Home  /  Allese-mailmarketing  / 6 Beste Campaign Monitor-alternatieven voor uw volgende e-mailcampagne

6 beste alternatieven voor campagnemonitors voor uw volgende e-mailcampagne

E-mailmarketingsoftware is ontworpen om u te helpen uw e-mails beter af te leveren. Je kunt ook enquêtes maken en integratie met sociale media aanbieden.

Er zijn echter talloze opties op de markt, waardoor het lastig is om de juiste software te vinden.

Hoewel je het leuk vindt om de keuze te hebben, moet je ook de keuzes die niet aan je huidige behoeften voldoen, uit de weg ruimen.

Wat biedt Campaign Monitor?

Campaign Monitor trekt veel marketeers aan omdat het unieke en essentiële functies biedt die ze nodig hebben om e-mailmarketingcampagnes op te zetten en te lanceren.

De meeste mensen willen echter iets dat met hen meegroeit.

Uw behoeften zullen in de loop van de tijd veranderen, wat betekent dat u software nodig heeft die dat ook doet.

In plaats daarvan geeft Campaign Monitor u alles vooraf en laat u niet groeien.

Het werkt goed voor veel kleine bedrijven en bedrijven die nooit veel groter zullen worden. Het kan ook de moeite waard zijn als u meer leert over e-mailmarketing.

Toch denken wij dat sommige alternatieven beter kunnen.

 • ActiveCampaign

De in Chicago gevestigde automatiseringstool heeft meer dan 90,000 klanten geholpen. Het zal je misschien verbazen dat deze mensen minder e-mails sturen, maar betere resultaten behalen. Het gaat altijd om kwaliteit; Het versturen van meer e-mails geeft u niet noodzakelijkerwijs meer kansen om te verkopen. Je moet selectief zijn, en met dit platform is dat mogelijk.

Actieve campagne Welkom

Kenmerken

ActiveCampaign biedt vrijwel alles wat nodig is om een ​​effectieve marketingtool te zijn. U krijgt ook geavanceerde automatiseringen, die niet beschikbaar zijn bij Campaign Monitor. Deze automatiseringen omvatten autoresponders, maar u krijgt ook automatisering met lijst- en contactbeheer, evenals deals. De sectie Deals is uniek voor het platform en helpt u notities toe te voegen, afspraken in te stellen en directe berichten naar specifieke contacten te sturen.

Actieve campagnefuncties

Op het eerste gezicht heb je misschien het gevoel dat het dashboard erg druk en ingewikkeld is. Toch is het handig dat alle informatie binnen handbereik is en dat het niet lang duurt om het systeem onder de knie te krijgen.

Voors:

 • Krachtige automatisering die gemakkelijk te gebruiken is
 • Grondige rapportagefuncties (klikkaarten, paginabezoeken, geotracking)
 • Gratis migraties
 • Grote afleverbaarheid

nadelen:

 • Soms overweldigende features
 • Het kost tijd om te leren/begrijpen

Prijzen

De prijzen variëren op basis van het aantal contacten, hoe u gefactureerd wilt worden en wat u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld maar 500 contacten heeft, kost de Lite-versie $ 9 per maand, maar betaalt u jaarlijks een vast bedrag. Als u elke maand betaalt, kost het $ 15 per maand.

Actieve campagneprijzen

Het Lite-abonnement biedt natuurlijk niet veel. U krijgt meer met de Plus-, Professional- en Enterprise-versies. Het kan een uitdaging zijn om het juiste plan te kiezen. U kunt echter altijd upgraden naar de volgende als u iets vindt dat u nodig heeft en niet heeft.

Voor wie is dit?

ActiveCampaign is geweldig voor bedrijven die automatisering serieus nemen en een geïntegreerd marketing- en verkoopplatform nodig hebben. De ingebouwde CRM is hier van onschatbare waarde. Het is ook geschikt voor degenen die behoefte hebben aan multi-channel marketing.

Als u echter iets wilt dat weinig onderhoud vergt of een snelle manier biedt om een ​​paar e-mails te verzenden, is dit platform misschien niet de beste keuze. Houd echter rekening met groeipijnen; Misschien heb je al deze dingen nu niet nodig, maar misschien in de toekomst.

