Home  /  Alles  / Beste pop-upsextensie voor Magento met exit-intentie

Beste pop-upsextensie voor Magento met exit-intentie

23 november 2022
magento pop-ups

Kunnen we het er allemaal over eens zijn dat e-commerce in de positie verkeert om de retailmarkt over te nemen? Het is moeilijk om te concurreren met het grote aantal producten, de snelle levertijden, de lagere prijzen en het algehele gemak van online winkelen.

Het is dus geen verrassing dat er in 2022 naar verwachting bijna 2.4 miljard digitale kopers wereldwijd zullen zijn.

bron

En het is ook duidelijk waarom zoveel merken e-commerce winkels openen.

Er zijn verschillende platforms om uit te kiezen, maar Magento is een van de beste kanshebbers 12% van alle e-commercesites. Sinds oktober 2022 zijn er meer dan 167,000 actieve e-commercewebsites op Magento.

Als u er een bent, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u uw online winkel kunt laten opvallen bij bezoekers. Een optie is om te gebruiken uitgangsintentie popups.

Waarom e-commercemerken moeten investeren in Exit Intent Tools

Er zijn verschillende manieren waarop u de aandacht van uw websitebezoekers kunt trekken. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een opvallende banner met een leuke aanbieding.

Hoewel dit kan werken om meer ogen te krijgen, zal het niet altijd tot conversie leiden. Vaak bladeren shoppers op meerdere sites voordat ze een definitieve beslissing nemen.

Voordat ze uw site verlaten, wilt u dus hun gegevens vastleggen, zodat u ze opnieuw kunt benaderen en ze mogelijk kunt laten terugkeren om een ​​aankoop te doen.

Dit is waar exit-intentie-pop-ups binnenkomen. Laten we eens kijken naar verschillende gebruiksscenario's.

Verminder het aantal verlaten karren

Er zullen bezoekers op uw site zijn die meer doen dan alleen maar surfen. Ze gooien een paar items in de winkelwagen, worden afgeleid en verlaten het terrein.

Maar voordat ze dat doen, kun je een pop-up laten zien met een speciale aanbieding om hun aankoop af te ronden. Vraag naar hun e-mailadres, zodat u het naar hen kunt sturen. Als ze er niet meteen gebruik van maken, kun je ze een herinnering e-mailen (en andere toekomstige promoties).

Laat bezoekers zonder onderbreking winkelen

brooke-leeuwerik-609899-unsplash (1)

Het laatste dat u wilt zien als u midden in het winkelen bent, is een pop-up. En dat is het mooie van pop-ups met exit-intentie: ze worden alleen weergegeven als de gebruiker op het punt staat weg te klikken.

Ze vertrekken om welke reden dan ook en u wilt vooraf hun e-mail ontvangen, zodat u contact kunt opnemen om ervoor te zorgen dat ze terugkomen.

Up- en cross-selling van uw producten

Zeker, pop-ups met exit-intentie zijn bedoeld om contactgegevens te verkrijgen van bezoekers die op het punt staan ​​te vertrekken. Maar u kunt deze pop-ups ook gebruiken om uw bezoekers te verleiden om te blijven en te kopen.

U kunt bijvoorbeeld een soortgelijk product tegen een vergelijkbare prijs aanbieden. Of u kunt een duurder product laten zien dat hen wellicht interesseert.

Cross- en upselling zijn essentieel als u uw omzet en omzet wilt vergroten.

Laten we vervolgens eens kijken welke de beste pop-upextensie met exit-intentie voor Magento is.

Poptin — Uw favoriete pop-upoplossing voor het afsluiten van intenties

Zoeken naar de beste pop-uptools voor exit-intenties kan ingewikkeld en zelfs verwarrend zijn. Er is zoveel om uit te kiezen, dus we gaan het eenvoudig maken.

Poptin is een uitstekende oplossing, niet omdat het van ons is. Maar omdat het werkt en eenvoudig te gebruiken is. Als je niet technisch onderlegd bent, zul je Poptin een goede keuze vinden.

Laten we enkele voordelen van het gebruik van deze pop-uptool bekijken.

Vergroot uw lijst met e-mailabonnees

Het uiteindelijke doel is om een ​​lijst op te bouwen van abonnees die geïnteresseerd zijn in uw producten. Met exit-intentie krijgt u toestemming van uw bezoekers om via e-mail met hen te communiceren.

U kunt hen aanbiedingen, promoties en tips sturen om hun winkelervaring bij u te verbeteren.

En dat brengt ons bij het volgende voordeel.

Genereer meer leads en verkopen

Poptin maakt het eenvoudig om uw pop-ups met weinig moeite aan de praat te krijgen. Het heeft een drag-and-drop-systeem, waardoor het een fluitje van een cent is om binnen enkele minuten al je pop-ups voor Magneto te ontwerpen.

U kunt uw Magento-pop-ups binnen enkele minuten operationeel hebben. Hoe is dat voor het stimuleren van uw leads en verkopen?

Betrek uw bezoekers met gepersonaliseerde aanbiedingen

Een ander groot voordeel van het gebruik van Poptin is dat het campagnes kan segmenteren. Dus als u bezoekers die schoenen kopen wilt targeten en hen een speciale aanbieding voor laarzen wilt laten zien, dan kunt u dat doen.

Segmentatie zou net zo goed onderdeel moeten zijn van uw pop-upcampagne als van uw e-mailcampagnes.

Maak snel Magento-pop-ups zonder codeerkennis

Sommige platforms zijn te verwarrend om te gebruiken en vereisen semi-technische kennis. Zonder dat blijf je met je platform spelen in plaats van pop-ups naadloos in te stellen en uit te rollen.

