Home  /  AllesCROe-commerce  / 5 Beste pop-upsoftware om gratis te proberen

5 beste pop-upsoftware om gratis te proberen

Het runnen van een online bedrijf is een van de beste ideeën om uit te proberen, vooral als je altijd al een community hebt willen opbouwen, met hen in contact wilt komen en unieke producten of diensten wilt creëren en verkopen.

U moet echter de beste tools gebruiken om met uw bezoekers in contact te komen en ze om te zetten in leads, abonnees en klanten. Deze gids biedt 5 tools voor het maken van pop-ups die u gratis kunt uitproberen. 

1. Poptin

Poptin is een van de beste tools voor het maken van pop-ups die je kunt proberen. Het biedt fantastische functies, een eenvoudig te gebruiken dashboard en een uitstekend overzicht van alle informatie die u nodig heeft, helemaal GRATIS! 

Deze software heeft een dashboard waarin u statistieken kunt zien zoals conversies, bezoekers en conversiepercentages. Een andere geweldige functie is dat je statistieken van een specifieke dag, week, maand, enzovoort kunt visualiseren. 

U kunt het kleurthema op het dashboard wijzigen door een van de vier opties te kiezen die deze pop-upbouwersoftware u biedt, wat een goede optie is als u uw tool wilt personaliseren. 

Tegelijkertijd heb je verschillende pop-upsjablonen waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van wat u wilt bereiken. Als je leads wilt krijgen, aankondigingen wilt doen of de omzet wilt verhogen, moet je de juiste categorie kiezen en beginnen met het bouwen van je pop-up. 

U kunt verschillende elementen aan een pop-up toevoegen, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Sommige mensen voegen video's, afbeeldingen, tekst of knoppen toe. Verder kun je ook het invoerveld kiezen dat je opneemt en krijg je de volgende opties: 

 • E-mail 
 • Naam 
 • Bericht 
 • Telefoon 
 • Toestemmingsselectievakje 
 • Aangepast selectievakje 
 • Datum 
 • Website 
 • Radio knop 

Met een aantal alternatieven waaruit u kunt kiezen, kunt u bepalen op welke specifieke doelgroep u de pop-up wilt richten.

Over het geheel genomen is Poptin een van de beste pop-upsoftware die u kunt gebruiken, en het is ideaal voor kleine bedrijven omdat het een scala aan opties biedt om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de voor- en nadelen ervan: 

VOORDELEN 

 • Het is makkelijk te gebruiken 
 • Poptin biedt veel verschillende functies 
 • Exit-intent-technologie
 • A/B-testing
 • Analytics
 • Responsieve sjablonen, inclusief gegamificeerde pop-ups, aftelpop-ups, lightboxen, widgets en meer.
 • Veel integraties beschikbaar 

NADELEN 

 • Voor sommige ondernemers kan het duur zijn 

Hoewel Poptin enorm handig is, is het goedkoper betaald plan begint bij $ 19 per maand. De Pro- en Agency-abonnementen kosten respectievelijk $ 49 en $ 99 per maand.

2. WisePops

Net als Poptin is WisePops een pop-upbuilder waarmee je verschillende soorten pop-ups kunt maken. Het is een ideaal hulpmiddel voor verschillende merken en bedrijven, omdat het u talloze vooraf ontworpen sjablonen biedt, evenals verschillende alternatieven waaruit u kunt kiezen. 

Een van de beste eigenschappen van WisePops is dat het enorm eenvoudig te gebruiken is. Daarom hoeft u alleen maar te communiceren met het drag-and-drop-dashboard en de pop-up te maken die u aan uw publiek wilt laten zien.  

Omdat WisePops u kant-en-klare sjablonen biedt, kunt u hieruit kiezen en deze ook aanpassen, als u dat wilt. Zo krijg je de mogelijkheid om alles aan te passen aan de pop-up die je aan je publiek laat zien, iets wat je bij geen enkele pop-upbouwer kunt krijgen. 

Dit systeem is goed geïntegreerd en volledig in de cloud, dus het is zeker een van de beste. Met krachtige analytische visualisatieopties kunt u snel uw statistieken bekijken en onderzoeken om te bepalen wat u aan uw campagnes kunt verbeteren. 

WisePops onderscheidt zich van zijn concurrent vanwege zijn verschillende functies. Met deze pop-upbouwer mist u nooit de kans om uw site te verbeteren, omdat u dankzij de kenmerken ervan de beste mogelijkheden kunt identificeren om toppop-ups te maken en verschillende resultaten te behalen. Bekijk enkele voor- en nadelen: 

VOORDELEN 

 • Krachtige functies 
 • Intuïtieve pop-upbouwer met slepen en neerzetten 
 • Verschillende apparaten ondersteund 

NADELEN 

 • Het is duurder dan Poptin, dus voor sommige bedrijven is het misschien niet ideaal 

Hoewel WisePops sterke functies biedt, is het veel duurder dan Poptin, omdat maandelijkse abonnementen beginnen bij $ 29, oplopend tot $ 79 en $ 149 per maand. Het is dus ontworpen als de ideale pop-upbouwer voor teams en kleine bedrijven, maar de prijzen kunnen het een uitdaging maken als je een beperkt budget hebt. 

3. Optung

Er zijn veel softwareopties voor het bouwen van pop-ups, dus in sommige gevallen is het gewoon een kwestie van zoeken naar de juiste optie voor uw bedrijf. Het meest uitdagende is echter om onderscheid te leren maken tussen de alternatieven die u topfuncties bieden en de alternatieven die dat niet bieden. 

Optingun is een van de beste software die u kunt gebruiken en heeft de wereld van online zakendoen veranderd vanwege de verschillende functies. U kunt binnen enkele minuten formulieren maken en het biedt functies waarmee u snel van bezoekers klanten kunt maken. 