 • ConvertKit

ConvertKit is eigenlijk nieuwer op de markt, maar het product is populair geworden. Het richt zich in de eerste plaats op bloggers, maar is ook gericht op YouTubers, podcasters en andere makers. We moeten toegeven dat de prijzen in het begin wat hoger zijn dan die van andere, maar de hoeveelheid functies die je krijgt maakt dat snel goed.

ConvertKit Welkom

Kenmerken

Er is een gratis abonnement, wat een geweldige functie kan zijn als u net begint en een e-mailmarketingoplossing wilt testen. Bovendien is het systeem vrij eenvoudig te gebruiken.

Het is ook moeilijk om gegroepeerde afbeeldingen en CTA-knoppen toe te voegen. Er is echter automatisering, zoals autoresponders en landingspagina-opties. Bovendien krijg je A/B-testen voor de onderwerpregels en veel personalisatie.

ConvertKit-functies

E-mailreeksen zijn toegestaan ​​en u krijgt workflow-visuals. Zodra een gebruiker de gebeurtenis activeert (zich abonneert of op een link klikt), is het mogelijk om de communicatie aan te passen door verschillende acties toe te voegen. Dit is handig voor het toevoegen van tags en het abonneren ervan op een bepaalde reeks.

Voors:

 • Responsieve ondersteuning
 • Flexibel beheer van gebruikers en abonnementen
 • Bewerker van bestemmingspagina

nadelen:

 • Vrij duur
 • Weinig ontwerp-/sjabloonopties
 • Geen diepgaande berichtgeving

Prijzen

Er is hier maar één echt tariefplan. U krijgt wel toegang tot een voor altijd gratis versie van het product. Dit betekent dat u een publiek kunt opbouwen met onbeperkt verkeer en bestemmingspagina's, uw domein kunt aanpassen en abonnees kunt taggen. Het werkt voor maximaal 1,000 abonnees.

ConvertKit-prijzen voltooid

Het is echter beperkt, omdat je geen integraties en automatisering krijgt. Daarom wilt u misschien het Complete-abonnement aanschaffen, dat in het begin slechts $ 29 per maand kost, afhankelijk van het aantal abonnees.

Er is ook een gratis proefperiode van 14 dagen, waarmee u toegang krijgt tot alles om alles te testen. Als dat nog niet genoeg is, helpt het u bij de migratie van uw huidige e-mailmarketingtool naar deze.

Voor wie is dit?

Deze software is vooral bedoeld voor mensen die zeer gerichte campagnes nodig hebben. Er zijn segmentatie en tagging met veel flexibiliteit. Dit betekent dat u meer gerichte en geautomatiseerde campagnes kunt uitvoeren en deze naar op maat gemaakte contactgroepen kunt sturen. De ingebouwde editor voor landingspagina's zorgt ervoor dat je alles met één tool kunt beheren.

Als u echter meer visuele e-mails wilt verzenden, bent u mogelijk beperkt. Er zijn slechts drie sjablonen (op tekst gebaseerd). Het kost ook meer, dus je hebt een groter marketingbudget nodig.

 • StuurX

SendX is niet zo bekend als sommige andere op de lijst, maar het is redelijk betaalbaar en wordt geleverd met veel functies. Het doel is om marketeers een eenvoudige gebruikersinterface te bieden. U heeft toegang tot 24/7 ondersteuning (live), verschillende e-mails en de beste leverbaarheid. Meer dan 3,000 bedrijven gebruiken dit voor hun e-mailmarketingtool.

SendX Welkom

Kenmerken

Met het product kunt u onbeperkt e-mailcampagnes verzenden. Dit is belangrijk als u veel abonnees heeft of als u liever voortdurend e-mails verzendt. U kunt ook de gewenste e-maillijst opbouwen met behulp van pop-ups en formulieren.

Er staan ​​aanzienlijk krachtige automatiseringstools tot uw beschikking, en u krijgt ook een e-maileditor met functies voor slepen en neerzetten. Dit is handig als u haast heeft en snel informatie in het formulier wilt krijgen. Bovendien is er geen codeerkennis vereist.

