Home  /  Allese-mailmarketing  / Beste Robly-alternatieven voor hogere openingspercentages voor e-mails

Beste Robly-alternatieven voor hogere openingspercentages voor e-mails

Als bedrijfseigenaar of creatieveling weet u dat de eenvoudigste manier om uw doelgroep te bereiken is door een e-mail te sturen. U wilt echter niet dat het er eenvoudig en saai uitziet, omdat het niet de gewenste klikken oplevert. Ten eerste wil je dat de ontvanger het opent, maar dan wil je dat ze er iets aan doen (actie ondernemen).

E-mailmarketingtools zijn de beste manier om uw doelen te bereiken. Ze helpen u e-mails te maken die er geweldig uitzien en kunnen soms helpen bij problemen met de leverbaarheid. Hoewel Robly geweldige dingen te bieden heeft, kunnen deze Robly-alternatieven nog beter zijn.

Wat biedt Robly?

Robly is een automatiserings- en e-mailmarketingtool die cloudgebaseerd is. Het is gebruiksvriendelijk en is ontworpen om de conversiepercentages te verhogen. Bovendien beschikt het over AI om ervoor te zorgen dat u op het juiste moment e-mails naar uw doelgroep verzendt.

Waarom mensen overstappen van Robly

Omdat Robly zo'n geweldig hulpmiddel is, vraag je je misschien af ​​waarom je iets anders zou proberen. De hieronder genoemde Robly-alternatieven zijn behoorlijk vergelijkbaar of veel beter. Robly biedt niet veel ondersteuning, en het is niet het gemakkelijkst te gebruiken. Hoewel het goedkope abonnementen heeft, zijn ze behoorlijk afhankelijk van functies en functionaliteit. Omdat e-mailmarketingtools alles moeten hebben, overweeg dan een van deze Robly-alternatieven:

1. MailChimp

MailChimp is veruit de meest gewilde e-mailmarketingoplossing omdat het al jaren bestaat. Dat betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat dit de beste is. Laten we er eens langer naar kijken om te zien hoe het zich verhoudt tot andere e-mailmarketingtools op de markt.

MailChimp Welkom

Voordelen

Hoewel MailChimp zich sterk richt op e-mailmarketing, zijn de opvallende kenmerken contactbeheer en rapportage. We houden van de sterke e-maileditor omdat je hiermee snel je e-mailcampagne kunt maken. Bovendien zijn er basislay-outs en manieren om op bepaalde campagnebehoeften te richten. Je kunt ook helemaal opnieuw coderen als je wilt.

MailChimp-functies

MailChimp werkt als een CRM-systeem en u kunt het ook zo gebruiken. Dit betekent dat alles zich in een gecentraliseerde hub bevindt en dat u niet twee verschillende e-mailmarketingtools hoeft te gebruiken om te krijgen wat u nodig heeft. Bovendien zijn automatiseringen geweldig in vergelijking met de andere Robly-alternatieven op de lijst.

Goed gelezen: MailChimp-alternatieven: breng uw e-mailmarketing naar een hoger niveau

Voors:

 • Geavanceerde analyses en rapportage
 • In-app-tips om alles soepel te laten verlopen
 • Autoresponder-sjablonen

nadelen:

 • Weinig ondersteuning op goedkopere niveaus
 • Duur in vergelijking met andere Robly-alternatieven
 • Af en toe navigatieproblemen

Prijzen

Met MailChimp krijgt u een eeuwig gratis abonnement voor één doelgroep en maximaal 2,000 contacten. Je hebt toegang tot de creatieve assistent, marketing CRM, websitebouwer en diverse landingspagina's en formulieren.

MailChimp-prijzen

Het Essentials-abonnement kost vervolgens $ 9.99 per maand voor drie doelgroepen en 50,000 contacten. U krijgt alle gratis voordelen, maar er zijn ook A/B-tests, trajecten in meerdere stappen en talloze e-mailsjablonen. Aangepaste branding is ook beschikbaar.

Standaard kost slechts $ 14.99 per maand voor vijf doelgroepen en 100,000 contacten. Hier krijg je de voordelen van Essentials, maar er is ook dynamische inhoud, aangepaste sjablonen, gedragsgerichte targeting, optimalisatie van de verzendtijd en meer.

Premium is de laatste optie en kost $ 299 per maand voor een onbeperkt publiek en meer dan 200,000 contacten. U krijgt geavanceerde segmentatie, onbeperkte 'stoelen', multivariate tests en vergelijkende rapportage.