Met Poptin hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Naast een drag-and-drop-interface, wordt het ook geleverd met sjablonen. Deze sjablonen zijn eenvoudig te personaliseren met uw berichten, branding en kleuren.

Met deze tool kunt u binnen enkele minuten professionele pop-ups opzetten, zonder dat technische kennis nodig is. Wat ook indrukwekkend is, is dat uw pop-ups automatisch een responsief ontwerp hebben.

Waarom is dit essentieel? Omdat het ervoor zorgt dat uw pop-ups schoon verschijnen op zowel mobiele als desktopapparaten.

Kies tussen een verscheidenheid aan website-pop-ups

In het Poptin-platform kun je verschillende soorten pop-ups voor Magento gebruiken. U kunt bijvoorbeeld lightboxen, boven- en onderbalken, pop-ups aan de zijkant (zes verschillende locatiemogelijkheden), pop-ups op volledig scherm, voor mobiel ontworpen pop-ups en meer gebruiken.

Test uw pop-upcampagnes in twee delen

Als u geweldige resultaten behaalt met de eerste pop-up die u uitrolt, is dat geluk. Dit gebeurt niet vaak en daarom experimenteren marketeers altijd met hun campagnes.

A/B-splittesten zijn een must om te bepalen welke koppen, teksten en aanbiedingen de beste resultaten opleveren. Met Poptin kunt u eenvoudig A/B-tests opzetten voor uw pop-upcampagnes met exit-intenties.

Identificeer welke pop-ups niet presteren en verwijder ze eenvoudig.

Integreer uw geliefde e-mail- en CRM-systemen

U gebruikt al enkele van de beste tools op de markt. Je MarTech-stack is uitstekend, maar nu moet je er een toevoegen exit-intent pop-up die naadloos kunnen worden geïntegreerd.

Poptin synchroniseert met verschillende populaire software, waaronder MailChimp, HubSpot, GetResponse, Constant Contact, Zapier en meer.

En het werkt uiteraard op onder meer Magento.

Tips voor het creëren van succesvolle pop-upcampagnes voor exit-intenties

igor-miske-207639-unsplash

Oké, je bent er dus van overtuigd dat je exit-intentie-pop-ups moet gebruiken. Nu is het tijd om enkele tips door te nemen waarmee u uw campagne tot een succes kunt maken.

Laten we eens kijken.

Voeg de naam van de bezoeker toe aan de pop-up

Dit werkt alleen als u kunt vertellen dat de bezoeker een abonnee, klant of lid van uw site is. Dit valt in de personalisatiecategorie van marketing.

En waarom dit werkt, is omdat het gebruik van voornamen de aandacht van consumenten trekt. Daarom wil je ze in e-mailmarketing bij naam aanspreken.

Niet meneer of mevrouw (of vriend).

Kortom, het maakt ze ontvankelijker voor het horen (of lezen) van wat u te zeggen heeft.

Personaliseer uw Magento-pop-ups op basis van verwijzingsbron

Uw bezoekers komen van over het hele internet. En als u uw kaarten goed speelt, genereert u met opzet verkeer uit meerdere bronnen.

U heeft bijvoorbeeld links in uw e-mailcampagne, gastblogposts, posts op sociale media en advertenties.

Weten waar uw verkeer vandaan komt, is essentieel om uw exit-intentie-pop-ups te laten werken. Als een bezoeker bijvoorbeeld afkomstig is van een gastblog over portemonnees, dan kun je een aanbieding over portemonnees weergeven.

Het idee is om speciaal voor het verkeer van de door u ingestelde bronnen een pop-up te maken.

De kans is groot dat ze eerder converteren. Als het een bezoeker uit uw e-mail is, vergeet dan niet de naam te vermelden!

Suggesties doen voor gerelateerde inhoud

Stel dat u eigenaar bent van een blog op uw site. Als dat zo is, kunt u ervoor zorgen dat uw bezoekers langer blijven hangen door pop-ups met exit-intentie te gebruiken die andere gerelateerde berichten voorstellen.

Dit zal helpen om het bouncepercentage te verlagen en uw sessietijden te verlengen.

Uiteindelijk kunt u nog een pop-up laten zien waarin u wordt gevraagd aanbiedingen te bekijken waarin ze waarschijnlijk geïnteresseerd zijn, op basis van de inhoud die ze bekijken.

Geef uw bezoekers opties

Soms is het niet eenvoudig om uw pop-ups te segmenteren op basis van de bezoeker. In dit geval kunt u ze altijd twee tot drie opties aanbieden.

Als u bijvoorbeeld kleding, schoenen en kleding verkoopt, kunt u hen vragen waarvoor zij aanbiedingen willen ontvangen.

Zodra ze kiezen, vraagt ​​een andere pop-up om hun naam en e-mailadres. Hierdoor worden ze in uw e-mailcampagne aangesloten.

Verbeter uw Magento-website met pop-ups

Krijgt u niet het gewenste aantal conversies? Dan is het tijd om enkele wijzigingen in uw strategie aan te brengen.

Als u ziet dat uw bouncepercentages hoog zijn, kunnen pop-ups met exit-intentie helpen. Maar er is maar één manier om daar achter te komen.

U kunt zich vandaag nog aanmelden voor Poptin om te zien hoe u het kunt gebruiken om uw e-maillijst en conversiepercentage te verbeteren. Installeer nu Poptin op Magneet 1 or Magento 2

Saphia Lanier is een B2B-contentschrijver voor Poptin. Het grootste deel van haar dagen besteedt ze aan onderzoek en schrijven over onderwerpen met betrekking tot SaaS en digitale marketing. Ze houdt van lange nachten om onderzoek te doen naar haar niche, contact te maken met gelijkgestemde professionals en te snoepen van haar nieuwste zelfgemaakte veganistische lekkernijen.