Home  /  Alleslandingspagina's  / 7 Eenvoudig te gebruiken, hoogwaardige bouwers van bestemmingspagina's

7 eenvoudig te gebruiken, hoogwaardige bouwers van bestemmingspagina's

landingspagina's

Digitale marketing is al lang het belangrijkste instrument voor het genereren van bedrijfsactiviteiten geworden voor organisaties van elke omvang, vorm of vorm. Er worden veel manuren en grote budgetten besteed aan branding, het vergroten van de bekendheid en het lokken van bezoekers naar zowel brochurewebsites als e-commercesites. Efficiënt investeren in SEO maakt het in de loop van de tijd mogelijk om hoge rankings in de zoekresultaten van Google te veroveren. Een levendige Facebook-bedrijfspagina met veel volgers is ook een belangrijke troef. Deelnemen aan discussies op relevante forums kan het vertrouwen en de interesse in producten of diensten helpen vergroten. Een geweldige manier om snelle resultaten te behalen is het uitvoeren van PPC-campagnes op Google, Facebook, Linkedin, Youtube en andere platforms.

Om een ​​PPC-campagne te laten slagen, moeten potentiële klanten naar een landingspagina worden geleid die een zo hoog mogelijk percentage van hen omzet in klanten die een aankoop doen of op zijn minst contact met ons opnemen (verzoeken om meer informatie worden 'leads' genoemd). ”). Er valt veel te zeggen over het ontwerpen van landingspagina's die hoge conversiepercentages opleveren. We hebben dit onderwerp uitvoerig besproken in een eerder bericht – 11 eenvoudige stappen voor het maken van een landingspagina met een hoog CR-gehalte.
De kosten voor het uitvoeren van een advertentiecampagne omvatten het maken van de campagne, het beheren ervan en het betalen voor klikken of blootstellingen (bijvoorbeeld aan Google of Facebook). Dit alles samen moet minder kosten dan de inkomsten die de campagne genereert.

Het is niet langer nodig om landingspagina's helemaal opnieuw te ontwerpen en te bouwen

Vroeger moest iedereen die een webgebaseerde advertentiecampagne uitvoerde, zelfstandig de landingspagina's van de campagne maken, tegenwoordig is dat wel het geval online systemen die diensten aanbieden voor het genereren van landpagina's. Dergelijke platforms bieden de keuze tussen een verscheidenheid aan vooraf ontworpen sjablonen die kunnen worden aangepast aan onze behoeften, de prestaties van de landingspagina kunnen worden gevolgd (inclusief A/B-testen), automatische e-mailreacties (aan bezoekers die vooraf gedefinieerde acties ondernemen, het invullen van een contactformulier), dergelijke systemen maken een interface met uw website, activiteit op sociale netwerken en nog veel meer mogelijk.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van systemen voor het genereren van landingspagina’s (in tegenstelling tot het bouwen van onze eigen landingspagina’s). Als u profiteert van de vele functies van dergelijke systemen, zorgt u ervoor dat uw landingspagina's voldoen aan de modernste, meest modieuze ontwerpprincipes en dat er gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste technologie. In dit bericht geven we u korte recensies van zeven geavanceerde en eenvoudig te gebruiken generatoren voor bestemmingspagina's.
U vindt informatie over de kwaliteit van de sjablonen die ze aanbieden en hoe ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften, manieren om de prestaties van uw bestemmingspagina's te controleren en te verbeteren (met name conversiepercentage), andere functies (zoals A/B-testen , gekoppeld aan uw website of Facebook-pagina), hoe goed is de ondersteuning en hoeveel kost het om ze te gebruiken.

Instapage

De naam van dit systeem onthult inderdaad de ware aard ervan. Velen vinden het extreem gemakkelijk te gebruiken, het maakt het mogelijk om extreem snel goede landingspagina's te maken. Voor het gebruik van Instapage is geen voorkennis vereist, vrijwel iedereen kan binnen tien minuten zijn eerste landingspagina maken.
Er zijn meer dan honderd sjablonen waaruit u kunt kiezen, handig ingedeeld in categorieën. Alle sjablonen zijn 100% responsief, een essentiële functie in een tijdperk waarin alles anders is Een groeiend percentage van de zoekopdrachten wordt gedaan via mobiele apparaten.

instapage-scherm
Instapage

Het aanpassen van sjablonen is eenvoudig, de meeste elementen kunnen worden gesleept en neergezet. De ondersteuning van Instapage laat te wensen over, begeleiding en hulp bij het optimaal benutten van het systeem wordt alleen aangeboden aan gebruikers van premiumpakketten.
Er is geen limiet op het aantal pagina's dat u kunt maken, ongeacht welk pakket u aanschaft. Dure pakketten maken het gebruik van meer geavanceerde functies mogelijk (het basispakket bevat bijvoorbeeld geen A/B-testmogelijkheden). Basispakketten kosten 29$ per maand, pro-pakketten voor 55$ en het premiumpakket kost 127$ per maand.

