Home  /  AllesCROe-commerceverkoop  / Black Friday pop-upvoorbeelden om dit 2022 te gebruiken

Black Friday pop-upvoorbeelden om dit 2022 te gebruiken

Het lijkt alsof het jaar ongelooflijk snel voorbij is gegaan. De Ber-maanden waren in een oogwenk aangebroken, wat betekent dat Black Friday er zeer binnenkort aan komt.  

De feestdagen zijn voor veel mensen de favoriete tijd van het jaar: Black Friday, Cyber ​​Monday, Thanksgiving en Kerstmis zorgen er vaak voor dat iedereen zin heeft om te gaan winkelen. Daarom is dit het perfecte moment om te profiteren van de drukte van mensen en uw verkopen een boost te geven. 

Ook al klinken de feestdagen erg leuk, je moet je online winkel voorbereiden. Een marketingstrategie is essentieel omdat deze u helpt een plan te maken en dit te volgen om de beste resultaten te behalen. 

Tegelijkertijd is een belangrijk onderdeel van uw online marketingstrategie het opnemen van enkele leuke pop-ups om uw verkoop tijdens de feestdagen een boost te geven. Desalniettemin weet u misschien niet hoe u dingen moet laten werken, dus het kan nuttig zijn om een ​​lijst met enkele opties te hebben. Lees verder en ontdek alles wat u moet weten!

1. Black Friday Spin the Wheel-pop-up

De naam zelf klinkt interessant, en dat komt omdat hij de aandacht van veel bezoekers trekt. Een van de beste dingen die u kunt doen om uw verkoop tijdens de feestdagen te verbeteren, is door een draaiwiel maken of het prijzenrad verschijnt. 

Deze gegamificeerde pop-ups omvatten coupons, incentives, vouchers en verschillende aanbiedingen om weg te geven aan uw bezoekers. Het enige wat u hoeft te doen, is aantrekkelijke alternatieven bedenken voor uw klanten. 

Wanneer u een Black Friday-pop-up maakt, moet u er rekening mee houden dat u een pakkende titel schrijft. Anders kunnen uw bezoekers het aanbod over het hoofd zien of er simpelweg geen aandacht aan besteden. 

Mensen zijn van nature nieuwsgierig. Als u er dus voor wilt zorgen dat uw bezoekers uw vakantiepop-ups opmerken, moet u ze een reden geven. Een prijzenrad is een geweldige strategie, maar je moet het aanpassen om het je eigen te maken, waaronder het aanbieden van goede deals en ervoor zorgen dat de pop-up zelf er aantrekkelijk uitziet. 

Met andere woorden, om een ​​prijzenrad te laten werken, moet je je klanten iets geven waardoor ze eraan willen draaien. Maak ze nieuwsgierig, wat er onvermijdelijk toe kan leiden dat ze meer tijd op uw website doorbrengen, wat de verkoop kan verhogen.  

Het primaire doel van een pop-up met een prijzenrad is het vergroten van de klantbetrokkenheid. Het is een eenvoudige manier om uw bezoekers interactief te laten zijn met uw website. U hoeft alleen maar creatief te zijn en dingen te bedenken die ze niet willen missen. 

Er zijn ook andere soorten gamified pop-ups, zoals speelautomaten, een pop-up voor een cadeau of krasloten.

2. Pop-ups met korting voor terugkerende bezoekers 

Als terugkerende bezoeker in een winkel betekent dit dat je daar al iets gekocht hebt en uit eerste hand ervaring hebt met de producten.

Denk aan alle winkels die u vertrouwt en waar u van houdt. Je vindt het waarschijnlijk geweldig als ze je een exclusieve korting of deal aanbieden, alleen omdat je een loyale klant bent. Als u van die ervaring heeft genoten, kunt u profiteren van de voordelen ervan en deze gebruiken om uw verkoop tijdens de feestdagen te verhogen. 

