Home  /  CROemail marketing  / Versnel uw e-mailmarketingsucces met Poptin- en Drift-integratie

Versnel uw e-mailmarketingsucces met Poptin- en Drift-integratie

Wilt u uw verhogen e-mailabonnees? Zo ja, dan kunt u kiezen voor Drift, software voor e-mailbeheer die uw marketinginspanningen kan verbeteren.

Drift kan menselijke e-mailantwoorden scheiden van autoresponders. Bovendien kan het echte menselijke reacties naar de juiste mensen sturen om meer pijplijn en follow-up te garanderen. Met Drift kunt u campagnereacties op één plek volgen en beheren.

Naast Drift kun je ook integreren Poptin in uw bedrijf om uw e-maillijst te laten groeien. Het is een pop-upbuilder uitgerust met functionele functies die de beste resultaten voor uw bedrijf kunnen bieden. Hiermee kunt u de bezoekers van uw site omzetten in abonnees, leads en verkopen.

perspectief-buitenkant-niemand-lege-doos

Dus als u uw huidige marketinginspanningen beu bent, kan Poptin- en Drift-integratie de beste oplossing zijn.

Het samenstellen van een drift-e-maillijst wordt eenvoudig gemaakt met aantrekkelijke pop-ups 

Het vergroten van uw e-maillijst is eenvoudiger met Drift-pop-ups. Daarmee mist u nooit meer een kans om in contact te komen met uw gekwalificeerde leads en meer e-mailaanmeldingen te genereren.

gebruik Drift-pop-ups kan een efficiënt hulpmiddel zijn voor een succesvolle lead capture-techniek. Het kan een efficiënte, snelle en naadloze strategie zijn om uw e-mailaanmeldingen voor uw Drift-account te verbeteren. Nog belangrijker: u kunt ook de interesse vergroten en interactie met uw merk aangaan.

Drift-pop-ups zijn effectief in het werven van meer potentiële klanten voor uw bedrijf. Op basis van statistieken bedroeg het gemiddelde pop-upconversiepercentage in 3.09 ongeveer 2020%. Veel bedrijven gebruiken pop-ups omdat ze werken, vooral als je weet hoe je ze correct moet gebruiken.

Het controleren waard: Bedrijven die succes boekten met behulp van pop-ups

Drift-pop-ups maken met Poptin

Poptin kan uw beste pop-upbouwer zijn om ervoor te zorgen dat uw e-mailmarketingstrategieën bevredigende resultaten opleveren voor uw merk. Met Poptin kunt u Drift-pop-ups maken waarmee u bezoekers kunt omzetten in abonnees, e-mailleads en verkopen.

Banner voor drift

Het beste van Poptin is dat het u uitgebreide functies kan bieden waarmee u het beste uit uw e-mailmarketinginspanningen kunt halen.

Goed gelezen: E-mailpop-ups: 6 creatieve aanbiedingen die u kunt gebruiken om uw e-maillijst te laten groeien

Wat zijn de kenmerken van Poptin?

Poptin is uitgerust met waardevolle functies waarmee uw bedrijf zijn klantenbestand en omzet kan vergroten. Het heeft meer dan 50 integraties, meer dan 40 sjablonen, accountbeheer, ingebouwde analyses, exit-intent-technologie en A/B-testfuncties.

Met Poptin kunt u automatisch e-mails naar uw abonnees sturen. Het heeft dus een autoresponderfunctie waarmee u tijd en moeite kunt besparen voor uw e-mailmarketingbehoeften.

Het beschikt ook over een editor voor slepen en neerzetten waarmee u pop-ups en e-mail formulierenPoptin komt ook mee verschillende pop-ups en formulieren voor uw specifieke marketingbehoeften.

PC 4

U kunt dus de klantbetrokkenheid vergroten en u helpen uw omzet te verhogen. De functies van Poptin zijn nuttig om u te helpen conversies te versnellen en praktisch en effectief een groter klantenbestand te verwerven.

Naast de uitgebreide functies die Poptin u kan bieden, hebben ze ook uitstekende klantenondersteuning om u te helpen met uw zorgen en behoeften. Daarnaast beschikken zij over de kennisbank die u hun kennis kan bieden Help-gidsen en relevante artikelen. Ze bieden ook e-mailondersteuning en hebben een Facebook-groep met vriendelijke en behulpzame gebruikers waar je lid van kunt worden.

Met hun live gesprek ondersteuning, heeft u de zekerheid dat u altijd en overal toegang heeft tot hun team.

Hoe kan Poptin uw bedrijf ten goede komen?

Met de kwaliteitsservice van Poptin zijn er al veel casestudies die bewijzen dat het effectief is voor succesvolle e-mailmarketing.