Voor wie is dit?

MailChimp is ontworpen voor alle soorten marketeers en je hebt niet veel ervaring nodig om het te gebruiken. 

2. ConvertKit

Degenen die eenvoudige e-mails nodig hebben, zullen ConvertKit zeker waarderen. Deze e-mailmarketingoplossing biedt geweldige mogelijkheden voor segmentatie, contactbeheer en formulierenopbouw, en kan precies zijn wat u nodig heeft.

ConvertKit Welkom

Voordelen

De kenmerken van ConvertKit zijn behoorlijk uitgebreid. E-mailmarketing is de beste optie en het is gemakkelijk om de juiste doelgroep te vinden en uw bedrijf te laten groeien. Je krijgt ook een e-mailontwerper, hoewel deze vrij eenvoudig is.

ConvertKit-functies

Toch heb je voldoende integraties en kun je handige formulieren maken. Deze omvatten aanmeldingsformulieren, landingspagina's en meer. Als dat nog niet genoeg is, helpen e-commercetools u bij het verkopen van digitale producten, en zijn er veel automatiseringen beschikbaar.

Voors:

 • Bouwer van bestemmingspagina's en rapporten
 • Live chat
 • Eenvoudige automatiseringen

nadelen:

 • Basis e-mailbewerking
 • Geen e-mailsjablonen

Prijzen

ConvertKit-prijzen

Er is een voor altijd gratis versie van ConvertKit. Het is geschikt voor 1,000 abonnees en geeft je toegang tot e-mailuitzendingen. U krijgt ook e-mailondersteuning, een onbeperkt aantal formulieren/bestemmingspagina's en u kunt digitale producten verkopen.

Het Creator-abonnement kost $ 29 per maand voor 1,000 abonnees, en je krijgt veel van dezelfde voordelen als bij de gratis optie. U krijgt echter ook gratis migratie en geautomatiseerde reeksen en trechters.

Creator Pro is de laatste optie voor $ 59 per maand voor 1,000 abonnees. Je krijgt dezelfde functies als bij Creator, maar je beschikt ook over abonneescores, geavanceerde rapporten, aangepaste Facebook-doelgroepen en meer.

Voor wie is dit?

ConvertKit heeft een uiterst eenvoudige e-maileditor en is dus vooral gericht op e-commercemarketeers en bloggers. Het is niet ideaal voor mensen die veel doelgroepen tegelijk willen bereiken.

3. Constant contact

Zo nu en dan kom je e-mailmarketingtools tegen die gebruiksgemak en functionaliteit moeiteloos combineren. Constant Contact is daar één van. Je gaat snel aan de slag en het heeft een groot aantal functies om van te genieten.

Constant contact Welkom

Voordelen

Met Constant Contact is het eenvoudig om merk-e-mails te maken. Voeg gewoon de URL van uw website toe en alle informatie wordt vanaf daar opgehaald. Bovendien is er een editor voor slepen en neerzetten en verschillende sjablonen om u op weg te helpen.

Met de dynamische inhoudsfunctie kunt u verschillende inhoud aan verschillende contacten laten zien op basis van de criteria die u verkiest. Dat kan de aankoopgeschiedenis, leeftijd, locatie en meer omvatten. 

Constante contactfuncties

Contactbeheer is ook beschikbaar. U kunt uw lijst uploaden of handmatig toevoegen. Als u een andere e-mailmarketingtool gebruikt, verloopt de overgang naar Constant Contact soepeler.

Voors:

 • Geavanceerd contactbeheer
 • Intuïtieve gebruikersinterface
 • Maatschappelijke hulp

nadelen:

 • Basis bestemmingspagina's
 • Weinig segmentatiemogelijkheden
 • Geen 24/7 ondersteuning

Prijzen

Het e-mailabonnement kost $ 20 per maand, gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Hiermee krijgt u onbeperkt verzenden, aangepaste sjablonen, tracking en rapportage, en nog veel meer.

Constante contactprijzen

Je hebt ook het Email Plus-abonnement voor $ 45 per maand. Je krijgt alles van het e-mailabonnement, maar je kunt ook pop-ups aanpassen. Er zijn ook de geautomatiseerde gedrags- en welkomstseries, RSVP's, opiniepeilingen, enquêtes en vele andere extra's.

Voor wie is dit?

Hoewel Constant Contact veel geavanceerde functies biedt, is het eenvoudig te gebruiken. Daarom heb je niet veel ervaring met e-mailmarketing nodig om aan de slag te gaan. Het is echter misschien meer ideaal voor bedrijven met grote budgetten.

