Home  /  AllesCRMe-mailmarketing  / Top 6 Activetrail-alternatieven: overzicht, prijzen en meer

Top 6 Activetrail-alternatieven: overzicht, prijzen en meer

Stuur je regelmatig e-mails naar potentiële klanten en trouwe fans?

Of u nu een digitale marketeer, eigenaar van een e-commercesite of creatief bent, u moet elektronische post verzenden. Het is de beste manier om mensen te bereiken en hen de informatie te geven die ze willen.

Het is echter lastig om dat helemaal alleen te doen. U hebt een e-mailserviceprovider nodig om u te helpen, en er zijn er veel.

Activetrail is er slechts één van, dus laten we er meer over leren en welke alternatieven er zijn die mogelijk beter zijn.

Wat biedt Activetrail?

Activetrail wordt een alles-in-één e-mailmarketingoplossing genoemd omdat het digitale marketing- en e-mailmarketingdiensten biedt.

U krijgt marketingautomatisering, mobiele e-mailsjablonen, een landingspaginabouwer, sms-afzender, maker van aanmeldingsformulieren, optimalisatietools en een verkoopbooster. Bovendien ondersteunt het vele talen en biedt het geavanceerde rapportagefuncties.

Waarom mensen op zoek zijn naar Activetrail-alternatieven

Omdat het zoveel doet, kun je je afvragen of het geschikt voor je is. We denken dat het een geweldig hulpmiddel is om te hebben, maar het is nog vrij nieuw in de branche. Daarom heeft het een paar bugs en problemen.

Hoewel de prijzen lekker laag beginnen, stijgen ze aanzienlijk om alle functies te krijgen die het biedt. Net als bij de meeste andere ESP’s betaal je op basis van het aantal contacten. Als u meer klanten krijgt, groeit die lijst en geeft u meer uit.

Er zijn andere goedkope Activetrail-alternatieven die je nog steeds veel van dezelfde functies bieden, dus laten we er nu over praten.

1. Campagnemonitor

Campaign Monitor is ideaal voor zowel ervaren als beginnende marketeers. Het maakt gebruik van een goed georganiseerde interface om het zeer functioneel en gebruiksvriendelijk te maken. Als een van de beste Activetrail-alternatieven heeft deze eenvoudige oplossing een breed scala aan functies.

Campagnemonitor Welkom

Voordelen

Er zijn verschillende e-mailsjablonen beschikbaar voor verschillende behoeften, zoals het verwelkomen van nieuwe leden, hernieuwde betrokkenheid, productlanceringen en meer. Je krijgt ook een drag-and-drop-editor, waardoor je gemakkelijk nieuwe elementen kunt toevoegen of het ontwerp kunt wijzigen.

Functies voor campagnemonitor

Abonneebeheer is hier van cruciaal belang, en dit Activetrail-alternatief helpt u bij het maken van lijsten en het toevoegen van contacten. Het is ook mogelijk om uw aanmeldingsproces aan te passen en verschillende elementen te wijzigen.

Voors:

 • Hulp bij het aanmaken van autoresponders
 • Goed georganiseerd en gemakkelijk te navigeren
 • Transactionele e-mails

nadelen:

 • Geen landingspaginabouwer
 • Gewoon eenvoudige, eenvoudige segmentatieopties

Prijzen

Campagnemonitor Prijsbepaling

Met Campaign Monitor beschikt u over drie tariefplannen, allemaal voor 500 contacten. Op het basisniveau betaal je $ 9 per maand en krijg je kernopties voor e-mailmarketing, marketingautomatisering en analyses. Er is e-mailondersteuning en u kunt 2,500 e-mails per maand verzenden.

Als je zoveel e-mails wilt verzenden als je wilt, is het Unlimited-pakket het volgende voor $ 29 per maand. Je krijgt alles van Basic, maar ook tijdzoneverzending, inboxvoorbeelden, een afteltimer en spamtests. Bovendien krijgt u prioriteitsondersteuning via e-mail.

Ten slotte heb je Premier voor $ 149 per maand. Het bevat alle functies die u zich maar kunt wensen, zoals geavanceerde linktracking, optimalisatie van de verzendtijd en vooraf gebouwde segmenten. Je krijgt ook telefonische ondersteuning.

Voor wie is dit?

Campaign Monitor is een uitstekende keuze voor elk type marketeer. Of u nu al een campagne heeft gemaakt of niet, u kunt deze gebruiken. Bovendien werkt het goed voor creatieven, e-commercesites en ervaren digitale marketeers.

