Home  /  Allessaas  / Beste apps om de productiviteit te verhogen: hoe u het meeste kunt halen in 2022

Beste apps om de productiviteit te verhogen: hoe u het meeste kunt halen in 2022

We komen net uit een transformatiejaar. 2020 was voor veel mensen moeilijk. Maar als je ernaar streeft dat 2022 anders zal zijn, dan kan je telefoon je beste vriend blijken te zijn.

Als u op zoek bent naar nieuwe apps om de productiviteit te verhogen en efficiëntie van medewerkers op het werk, dan hebben we zojuist de lijst voor u samengesteld.

Hier is een lijst met de beste productiviteits-apps op Android en iOS die u hiermee kunt gebruiken hulpmiddelen voor productbeheer

Any.do

2021-03-30_19h36_27

Eén van de beste redenen om door te gaan beste productiviteits-apps is om al uw taken en klusjes op hun plaats te hebben. Any.do kan u helpen uw planning bij te houden. Vooral nu we allemaal op weg zijn naar werken op afstand; we moeten zowel persoonlijke als professionele taken in evenwicht kunnen brengen.

Met Any.do kunt u uw planning bijhouden met drie primaire organisatiemodaliteiten, waaronder notities, herinneringen en de aard van deelbaarheid. Zo kun je ook taken aan anderen toewijzen en delegeren. 

Microsoft Office

2021-03-30_19h37_53

Er gaat niets boven vasthouden aan het conventionele en innoveren met de basisfuncties. Daarom is Microsoft Office een van de meest geprefereerde suites als het gaat om het categoriseren van de beste productiviteits-apps.

Je kunt Excel bekijken, Powerpoint evenals Word als de ultieme combinatie om aan al uw werkbehoeften te voldoen. Van het organiseren van uw taken tot het maken van berekeningen en het maken van de juiste presentatie: Microsoft Office is de ideale optie voor iedereen. Het werkt goed voor Android, kan via jouw keuze worden gepusht Android-EMM voor zakelijk gebruik.

MS Office-apps kunnen worden gepusht als een Windows Kiosk-app om te genieten van een naadloze Microsoft-gebruikerservaring.

Druk gewoon op opnemen

2021-03-30_19h38_58

Just Press Record is de ideale oplossing voor al uw behoeften op het gebied van spraak en organisatie. Het is gewoon de app voor audio-opname, opname met één tik en ook iCloud Synchronisatie voor al uw apparaten en het leveren van de transcripties die u nodig heeft.

Bovendien kan deze app ook spraak transcriberen met ondersteuning voor meerdere talen en werkt hij ook goed met gesproken interpunctieopdrachten. De opnames blijven georganiseerd met de juiste datums en tijd, en u kunt ze handmatig hernoemen. Dit kan u helpen de audiobibliotheek goed bij te houden. Voor zakelijk gebruik kan Just Press Record worden gepusht als een iPad-kiosk-app of een iOS-kiosk-app. 

Een team

2021-03-30_19h42_05

Je bent letterlijk net zo goed als je team als het gaat om je werkprestaties. Deze specifieke app is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt het zelfs gebruiken voor betere Android MDM. Het is de ideale oplossing voor werken op afstand en kan u helpen uw teams en subteams beter te scheiden.

Het helpt u ook om uw werknemers het juiste platform te geven dat ze nodig hebben om verbonden te blijven, zodat de teamcommunicatie intact blijft en alle werknemers het gebruiken als een van de beste productiviteitsapps om elkaar te helpen groeien. 

Cloze

2021-03-30_19h41_25

Het bijhouden van uw zakelijke en professionele contacten op dezelfde telefoon als uw persoonlijke contacten kan erg lastig zijn. Deze app is dus precies de perfecte contactenbeheerder die je nodig hebt. Close helpt bij het integreren van al uw contacten en sociale netwerken en fungeert ook als e-mailcommandocentrum.

Als u toestemming geeft, kan deze app details van uw contacten en sociale netwerken synchroniseren, zodat uw informatie en profielen up-to-date blijven. Een ander groot voordeel van deze app is de functie ‘Key People’, waarbij uw berichten en interacties worden gebruikt om zowel tweets als statusberichten weer te geven. 

Adobe Acrobat Reader

899931361

Het wordt geleverd met het vertrouwen van Adobe en is beschikbaar op alle primaire platforms die u kunt gebruiken voor het downloaden van de beste productiviteitsapps. Het is gratis op zowel Android als iOS. Veel van onze formele gegevens worden feitelijk gedeeld op pdf's.

Deze app is een van de beste keuzes op de markt als je op zoek bent naar een annotatie-app. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat deze app zowel ondertekent als hun PDF's bekijkt. U kunt ook PDF-bestanden openen vanuit verschillende e-mails, internet of elke app die delen ondersteunt terwijl u aan het document werkt. Bovendien kunt u zelfs commentaar geven op deze PDF's door het invoegen van plaknotities in de app. 

Rustig

2021-03-30_19h44_36

Hoewel dit misschien geen conventionele app is die op de lijst met beste productiviteitsapps staat, is het wel handig om gemoedsrust te behouden. Gebruik deze meditatie-app om bepaalde minuten van uw dag vrij te maken, waardoor u tijdens uw werkuren kunt verjongen en beter kunt werken. Het heeft veel verschillende soorten meditaties en kan regelmatig worden gebruikt om stress te verminderen. 

Quire

2021-03-30_19h45_24

Onze laatste keuze voor de beste productiviteitsapps die je in 2022 kunt gebruiken is Quire. Als u op zoek bent naar een visuele samenwerkingstool om tijdens deze werktijden op afstand te brainstormen, dan is dit de app voor u. Het bevat takenlijsten, borden die mensen kunnen zien en nog veel meer dat u kunt doen om het delen van ideeën efficiënt te maken. 

Alle bovengenoemde apps zijn ideaal om uit te proberen, vooral als u naar de beste productiviteitsapps kijkt. Overweeg deze apps en u zult zeker uw doelen voor het jaar kunnen bereiken. We hebben geprobeerd apps te plaatsen die beschikbaar zijn voor Android en iemand zou ook beschikbaar zijn voor Android MDM.

Daarnaast kunt u apps uitproberen die beschikbaar zijn als Windows Kiosk App en iPad Kiosk App en die u en uw teamgenoten kunnen helpen de productiviteit te verhogen. 

Vergeet niet, de productiviteit neemt toe wanneer je gebruikt het juiste gereedschap voor de juiste klus op het juiste moment.

Auteur Bio 

Renuka Shahane is senior contentschrijver bij Scalefusion, een toonaangevend bedrijf MDM-oplossing waarmee organisaties over de hele wereld hun mobiele eindpunten kunnen beheren. Ze is afgestudeerd als ingenieur, een Apple-junkie en een enthousiaste lezer met meer dan vijf jaar ervaring in het maken van inhoud, inhoudsstrategie en PR voor technologie en webgebaseerde startups.