4. Reactie terug krijgen

Wat Robly-alternatieven betreft, GetResponse is een krachtige e-mailmarketingtool die geavanceerde segmentatie biedt. Het is ontworpen voor e-commerce, maar creatievelingen kunnen er ook gebruik van maken. Toch is de op trechters gebaseerde aanpak niet voor iedereen geschikt.

GetResponse Welkom

Voordelen

De functies die u bij GetResponse krijgt, zijn talrijk. Afhankelijk van het prijsniveau dat u kiest, krijgt u verkooptrechters en leadtrechters waarmee u leads kunt genereren en deze kunt omzetten in betalende klanten.

GetResponse-functies

U krijgt ook een handige tool voor het maken van e-mails met autoresponders. Er is ook e-mailanalyse beschikbaar, zodat u de voortgang van uw e-mails kunt volgen. Als dat nog niet genoeg is, krijgt u marketingautomatisering en webinars om uw conversies en verkopen te stimuleren.

Voors:

 • Geweldige gebruikersinterface
 • Gratis marketingcursussen
 • Creëer marketingtrechters

nadelen:

 • Het duurt een tijdje om georganiseerd te worden
 • Beperkte aanpassingsmogelijkheden voor e-mailsjablonen
 • Moeilijk te navigeren

Prijzen

Het basisabonnement kost $ 15 per maand voor 1,000 contacten. Hiermee krijgt u onbeperkte automatiseringssjablonen en bestemmingspagina's, één verkooptrechter, autoresponders en onbeperkte leadtrechters.

Vervolgens heb je Plus voor $ 49 per maand voor 1,000 contacten. Hier krijgt u vijf automatiseringsworkflows, webinars voor 100 deelnemers, vijf verkooptrechters en kunt u drie gebruikers hebben voor samenwerkingsdoeleinden.

GettResponse-prijzen

Professional is de volgende optie voor $ 99 per maand voor 1,000 contacten. Je krijgt dezelfde functies als bij Plus, maar er zijn betaalde webinars met 300 deelnemers, webpushmeldingen, onbeperkte automatiseringen en onbeperkte trechters.

Max is de laatste keuze met een prijs op maat op basis van contacten en behoeften. U krijgt alle functies van Pro, evenals transactionele e-mails (tegen een aparte vergoeding), een speciaal IP-adres, speciale ondersteuning en SSO.

Voor wie is dit?

GetResponse begeleidt u bij alle stappen om uw campagne te maken. Daarom is het geschikt voor beginners. Bovendien werkt het goed voor bedrijven die complexe e-mails moeten ontwikkelen.

5. SendBlaster

De meeste e-mailmarketingtools bevinden zich in de cloud, maar als u uw mailinglijsten via software wilt beheren, dan is SendBlaster wellicht de beste keuze voor u. Het is mogelijk om bulk-e-mailsoftware te gebruiken en uw doelen te bereiken.

SendBlaster Welkom

Voordelen

Met SendBlaster krijgt u een eenvoudig te gebruiken interface. Open de software op elk gewenst moment om snelle tips te bekijken. Bovendien is navigatie eenvoudig omdat alles bovenaan staat. U kunt importeren en exporteren, dubbele contacten zoeken, nieuwe berichten opstellen en kiezen wanneer u het bericht wilt verzenden.

SendBlaster-functies

Er zijn handige analytische hulpmiddelen, waarmee u kunt zien hoe goed elke campagne het doet. Als dat nog niet genoeg is, duurt het slechts een paar minuten om aan de slag te gaan met uw nieuwe e-mail. U kunt de contactenlijst importeren vanuit CSV-bestanden, Excel, Access of Outlook. 

Voors:

 • Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken
 • Flexibel en maakt je zelfvoorzienend

nadelen:

 • Vertraagt ​​de computer
 • Moet software downloaden
 • Moet betalen voor updates en extra's

Prijzen

Uiteindelijk is SendBlaster anders dan andere Robly-alternatieven die hier worden vermeld. U moet de software naar uw computer downloaden, dus de prijs is gebaseerd op het aantal licenties dat u krijgt. Voor één computer kost het $ 129 per maand, en daar zijn geen speciale aanbiedingen bij inbegrepen, zoals de functie voor slepen en neerzetten en verschillende e-mailsjablonen.

SendBlaster-prijzen

Voor twee licenties krijgt u 20 procent korting en betaalt u $ 206. Van daaruit gaat het omhoog naar $271 voor drie licenties, $361 voor vier licenties, enzovoort.