2. ActiveCampaign

ActiveCampaign is een alles-in-één marketingoplossing en dus geschikt voor alle soorten bedrijven en particulieren. Het helpt u echter niet zo goed door het proces als andere Activetrail-alternatieven. Als u al weet wat u doet en aan de slag kunt, is dit een uitstekende optie.

activetrail-alternatieven

Voordelen

Omdat ActiveCampaign niet alleen een oplossing voor e-mailmarketing is, heeft u ook toegang tot leadbeheer, CRM en verkoopbeheer.

Het is gemakkelijk om campagnes te maken omdat het de lijstindeling gebruikt. Je moet wel de stappen doorlopen, wat de ervaring van de gebruiker enigszins kan beperken.

ActiveCampaign-functies

Toch kunt u uw e-mails targeten, en het bevat een geweldige editor voor slepen en neerzetten. Hiermee kunt u de e-mail testen om te zien hoe deze eruit zal zien vanaf verschillende e-mailaccounts, zowel op desktops als mobiel.

Voors:

 • Kleverige helpknop
 • Geavanceerde segmentatie
 • Dynamische personalisatiefuncties

nadelen:

 • Beperkte opties voor e-mailplanning
 • Moet in volgorde van de vermelde taken worden uitgevoerd om een ​​campagne te voltooien

Prijzen

activetrail-alternatieven

U krijgt vier abonnementen bij ActiveCampaign en de prijzen staan ​​allemaal vermeld voor 500 contacten.

Het Lite-abonnement kost $ 15 per maand en biedt u marketingautomatisering, onbeperkte verzendingen, het maken van nieuwsbrieven en segmentatie. U krijgt ook verschillende automatiseringsrecepten, rapportage en het volgen van sites/gebeurtenissen.

Plus is de volgende voor $ 70 per maand. Alles van Lite is inbegrepen, maar je krijgt ook landingspagina's, geavanceerde rapportage, automatiseringskaarten, contactscores en voorwaardelijke inhoud.

Van daaruit stapt u over naar Professional voor $ 159 per maand. Hiermee krijgt u alle voordelen van Plus, en siteberichten, conversierapporten, marketing attributie, gesplitste automatiseringen en voorspellende inhoud/verzending.

Enterprise is de laatste optie en kost $ 279 per maand. Alle beschikbare functies zijn inbegrepen. Deze bestaan ​​onder meer uit onbeperkte ontwerptests, aangepast domein, aangepaste rapportage en verrijking van sociale gegevens.

Voor wie is dit?

ActiveCampaign werkt goed voor ervaren marketeers, inclusief B2C en B2B. Als u al bekend bent met dergelijke software en een geavanceerde oplossing nodig heeft, kan dit de oplossing zijn.

3. Klaviyo

Klaviyo wordt beschouwd als een hybride e-mailmarketingoplossing omdat u e-mailcampagnes kunt maken en sms-berichten kunt verzenden. Deze realtime gepersonaliseerde engagementoplossing is een van de Activetrail-alternatieven die veel topintegraties omvat, waardoor het mogelijk is om verschillende e-commerceplatforms te gebruiken en beide services met elkaar te verbinden.

activetrail-alternatieven

Voordelen

De belangrijkste kenmerken van Klaviyo zijn onder meer de marketingbetrokkenheidscomponenten, een lijst met belangrijke integraties, personalisatie, geavanceerde segmentatieopties, gedetailleerde rapporten en workflowautomatiseringen.

Met Klaviyo kunt u e-mailcampagnes en sms-campagnes maken en zelfs uw sociale advertenties beheren. Hiermee kunt u klanten ook in uw app op de hoogte stellen en indien nodig pop-ups op locatie toevoegen.

Klaviyo-functies

Er zijn talloze kant-en-klare sjablonen beschikbaar om het u gemakkelijker te maken. Upload gewoon het logo en de lettertypekleuren die u leuk vindt, en het systeem plaatst ze automatisch in uw workflows en berichten.

U zult de programmeerbare en eenmalige mogelijkheden waarderen, waarmee u een echte multi-channel campagne kunt lanceren.

