Home  /  AllesCROe-commerce  / Verhoog het conversiepercentage met Squarespace-pop-ups

Verhoog het conversiepercentage met Squarespace-pop-ups

De verspreiding van het COVID-19-virus is het begin wanneer de meeste bedrijven en vestigingen sluiten. Als u moeite heeft om meer potentiële klanten offline te werven, is het tijd om een ​​stap verder te gaan en uw bedrijf online te brengen.

Wanneer u besluit de vooruitgang van de technologie te gebruiken om uw bedrijf te promoten, kunnen e-commercewebsites u enorm helpen. Een van de beste e-commercewebsites die u kunt overwegen is Squarespace.

Voorbij zijn de dagen dat bedrijfseigenaren hun producten en diensten offline adverteren. Vandaag is het tijd om gebruik website-pop-ups om meer klanten aan te trekken en uw omzet te verhogen. In dat geval is Squarespace het antwoord. Met deze e-commerce website kunt u pop-ups van websites installeren en gemakkelijk uw online winkel bouwen. 

Er zijn tal van voordelen die u kunt behalen door Squarespace te gebruiken en websitepop-ups te installeren. We zullen het hieronder verder bespreken.

Wat is Squarespace?

Zoals gezegd is Squarespace een bedrijf dat kant-en-klare sjablonen aanbiedt, waardoor klanten hun websites zelf kunnen maken en hosten. Afgezien daarvan zijn er ook tal van voordelen die u kunt behalen door het gebruik van Squarespace.

2021-01-28_16h02_37

Voor degenen die niet weten wat Squarespace is of voor starters in deze branche: Squarespace is als een bedrijf dat een helpende hand biedt aan mensen die hun websites willen maken. Squarespace biedt twee soorten abonnementen: maand- en jaarabonnementen.

Maar ondanks uw abonnementskeuze heeft u nog steeds eenvoudig en gemakkelijk toegang tot de tools en sjablonen die zij aanbieden. Elke sjabloon en elk middel dat u kiest, kan u veel helpen bij het bouwen en hosten van uw webpagina. Bovendien vereist het gebruik van Squarespace geen ervaring met webontwikkeling of coderen.

Met Squarespace kunt u het gewenste websitesjabloon kiezen, de tools kiezen die u nodig heeft om aan de slag te gaan en u helpen uw doelgroepbereik uit te breiden.

2021-01-28_16h10_16

De Squarespace biedt u een breed scala aan toonaangevende websitesjablonen, kleurenpaletten en designerlettertypen. Dit betekent dat u degene kunt kiezen die past bij uw professionele behoeften en persoonlijke stijl.

Het bedrijf biedt zijn gebruikers ook meer tools die u kunt toevoegen bij het maken van uw boekingsdiensten of een online winkel. Met deze tools kunt u ook uw gewenste toevoegen extensies van derden.

Een ander ding dat we leuk vinden, is dat je hiermee de dekking van je publiek kunt vergroten. Dankzij hun tools en diensten zal uw website opvallen in elke feed en inbox van sociale media.

Met de sociale tools en a-brand e-mailcampagnes van Squarespace kunt u het aantal van uw doelgroep snel laten groeien via verschillende kanalen.

Waarom pop-ups effectief zijn

U kunt veel voordelen halen uit pop-ups, waaronder het verhogen van de conversiepercentages van uw website. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom. Welnu, het antwoord heeft alles te maken met wetenschap. Maar voordat we ingaan op de redenen waarom pop-ups zo nuttig zijn, moeten we eerst weten waarom pop-ups de beste vriend van elke marketeer zijn.

 • De nummer één optie voor marketeers om te converteren

Elke eigenaar van een e-commercebedrijf zou dit moeten horen: potentiële bezoekers zullen de site verlaten als deze langzaam laadt en meestal wordt gereden.

