Home  /  AllesKlantenservicelandingspagina's  / 3 Beste Social Proof-software om conversies te versnellen

3 beste sociale bewijssoftware om conversies te versnellen

sociaal bewijs

Als het om online marketing gaat, richten mensen zich in eerste instantie vooral op het op alle mogelijke manieren aan hun websitebezoekers laten zien dat hun aanbod precies is wat ze zoeken.

Bieden en afdwingen zijn echter niet echt het belangrijkste detail dat tot een aankoop beslist. U moet uw klanten ervan overtuigen dat zij u en uw product of dienst kunnen vertrouwen.

Uw klanten hebben de mening nodig van iemand die vroeger in hun schoenen stond en wat is beter dan de mening van een reeds bestaande gebruiker.

Ze kunnen dan het gevoel krijgen dat ze akkoord gaan met iets dat al eerder goed is getest en dat ze zich geen zorgen hoeven te maken of zich buitengesloten voelen.

Sociaal bewijs is precies wat uw bedrijf nodig heeft om dat hoogste niveau te bereiken.

Hieronder laten we u kennismaken met enkele van de beste social proof softwaretools op de huidige markt die u kunnen helpen uw online marketingstrategie te upgraden.

BewijsBron

sociale bewijssoftware

ProveSource is een van die softwaretools voor sociaal bewijs waarmee u uw conversiepercentages kunt verhogen door vooraf gebruik te maken van een verscheidenheid aan opmerkingen, meningen, ervaringen en andere analyses.

U kunt ProveSource eenvoudig en snel aan uw website toevoegen: maak uw account aan, kopieer uw unieke code, voeg deze eraan toe en u kunt aan de slag. 

Het heeft een eenvoudig te gebruiken interface en informeert u ook over het aantal websitepaginabezoeken, verkopen en mensen die een bepaalde actie hebben ondernomen.

Dankzij de analyses kunt u uw conversiepercentages bijhouden en uw klantenbestand uitbreiden.

Naast dat het zo eenvoudig te gebruiken is, helpt ProveSource u het vertrouwen van uw klanten te winnen en hen het gevoel te geven dat ze kunnen ontspannen omdat ze het juiste product hebben gekozen.

Bezoekers van uw website willen geïnformeerd worden over wat ze kopen, ze willen meestal zien hoeveel mensen dat product hebben geprobeerd, en al die informatie zorgt ervoor dat ze zeker zijn van hun beslissing.

Er bestaat een social proof softwaretool zoals ProveSource, zodat u dat soort verbinding op een snellere en efficiëntere manier kunt maken.

Met de verschillende opties die deze tool biedt, zoals de mogelijkheid om uw volgers te laten zien hoeveel likes, abonnees en meer u op uw sociale profielen heeft, bouwt u ook vertrouwen op via sociale-mediaplatforms.

Hiermee kunt u alles automatisch volgen en altijd op de hoogte blijven van uw klanten.

Als u nog vragen heeft, staat de klantenservice voor u klaar.

Aangeboden functies:

 • Mobile responsieve
 • Paginabezoeken
 • Regels weergeven
 • Maatwerk
 • Automatische tracking
 • Integraties
 • Klantenservice

Prijzen: Het begint bij $ 18 per maand met 10 unieke bezoekers per maand. Ze bieden ook een geld-terug-garantie van 14 dagen.

FOMO

2020-11-04_19h54_13

Een ander sociaal bewijssoftwaretool dat we zullen noemen is Fomo.

Fomo is een gebruiksvriendelijke app waarmee bezoekers van uw website zich thuis voelen.

Het is heel eenvoudig in te stellen en je hebt zelfs geen ontwikkelaars- of codeervaardigheden nodig.

Wat deze tool onderscheidt van andere, zijn de aanpassingsmogelijkheden: u kunt een verscheidenheid aan sjablonen gebruiken en alles naar uw wensen ontwerpen.

Het biedt ook de mogelijkheid om alles te controleren wat uw bezoekers zien. Je hebt altijd overal inzicht in en kunt heel eenvoudig instellingen wijzigen.

Fomo vertaalt naar meer dan 20 talen, dus misverstanden zullen geen probleem zijn.

Het opbouwen van vertrouwen bij uw bezoekers en toekomstige klanten helpt uw ​​bedrijf onvoorstelbaar.

Het maakt uw website gebruiksvriendelijker, trekt meer bezoekers en converteert deze naar uw klanten, en levert u uiteindelijk meer omzet op, wat een ultiem doel is.

U hoeft niet te agressief te zijn om klanten aan te trekken, u hoeft ze er alleen maar aan te herinneren waarom zoveel mensen blij zijn met uw service, en daarmee zou de deal rond moeten zijn.

