aan rapportages helpt u erachter te komen hoe uw team daadwerkelijk presteert.

Bovendien kunt u dat met het aanwezigheidsbeheersysteem van TimeCamp doen de vakanties van werknemers bijhouden, werkdagen op afstand, ziekteverlof en nog veel meer. In combinatie met facturatietarieven ontstaat er een nauwkeurige loonlijst.

Zakelijke prijzen bieden twee betaalde abonnementen. Jaarlijks gefactureerd, Basic kost 5.25$ gebruiker/maand en Pro kost 7.50$ gebruiker/maand. Er is ook een aangepaste Enterprise-versie. Freelancers kunnen de tool geheel gratis gebruiken. De gratis proefperiode van 14 dagen is ook beschikbaar om alle functies uit te proberen.

handig

Nou, Nifty is misschien een relatief nieuwe app, maar hij heeft zeker een aantal handige functies. Nifty is een soort allround tool, die al uw werk op één browsertabblad verzamelt. Dus meer tijd om de dingen te doen die er echt toe doen en minder tijd besteed aan het schakelen tussen verschillende PM-apps.

Nifty is daar een perfect hulpmiddel voor offshore-ontwikkelingsteams met meerdere klanten tegelijk omgaan. Het biedt u de mogelijkheid om ze op te nemen in uw projecten, zodat u eenvoudig de voortgang kunt volgen en kunt communiceren over mogelijke projectwijzigingen.

Dus, wat zijn andere handige functies waar we het over hadden? Nifty heeft geautomatiseerde projectrapportage op basis van taakvoltooiing. U krijgt direct een melding wanneer uw collega klaar is met zijn taak, zodat u meteen verder kunt met uw werk.

Alle taken in Nifty zijn aanpasbaar. U kunt automatisch taken toewijzen aan uw teamgenoten door ze aan volledige takenlijsten toe te wijzen. U kunt deadlines instellen, de tijd bijhouden die aan de taak wordt besteed, de taken in opmerkingen bespreken en belangrijke bestanden delen. Alle taken kunnen aan bepaalde projectmijlpalen worden gekoppeld, zodat de voortgang van het project eenvoudig kan worden gevolgd. Voor een beter overzicht kunt u de taken filteren op toegewezen personen, deadlines en verschillende labels die aan hen zijn toegewezen.

Bovendien kan alle teamcommunicatie in de app zelf worden gedaan via teamchat, projectbesprekingen en geïntegreerd Zoom videogesprekken. Maar als je dat allemaal niet genoeg vindt, kun je Nifty altijd via Zapier met andere apps integreren.

Nifty biedt een freemium-versie voor teams tot tien personen, maar je kunt deze in zijn volledige functionaliteit krijgen voor slechts $ 79 per maand voor teams tot 25 leden.

handig

Samenspel

Teamwork wordt vertrouwd door meer dan 20,000 bedrijven over de hele wereld en blijft gebruiksvriendelijke en krachtige functies bieden voor het beheren van teams.

Als projectmanagementsoftware beschikt het over geavanceerde tools die nodig zijn om complexe taken en configuraties te beheren zonder concessies te doen aan de kwaliteit, tijdlijn en productiviteit. Het biedt realtime statusupdates en teammijlpalen allemaal op één platform.

2021-01-18_20h16_50

Voor de bedrijfsbeheerders bespaart Teamwork hen het vervelende werk van het samenstellen, plannen, beheren van middelen, budgetbewaking, urenregistratie en rapportage. Het vermindert ook het enorme deel van de energie die nodig is voor het monitoren van rekeningen, klanten en zelfs salarisstrookjes.

Met Teamwork wordt het voor meerdere teams enorm eenvoudig om crossfunctioneel samen te werken en delegaties gemakkelijk te monitoren. Dit scherpt de bedrijfscultuur van verantwoordelijkheid, respect en teamwerk aan, terwijl er tegelijkertijd tijd en energie wordt bespaard.

Al met al bieden de automatiseringsfuncties en integraties van derden van Teamwork een naadloze en vereenvoudigde werkconfiguratie voor zowel kleine als grote teams.

Teamwerk is gratis te gebruiken. De betaalde abonnementen beginnen vanaf $ 10 per maand, afhankelijk van uw doelen, teamgrootte en meer.

plutio

Hier is een productiviteitsapp die onder de radar ligt, maar die het bekijken waard is. Het is gemaakt door een millennial die het beu was om meerdere apps te gebruiken en ervoor te betalen. Daarom besloot hij door te gaan en zijn eigen bedrijf te creëren, zodat projectmanagement een fluitje van een cent werd.