Er zijn talloze redenen waarom de meeste websitebezoekers vertrekken. Deze omvatten onder meer dat ze gehaast zijn, afgeleid, dat de website niet de juiste diensten levert of niet worden aangemoedigd door de aanbiedingen.

Maar ondanks uw reden heeft u geen wetenschappelijke basis nodig om te weten hoe belangrijk het is om uw verlaten websitebezoekers opnieuw te betrekken. Hierdoor zult u een dramatische verbetering van uw conversiepercentages merken. Dit is wanneer Squarespace-pop-ups handig worden.

E-COMMERCE POP-UP 1

Pop-ups met exit-intentie bieden u een tweede kans om uw bezoekers opnieuw te betrekken. De mogelijkheid om een ​​hoger conversiepercentage te behalen zal opmerkelijk zijn. Dit kunt u doen door uw bezoeker de aandacht te geven door een waardevol, relevant en actueel aanbod te doen.

Laten we nu teruggaan naar de redenen waarom pop-ups zo nuttig zijn. Lees verder om meer te weten.

 • Pop-ups betrekken potentiële klanten opnieuw met behulp van neurolinguïstisch programmeren

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een techniek die al heel lang door veel verkopers wordt gebruikt. Een van de typen van deze techniek wordt 'patroononderbreking' genoemd. Het heeft een eenvoudig concept. Je moet iets zeggen of doen dat de standaardpatronen van een individu zou kunnen veranderen.

wat-is-nuero-linguïstisch programmeren

Door dit te doen veranderen we de momenten. Dit is de reden waarom veel mensen deze strategie gebruiken om hun slechte gewoonten weg te gooien. Dit concept geldt ook voor pop-ups. NLP biedt ook sentimentanalyse van de tekst, die de emoties in tekstvoorbeelden kan vinden.

Pop-ups bieden de websitebezoekers iets zoets dat hen zou kunnen overtuigen om veel verder na te denken over het verlaten of blijven op de site. Met andere woorden: bij pop-ups gaat het erom de aandacht van mensen te trekken en deze naar iets anders af te leiden.

 • Pop-ups verbeteren de effectieve frequentie

De kans is groot dat behulpzame pop-ups de frequentie kunnen verbeteren door de boodschap te versterken en te herhalen.

Laten we een voorbeeld nemen om het concept beter te begrijpen.

Een dame begon de afgelopen jaren verschillende advertenties voor een huidverzorgingsroutine te bekijken. Aanvankelijk besteedde ze niet genoeg aandacht aan die advertenties. Maar elke keer dat ze de advertenties bekijkt, denkt ze na en is ze geïntrigeerd over de geldigheid ervan.

Na enkele maanden begonnen de puistjes op haar gezicht te verschijnen. Daarom besloot ze het product te testen. Na een week ontving ze de huidverzorgingsproducten die ze had besteld.

Dat was de tijd dat we er getuige van waren wat een voldoende frequentie kan doen.

Als u niet weet wat voldoende frequentie is, zoals de namen suggereren, is dit het aantal keren dat uw bezoeker een bericht bekijkt voordat hij een beslissing neemt. Pop-ups kunnen de goede frequentie verbeteren doordat de marketeer de boodschap kan bedienen en versterken. Met de Squarespace pop-ups met daarin dezelfde stelling moedig je de bezoeker aan om jouw potentiële klant te zijn.

Het beste hulpmiddel om Squarespace-pop-ups te maken: Poptin

Als je al een tijdje in de marketingindustrie zit, heb je waarschijnlijk wel eens van Squarespace gehoord. Squarespace is een goede bron voor het maken van unieke en gepersonaliseerde websites. Daarnaast biedt het ook tools waarmee u uw webpagina kunt hosten.

Poptin1

Laten we zeggen dat u uw e-commercewebsite al met Squarespace heeft opgezet. Het volgende dat u moet doen, is manieren bedenken om e-klanten te werven en uw verkopen te stimuleren. Een beste methode om dit te bereiken is het maken van Squarespace-pop-ups. 

