Home  /  Allesemail marketing  / 7 opvallende e-mailonderwerpregels waardoor uw e-mails worden geopend

7 opvallende e-mailonderwerpregels waardoor uw e-mails worden geopend

e-mail onderwerpregels

Waarom is e-mailmarketing vandaag de dag nog steeds zo belangrijk? De meeste mensen gebruiken nu immers sociale media, forums en zoekmachines om de producten en diensten te vinden die ze nodig hebben.

Hoewel dit waar is, wilt u het gebruik van e-mail nog niet achterwege laten. Vooral sindsdien niet meer 59% van B2B-marketeers beweren dat het een van de meest effectieve kanalen is om inkomsten te genereren.

En het is zelfs een effectief hulpmiddel voor B2C-marketeers. Uit statistieken blijkt dat consumenten die producten via e-mail kopen doorgaans 138% meer uitgeven dan consumenten die geen e-mailaanbiedingen ontvangen.

Het eenvoudigweg versturen van e-mails garandeert u echter niet deze resultaten. Er zijn zorgvuldige planning, veel tests, segmentatie en analysetools nodig om de beste resultaten te behalen.

Sommige bedrijven vinden bijvoorbeeld dat dinsdag de beste dag van de week is om e-mails te verzenden. En anderen vinden dat het toevoegen van een emoji aan hun onderwerpregel kan de openingspercentages van e-mails verhogen.

Wat u zult ontdekken tijdens uw reis naar een succesvolle e-mailmarketingcampagne is dat je onderwerpregel is alles. Het is de sleutel om uw abonnees te verleiden hun e-mails te openen.

Daarom gaan we in dit artikel bespreken hoe je eyecatcher kunt gebruiken e-mail onderwerpregels waardoor uw e-mails worden geopend.

Laten we erin duiken.

"Hoe…"

Iedereen wil iets leren, of het nu gaat om het verbeteren van zijn carrière of het verbeteren van zijn kookvaardigheden. Als u over de kennis beschikt waar uw doelgroep naar op zoek is, maak daar dan gebruik van in uw e-mailcampagnes.

U kunt dit eenvoudig doen met de onderwerpregel 'Hoe...', wat iedereen zal verleiden die geïnteresseerd is in het opdoen van dergelijke kennis. Als u bijvoorbeeld diensten voor het publiceren van boeken aanbiedt, kunt u voor bepaalde tools een instructie-e-mail maken waarmee schrijvers hun manuscripten kunnen verbeteren voordat deze aan de redactie worden overgedragen.

De sleutel is om meer te weten te komen over uw doelgroep en te zien wat voor soort problemen ze hebben, zodat u e-mailcampagnes rond deze problemen kunt ontwikkelen. Als u de spijker op de kop kunt slaan als het gaat om het leveren van waarde, dan zult u er nooit problemen mee hebben om uw ontvangers hun e-mails te laten openen.

De volgende stap is nu om e-mails te schrijven die aan de verwachtingen van uw publiek voldoen!

 

e-mails

 

"De meest effectieve manier/tool ​​om….”

Hier is een onderwerp dat nieuwsgierigheid en een voordeel gebruikt om de aandacht en interesse van uw e-maillijst te trekken. Nu is bijna iedereen op zoek naar een manier om zichzelf en zijn leven te verbeteren.

In de B2B-sector kun je bijvoorbeeld tools en tips aanbieden om hun werk gemakkelijker te maken. En in de B2C-branche kunt u zich richten op persoonlijke verbeteringen – afhankelijk van de branche waarin u zich bevindt.

Wat deze e-mailonderwerpregel effectief maakt, is dat deze inspeelt op iemands nieuwsgierigheid. U biedt een exclusief kijkje in een eersteklas oplossing om een ​​bepaald doel te bereiken.