Als u loyale klanten heeft, krijgt u inkomsten omdat ze kunnen blijven terugkomen en voor uw producten of diensten kunnen betalen. Als u ze beloont, kunt u uw band versterken en hen aanmoedigen om te blijven kopen wat u aanbiedt. 

Nadat een klant voor de eerste keer iets in uw winkel heeft gekocht, heeft hij een 27% kans van een tweede aankoop. Als u profiteert van uw terugkerende bezoekers, kunt u die kansen vergroten door hen exclusieve kortingen te geven tijdens uw Black Friday-uitverkopen.  

Om deze strategie te laten werken, moet je de instellingen van je pop-up aanpassen. Het kan niet effectief zijn als alle bezoekers het kunnen zien. U moet er dus voor zorgen dat deze alleen verschijnt wanneer terugkerende bezoekers op uw website terechtkomen. Met Poptin, kunt u eenvoudig met slechts een paar klikken uw targetingregels instellen.

U kunt terugkerende bezoekers verschillende incentives bieden, zoals gratis bezorging, kortingen, bezorging op dezelfde dag of zelfs vroege toegang tot fantastische aanbiedingen. Als u voor de laatste optie kiest, kunt u hiervan profiteren en hen aanmoedigen zich op uw nieuwsbrief te abonneren. 

3. Pop-upteaser voor promoties

Soms is het niet nodig dat uw vakantiepop-ups volledig voor de hand liggend zijn. Ze verbergen om uw publiek te verrassen, is ook een effectieve manier om de verkoop te stimuleren. Hiermee kunt u gebruiken pop-up-teasers!

Een ander goed idee is daarom om een ​​specifieke knop in de hoek van uw website toe te voegen. Zodra de persoon erop klikt, kan er een verrassende Black Friday-pop-up verschijnen die hem een ​​enorme korting of deal biedt die hij niet mag missen. 

Het geheim om een ​​Black Friday-pop-uplauncher te laten werken, is door deze in het volle zicht te verbergen. Je wilt niet dat mensen het niet kunnen zien, dus zorg ervoor dat het de aandacht van bezoekers trekt. Je wilt echter ook voorkomen dat het te voor de hand ligt, dus kies niet iets dat te opzichtig is. 

Exclusieve enorme promoties zijn een fantastische kans om uw omzet te verhogen, maar u moet wel weten hoe u de marketingstrategie op de juiste manier moet hanteren. Als u eenmaal het verrassingselement heeft toegevoegd, is uw bezoeker wellicht blij met zijn ontdekking en geïnteresseerd in uw aanbod. 

Bezoekers verrassen is de eerste stap om ze geïnteresseerd te maken, wat essentieel is om ze betrokken te houden. Een pop-uplauncher is dus een zeer effectieve strategie om uw verkopen te stimuleren en uw enorme promotie te laten werken. 

Een groot deel van het kiezen van effectieve marketingstrategieën is creatief zijn. Daarom moet je manieren vinden om buiten de gebaande paden te denken. De aanpasbare sjablonen van Poptin kunnen u helpen uw ontwerptraject een vliegende start te geven. Uiteindelijk kijkt u misschien terug op al uw ideeën en merkt u hoeveel alles u heeft geholpen uw omzet te verhogen. 

4. Pop-ups met een donker thema

Een van de essentiële aspecten van het creëren van uw marketingstrategie is kleurenpsychologie. Het wordt echter vaak over het hoofd gezien, dus u moet proberen zoveel mogelijk over het onderwerp te leren; het kan uw verkoop tijdens de feestdagen een boost geven. 

Als u online kijkt, merkt u misschien al snel dat de meeste pop-ups donker van kleur zijn. Marineblauw, zwart, donkerrood en groen zijn de meest populaire keuzes. Je vraagt ​​je dus misschien af ​​waarom veel merken voor die specifieke paletten kiezen. 

Kleurenpsychologie is essentieel om uw bezoekers te betrekken, vooral als ze uw site voor de eerste keer bezoeken. Wanneer je pop-up donkere kleuren zoals zwart heeft, straalt dit elegantie en verfijning uit.  