Eenmaal geïntegreerd met Drift, kunt u een naadloze e-mailmarketingintegratie ervaren. Alle pop-up- en formulierreacties worden snel en eenvoudig naar uw Drift e-mailmarketingaccount geleid. Hoewel de integratie echt al het werk voor u doet, gaat u zich concentreren op de inhoud die waardevol moet zijn, zodat uw bezoekers worden verleid om zich aan te melden via pop-ups en formulieren.

Dus als u een krachtige en effectieve methode wilt om uw omzet en leadgeneratie te stimuleren, kan Poptin uw beste partner zijn.

Eenvoudige maar krachtige pop-uptool

Poptin wordt geleverd met een krachtige pop-uptool waarmee u uw doelgroep kunt bereiken. Op deze manier kunt u uw potentiële klanten een boost geven, wat kan helpen de winst van uw bedrijf te vergroten.

Uitstekende oplossing voor het vastleggen van leads

Als u een veelzijdige tool wilt voor uw e-mailmarketingsucces, zal Poptin u niet in de steek laten. Het beschikt over efficiënte functies en integraties die de beste resultaten voor de groei van uw bedrijf kunnen opleveren. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken, want ze hebben een responsief klantenserviceteam dat eventuele problemen oplost.

Kwalitatieve pop-upplug-inbouwer

Poptin is een hoogwaardige pop-upplug-inbouwer waarop u kunt vertrouwen. Het beste van deze tool is dat u efficiënte service kunt krijgen tegen een betaalbare prijs. Daarnaast kan deze popup builder de conversies verhogen en meer leads genereren voor jouw product of dienst.

poptin

Gemakkelijke implementatie

Poptin wordt geleverd met een eenvoudige implementatie. Het heeft een geweldige gebruikersinterface voor een probleemloze ervaring. Naast de concurrerende prijs, kunt u nog steeds verwachten dat u de beste service krijgt om de meest bevredigende resultaten te behalen voor uw e-mailmarketinginspanningen.

Het is een feit dat communicatie een essentiële succesfactor is. Welnu, Poptin is gemakkelijk te gebruiken om uw communicatie met uw klanten te verbeteren. U kunt uw doelgroep rechtstreeks bereiken en hun behoeften beter begrijpen. Hiermee kunt u nuttige inzichten verkrijgen waarmee u elk aspect van uw bedrijf kunt verbeteren.

Biedt volledige branding

Een ander uniek kenmerk van Poptin is dat het volledige branding kan verzorgen. Hiermee kunt u een merk creëren dat opvalt in uw specifieke markt.

Poptin kan een goede waarde aan uw merk toevoegen, zodat uw potentiële klanten ervan overtuigd zullen zijn dat u een legitiem bedrijf bent dat ze kunnen vertrouwen.

BEVEILIGINGSPOP-UP 2

Hoe u uw pop-ups kunt integreren met Drift

Wilt u uw pop-ups integreren met Drift? Hier is hoe:

  1. Log eerst in op uw account in Poptin en ga naar het pop-upsdashboard. Kies vervolgens het potloodpictogram naast de pop-up die u met Drift wilt integreren en selecteer vervolgens “Ontwerp bewerken. '

2021-07-06_17h11_45

2. Ga naar "E-mail en integratie'En kies'Integratie toevoegen. '

2021-07-06_17h13_04

3. Kies vervolgens de Drift-app en kies de “Waarmerken" keuze.

2021-07-06_17h13_544. U wordt doorgestuurd om in te loggen op uw account in Drift en toegang te krijgen tot uw Poptin-account voor de integratie.

2021-07-06_17h15_06

Kies dan Next or Wijzigingen publiceren om de wijzigingen die u voor de integratie heeft aangebracht, toe te passen.

Volledige gids hier: Integreer Poptin met Drift

The Bottom Line 

Kortom: de integratie van Poptin en Drift kan een effectieve manier zijn om het e-mailmarketingsucces van uw bedrijf te vergroten. Het is uitgerust met meer geavanceerde functies waarmee u uw e-mailabonnees kunt vergroten en van hen uw potentiële klanten kunt maken.

E-mailmarketing is een essentiële factor om uw bedrijf praktischer te laten groeien. Het kan u ook helpen het vertrouwen van uw doelgroep te winnen. Dus als je genoeg hebt van nutteloze marketinginspanningen, meld je dan vandaag nog aan bij Poptin!

Met Poptin behaalt u uitstekende resultaten voor uw zakelijke e-mailmarketing. Dus waar wacht je op? Krijg toegang tot de functies van Poptin voor uw bedrijf en verhoog uw omzet en winst op de best mogelijke manier!

Meld u GRATIS aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.