Home  /  Allese-mailmarketing  / AVA E-mailmarketingalternatieven en concurrenten

AVA e-mailmarketingalternatieven en concurrenten

AVA Email Marketing is een van de hoogst gewaardeerde e-mailmarketing-apps op Shopify, maar dat betekent niet dat het een perfecte app is.

Hoewel deze app uitstekende functies en een ideale klantenservice heeft, mist hij enkele functies als het gaat om e-mailautomatisering.

Of u nu een grote onderneming of een kleine start-up heeft, ten minste één van de onderstaande apps kan u helpen uw leads, prospects en klanten te vergroten.  

Hier zijn AVA e-mailmarketingalternatieven:

#1 Zoho-campagnes 

Zoho Campaigns is de eerste e-mailmarketeer op deze lijst en richt zich op het aanpakken van de eerste stappen van het klanttraject van uw leads.

Daarom heeft het functies die marketingcampagnes omzetten in leads, die leads in prospects en die prospects in verkopen. 

Voordelen 

Salesforce-automatisering 

Als we zeggen het marketingproces te automatiseren, bedoelen we dat ook e-mail automatisering, marketingautomatisering, ondersteuningsfuncties en zelfs routinematige verkoopautomatisering. U kunt deze functie gebruiken om leads te verkrijgen, automatiseren en beheren door ze alle informatie te geven die u wilt dat ze krijgen, op het moment dat u dat wilt. 

Analytics 

Net als bij de analysefuncties van andere e-mailmarketingplatforms kunt u die van Zoho Campaigns gebruiken om te bestuderen hoe uw bedrijf in de loop van de tijd groeit en om de prestaties van uw huidige marketingstrategieën en verkoopactiviteiten te meten. Dit omvat CRM-rapporten en prognoses. 

Ontwerpstudio 

Een van de dingen waar gebruikers het meest van houden aan deze app is de Canvas Design Studio. Mensen gebruiken deze functie om e-mailsjablonen te maken en hun hele Zoho CRM opnieuw te ontwerpen tot iets dat zich aanpast aan hun bedrijf. Zoho biedt u de mogelijkheid dit te doen met een drag-and-drop-editor, die de zaken voor beginners vereenvoudigt. 

Prestatiebeheer en voorspellende verkoop 

Toen we zeiden dat Zoho Campaigns sommige delen van het proces voor u wil automatiseren, hadden we het over de functie Performance Management. Hier kunt u nauwkeurige voorspellingen doen en uw klanten correct geografisch beheren. 

VOORDELEN 

 • Het brengt al uw klanten op de hoogte van uw nieuwste promoties
 • Automatiseert de meeste delen van het marketingproces voor u.
 • Met Zoho CRM-integraties kunt u werken zonder andere apps te gebruiken Poptin

NADELEN 

 • Het heeft te veel functies en het kan overweldigend zijn om ze allemaal te gebruiken 

Prijzen 

 • Standaardabonnement – ​​$ 12/maand, jaarlijks gefactureerd 
 • Professioneel abonnement – ​​$ 20/maand, jaarlijks gefactureerd 
 • Enterprise-abonnement – ​​$ 35/maand, jaarlijks gefactureerd 
 • Ultiem abonnement – ​​$ 45/maand, jaarlijks gefactureerd 

Voor wie is Zoho Campaigns bedoeld? 

We raden Zoho Campaigns vooral aan aan middelgrote bedrijven en ondernemingen die hun leads willen uitbreiden, maar software nodig hebben die andere delen van het proces voor hen automatiseert.

#2 BereikMail

U kunt ReachMail zien als software voor e-mailondersteuning die u door de wereld van marketing leidt en u helpt uw ​​zakelijke doelen te bereiken via e-mailmarketing. 

ReachMail is nuttig voor zowel ervaren marketingteams als mensen die niet zoveel weten over e-commerce, dus het is een goed alternatief voor startups.

Voordelen 

Marketingautomatiesering 

Dit is de functie waar mensen die op zoek zijn naar AVA-e-mailmarketingalternatieven over willen horen. Marketingautomatisering omvat e-mailautomatisering, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u al uw e-mails handmatig moet verzenden. 

Verstuur als een professional

Wat ReachMail-gebruikers kennen als 'Verzenden als een professional', zijn de functies die deze software biedt waarmee u e-mails kunt maken waarmee u op de best mogelijke manier nieuwe leads kunt aanspreken, ongeacht hoe ervaren u bent in marketing. 