SendX noemt het de beste leverbaarheid in zijn soort, wat betekent dat uw e-mails naar de primaire inbox gaan in plaats van naar de spam- of promotiemap. Dit betekent dat ze een grotere kans hebben om gelezen te worden en niet alleen verwijderd.

En als u al een e-mailmarketingtool gebruikt, krijgt u een gratis migratie naar SendX vanuit het oude account.

SendX-functies

Voors:

 • Integraties
 • Mobiele voorbeelden
 • A/B-testen en basisrapportage

nadelen:

 • Kan glitch zijn
 • Niet mobielvriendelijk, maar u kunt dit wijzigen voor mobiele vereisten
 • Minder bewerkingsopties

Prijzen

De prijzen zijn eenvoudig met SendX. Voor 1,000 abonnees geeft u $ 7.49 uit voor het Business Plan en krijgt u alle functies met onbeperkte e-mails per maand. Het enige dat u niet in het Businessplan krijgt, zijn geavanceerde training en een Executive ROI-beoordeling. Dit is echter wel mogelijk met het Enterprise Plan. Prijzen zijn niet beschikbaar; Voor het aanvragen van een offerte dient u te bellen of te mailen.

SendX-prijzen

Voor wie is dit?

In de eerste plaats beweert SendX dat het geschikt is voor bedrijfseigenaren en marketeers. Wij zijn van mening dat dit juist is, omdat het automatisering mogelijk maakt, gemakkelijk te gebruiken is en een flink aantal sjablonen bevat. Bovendien zijn de prijzen vergelijkbaar met die van anderen, vooral Campaign Monitor. Als je echter veel integraties nodig hebt of iets wilt dat met je meegroeit, kan dit beperkingen hebben. We weten ook niet zeker of iemand het Enterprise-abonnement nodig zal hebben, omdat het systeem niet zo moeilijk te gebruiken is.

 • GetResponse

GetResponse beweert dat het een eenvoudig hulpmiddel is om te gebruiken en veel professionele functies biedt. Het is een in Polen gevestigd bedrijf en heeft meer dan 1 miljard klanten in 182 landen. Laten we de functies eens bekijken om het beter te leren kennen.

GetResponse Welkom

Kenmerken

Wat de functionaliteit betreft, heeft het veel meer opties dan andere marketingtools die we hebben beoordeeld. Er zijn A/B-tests, evenals uitgebreide ontwerpopties, video-e-mailmarketing en aangepaste landingspagina's.

We zijn vooral blij met de bestemmingspaginafunctie omdat deze de Conversietrechter biedt, een nieuwere functie die helpt bij het genereren van verkeer en zelfs online winkelfuncties biedt.

GetResponse-functies

Automatisering is ook populair omdat je geavanceerde campagnes kunt maken op basis van verschillende voorwaarden en triggers (locatie en verkoop zijn het populairst).

Met duurdere prijsplannen krijgt u webinars en CRM-opties, die normaal gesproken niet worden aangeboden in e-mailmarketingtools.

Voors:

 • Spam- en ontwerptesten
 • Bestemmingspagina's en conversietrechterfunctie
 • Intelligente lijstautomatisering

nadelen:

 • Problemen met de leverbaarheid
 • Geen gratis-voor altijd abonnement

Prijzen

Er zijn vier beschikbare abonnementen, en ze bieden allemaal een proefperiode van 30 dagen. Met het basisabonnement krijgt u autoresponders, een onbeperkt aantal sjablonen en landingspagina's, één verkooptrechter en de mogelijkheid om e-producten te verkopen.

De Plus-versie heeft dat allemaal plus webinars, automatiseringsbouwers, meer verkooptrechters en meer. Vervolgens stapt u over op de Professional-optie met alles in Basic en Plus, evenals meer webinars, onbeperkte trechters en on-demand webinars. Van daaruit ga je naar Max, dat aangepaste prijzen biedt en alles al vermeld heeft, plus advies, SSO en hulp bij de leverbaarheid.

GetResponse-prijzen

Voor wie is dit?

