Home  /  Allese-mailmarketing  / Een alternatief nodig voor BayEngage? Hier zijn de 5 beste keuzes voor e-mailmarketing

Een alternatief nodig voor BayEngage? Hier zijn de 5 beste keuzes voor e-mailmarketing

Een alternatief nodig voor BayEngage? Hier zijn de 5 beste keuzes voor e-mailmarketing

Toen Target in 2016 BayEngage oprichtte, was het enige doel van het bedrijf het aanpakken van de problemen waarmee huidige e-mailmarketeers worden geconfronteerd en tegelijkertijd het bieden van een gebruiksvriendelijke en responsieve e-mail automatisering oplossing tegen een redelijke prijs.

Sindsdien heeft BayEngage meer dan 4000 online verkopers geholpen hun bedrijf te laten groeien door de kracht van e-mailmarketing te gebruiken en deze naar nieuwe hoogten te tillen.

Hoewel we dol zijn op alles wat BayEngage te bieden heeft (om nog maar te zwijgen van de meer dan 300 e-mailmarketingsjablonen, slimme segmentatie en automatiseringsfuncties van het volgende niveau), is dit artikel iets voor jou als je op zoek bent naar een e-mailmarketingalternatief voor BayEngage.

We leiden u door de zes beste alternatieve e-mailmarketingoplossingen en leggen uit hoe deze geschikt zijn voor verschillende zakelijke niches.

Wat is BayEngage?

Duizenden online winkels gebruiken BayEngage, een tool voor klantbetrokkenheid en alles-in-één marketingautomatisering, om e-mails te maken. Het gratis abonnement van BayEngage omvat elke maand 2500 e-mails voor 250 abonnees, en de prijs begint bij $ 10.

Beste BayEngage-alternatieven

1. MailerLite

MailerLite is een relatief nieuwe speler op het gebied van e-mailmarketing, en de jeugdigheid ervan wordt weerspiegeld in het ontwerp, de functies en de klantenondersteuning van de tool. In wezen niet in het 'jong, gek, leuk!' maar eerder in de ‘moderne, zuivere en ongecompliceerde’ zin.

MailerLite is vooruitstrevende, multinationale e-mailmarketingsoftware, zoals blijkt uit de team- en bedrijfswaarden. 

De interface is beschikbaar in vijf talen en de klantenservicemedewerkers zijn wereldwijd aanwezig. Er is ook een smartphone-app! Het is momenteel alleen toegankelijk op iOS.

Prijs

Hoewel MailerLite een gratis abonnement voor altijd heeft, is het nog steeds goedkoper dan de meeste e-mailmarketingoplossingen. Het groeiende bedrijfsplan, dat onbeperkte e-mails, landingspagina's en meer dan 60 moderne nieuwsbriefthema's omvat, begint bij $ 10 voor 1,000 abonnees. De gebruiksvriendelijke lay-out maakt het een uitstekende e-mailmarketingtool voor nieuwkomers.

Voordelen

MailerLite is op weg naar een alles-in-één marketingplatformgebied met de toevoeging van functies zoals de mogelijkheid om digitale producten en maandelijkse abonnementen te verkopen bovenop de website en de bouwer van landingspagina's.

Het platform blinkt uit in bruikbaarheid en eenvoud, en bevat voldoende functies om aan de eisen van de meeste kleine bedrijven te voldoen. Natuurlijk heeft het zijn nadelen dat het goedkoper is dan veel andere programma's.

MailerLite is een van de beste e-mailmarketingplatforms voor het maken van nieuwsbrieven vanwege de geweldige editor voor slepen en neerzetten en prachtige thema's. Als dat is wat u zoekt, hoeft u niet verder te zoeken.

2. Reactie terug krijgen

GetResponse is een alles-in-één marketingplatform dat complexe automatisering, landingspagina's, CRM en e-mailmarketing omvat. We zijn erg tevreden over de software omdat deze veel geavanceerde functies heeft. 

Het toegangsplan is betaalbaar en NGO's krijgen een royale korting van 50 procent. Er is ook een gratis abonnement voor altijd beschikbaar, inclusief autoresponders, een landingspagina/website-bouwer en onbeperkte e-mails.