Gedetailleerde rapportage 

Analyses en statistieken zijn van cruciaal belang voor het verbeteren van uw marketingstrategieën in de toekomst, omdat ze u vertellen wat u goed en fout doet. Zo biedt ReachMail u uitgebreide campagnerapporten, autoresponderrapporten, lijstrapporten, enquêterapporten en adverteerdersrapporten. 

Laat je publiek groeien 

Door e-mail voor zakelijke platforms te gebruiken, kunt u uw doelgroep vergroten en dagelijks meer leads genereren. ReachMail optimaliseert dit proces met maatwerk aanmeldingsformulieren, aangepaste posts op sociale media, segmenterings- en targetingfuncties en zelfs geautomatiseerde druppelcampagnes met autoresponders. 

VOORDELEN 

 • Het is uitstekend geschikt voor eigenaren van kleine bedrijven 
 • De e-maileditor biedt u veel ontwerpmogelijkheden 
 • Het beschikt over volledige marketingautomatisering 

NADELEN 

 • Het duurt enige tijd voordat de klantenondersteuning reageert 

Prijzen 

 • Gratis abonnement – ​​$ 0/maand
 • Basis 5K-abonnement – ​​$ 9/maand 
 • Pro 5K-abonnement – ​​$ 29/maand 

Voor wie is ReachMail bedoeld? 

ReachMail werkt het beste voor startups en kleine bedrijven die hulp nodig hebben om meer leads en verkopen te genereren. 

#3 Verticale reactie 

Een van de sleutels van e-mailmarketing is om zo soepel mogelijk met uw klanten te communiceren, en dat is wat Vertical Response u biedt.

Alle functies vereenvoudigen de communicatiekanalen die u met klanten heeft en maken e-mails vriendelijker voor hen en gemakkelijker te verzenden voor u. 

Voordelen 

Geautomatiseerde e-mails

Bedrijven die e-mailmarketing proberen, kampen vaak met leads of prospects die hun e-mails niet beantwoorden of niet opmerken. Het verzenden van vervolg-e-mails naar alle klanten kost u echter veel tijd, dus deze app stuurt geautomatiseerde vervolg-e-mails naar mensen die uw eerste e-mail niet hebben gezien. 

Deze functie omvat autoresponders en e-mailseries.

Geavanceerde Rapportage 

De geavanceerde rapportagefunctie van Vertical Response biedt diepgaande inzichten in hoe uw abonnees uw marketingstrategieën waarnemen en of ze het op dit moment goed doen. Dat omvat ook hoe uw strategieën werken voor gesegmenteerde groepen en nieuwe gebruikers. 

Landingspaginamaker 

E-mailmarketeers voegen niet vaak bouwers of editors voor bestemmingspagina's toe aan hun functies, maar het is altijd goed als ze dat doen. U kunt de Landing Page Builder van deze app gebruiken om leads vast te leggen en hen te laten zien hoe uw bedrijf er echt uitziet. 

Marketingteams maken vaak veel gebruik van deze functie om een ​​grotere merkbekendheid te creëren. 

VOORDELEN 

 • Het heeft een effectieve bouwer en editor voor bestemmingspagina's 
 • Het biedt eenvoudig te gebruiken sjablonen 
 • De geavanceerde rapportagefunctie bevat waardevolle inzichten 

NADELEN

 • Sommige functies zijn te basaal en niet zo aanpasbaar 

Prijzen 

 • Basisabonnement - Begint bij $ 11/maand (gebaseerd op de grootte van de e-maillijst)
 • Pro-abonnement -$Begint op 16/maand (gebaseerd op de grootte van de e-maillijst)

Voor wie is verticale respons bedoeld? 

Vertical Response is bedoeld voor marketingteams van elke omvang die een platform willen waarmee ze gemakkelijker met hun klanten kunnen communiceren. 

#4 Moosend 

Hoewel Moosend uw bedrijf wil laten groeien met e-mailmarketing, bestaan ​​de functies ervan voornamelijk uit marketing en e-mailbeheer, wat grote ondernemingen veel helpt. 

Voordelen 

Stuur een e-mail 

Zoals het geval is met de functie Verzenden als een pro van de eerste app op deze lijst, biedt Moosend een functie waarmee u uw e-mails kunt personaliseren en waarde kunt toevoegen. De functie 'Een e-mail verzenden' omvat segmentatie, A/B-tests en analyses. 

Doelgroepbeheer 

U kunt geen e-mails verzenden als u uw doelgroep niet kent. Daarom kunt u met deze app uw doelgroep segmenteren en targeten met de nieuwste CRM-technologieën.  