Squarespace-pop-ups zijn geweldig in het genereren van meer verkeer naar uw website in vergelijking met andere vormen van advertenties. Om een ​​professioneel ogende pop-up te formuleren, kunt u Poptin gebruiken. Poptin is een geweldig hulpmiddel waarmee u Squarespace-pop-ups kunt bouwen op basis van uw behoeften en voorkeuren. 

Poptin3

Een van de goede dingen van Poptin is dat je je Squarespace-pop-ups kunt personaliseren. De genoemde pop-upbuilder zit boordevol eenvoudig te gebruiken functies, waardoor hij beginnersvriendelijk is. Je hebt geen codeervaardigheden nodig om Poptin te gaan gebruiken. In slechts enkele minuten kunt u nu uw eigen Squarespace-pop-ups maken.

Voor goed ontworpen pop-ups is Poptin een perfect hulpmiddel waarop u kunt vertrouwen.

Hoe u Poptin op uw Squarespace-website installeert

 1. Log in op uw Poptin-account. Meld u nu GRATIS aan bij Poptin als je er nog geen hebt.
 2. Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van uw Poptin-dashboard voor de “Code voor installatie'.squarespace pop-ups
 3. Er verschijnt een pop-upvenster. Klik "Elke website' en kopieer de onderstaande code.image2 (6)
 4. Nu u het JavaScript-fragment heeft, gaat u naar uw Squarespace-dashboard en klikt u op Instellingen.image4 (7)
 5. Scroll naar beneden en je ziet de “Geavanceerdtabblad. Vanaf daar klikt u op de “Code-injectie”Knop.squarespace pop-ups
 6. Boven de sms, kopieer en plak uw Poptin-code.

Opmerking: deze code-injectiefunctie is alleen beschikbaar voor gebruikers van Squarespace Business en Commerce Plan.

squarespace pop-ups

Wijzigingen opslaan, en dat is alles!

Poptin is nu geïnstalleerd op uw Squarespace-account. Begin met het omzetten van meer bezoekers in leads, abonnees en verkopen via aantrekkelijke Squarespace-pop-ups en ingesloten formulieren.

Voordelen van het verbinden van Poptin met Squarespace

Zoals we al zeiden, is Poptin een handig hulpmiddel voor het maken van pop-ups. U kunt het verbinden met Squarespace en uw conversiepercentages onmiddellijk verhogen.

Door Poptin met Squarespace te verbinden, kunt u tal van voordelen krijgen, waaronder de volgende:

 • Trek meer abonnees aan – Via Poptin kunt u nu eenvoudig een pop-upvenster maken dat uw lezers aanmoedigt zich op uw website te abonneren. Wanneer u een lange lijst met abonnees heeft, betekent dit dat uw website bekend is.
 • Verzamel meer leads – Op basis van uw analyse over uw websitebezoekers kunt u aanbiedingen formuleren die aansluiten bij hun behoeften.
 • Verminder het verlaten van winkelwagentjes – Met Poptin kunt u Squarespace-pop-ups maken met aanbiedingen die uw bezoekers niet kunnen weerstaan.
 • Verhoog de betrokkenheid – Met Poptin kunt u enquêtes maken om de mening van uw bezoekers te kennen.

Conclusie

Wilt u uw website bouwen? Nou, Squarespace staat achter je. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om Squarespace te gebruiken. Om uw conversiepercentage te verhogen, waarom probeert u niet Squarespace-pop-ups te gebruiken? 

Trek meer aandacht naar uw website met effectieve pop-ups. U kunt op Poptin vertrouwen als u hoogwaardige en unieke pop-ups wilt maken.

Met het gebruik van Poptin en Squarespace kunt u nu een succesvolle website hebben met hoge conversiepercentages.

Als je meer wilt weten over pop-ups, hebben we genoeg bronnen voor je:

Wilt u beginnen met het maken van uw Squarespace-pop-ups? Meld u GRATIS aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.