Voordelen

GetResponse daarentegen heeft zijn focus de afgelopen jaren aangepast, met als doel meer een 'alles-in-één' online en e-commerce marketingoplossing te zijn dan een 'conventionele' e-mailmarketingtool.

Als gevolg hiervan biedt GetResponse nu een websitebouwer, e-commercefuncties, landingspagina's, chatfuncties, webinarhosting, geautomatiseerde verkooptrechters en e-mailmarketingfuncties.

Prijzen

Hieronder staan ​​de verschillende abonnementen die beschikbaar zijn op GetResponse:

Gratis – $ 0; u kunt voor onbepaalde tijd een beperkte versie van GetResponse gebruiken als uw lijst minder dan 500 abonnees heeft.

Basis – $ 19 per maand; u kunt een onbeperkt aantal e-mails sturen naar maximaal 1,000 abonnees.

Plus – met maximaal 1,000 abonnees beginnen de prijzen bij $ 59 per maand.

Professioneel – $ 119 per maand voor maximaal 1,000 abonnees.

3. MailJet

Mailjet heeft een essentiële service, vooral gezien het feit dat het een van de voordeligere leveranciers van nieuwsbriefsoftware op de markt is; het beschikt zelfs over een unieke samenwerkingsfunctie die niet bij andere e-mailproviders te vinden is.

Dit bedrijf, opgericht in Frankrijk in 2010, wordt door duizenden bedrijven gebruikt om e-mailcampagnes en transactionele e-mails te leveren. Mailjet heeft zojuist een samenwerkingstool voor meerdere gebruikers geïmplementeerd waarmee een e-mailmarketeer en ontwikkelaars in realtime aan dezelfde e-mail kunnen samenwerken. Is dat niet geweldig?

Voordelen

De functies van Mailjet omvatten samenwerking tussen meerdere gebruikers, aanpasbare sjablonen, gratis SMTP-servers, A/B-testen en andere handige functies.

Prijzen 

In tegenstelling tot veel andere e-mailbedrijven brengt Mailjet kosten in rekening op basis van het aantal e-mails dat u per maand wilt verzenden, niet op basis van het aantal abonnees dat u heeft (deze zijn onbeperkt, zelfs met het gratis abonnement). 

Bovendien zou Mailjet om deze reden een goede keuze kunnen zijn als je veel abonnees hebt, maar minder dan 15,000 e-mails per maand verzendt, aangezien het Premium-abonnement slechts $ 25 per maand kost. Qua prijs zal het een uitdaging zijn om Mailjet te verslaan!

4. ConvertKit

ConvertKit is een geavanceerde e-mailmarketingtool gericht op marketeers, bloggers, auteurs en andere inhoudaanbieders. De slogan van ConvertKit, “de kracht van Infusionsoft met het gemak van Mailchimp”, onderscheidde het bedrijf meteen toen het bedrijf begon. 

Voordelen

U kunt de e-mailreeksbouwer van ConvertKit gebruiken om krachtige automatiseringsworkflows te ontwerpen die geautomatiseerde e-mails verzenden op basis van gebruikersactiviteit. Met de geavanceerde segmentatiefunctionaliteit van Convertkit kunt u uw contacten scheiden met tags en triggers op basis van hoe zij omgaan met uw e-mails.

Het platform beschikt ook over een drag-and-drop-bestemmingspaginabouwer met verbluffende ontwerpen en aangepaste aanmeldingsformulieren waarmee u uw e-maillijst kunt uitbreiden.

Prijzen

Afhankelijk van het aantal contacten in uw lijst kosten betaalde abonnementen tussen de €29 en €79 per maand.

Alleen het aantal abonnees bepaalt de prijs. Alle plannen omvatten alle functies.

Als u 1,000 abonnees wilt, is de laagste prijs $ 25 per maand ($ 29 per maand als u kiest voor maandelijkse facturering).

Hieronder vindt u een lijst met de beschikbare tariefplannen:

  • 0-1k abonnees – $ 25 per maand
  • 1-3k abonnees – $ 41 per maand
  • 3-5k abonnees – $ 66 per maand

5. ik Contacteer

iContact's professionele marketing via e-maildiensten helpt organisaties van elke omvang en fase hun doelen te bereiken. De software is van plan om aan elke vraag te voldoen, van een klein bedrijf dat net begonnen is tot een ervaren marketeer die op zoek is naar technieken om campagnes te maximaliseren voor de grote afzender met 15,000 tot vijf miljoen+ abonnees.