Als je bijvoorbeeld voor donkerrood kiest, zorg je er niet alleen voor dat ze zich opgewonden voelen, maar wek je ook een gevoel van urgentie op. Daarom zijn uw kleurbeslissingen van cruciaal belang, vooral als u wilt dat uw pop-ups uw bezoekers een bepaald gevoel geven. 

Ook al houd je misschien van specifieke kleuren, sommige zijn misschien niet zo effectief voor je vakantiepop-ups. Een helder geel kan uw bezoekers verrassen, maar hun gezichtsvermogen kan snel moe worden, waardoor ze de pop-up sluiten zonder iets te lezen. 

Daarom lijkt het vermijden van felle kleuren in het algemeen een beter idee. Donkere tinten trekken de aandacht van uw klanten zonder ze te vermoeien, zodat ze mogelijk meer tijd besteden aan het onderzoeken van uw aanbod, en dat is essentieel om de omzet te verhogen. 

6. Geanimeerde Black Friday-pop-ups

De laatste strategie op deze lijst is ook zeer effectief als je deze goed weet toe te passen. Geanimeerde pop-ups zijn een van de populairste ideeën die je tijdens de feestdagen kunt bedenken. Ze zijn leuk, boeiend en kunnen snel de aandacht van uw bezoekers trekken, zelfs als ze nog nooit eerder door uw winkel hebben gebladerd. 

Een essentieel aspect van Black Friday-pop-ups is om ze visueel aantrekkelijk te maken. Anders werken ze misschien niet omdat uw bezoekers eenvoudigweg niet geïnteresseerd zijn. Daarom is het een fantastisch idee om geanimeerde pop-ups te hebben, omdat je verschillende leuke visuele elementen kunt toevoegen. 

Geanimeerde pop-ups bevatten vaak vallende bladeren, bewegende objecten, enzovoort. Probeer elementen te kiezen die passen bij het seizoen (Black Friday!) en zorg ervoor dat je pop-up er goed uitziet bij de stijl van je website.  

U moet iets in gedachten houden bij het toevoegen van animaties aan uw pop-ups: u wilt uw bezoekers niet overweldigen. Dus ook al lijkt het misschien een leuk idee om vallende sneeuw, bewegende objecten en veel geanimeerde elementen tegelijk toe te voegen, je moet proberen alles in evenwicht te brengen. 

Poptin biedt u verschillende geanimeerde elementen die u in uw pop-ups kunt integreren, zodat ze opvallender en visueel aantrekkelijker zijn.

Als koper wilt u zich waarschijnlijk elke keer dat u uw favoriete winkel bezoekt, thuis voelen. Daarom verlangt u waarschijnlijk naar kortingen en speciale aanbiedingen als u online gaat en door een website bladert. 

Je wilt echter ook dat het merk je deze aanbiedingen en kortingen op een aantrekkelijke manier presenteert, en dat is waar geanimeerde pop-ups in beeld komen. Het animeren van je vakantie-pop-ups is een geweldig idee – vergeet niet om alles in evenwicht te brengen en het leuk te maken zonder te overdrijven . 

Conclusie 

Pop-ups zijn enorm handig om de verkoop tijdens de feestdagen te stimuleren, maar ze kunnen u alleen helpen als u weet hoe u ze aan uw website kunt toevoegen en alles kunt laten werken. 

Ook al zijn pop-ups voor de feestdagen vermakelijk, je moet al je opties zorgvuldig evalueren voordat je kiest waar je voor gaat.

Nu u vijf verschillende alternatieven heeft, kiest u degene die u het beste bevalt en begint u deze aan te passen aan uw website. Mogelijk merkt u in een mum van tijd verschillende veranderingen in uw betrokkenheid en omzet!

Wil je beginnen met het maken van je Black Friday-pop-ups? Er is geen beter moment om te upgraden dan vandaag!

Als u meer wilt weten over hoe u uw e-commerce winkel deze Black Friday een boost kunt geven, hebben we genoeg hulpmiddelen voor u!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.