Marketingautomatisering en groei 

Marketingautomatisering is een van de belangrijkste kenmerken van e-commerce, dus u heeft een app nodig die u het hoogste niveau van automatisering biedt.

Moosend biedt u dat met eersteklas landingspagina's en abonnementsformulieren, evenals e-commerce AI's en aanbevelingen. 

VOORDELEN 

 • Sjablonen voor abonnementsformulieren zijn creatief en aantrekkelijk 
 • De interface is intuïtief 
 • Klantenondersteuning van het hoogste niveau 

NADELEN 

 • Het mist enkele integraties 

Prijzen 

 • Gratis proefperiode – 30 dagen 
 • Pro-abonnement – ​​$ 9/maand
 • Enterprise-plan – Plan op maat 

Voor wie is Moosend bedoeld? 

Hoewel Moosend perfect werkt voor kleine bedrijven, kunnen grote ondernemingen meer profiteren van de geavanceerde functies en CRM-technologieën. 

#5 ActieveTrail 

ActiveTrail is er trots op een alles-in-één app voor e-mailmarketingautomatisering te zijn die u alle functies biedt die u nodig heeft om te stoppen met het gebruik van extra apps. Dat omvat mobiele compatibiliteit, e-mailsjablonen, analyses en paginabouwers. 

Voordelen 

E-mail Marketing Software

De functie E-mailmarketingsoftware biedt u talloze sjablonen die u kunt invullen en verzenden wanneer u maar wilt. Het personaliseren ervan is ook niet moeilijk. 

Landingspagina's 

Bestemmingspagina-bouwers u helpen bij het bepalen van het eerste wat uw leads zien wanneer ze bij u binnenkomen, wat een groot pluspunt is bij het gebruik van een marketingautomatiseringsapp. U hoeft alleen maar de gewenste e-mailmarketingsjablonen te kiezen, uw pagina te ontwerpen en deze te publiceren. 

Popups 

Pop-ups en aanmeldingsformulieren zijn beschikbaar voor alle ActiveTrail-gebruikers. U kunt ze zelf ontwerpen of sjablonen gebruiken die door het platform worden aangeboden. 

VOORDELEN 

 • Het biedt tientallen e-mail- en bestemmingspagina-sjablonen
 • Contracten aanmaken is eenvoudig 
 • Het heeft een uitstekende klantenservice

NADELEN 

 • De interface is soms moeilijk te begrijpen

Prijzen 

 • Basisabonnement – ​​$ 8/maand 
 • Plus-abonnement – ​​$ 11/maand 
 • Premium - $ 298 / maand

Voor wie is ActiveTrail bedoeld? 

ActiveTrail is ideaal voor mensen die aantrekkelijke sjablonen als topprioriteit willen. 

#6 SendGrid

Om bij de laatste app op deze lijst te komen, hebben we SendGrid. Deze e-mailmarketeer wordt vertrouwd door apps als Uber en Spotify en biedt uitstekende bezorging in de inbox. 

Voordelen

Door SendGrid te gebruiken, krijgt u toegang tot talloze functies die u kunt classificeren tussen e-mailmarketing en e-mail-API. 

E-mailmarketingfuncties omvatten automatisering, aanmeldingsformulieren, e-mailtesten, statistieken en sjablonen. Wat de e-mail-API betreft, vindt u daarin e-mailvalidatie, meer dynamische sjablonen en inzichten in de leverbaarheid. 

VOORDELEN 

 • Het maakt gebruik van geavanceerde technische functies om de leverbaarheid te verbeteren 
 • E-mail API-functies zorgen voor een betere server-uptime 
 • Het dashboard van de app biedt waardevolle inzichten 

NADELEN 

 • Het is te complex voor beginners 

Prijzen 

 • Gratis abonnement – ​​$ 0/maand
 • Essentials-abonnement – ​​Begint bij $ 14.98/maand
 • Pro-abonnement – ​​Begint bij $ 89.95/maand 
 • Premier-abonnement – ​​Aangepaste prijzen 

Voor wie is SendGrid bedoeld? 

SendGrid is bedoeld voor grote ondernemingen die genoeg geld hebben om voor geavanceerde functies te betalen. Je hebt een ervaren marketingteam nodig om het te gebruiken. 

Tot slot

Alle op deze pagina genoemde apps bieden een unieke service waarmee verschillende bedrijven kunnen groeien en hun leads kunnen uitbreiden.

Je moet echter eerst kijken welke het beste bij je past en daar het beste van maken.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.