Voordelen

Dit platform biedt een uitgebreide reeks functies die het een uitstekende keuze maken. Het heeft een betrouwbaar e-mailadres voor zakelijke redacteuren, basissegmentatiemogelijkheden, de mogelijkheid om eenvoudige autoresponderberichten te genereren, een landingspagina-bouwer en effectief contactbeheer.

Hoewel het een uitstekende formulierbouwer heeft, is de autoresponderfunctionaliteit minder geavanceerd en moeilijker te gebruiken dan vergelijkbare oplossingen.

Prijzen

Het platform heeft drie prijspunten waarmee u een lijst van 500 tot 25,000 abonnees kunt samenstellen:

  • Free Trial
  • Pro Plan
  • Premier Plan

Free Trial

iContact wordt geleverd met een gratis proefperiode van één maand. Wanneer u de gratis proefperiode gebruikt, zijn de contactenlijst en de e-maillimiet echter ingesteld op respectievelijk 100 abonnees en 400 berichten.

Pro Plan

Er is ook een gratis proefversie beschikbaar voor het Pro-abonnement van iContact, dat meer geavanceerde functies bevat, waaronder trechterrapporten, e-mailautomatisering, monitoring van sociale media en landingspagina's.

Premier Plan

iContact biedt op aanvraag Premier-abonnementen aan voor grote afzenders (meer dan 25,000 abonnees). Ondersteuning voor meerdere profielen, lead scoring, A/B split-testen, Salesforce-synchronisatie en API-ondersteuning zijn allemaal exclusieve functies voor Premier iContact-accounts.

6. Druppelen

Druppelen is een andere bekende automatiseringsservice voor e-mailmarketing die e-commerceretailers gebruiken om e-mailmarketingcampagnes te maken. Online winkels kunnen hun klanten bereiken via e-mails en sms met behulp van de multi-channel touchpoints van Drip.

Bovendien onderscheidt Drip zich door het vermogen van Drip om gebruikers te behouden en te beheren op basis van hun betrokkenheid bij uw website. Het bedrijf gebruikt een API-script om gebruikersgegevens vast te leggen en op te slaan in tags, gebeurtenissen en aangepaste velden.

Voordelen

Dankzij een automatiseringsworkflowbouwer kunnen detailhandelaren het contact met klanten op het meest impactvolle moment automatiseren, afhankelijk van hun eerdere gedrag dat tijdens de aankoopcyclus is gedocumenteerd.

U kunt de gegevens van een klant ook gebruiken om unieke kortingscodes samen te stellen, waarschuwingen over prijsdalingen, productaanbevelingen en meer te verzenden.

Prijzen

Drip Email heeft een zeer eenvoudig prijsplan. Het hele platform is gebaseerd op het aantal abonnees dat je hebt. Abonnementen voor maximaal 500 contacten beginnen bij $ 19 per maand. Zodra u een premiumabonnement kiest, ontvangt u onbeperkte e-mails totdat uw lijst 30,000 mensen bereikt.

Naarmate u meer contacten toevoegt, stijgt het maandbedrag geleidelijk. Het hoogste gepubliceerde tarief is $ 1,599 voor 135,001-140,000 mensen. Als uw lijst langer is, moet u contact opnemen met Drip voor een prijs.

Conclusie

Hoewel BayEngage een fantastische service is, is er nog veel meer dat u kan helpen uw e-mailmarketingresultaten te verbeteren.

Het is belangrijk dat u over de tools beschikt die u nodig heeft om uw bedrijf te verkopen en relevante inhoud aan uw doelgroep te leveren. Van lijstbeheer en segmentatie tot automatisering: de e-mailmarketingsoftware die u kiest, moet u alles kunnen bieden wat u nodig heeft. 

BayEngage is niet het enige spel in de stad. Er is een hele reeks softwareplatforms voor e-mailmarketing die beter presteren dan BayEngage.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.