Voor wie is dit?

SendBlaster werkt goed voor degenen die een e-mailmarketingtool naar de computer willen downloaden. Het wordt echter prijzig als u meer dan één licentie heeft.

6. Taartmail

Cakemail is een e-mailmarketingoplossing waarmee u e-mails kunt verzenden wanneer en hoe u maar wilt. Bovendien helpt het bij de leverbaarheid, zodat u weet dat uw klanten de e-mails ontvangen die u verzendt.

Taartmail Welkom

Voordelen

Het verzendproces kunt u eenvoudig doen met Cakemail. Het is gemakkelijk te gebruiken, betaalbaar en helpt u bij het onderhouden van uw contacten. U kunt eenvoudig uw abonnees importeren en beheren.

Functies van Cakemail

Bovendien kunt u eenvoudig aangepaste inhoud aan uw e-mails toevoegen. Als dat nog niet genoeg is, kunt u gerichte campagnes maken. Er zijn verschillende statistieken om te meten hoe succesvol de campagne is geweest, en u kunt indien nodig wijzigingen aanbrengen.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Maak fantastische nieuwsbrieven
 • Sjablonen beschikbaar

nadelen:

 • Weinig trainingsmogelijkheden
 • Beperkte taalkeuze
 • Kost wat meer

Prijzen

Normaal gesproken zijn we van mening dat Cakemail een grote waarde biedt in vergelijking met andere e-mailmarketingtools. U kunt onbeperkt verzenden en contacten overbrengen. Bovendien kunt u sjablonen gebruiken en deze aanpassen aan uw behoeften. 

Cakemail-prijzen

De prijsstructuur is gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Betaal $ 8 per maand voor 500, en spring tot $ 12 per maand voor 1,000 contacten. Van daaruit kunt u $ 24 per maand uitgeven voor 2,500 contacten of $ 39 per maand voor 5,000. Het stijgt naar $59 per maand voor 10,000 contacten, en je gaat $119 per maand betalen voor 25,000 abonnees.

Voor wie is dit?

Cakemail is vooral gericht op het helpen van kleine en startende bedrijven bij het creëren van aantrekkelijke e-mails die leads in kopers omzetten. Het werkt echter ook goed voor creatievelingen, zoals bloggers.

7. Visie6

Vision6 is voornamelijk ontworpen voor Australiërs en biedt databasebeheer, e-mailmarketing en sms-oplossingen. Het is echter ook geschikt voor Amerikaanse bedrijven en anderen.

Visie6 Welkom

Voordelen

Er zijn genoeg dingen die u leuk vindt aan Vision6. U beschikt over contactbeheeropties, evenals druppelcampagnes en een spamchecker.

Vision6-functies

Als dat nog niet genoeg is, kunt u e-mails plannen om later te verzenden, beschikt u over talloze sjablonen en kunt u zich concentreren op de optimalisatie van de verzendtijd.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Bevat een mobiele app
 • Biedt verschillende sjablonen en segmentatieopties

nadelen:

 • Geen API en weinig maatwerk
 • Biedt alleen e-mailondersteuning

Prijzen

Visie6 Prijzen

Het startersplan kost $ 9 per maand voor 250 contacten. Hiermee krijg je 2,500 e-mails, een onbeperkt publiek en een onbeperkt aantal zitplaatsen. Standaard automatiseringen zijn ook beschikbaar.

Business is de volgende voor $ 29 per maand voor 250 contacten. Je krijgt alles van Starter, maar je hebt ook een hogere verzendsnelheid, prioriteitsondersteuning en onbeperkte e-mailverzending.

Pro-Marketer is de laatste optie voor $ 99 voor 250 contacten. U krijgt alle voordelen van Business, evenals geavanceerde automatiseringen en telefonische ondersteuning.

Voor wie is dit?

Vision6 is in de eerste plaats ontworpen voor het MKB, maar ook particulieren en freelancers kunnen de voordelen zien van het gebruik ervan.

Conclusie

Deze zeven e-mailmarketingtools zouden de beste Robly-alternatieven kunnen zijn die er zijn. Het is echter aan jou om de recensies door te lezen en de juiste optie te bepalen. Toch wordt alles aan u verstrekt, zodat u gemakkelijker de zaken kunt doorgronden.

De meeste van deze Robly-alternatieven bieden een gratis abonnement of een gratis proefperiode. Gebruik dat in uw voordeel om meer over elk ervan te leren en te beslissen welke het beste voor u is.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.