Home  /  Allese-commerce  / 20+ Black Friday-pop-upvoorbeelden die leads omzetten in verkopen

20+ Black Friday-pop-upvoorbeelden die leads omzetten in verkopen

In een oogwenk hebben we de laatste paar maanden van 2022 bereikt. De feestdagen zijn voor veel mensen een favoriete tijd van het jaar, en de winkelkoorts is meestal hoog rond Black Friday, Cyber ​​Monday, Thanksgiving en Kerstmis. Daarom is dit het ideale moment om uw omzet te verhogen door te profiteren van de toestroom van potentiële klanten.

De feestdagen klinken als heel leuk, maar je online winkel moet er wel klaar voor zijn. Een marketingstrategie is van cruciaal belang omdat u hiermee een plan kunt ontwerpen en volgen dat de beste resultaten zal opleveren.

Dit geldt voor zowel online als fysieke winkels. De ontwikkeling van e-commerce heeft op al deze feestdagen geleid tot een sterke stijging van de omzet.

Consumenten hebben een duizelingwekkende uitgave gedaan $ 7.4 miljard tijdens dit Black Friday seizoen in 2019 een groei van 18% sinds 2018!

Als je nog steeds niet gelooft dat het winstgevend genoeg is, wacht dan tot je hoort dat de totale omzet voor Cyber ​​Monday 2019 met 6.2% is gestegen tot $ 9.2 miljard.

Hoewel er in 2021 een lichte daling in de verkoop plaatsvond, waarschijnlijk als gevolg van de pandemie, oogstte het Black Friday-seizoen nog steeds maar liefst $ 8.9 miljard in de totale omzet alleen al in de VS.

Om u te helpen profiteren van dit enorme winkelseizoen, hebben we een lijst samengesteld met meer dan 20 Black Friday-pop-ups die u kunt gebruiken om leads om te zetten in meer omzet en deze ongelooflijke resultaten te bereiken!

Black Friday pop-upvoorbeelden

1. Pop-up Black Friday-nieuwsbrief

nieuwsbrief pop-up zwarte vrijdag

Is het tijd om uw nieuwsbrief voor de Black Friday-uitverkoop te versturen? Een beproefde methode om de omzet via nieuwsbrieven te vergroten, is door ontvangers onverslaanbare deals te bieden. 

Met dit innovatieve pop-upontwerp kunt u de aandacht van uw bezoekers trekken zodra zij uw nieuwsbrief ontvangen en aanzienlijke inkomsten genereren. Ze zullen ongetwijfeld gemotiveerd zijn om uw winkel te bezoeken na het zien van uw fantastische aanbiedingen.

2. Pop-up van Black Friday-couponcode

black friday couponcode pop-up (1)

De Black Friday-uitverkoop barst uit zijn voegen met tal van online specials. Om nog maar te zwijgen van de hevige concurrentie die daardoor kan ontstaan. Realiseert u zich dat het mogelijk is om de paniek te vermijden en toch een stijging van de omzet te garanderen? Hiervoor kunnen pop-upcoupons worden gebruikt.

Door dit te doen, kunnen klanten vooraf kortingsbonnen krijgen die ze kunnen inwisselen tijdens de officiële Black Friday-uitverkoop. Dit garandeert dat u veel bezoekers krijgt en een goede kans op omzet op de dag.

3. Black Friday Countdown-pop-up

Met behulp van dit Black Friday-pop-upvoorbeeld kunt u uw bezoekers helpen onmiddellijk een beslissing te nemen over het opgeven van hun e-mailadres. Het bevat een afteltimer dat dient maar één doel: een gevoel van urgentie bij uw bezoekers opwekken.

Met behulp van onze eenvoudige drag-and-drop-editor, waarvoor u geen kennis van coderen nodig heeft, kunt u deze sjabloon naar eigen inzicht aanpassen, wijzigen en personaliseren.

4. Black Friday Lightbox-pop-up met link naar verkooppagina

black friday lightbox-pop-up

Een lightbox-pop-up is een pop-upvenster dat slechts een deel van het scherm bedekt, meestal het midden, waardoor de rest onscherp wordt. Het is een strategie om mensen zich te laten concentreren op een bepaalde call-to-action, zoals een promotie, cross-sell, upsell of productlancering.

Een Black Friday dus pop-up lightbox die leads omzet in verkopen, kan u het gevoel geven dat u de loterij heeft gewonnen.

5. Black Friday-pop-up met downloadbare eBooks

Probeert u mensen aan te moedigen uw eBooks te downloaden? Dit kan behoorlijk uitdagend zijn; de Black Friday-uitverkoop is echter een zekere manier om de verkoop te stimuleren. 

Met behulp van een pop-upvoorbeeld met een hoge conversie op Black Friday kunt u uw publiek laten zien hoe waardevol uw eBooks zijn. Voeg wat allure toe door korting aan te bieden en zie hoe uw omzet stijgt.

6. Black Friday geanimeerde welkomstpop-up met confetti

Soms zijn basisafbeeldingen onvoldoende om de interesse van uw bezoekers te wekken; een geanimeerde GIF met confetti zal dat echter wel doen. Dit voorbeeld is de perfecte combinatie van niet-afleidend maar toch opvallend.