Voors:

 • Robuuste en tijdbesparende tools
 • Makkelijk te gebruiken
 • Krachtige integraties

nadelen:

 • Stijve sjablonen
 • Geen workflows voor geavanceerde automatisering

Prijzen

Klaviyo Prijzen

Bij Klaviyo is de prijsstructuur een beetje anders. U krijgt alle beschikbare functies en betaalt op basis van het aantal contacten dat u heeft. Voor 500 abonnees kost het $ 20 per maand. Dit omvat onbeperkt verzenden.

Je kunt ook een sms sturen via Klaviyo. Het kost ongeveer $ 5.00 om 500 sms-berichten te verzenden, maar je kunt sms en e-mail bundelen, zodat je geen twee afzonderlijke facturen hebt.

Voor wie is dit?

Klaviyo werkt goed voor online bedrijven, zoals dienstverleners en retailers. Degenen die veel producten verkopen of afhankelijk zijn van het bijhouden van gegevens, zullen de functies van deze ESP zeker waarderen.

4. Omnisend

activetrail-alternatieven

Omnisend is een alles-in-één oplossing voor uw automatiserings- en e-mailmarketingbehoeften. Het is ontworpen voor marketeers en online bedrijven. Hier heb je niet veel ervaring nodig om het te gebruiken en voor je te laten werken.

Voordelen

Omnisend biedt tal van functies, maar automatisering is een van de topopties. Hiermee kunt u workflows bouwen om berichten automatisch te verzenden. Hierdoor is er geen planner meer nodig.

Omnisend-functies

Omdat u sms- en e-mailcampagnes kunt maken, kan dit uw conversiepercentages verhogen en een multi-channelstrategie bieden. Bovendien is de segmentatie uitstekend. U kunt eenvoudig klanten targeten op basis van verschillende dingen.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Eenvoudig ontwerp
 • Inclusief segmentatie- en automatiseringsfunctionaliteiten

nadelen:

 • Zeer beperkt forever-free abonnement
 • Kan storingen hebben

Prijzen

activetrail-alternatieven

Onder de Activetrail-alternatieven kunt u bij Omnisend kiezen uit vier abonnementen, en de prijs is voor 500 contacten.

Met het Forever-free-abonnement kunt u 15,000 e-mails per maand verzenden. Hiermee krijgt u rapportage, aanmeldingsformulieren, popupsen e-mailcampagnes.

Standaard is de volgende voor $ 16 per maand voor 15,000 e-mails per maand. U krijgt alle gratis functies, evenals doelgroepsegmentatie, sms-automatisering en -campagnes en e-mailautomatisering.

Met het Pro-abonnement krijgt u omnichannel-marketingaspecten voor $ 99 per maand. Hiermee krijg je elke maand 15,000 e-mails en alles van Standard. Je hebt ook toegang tot geavanceerde rapporten, prioriteitsondersteuning, Facebook Custom Audiences, webpushmeldingen en Google Klantenmatch.

Ten slotte is Enterprise beschikbaar voor een aangepaste prijs en kunt u elke maand onbeperkt e-mailen. Alle functies zijn ontgrendeld, inclusief ondersteuning voor leverbaarheid, migratie van e-mailaccounts en een aangepast IP-adres.

Voor wie is dit?

Omnisend is ideaal voor mensen die algemene marketing-e-mails sturen, zoals een wekelijkse nieuwsbrief. Degenen met online- of e-commercewinkels zullen er zeker van genieten met alle e-commerce-integraties.

5. Gekke Mimi

Mad Mimi voegt een vleugje speelsheid toe aan het gebruik van e-mailmarketingsoftware. Het is vrij eenvoudig te leren, heeft een geweldig ontwerp en biedt veel functies. Veel mensen beweren dat het een leuke en verstandige oplossing voor e-mailmarketing is.

Mad Mimi Welkom

Voordelen

met Mad Mimi, heeft u toegang tot een eenvoudig te gebruiken e-maileditor. In plaats van gewone sjablonen kiest u uit een lijst met berichtopties en past u deze vervolgens aan. Er zijn tal van stockfoto's, banners en nog veel meer, waardoor aanzienlijke personalisatie mogelijk is.

Mad Mimi-functies

Er zijn autoresponders beschikbaar, maar ze zijn moeilijk te vinden. Hoewel er geen A/B-tests zijn, heeft het wel een tool die die functionaliteit nabootst.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Uitstekend lijstbeheer
 • Schone interface

nadelen:

 • Weinig segmentaties
 • Beperkte sjabloonopties

Prijzen

Mad Mimi-prijzen

Mad Mimi begint met het Basispakket, dat $ 10 per maand kost voor 500 contacten. Je krijgt onbeperkte opslagruimte en e-mails, maar ze worden met een normale snelheid verzonden. Alle functies zijn bij elk abonnement inbegrepen.