Het wordt zelfs geleverd met een klantenportaal, zodat u met uw klanten kunt samenwerken of hen eenvoudigweg uw voortgang kunt laten zien. En als u de manager bent van meerdere bedrijven (zoals veel slimme webondernemers), dan zult u het prettig vinden dat u eenvoudig meerdere bedrijfsaanmeldingen kunt beheren en schakelen tussen aanmeldingen voor meerdere bedrijven.

Als u zich vervolgens zorgen maakt over de toegang, kunt u rollen en machtigingen toewijzen om ervoor te zorgen dat al uw klanten en collega's de juiste hoeveelheid toegang hebben.

plutio
plutio

Enkele van de andere aantrekkelijke functies zijn onder meer tijdregistratie, het maken en beheren van taken, facturering en voorstellen en contracten. Het is letterlijk alles wat je nodig hebt op één plek. Natuurlijk kunt u ook projecten, bestanden, tags en opmerkingen maken om georganiseerd te blijven.

De prijzen zijn ook niet slecht, variërend van $ 13 tot $ 26 per maand. Het enige nadeel is dat het nog vrij nieuw is en mogelijk een paar bugs of ergernissen bevat die moeten worden aangepast. Maar de ontwikkelaar reageert redelijk goed, dus we zullen dit platform waarschijnlijk in de nabije toekomst een grote vlucht zien nemen.

ClickUp

Eigenaren van kleine bedrijven zijn altijd op zoek naar een goede deal. En wie kan jou de schuld geven? Jouw budget is een stuk kleiner dan die van de grote jongens. Dat maakt ClickUp een aantrekkelijke optie voor het MKB.

Het wordt geleverd met alle benodigdheden die nodig zijn om uw projecten uit te voeren zonder uw bank te breken. U kunt beginnen met een gratis abonnement, maar u krijgt slechts 100 MB opslagruimte. Toch kunt u nog steeds zoveel projecten hebben als u wilt.

Vervolgens gaat de prijs naar $ 5/maand voor het jaarabonnement. Hiermee krijgt u onbeperkte projecten, opslagruimte en apps. Beter dan dit wordt het echt niet.

Het platform is zeer eenvoudig te gebruiken en biedt u de mogelijkheid dit te doen maak een team en voeg leden toe. Vervolgens kunt u beginnen met het bouwen en beheren van uw projecten. Er zijn verschillende manieren waarop u uw projecten kunt organiseren. Labels zoals open, to-do en gesloten zijn beschikbaar of u kunt categorieën maken die wat complexer zijn.

App-bordweergave transparante achtergrond (3)
 

Hoewel ze geen sjablonen bevatten, wordt het platform wel geleverd met vooraf georganiseerde projecten dingen gemakkelijker maken. U kunt uw projecten opdelen in secties en categorieën om de zaken overzichtelijk en beheersbaar te houden.

U maakt bijvoorbeeld een categorie voor uw project en vervolgens vertegenwoordigt elke sectie een andere taak. In tegenstelling tot Monday.com wordt het geleverd met terugkerende taken. Andere geweldige functies zijn onder meer taakchecklists, het toewijzen van opmerkingen en het oplossen van opmerkingen.

Wat de nadelen betreft, zou ClickUp geen taakafhankelijkheden, gedetailleerde rapportage en beperkte integraties hebben. Afgezien daarvan wordt er lof gegeven voor het algehele ontwerp en de functionaliteit.

Asana

Veel bedrijven gebruiken Asana omdat het een van de eerste platforms is die op de markt voor productiviteitssoftware wordt geïntroduceerd. En het is niet verrassend dat het is gemaakt door een van de voormalige leidinggevenden van Facebook: Dustin Moskovitz.

Wat deze software aantrekkelijk maakt, is de eenvoud ervan. Het is een webgebaseerde (SaaS) tool, wat betekent dat het geen ruimte op uw computer in beslag neemt; het is allemaal webgebaseerd.

Wat de prijs betreft, deze bedraagt ​​$ 9.99 per maand (bij jaarlijkse betaling) en u kunt zoveel teamleden en dashboards hebben als u wilt. Het wordt ook geleverd met beheerdersbediening, gegevensexport en prioriteitsondersteuning.

Asana
Asana

Er is ook een gratis optie, maar deze heeft maximaal 15 leden, maar nog steeds met onbeperkte taken, projecten en gesprekken.