Gebruik dit pop-upsjabloon om recordbrekende Black Friday-verkopen te genereren. Met onze ontwerpeditor kunt u de achtergrond-, tekst- en knopkleuren naar wens aanpassen. Wat is beter? Dit alles kunt u binnen een paar minuten doen.

7. Feestelijke pop-up met Black Friday-thema

Wat is er mooier dan je voorbereiden op de feestdagen? Een beetje vakantiegevoel is een fantastische manier om mensen deze Black Friday te laten doorbrengen. Dit kan mensen aanmoedigen om vroeg te beginnen met het kopen van kerstcadeaus!

8. Black Friday-pop-up met alle tinten rood

Gebruik deze pop-up om de interesse van klanten te wekken en hen aan te moedigen snel te reageren op uw Black Friday-promoties.

De beste eigenschap is dat u alle gewenste wijzigingen in dit pop-upsjabloon kunt aanbrengen zonder een ontwerper of ontwikkelaar te betalen.

9. Promoot schoonheidsproducten met de Black Friday-inschuifpop-up

Black Friday is opnieuw de dag waarop mensen gaan winkelen, en met dit pop-upsjabloon haast iedereen zich om jouw schoonheidsproducten te kopen. Het is zorgvuldig ontwikkeld om u te ondersteunen bij het genereren van aanzienlijke verkopen en het verhogen van uw inkomen.

10. Verleid bezoekers met Black Friday Spin the Wheel Popup

Veel bezoekers worden aangetrokken door de naam, omdat deze van nature intrigerend is. Met behulp van een prijzenrad of Draai het wiel is een van de beste strategieën die u kunt gebruiken om uw Black Friday-verkopen een boost te geven. Deze gegamificeerde pop-ups geven uw bezoekers kortingsbonnen, bonussen, vouchers en andere goodies. Het enige dat u hoeft te doen, is aantrekkelijke opties voor uw klanten bedenken.

Vergeet niet om een ​​boeiende kop te creëren terwijl je een Black Friday-pop-up maakt. Anders kunnen uw bezoekers de aanbieding missen of ervoor kiezen deze te negeren. Met andere woorden: u moet uw bezoekers iets geven dat hen motiveert om aan het wiel te draaien, zodat het effectief is. 

11. Geef verrassingscadeaus met de Pick a Gift-pop-up

Iedereen houdt van cadeaus! Maak uw bezoekers geïntrigeerd, zodat ze onvermijdelijk langer op uw site blijven, wat de verkoop verbetert. Het primaire doel van een pop-up met verrassingsgeschenken is het vergroten van de klantbetrokkenheid. Het is gemakkelijk om website-interactie aan te moedigen; u moet uw fantasie gebruiken om cadeaus te bedenken die uw gebruikers niet willen missen.

12. Black Friday-pop-upoverlay met een donker thema

Kleurenpsychologie is een cruciaal onderdeel van het ontwikkelen van uw marketingstrategie. Ook al wordt dit soms genegeerd, je moet proberen het onderwerp zo goed mogelijk te begrijpen, omdat het je Black Friday-verkopen kan helpen verhogen. Als je online zoekt, kun je meteen ontdekken dat de meeste pop-ups donkere kleuren hebben. Donkere kleuren zoals zwart in uw pop-up zorgen voor een gevoel van elegantie en verfijning.

Wanneer je voor een donkere kleur kiest, stimuleer je hun opwinding en een gevoel van urgentie. Daarom is het kiezen van de juiste kleur cruciaal, vooral als uw pop-ups een bepaalde emotie bij uw publiek oproepen.

13. Pop-up met SaaS-korting om upgrades te stimuleren

Wilt u dat mensen de waarde van uw SaaS-product zien? Poptin heeft de perfecte sjablonen om exclusieve kortingen aan te bieden en bestaande klanten aan te moedigen hun abonnementen te upgraden.

14. Black Friday-videopop-up

Wat is er leuker dan een video voor uw bezoekers te maken? Een innovatief pop-up video's is een fantastische manier om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Een vriendelijke pop-upvideo waarin uw Black Friday-deals aan bezoekers worden voorgesteld, is een krachtige marketingstrategie.

15. Black Friday-pop-upsjabloon om aanbevolen inhoud te ontgrendelen

Het toevoegen van leuke pop-ups aan uw website is een cruciaal onderdeel van uw online marketingstrategie als u de verkoop op Black Friday wilt verhogen. Je kunt dit naar een hoger niveau tillen door aanbevolen inhoud aan te bieden.

Maak uw Black Friday-marketingcampagne compleet door exclusieve inhoud aan te bieden aan degenen die op deze specifieke pop-up klikken.

16. Promoot korte cursussen met gratis proefpop-ups

Probeert u mensen het voordeel te laten inzien van de korte cursussen die u aanbiedt? Black Friday is een geweldige manier om mensen jouw service te laten uitproberen. Het aanbieden van gratis proefversies is een geweldige manier om mensen de waarde van uw cursussen te laten zien.