Unbounce

Een systeem dat een uitstekende totaaloplossing biedt voor ervaren marketeers. Alle gegenereerde landingspagina's zijn 100% responsief, de gebruikersinterface biedt tal van opties voor het opnieuw ontwerpen van sjablonen. Unbounce maakt een interface mogelijk met tal van platforms zoals Google Analytics, Salesforce, Zoho, Campaign Monitor en anderen.

Unbounce beschikt over een grote verscheidenheid aan sjablonen, maar het kiezen ervan is omslachtig. U kunt met een lege pagina beginnen en naar wens elementen toevoegen. Er zijn sjablonen waarvoor u extra moet betalen om deze te gebruiken.
Er is een gratis proefperiode van 30 dagen. Basispakketten kosten 49$ per maand en bevatten geen dynamische tekstfuncties. Het meest geavanceerde, alles inbegrepen pakket kost 199$ per maand.

LanderApp

Het grootste voordeel van LanderApp zijn de goed ontworpen sjablonen. Er is niet zo'n grote variëteit, maar de hoge kwaliteit compenseert dit ruimschoots. Er zijn geen unieke sjablonen beschikbaar tegen meerprijs en sommige functies van andere systemen ontbreken (zoals het dynamisch invoegen van tekst op basis van de zoekterm die een bezoeker heeft gebruikt). De aangeboden ondersteuning is goed en omvat begeleiding van een toegewezen vertegenwoordiger vanaf fase één.
Een basispakket kost 22$ per maand en beperkt het aantal bezoekers van uw landingspagina's tot 3,000 per maand (de URL's van alle landingspagina's zullen onder één domeinnaam staan). Een geavanceerd pakket kost 74$ per maand en biedt maximaal 25,000 bezoekers toegang tot een onbeperkt aantal landingspagina's die onder maximaal 50 verschillende domeinen kunnen worden opgeslagen. Unieke pakketten kunnen op maat gemaakt worden en er is een gratis proefperiode van 14 dagen.

LeadPages

Een geavanceerd en relatief gecompliceerd systeem, waardoor het meer geschikt is voor mensen met eerdere vaardigheden op het gebied van webontwikkeling en het vermogen om snel complexe interfaces te begrijpen. Dit platform biedt meer dan alleen het genereren van landingspagina's; u kunt tools voor het vastleggen van leads ontwerpen die u in uw website kunt integreren, sms-berichten kunt verzenden, uw contactlijsten kunt gebruiken en nog veel meer.

leadpages
LeadPages

Met LeadPages kunt u niet alleen kiezen uit kant-en-klare sjablonen, maar ook uw eigen sjablonen uploaden. Hulpmiddelen voor tekst- en grafisch ontwerp zijn geavanceerd en u zult ervaring moeten opdoen om er het beste van te kunnen maken.
Het systeem maakt een interface mogelijk met massa-e-maildiensten, platforms voor het uitvoeren van webinars, het gebruik van pop-ups en meer. Er worden gegevens verstrekt over de gemiddelde conversiepercentages voor verschillende sjablonen. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het gebruik van sommige sjablonen extra kosten met zich meebrengt.
Leader Pages bieden geen gratis proefperiode. Een basispakket kost 25$ per maand, een pro pakket 49$ en het meest geavanceerde pakket 199$ per maand. Er is goede ondersteuning en je kunt zelfs een instructiewebinar bijwonen.

Paginawiz

Vanaf 2011 is Pagewiz een van de meest populaire systemen voor het genereren van landingspagina's, geschikt voor zowel beginners als doorgewinterde webmarketeers. De Pagewiz-interface is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met alle functies die u kunt verwachten van een toonaangevende generator voor landingspagina's, inclusief A/B-testen, SEO-plug-ins, realtime data-analyse en meer. Wat betreft sjablonen is Pagewiz toonaangevend in de branche met hoogwaardige, 100′ unieke sjablonen, die niet alleen zeer diepgaand en mooi zijn, maar ook zijn gemaakt met conversiegerichtheid, ontworpen om u te helpen meer leads te converteren. Met al deze voordelen handhaaft Pagewiz zeer betaalbare tariefplannen, vanaf 29 $. Bovendien kunt u beginnen met een gratis proefperiode van 30 dagen (geen creditcard nodig).