Nu kunt u spelen met uw onderwerpregel op basis van wat u aanbiedt. Enkele voorbeelden van onderwerpregels die nieuwsgierig, interessant en nuttig zijn, zijn bijvoorbeeld:

  • 65% van de bedrijfseigenaren heeft moeite met timemanagement – ​​hier leest u hoe u dit kunt verbeteren
  • Eén vraag die u zal helpen bij het kiezen van de beste virtuele assistent
  • Heeft u last van slapeloosheid? Hier leest u hoe u dit nu kunt oplossen!

Zorg er nogmaals voor dat uw e-mail de belofte uit uw onderwerpregel nakomt, anders worden uw e-mails in de toekomst genegeerd als ongewenste e-mail. Of erger nog, uw uitschrijvingspercentage zal enorm stijgen.

"[Voornaam], …"

Het is verbazingwekkend hoe effectief personalisatie kan zijn in een e-mailcampagne. Door simpelweg de voornaam van de ontvanger aan de onderwerpregel toe te voegen, wordt onmiddellijk de aandacht getrokken.

Wat u achter hun naam zet, hangt af van uw intentie. Nu kunt u deze techniek combineren met een van de andere onderwerpregels die in dit artikel worden vermeld.

U kunt bijvoorbeeld de onderwerpregel nieuwsgierigheid + voordeel gebruiken om hen verder te verleiden om op de e-mail te klikken. U kunt dit ook gebruiken in trigger-e-mails om gebruikers ertoe aan te zetten uw website opnieuw te bezoeken.

Bijvoorbeeld:

  • Janet, een artikel in je winkelwagen is bijna uitverkocht!
  • Janet, hier is een eenvoudige hack die je kunt gebruiken om meer verkeer naar je winkel te leiden.
  • Janet, hier leest u hoe u uw ROI kunt maximaliseren met Facebook-advertenties.

Alleen al het persoonlijke contact is genoeg om de aandacht te trekken. Maar door duidelijke waarde toe te voegen, voorkom je dat gebruikers de e-mail over het hoofd zien. In plaats daarvan klikken ze op de e-mail om het beloofde voordeel te ontvangen.

Bovendien levert het aanspreken van uw ontvangers met hun voornaam bonuspunten op voor uw merk als u hen als mensen behandelt.

"25 fouten die je maakt met...“

Maak niet de fout door te geloven dat het creëren van een mysterieuze e-mailonderwerpregel gebruikers nieuwsgierig genoeg maakt om erop te klikken. De meeste mensen zijn niet avontuurlijk als het om hun tijd gaat, dus je moet er je missie van maken om beschrijvend te zijn.

Uw e-mailabonnees moeten precies weten wat ze uit uw e-mail halen, simpelweg door simpelweg het onderwerp te lezen. De sleutel is om de verwachting voor de inhoud van de e-mail in te stellen.

U kunt dit doen voor promoties, video's, infographicsen alle andere soorten inhoud die u wilt delen. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • 15 dingen die u niet wist over… [Infographic]
  • Deze speciale aanbieding (een cadeau voor fan zijn) wil je niet missen
  • U wilt onze nieuwste productdemo niet missen [Video]

Het zeggen van woorden als video en aanbieding in uw onderwerpregel kan uw open rates aanzienlijk verhogen.

 

email marketing

"Uw bestelling is verzonden!"

Transactionele e-mails mogen niet over het hoofd worden gezien als middel om de aandacht van uw abonnees te trekken. Het is een goed moment om vervolg te geven aan een nieuwe deal of promotie, of zelfs een cross-sell.

Of misschien kunt u ze naar uw blog leiden om enkele tips te bekijken voor het gebruik van hun nieuw aangeschafte product of dienst.

In een transactionele e-mail, zoals een e-mail waarin de klant wordt geïnformeerd dat zijn pakket is verzonden, is dit een goed voorbeeld. Onderaan uw e-mail kunt u een couponcode opnemen voor een toekomstige aankoop (tijdelijke aanbieding).

Er zijn echter nog andere transactionele e-mails waarvan u kunt profiteren, zoals 'Ontvangstbewijs voor uw recente bestelling'.