Het ligt in de aard van mensen om te volgen wat andere mensen doen, dus profiteer daarvan en trek zoveel mogelijk bezoekers aan door deze geweldige tool te gebruiken.

Met A/B-tests en analyses kunt u precies zien welke updates u moet doorvoeren en wat uw bezoekers afstoot en ervoor zorgt dat ze uw website verlaten als dat het geval is.

Fomo heeft integraties met Zapier, Shopify, Hubspot, MailChimp en nog veel meer.

Aangeboden functies:

 • Notificatieplanning
 • A / B-testen
 • Analytics
 • Opties voor geografische targeting
 • Insights
 • Integraties

Prijzen: Fomo biedt een gratis proefperiode van 14 dagen aan en daarna kunt u upgraden naar enkele van de betaalde abonnementen die verschillen in het aantal meldingen.

Bewijs

2020-11-04_19h55_01

Proof is een tool waarmee u uw bedrijfswebsite precies kunt maken zoals deze aansluit bij de behoeften van uw bezoekers.

Je moet ze aantrekken en ze het gevoel geven dat ze in veilige handen zijn.

Op die manier zullen ze blij zijn om een ​​aankoop te doen als ze zien hoeveel mensen hetzelfde hebben gedaan.

Deze tool maakt gebruik van de ervaringen van klanten om uw conversiepercentages te verhogen en uw verkopen te verhogen.

U kunt uw website personaliseren en uw bezoekers het gevoel geven dat ze speciaal zijn. Ook kunt u tekst toevoegen of verwijderen, afbeeldingen wijzigen of bepaalde elementen verbergen.

Zonder codeer- of ontwikkelaarsvaardigheden kunt u het helemaal zelf instellen.

Met verschillende trackingopties kunt u het gedrag van uw bezoekers volgen en zien wat hen ertoe aanzet actie te ondernemen en waarom ze uw website willen verlaten zonder een aankoop te doen.

Je kunt bepaalde items naar je website slepen en neerzetten, CTA’s toevoegen, prachtige sjablonen gebruiken.

Het is altijd belangrijk geweest voor online bedrijven om een ​​goede reputatie te hebben, dus met Proof kunt u geloofwaardigheid opbouwen en gewaardeerd worden.

Met de recente activiteitsoptie kunt u met deze tool in realtime alles zien wat er op uw website gebeurt.

Ook kun je meldingen aanpassen met behulp van vele opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen hoe lang je je melding wilt laten zien, op welke pagina's precies, en meer.

Klantenondersteuning is 24/7 beschikbaar om op alle mogelijke manieren te helpen.

Aangeboden functies:

 • Visuele editor
 • statistische analyse
 • A / B-testen
 • Personalisatie
 • Mooie sjablonen
 • Integraties 

Prijzen: De kosten beginnen bij $ 29 per maand, maar je kunt het ook gratis uitproberen met de gratis proefperiode.

The Bottom Line

Als u iets nodig heeft om uw omzet snel en efficiënt te verhogen en het aantal consumenten te vergroten, dan zijn social proof softwaretools de perfecte oplossing.

Meningen, ervaringen en aanbevelingen zijn precies wat beslissend is als het om verkoop gaat.

Deze tools die we noemden zijn slechts enkele van de beste op de huidige markt die u kunt uitproberen en vervolgens de meest geschikte kunt kiezen voor uw online bedrijf. 

Naast deze sociale bewijstools kunt u ook pop-uptools gebruiken om interessante pop-upvensters te creëren en uw conversiepercentages nog groter te maken.

Een van deze pop-uptools is Poptinen u kunt het zeer snel en eenvoudig installeren.

Poptin kan u helpen bij het verzamelen van e-mailadressen van uw bezoekers en op die manier kunt u deze later gebruiken om uw abonnees te vragen wat zij van uw product of dienst vinden, of ze het zouden aanbevelen en waarom, enzovoort.

Deze kennis zal u van groot nut zijn als u besluit wat u moet veranderen of wat u op de voorgrond moet brengen, zodat u uw merk op de best mogelijke manier kunt promoten en meer verkopen kunt realiseren.

De mening van uw klanten is erg belangrijk, misschien zelfs belangrijker dan wat dan ook.

Probeer dus deze beste softwaretools voor sociaal bewijs en zorg dat de omzet de pan uit rijt!

Aazar Ali Shad is een ondernemer, groeimarketeer (geen hacker) en een doorgewinterde SaaS-man. Hij houdt ervan om inhoud te schrijven en wat hij heeft geleerd met de wereld te delen. Je kunt hem volgen op Twitter @aazarshad of aazarshad.com