17. Pop-up met hondenthema voor hondenbenodigdheden

Verkoopt u essentiële hondenbenodigdheden, maar heeft u moeite om uw producten uit de schappen te halen? Gebruik een dynamische en effectieve pop-up om uw hondenartikelen te promoten en het tij in uw voordeel te keren.

Om de omzet tijdens het Black Friday-winkelseizoen te vergroten, moet u ouders van huisdieren laten zien dat uw producten hun honden gelukkiger zullen maken. Wat is een betere manier om dit te doen dan een paar blije gezichten en kwispelende staarten aan te bieden op je pop-up?

18. Pop-up met autothema om proefritten aan te moedigen

Veel mensen zoeken rond Black Friday naar auto's, omdat ze hierdoor veel geld kunnen besparen. Niemand koopt een auto zonder er een proefrit mee te hebben gemaakt; Wat is er daarom beter dan een Black Friday-pop-up te ontwerpen om proefritten te promoten? 

Uw site verwelkomt potentiële kopers met een 'gratis proefrit'-pop-up. Dit is een uitstekende marketingstrategie. Wij garanderen dat u de hele week volgeboekt bent met proefritten. Zodra de pop-up zijn werk doet, is het jouw tijd om te schitteren en de verkoop binnen te halen.

19. Black Friday-modepop-up met wintercollectie

Bent u op zoek naar een trendy pop-upontwerp dat de essentie van uw nieuwe wintercollectie vastlegt? Een mode-pop-up is precies wat u zoekt.

Kies de kleuren, lettertypestijl en achtergrondafbeelding om deze uniek te maken met behulp van het gebruiksvriendelijke Poptin drag-and-drop-builder. Eigenlijk wil je dat de pop-up de stijl van je wintercollectie benadrukt.

20. Pop-up Intentie afsluiten voor Black Friday-vouchers

Exit-intentie pop-ups kunnen in verschillende situaties nuttig zijn. Voor deze tactiek concentreren we ons echter op Black Friday-vouchers. Door mensen simpelweg uw site te laten verlaten, wordt geld verspild omdat ze al hebben aangegeven uw merk te willen kopen. 

U kunt het aantal verlaten winkelwagentjes verlagen door Black Friday-vouchers aan te bieden in pop-ups met exit-intenties. Het geheim om te voorkomen dat gebruikers vertrekken voordat ze afrekenen, is het instellen van de juiste triggers, zoals een voucher. Dit zal je helpen de deal te sluiten, vooral op Black Friday.

21. Elegante Black Friday-pop-up voor sieradencollectie

Wilt u uw mailinglijst zo snel mogelijk uitbreiden om uw sieradencollectie te laten zien voor de komende Black Friday-uitverkoop? U moet een elegante pop-upsjabloon gebruiken die de klasse en verfijning achter uw collectie benadrukt.

22. Pop-ups met kortingsuitverkoop voor hotel- en luchtvaartboekingen

Wie houdt er niet van een goede korting? Vooral met de prijzen van hotel- en luchtvaartboekingen. Gebruik dit slimme pop-upsjabloon om uw boekingen te promoten en optimaal te profiteren van de komende feestdagen.

Verander het lettertype, de berichtgeving en het kleurenschema naar wat jij het beste vindt.

24. Black Friday-promoties voor onroerend goed

De vastgoedmarkt bloeit niet het hele jaar door. De verkoop stijgt in de zomer en lente. Daarom is het creëren van pop-ups met Black Friday-promoties een geweldige manier om de markt tijdens de winter een boost te geven. 

Inpakken!

Pop-ups kan u helpen de Black Friday-verkopen te verhogen, maar alleen als u weet hoe u ze aan uw site kunt toevoegen en alles goed kunt laten functioneren.

Black Friday-pop-ups zijn leuk, maar je moet al je mogelijkheden overwegen voordat je een beslissing neemt.

Nu u 26 opties heeft, kiest u degene die bij uw bedrijf past en begint u deze aan te passen voor uw website. Mogelijk merkt u al snel veel veranderingen in uw interactie en omzet!

Wil je beginnen met het ontwerpen van je Black Friday pop-ups? Er is geen tijd zoals het heden!

We hebben veel voorbeelden beschikbaar als u meer wilt weten over hoe u uw e-commerce winkel een boost kunt geven tijdens Black Friday.

Ga aan de slag met uw Black Friday-pop-ups

Bent u klaar om pop-ups te gebruiken om uw Black Friday-uitverkoop succesvol te maken?

De pop-upbuilder van Poptin monitort het online gedrag van websitegebruikers en geeft op het juiste moment de juiste boodschap weer. 

Door gebruik te maken van exit intent-technologie en een verscheidenheid aan extra triggers, helpt het platform bij het verhogen van de conversiepercentages, het omzetten van meer websitebezoeken in leads, aankopen en e-mailabonnees, en het vergroten van de betrokkenheid.

Het maakt niet uit welk type pop-up u maakt, Poptin heeft alle tools om ervoor te zorgen dat je al die leads omzet in sales. Het is tijd om je voor te bereiden op de festiviteiten vandaag nog aanmelden bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.