We raden GetResponse aan als u meer klantenleads wilt vastleggen, als u een e-commercewebsite heeft en meer automatiseringsverfijning nodig heeft. Als leverbaarheid echter voor u een prioriteit is, is dit wellicht niet de beste keuze. Dit kan veranderen, dus we hopen dat GetResponse dit probleem in de nabije toekomst kan verbeteren. Er is ook geen gratis abonnement voor altijd, en 30 dagen zijn misschien niet genoeg om aan het systeem te wennen en het volledig te benutten.

Als u erover denkt een nieuwkomer op de markt te proberen, heeft SendinBlue de oplossing voor u. Het begon als een digitaal bureau en helpt nu bedrijven e-mailmarketing te automatiseren met een beperkt budget.

SendinBlue Welkom

Kenmerken

Het biedt uitgebreide functies, waaronder marketingautomatisering, CRM, sms, transactionele e-mails, Facebook-advertenties en landingspagina's. Zelfs met het gratis forever-abonnement heb je toegang tot veel premiumfuncties. Geavanceerde opties kunnen ook leadscores en webtracking omvatten. Bovendien brengt dit bedrijf kosten in rekening op basis van het aantal e-mails dat wordt verzonden in plaats van het aantal contacten in uw lijst.

SendinBlue-functies

Voors:

 • Goedkope abonnementen
 • SMS marketing
 • Bewerker van bestemmingspagina
 • Solide e-mailautomatisering
 • Deliverability

nadelen:

 • Minder integraties
 • Verzendlimiet voor gratis abonnement

Prijzen

Met het gratis abonnement kunt u onbeperkt contacten hebben en elke dag 300 e-mails verzenden. Dit is niet veel, maar het kan u helpen bepalen of het systeem geschikt voor u is.

Vervolgens stapt u over op Lite, waarmee u 100,000 e-mails kunt versturen en geen verzendlimiet heeft. Bovendien is er ondersteuning en verschillende add-ons (voor een hogere prijs).

Met Premium krijg je alles in Lite, Plus, de add-ons en meer. Enterprise is voor marketeers die nog meer nodig hebben, en u zult onder de indruk zijn.

sendinBlue-prijzen

Voor wie is dit?

SendinBlue is geschikt voor één-op-één campagnes en e-commercesites. Het is echter misschien niet de beste beslissing als u veel logins en verschillende toegangsniveaus voor gebruikers nodig heeft.

 • Stuurlaan

Sendlane is cloudgebaseerd en biedt verschillende functies die u zeker bevallen, zoals het bijhouden van prestaties en e-mailautomatisering.

Sendlane Welkom

Kenmerken

U kunt meer gepersonaliseerde e-mails maken en ook gerichte segmenten verzenden. De trackingmogelijkheid verzamelt informatie en klikken en analyseert deze om u uitstekende rapporten te geven. Er zijn ook integraties van derden die u zeker leuk zult vinden.

Sendlane-functies

Voors:

 • Zeer flexibel
 • Specifieke stromen en ritten op basis van verschillende factoren
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Uiterlijk is niet modern of schoon
 • Kan storingen hebben; zorg ervoor dat u opslaat

Prijzen

Prijzen zijn eenvoudig. Voor 5000 abonnees kun je kiezen tussen het Growth- en Pro-abonnement. Er is ook een proefoptie waarmee u 14 dagen gratis alle functies kunt gebruiken.

Momenteel is er een starterspakket voor een eenmalige betaling. Het wordt geleverd met alles in Groei en live gesprek Ondersteunen.

Sendlane-prijzen

Voor wie is dit?

Sendlane is in de eerste plaats geschikt voor digitale marketeers, makers van inhoud en e-commercebedrijven.

Conclusie

Omdat er zoveel opties beschikbaar zijn, is het moeilijk om een ​​e-mailcampagnetool te kiezen. Hoewel Campaign Monitor veel biedt, is het misschien niet de juiste oplossing. Wij bieden u nog zes andere opties, waarvan er vele gratis kunnen worden getest. Natuurlijk kan elk van deze werkbaar zijn, maar sommige zijn misschien beter dan andere.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.