Wanneer mensen zich ergens voor aanmelden, kunnen ze het proces vervelend vinden, vooral als ze elke keer dat ze een website bezoeken hun gegevens moeten invullen. Bij Optingun is dit echter anders, omdat je pop-ups kunt bouwen waarmee anderen hun sociale-mediagegevens eenvoudig automatisch kunnen invullen.  

Optingun is de ideale software voor het bouwen van pop-ups voor kleine bedrijven en persoonlijke merken, omdat het een gratis abonnement heeft dat u toegang geeft tot alle primaire functies. Als je dus een eenvoudig te gebruiken bouwtool wilt uitproberen om pop-ups te maken, dan is dit misschien iets voor jou. Enkele van de voor- en nadelen zijn de volgende: 

VOORDELEN 

 • Het biedt een gratis abonnement 
 • Het dashboard is intuïtief 
 • Optingun biedt verschillende alternatieven om uit te kiezen 
 • Het is erg goedkoop 

NADELEN 

 • U moet betalen om toegang te krijgen tot meer geavanceerde functies 
 • De betaalde abonnementen bieden niet zoveel functies als andere softwareopties voor het bouwen van pop-ups 

Optingun is een eenvoudige pop-upsoftware en enorm intuïtief. Tegelijkertijd is het niet erg duur, en daarom kan het voor kleine bedrijven de ideale optie zijn om mee aan de slag te gaan. Als je voor een betaald abonnement gaat, kun je kiezen tussen negen dollar per maand, $ 21, $ 35 en $ 70. 

In vergelijking met andere alternatieven biedt Optingun echter niet zoveel functies, vooral als u voor het gratis abonnement kiest. Daarom, ook al is het een fantastische optie om wat pop-ups te maken en bezoekers in klanten te veranderen, zou je misschien ook andere tools willen overwegen, vooral als je op zoek bent naar meer geavanceerde functies. 

4. popup Maker

Met bijna 300,000 mensen die deze software gebruiken om van alles te maken, van een eenvoudige pop-up tot een pop-up met exit-intentie, vraagt ​​u zich misschien af ​​wat er zo interessant is aan Popup Maker. 

Dit alternatief is een populaire plug-in voor WordPress en je kunt het gebruiken om snel pop-ups, marketing-overlays en aanmeldingsformulieren te maken. 

De interface van Popup Maker is schoon en biedt verschillende alternatieven, bijvoorbeeld sterke opties als het gaat om het maken van een exit-intent pop-up

Omdat u met deze tool uw statistieken kunt visualiseren, heeft u geen andere plug-in nodig om uw analyses te bekijken. Hier zijn enkele voor- en nadelen van Popup Maker: 

VOORDELEN 

 • De interface is schoon 
 • Het biedt een gratis abonnement 
 • Popup Maker biedt u verschillende opties waaruit u kunt kiezen wanneer u uw pop-up bouwt 

NADELEN 

 • Sommige gebruikers begrijpen niet alle instellingen die het biedt 
 • Het kan de laadtijd van de website vertragen 

Popup Maker is de ideale software voor het bouwen van pop-ups voor teams en kleine bedrijven. Het kan echter lastig zijn om sommige functies ervan te begrijpen, vooral als je nog nooit soortgelijke tools hebt gebruikt. Toch biedt het een gratis proefperiode en beginnen de betaalde abonnementen bij $87 per jaar (de Grow- en Optimize-abonnementen kosten respectievelijk $147 en $247 per jaar). 

5. Ontgroeien

De laatste optie op deze lijst is Outgrow, een platform met een specifiek ontwerp dat bedrijven van elke omvang bedient.  

Dit alternatief heeft een revolutie teweeggebracht in de online zakenwereld, omdat verschillende industrieën het kunnen gebruiken om de betrokkenheid bij klanten te verbeteren interactieve inhoud creëren.  

Met Outgrow krijgt u tools voor gegevensanalyse, een eenvoudig te gebruiken pop-upbouwer met slepen en neerzetten, het bijhouden van betrokkenheid, e-mailmarketing en nog veel meer.  

Bovendien integreer je Outgrow snel met meer dan 1000 andere marketingtools, waaronder Mailchimp, Google Spreadsheets en HubSpot. Enkele van de voor- en nadelen zijn de volgende: 

VOORDELEN 

 • Het is een fantastisch hulpmiddel om pop-ups te maken 
 • U kunt snel boeiende inhoud maken 
 • Het ondersteuningsteam is behulpzaam en reageert snel 
 • Het is makkelijk te gebruiken 

NADELEN 

 • Je kunt je ontwerpen niet bewerken 
 • De prijzen zijn hoog 
 • Het is soms langzaam 

Outgrow biedt een gratis proefperiode, maar geen gratis abonnement. Als je er langer van wilt genieten, moet je dus betalen voor een van de beschikbare abonnementen: The Freelancer (beperkt, dat is $ 14 per maand), Freelancer ($ 25 per maand), Essentials ($ 95 per maand) en Business ($600 per maand).  

Conclusie 

Tools voor het maken van pop-ups zijn enorm handig voor eigenaren van online bedrijven, omdat u interactieve inhoud voor uw publiek kunt creëren en meer mensen kunt aantrekken die uw klanten zouden kunnen worden. Je kunt alle eerder genoemde opties gratis uitproberen, dus probeer ze eens en kies jouw favoriet. 

Als je op zoek bent naar een gratis en eenvoudig te gebruiken pop-upbouwer met krachtige functies zoals exit-intent, probeer het dan Poptin! Onboarding is zo naadloos en betaalbaar. Meld u hier aan!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.