Pro is de volgende optie en kost $ 42 per maand voor 10,000 contacten. U krijgt onbeperkte e-mailverzendingen en opslagruimte, en ze verzenden met 2x de snelheid.

Zilver wordt beschouwd als het businessplan en kost $ 199 per maand voor 50,000 contacten. Hiermee ontvang je e-mails die drie keer zo snel worden verzonden, evenals onbeperkte opslag en verzending.

Het laatste is het Gold-abonnement van $ 1,049 per maand voor 350,000 contacten. U krijgt onbeperkte opslagruimte, e-mails worden vier keer zo snel verzonden en u kunt meer dan drie miljoen e-mails per maand verzenden.

Voor wie is dit?

Als je Activetrail-alternatieven nodig hebt die goedkoop zijn en niet veel functies nodig hebben, dan is Mad Mimi wellicht iets voor jou. Wij denken dat het beter werkt voor kleine bedrijven en zelfstandigen die geen rapportage en autoresponders nodig hebben.

6. MailChimp

Een van de grootste Activetrail-alternatieven is MailChimp. Het is geschikt voor beginners en ervaren marketeers. Het bevat een combinatie van functies om uw go-to, alles-in-één marketingoplossing te worden.

MailChimp Welkom

Voordelen

U kunt aan de slag door uw website te bouwen en inhoud te maken. Vervolgens wordt u door de stappen geleid om uw e-mailcampagne te maken.

MailChimp-functies

Er zijn talloze vooraf ontworpen sjablonen waarmee u bijna alles kunt zeggen. Bovendien kun je er feedback op krijgen e-mail onderwerpregels en ontdek welke de meeste klikken krijgen.

Voors:

 • Handige tips in de app
 • Sjablonen voor geautomatiseerde e-mailresponders
 • Geavanceerde rapportagefuncties en analyses

nadelen:

 • Weinig steun bij lage prijsniveaus
 • Mogelijke navigatieproblemen

Prijzen

MailChimp-prijzen

De prijslijst is een beetje achterlijk, maar er is een voor altijd gratis abonnement inbegrepen. Je krijgt één doelgroep en 2,000 contacten. Het biedt de creatieve assistent, websitebouwer, landingspagina's, formulieren en marketing-CRM.

Essentials is de volgende voor $ 9.99 per maand voor drie doelgroepen en 50,000 contacten. Hiermee ontvangt u alle voordelen van het gratis abonnement. Het biedt ook toegang tot aangepaste branding, trajecten in meerdere stappen, alle e-mailsjablonen en A/B-testen.

Van daaruit heb je Standard, wat $ 14.99 per maand kost voor vijf doelgroepen en 100,000 contacten. U krijgt alle voordelen van het Essentials-pakket, evenals dynamische inhoud, gedragsgerichte targeting, optimalisatie van de verzendtijd en aangepaste sjablonen.

Het laatste is het Premium-abonnement, dat alle functies omvat en $ 299 per maand kost voor een onbeperkt publiek en meer dan 200,000 contacten. Dingen als vergelijkende rapportage, geavanceerde segmentatie en multivariate testen zijn inbegrepen.

Voor wie is dit?

MailChimp is ideaal voor elk type marketeer, zelfs degenen met weinig tot geen ervaring. Het is gemakkelijk te gebruiken en richt zich sterk op bruikbare inzichten en analyses, dus als u statistieken wilt bijhouden en gegevens wilt verzamelen, is dit de tool voor u.

Conclusie

Hoewel Activetrail zeer veelzijdig is en met talloze functies wordt geleverd, is het in de eerste plaats ontworpen voor mensen die aan het leren zijn en mensen met een hoog budget voor marketing.

Het kan voor sommige mensen werken en is ontworpen voor alle soorten MKB-bedrijven en grotere bedrijven. We hebben ons ook geconcentreerd op zes Activetrail-alternatieven die vergelijkbare dingen doen en mogelijk betere prijzen hebben.

Ongeacht degene die je kiest om te gebruiken, je hebt nu opties en weet er iets meer over. Het is eenvoudiger dan ooit om e-mails naar uw potentiële en huidige klanten te sturen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.