Paginawiz

Landingi

Een relatief nieuw platform dat steeds populairder wordt. Eind 2016 waren er weliswaar slechts 3,000 geregistreerde Landingi-gebruikers, maar het aantal groeide snel.
Zoals je mag verwachten van een moderne landingspaginagenerator van topkwaliteit, beschikt landingi over alles wat gebruikers zich maar kunnen wensen. Alle sjablonen zijn 100% responsief, ze kunnen eenvoudig worden aangepast (inclusief het gebruik van uw eigen lettertypen en afbeeldingen), eenvoudige interface met sociale netwerken en uw website, een remarketingpixel, leadbeheer, realtime data-analyse, A/B-testen en nog veel meer .
De prijzen zijn niet gebaseerd op vooraf gedefinieerde pakketten, maar worden afgeleid van het aantal bezoekers van uw landingspagina's, tot 3,000 bezoekers - 29$ per maand, 3,000-10,000 bezoekers voor 59$ per maand enz. Geen enkel account is beperkt met betrekking tot een aantal aantal pagina's, domeinnamen, gebruikers of functies (alle functies zijn beschikbaar voor alle gebruikers). Er is een gratis proefperiode van 14 dagen.

Hubspot

Hubspot biedt een verscheidenheid aan marketing- en verkoopverhogende tools, waaronder een CRM-systeem waar we in een eerdere post over hebben uitgewerkt welk CRM-systeem het beste is voor uw bedrijf.
De landingspaginagenerator van Hubspot is zeer bekend en is geschikt voor webmarketeers in alle soorten en maten. Er is keuze uit een groot aantal aantrekkelijke sjablonen die eenvoudig kunnen worden aangepast. U kunt controleren hoe de door u gemaakte landingspagina's eruit zien op schermen van verschillende formaten. Er zijn geavanceerde functies zoals dynamische tekst, formulieren, call-to-action, ideaal getimede pop-ups en meer.

Marketing-LandingPages-hubspot
Hubspot

De gebruikersinterface van Hubspot is eenvoudig, maar heeft wat vertrouwdheid nodig vanwege de vele functies zoals A/B-testen (voor titels, afbeeldingen, CTA enz.).
Hubspot biedt een scala aan marketingtools en daarom is hun systeem voor het genereren van landingspagina's het meest geschikt voor degenen die zo'n array nodig hebben en willen dat alles onder één paraplu valt. Een basispakket dat het gebruik van alle Hubspot-tools mogelijk maakt, inclusief de landingspaginagenerator, kost 200$ per maand (ze rekenen 3 maanden van tevoren), een premiumpakket kost 800$ per maand, voor reclamebureaus en marketingteams 2,400$ per maand maandpakket kan de juiste keuze zijn.

Uitstekende landingspagina's die hoge conversiepercentages opleveren, zijn een must voor elke webmarketingcampagne. Het is daarom van cruciaal belang om een ​​systeem voor het genereren van landingspagina's te kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Het is belangrijk om te onthouden dat het bouwen van een goede landingspagina slechts het topje van de ijsberg is. Om de ROI van een marketingcampagne te maximaliseren is het noodzakelijk om de prestaties van de landingspagina's nauwlettend in de gaten te houden, wijzigingen aan te brengen op basis van verzamelde gegevens, verschillende versies te testen, met geavanceerde CR-optimalisatietools (zoals pop-ups, dynamische tekst, aangepaste call-to-action enz.). De systemen die we in dit bericht hebben beschreven, doen dit allemaal voor u en meer.

Zeer toegewijde ondernemer, mede-oprichter van Poptin en Ecpm Digital Marketing. Negen jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en internetprojectmanagement. Afgestudeerd met een diploma economie aan de Universiteit van Tel Aviv. Een grote fan van A/B-testen, SEO- en PPC-campagnesoptimalisatie, CRO, growth hacking en cijfers. Houdt er altijd van om nieuwe advertentiestrategieën en -tools te testen en de nieuwste startende bedrijven te analyseren.