Asana is een geweldig platform voor bedrijfseigenaren en professionals die altijd onderweg zijn. Het wordt geleverd met mobiele toegang op zowel Android- als iPhone-apparaten. Er is een app die u kunt downloaden om taken te beheren, bestanden bij te voegen en pushmeldingen te accepteren.

Als u vervolgens uw werk graag wilt stroomlijnen, zult u graag de sneltoetsen, kleurgecodeerde projecten en hypertekstlinks gebruiken die vergelijkbaar zijn met Twitter-hashtags.

Het nadeel is dat Asana een te eenvoudige interface, een rigide structuur en een slechte geschiktheid voor bedrijfsorganisaties heeft.

Maar uiteindelijk is het gratis, ongecompliceerd en geweldig voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Trello

Als je dol bent op de freebie-opties, dan is hier nog een voor jou. Trello begint met een gratis abonnement en komt op deze lijst terecht omdat het over veel aantrekkelijke functies beschikt.

De gebruikersinterface is bijvoorbeeld natuurlijk en menselijk. Dankzij de structuur van de lijsten kunt u eenvoudig de algemene status zien. U kunt externe leden uitnodigen om borden te bekijken en gesloten borden te maken met geselecteerde groepsleden binnen uw bedrijf.

Als u vervolgens een bord openbaar wilt maken zodat iedereen het kan bekijken, kunt u dat doen. Met het platform kunt u binnen elk bord meerdere lijsten maken en deze vervolgens in kleur labelen. U kunt ook checklists voor uw taken toevoegen en meerdere leden aan elke taak toewijzen.

Trello
Trello

Als u vervolgens het grootste deel van de dag een mobiel apparaat gebruikt, kunt u de app downloaden naar uw iPhone of Android.

Wat de valkuilen betreft: er is een beperkte e-mailintegratie, geen tagging in vrije vorm en een beperkt aantal labels. Sommigen vinden het moeilijk om met meerdere taken of kaarten in de interface te werken (dwz kopiëren en plakken, verplaatsen, enz.).

Er zijn ook geen sneltoetsen om de workflow te versnellen. Maar al met al maakt het feit dat het gratis is en wordt geleverd met de broodnodige functies, dit een winnaar voor het verhogen van de projectproductiviteit.

Verbetering van de productiviteit in uw bedrijf

We vroegen Idan Ben Or, SEO-expert met een diepe obsessie voor productiviteit om ons zijn nummer 1-app te geven:

Eigenlijk is het niet zo eenvoudig. Productiviteit is meer een ‘way of life’ dan een app.
Ik denk dat ik me heb geabonneerd op bijna elke productiviteitstool die ik kon vinden, maar geen enkele was perfect.
Dus in plaats van te zoeken naar de app die je leven zal veranderen, stel ik voor dat we een eenvoudige methode in twee stappen implementeren die ons op het goede pad houdt:

1. Schrijf alles – Als je echt wilt dat je geest vrij is, train dan je onderbewustzijn om je te vertrouwen door alles op te schrijven.
Door dit te doen, weet je geest dat het niet zo gestresst hoeft te zijn om al je taken te onthouden, omdat je ze allemaal hebt opgeschreven.

2. Plan elke taak in je schema – schrijven is niet genoeg; als we een hele lange lijst met taken hebben, zal het ons alleen maar meer gestrest maken.
Om onze geest te bevrijden, moeten we hem laten weten dat alles is vastgelegd met vervaldata en de juiste tijd voor werk.

Door deze 2 (ZEER EENVOUDIGE) stappen te gebruiken, kunnen we meer ontspannen en gefocust worden.

Nu is het tijd om deze uit te proberen productiviteit apps om te kijken wat het beste werkt voor uw organisatie. Let op wat de productie vertraagt ​​in uw dagelijkse activiteiten om te zien welke app biedt wat u nodig heeft. Misschien heb je dat bijvoorbeeld nodig beter projectmanagement met behulp van het taggingsysteem in Asana.

Of misschien wil je iets dat gratis is en een duidelijke en intuïtieve interface biedt, zoals Trello. Maar dat weet je pas als je het probeert.

Probeer deze top 5-software eens en laat ons weten welke u het meest productief vond!

Zeer toegewijde ondernemer, mede-oprichter van Poptin en Ecpm Digital Marketing. Negen jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en internetprojectmanagement. Afgestudeerd met een diploma economie aan de Universiteit van Tel Aviv. Een grote fan van A/B-testen, SEO- en PPC-campagnesoptimalisatie, CRO, growth hacking en cijfers. Houdt er altijd van om nieuwe advertentiestrategieën en -tools te testen en de nieuwste startende bedrijven te analyseren.