U zult merken dat veel consumenten dolenthousiast zijn over het ontvangen van transactionele e-mails. Het geeft hen een gevoel van voldoening en voldoening. Bovendien geeft het een bevestiging dat ze hun bestelling succesvol hebben voltooid.

Als we iets kunnen zeggen over online shoppers, is het dat ze fanatiek zijn in het ontvangen van hun goederen. Ze openen deze e-mails snel om hun trackingnummer te verkrijgen waarmee ze de levering kunnen volgen.

"Klik op mij voordat het spammonster mij te pakken krijgt!”

Humor – wie houdt er niet van? Behalve de Grinch – iedereen! Door een beetje humor aan de mix toe te voegen, kunt u de onderwerpregels van uw e-mail de moeite waard maken om op te klikken.

Er is iets aan het toveren van een glimlach op het gezicht van een consument waardoor hij of zij gevoeliger voor jou wordt. En als je ze kunt laten grinniken of lachen, smelten ze in je digitale handen.

Dat is wat grappige e-mailonderwerpregels tot een must maakt. Natuurlijk wil je het niet overdrijven; volg deze route alleen als je echt iets grappigs te vertellen hebt.

Zorg er ook voor dat het verband houdt met het publiek en uw branche. Bijvoorbeeld:

“Baby kreeg (feed)back – hoe onze klanten snel strandlichamen krijgen!

Tot slot: probeer uw humor binnen het bereik van uw publiek te houden. Je wilt bijvoorbeeld geen Lord of the Ring-referenties gebruiken voor een publiek dat niet van die scène houdt.

Taalbarrières kunnen ook een probleem zijn, dus houd hier ook rekening mee!

"Je Instagram-advertenties zijn waardeloos: zo kun je dat veranderen”

Als het gaat om het trekken van de aandacht, gaat er niets boven controverse. De schokkende en controversiële krantenkoppen die je op roddelbladen en tijdschriften ziet, zijn wat hen helpt verkopen.

Je kunt dezelfde tactiek gebruiken (maar minder slordig) om dezelfde resultaten te krijgen. Als je een abonnee bijvoorbeeld vertelt dat zijn Instagram-advertenties waardeloos zijn.

Natuurlijk val je hun methoden aan, maar door een oplossing aan te bieden, help je ze voorbij de belediging te kijken naar wat belangrijker is: betere resultaten behalen met hun advertentiecampagnes.

Maar beledigingen zijn niet de enige manier om controverse te zaaien. Je kunt ook uitspraken doen die eigenaardig zijn, zoals “Waarom je zesjarige digitaler is dan je CMO.”

U kunt zelfs statistieken, nieuws en andere feiten gebruiken die uw onderwerpregel nog verbluffender maken.

Begin met het boeiender maken van uw e-mails

Hoe beter u wordt in het opstellen van de onderwerpregels voor e-mails, hoe indrukwekkender uw openpercentages zullen zijn. Hoe beter u uw e-mails schrijft, hoe beter uw klikfrequenties zullen zijn.

Het opvolgen van een even verleidelijke e-mail is van cruciaal belang om het vertrouwen van uw abonnees te winnen. Hierdoor zullen ze eerder geneigd zijn om uw toekomstige e-mails te openen als er unieke onderwerpregels zijn.

Hopelijk vindt u deze onderwerpregelideeën nuttig. Voel je vrij om de technieken te mixen en matchen om je eigen intrigerende krantenkoppen tevoorschijn te toveren.

Als u vervolgens hulpmiddelen nodig heeft om uw e-maillijst te laten groeien, kunt u zich altijd gratis aanmelden Poptin-account om verleidelijke pop-ups te maken!

 

Zeer toegewijde ondernemer, mede-oprichter van Poptin en Ecpm Digital Marketing. Negen jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en internetprojectmanagement. Afgestudeerd met een diploma economie aan de Universiteit van Tel Aviv. Een grote fan van A/B-testen, SEO- en PPC-campagnesoptimalisatie, CRO, growth hacking en cijfers. Houdt er altijd van om nieuwe advertentiestrategieën en -tools te testen en de nieuwste startende bedrijven te analyseren.