Home  /  AllesCROwebsite ontwikkeling  / Hoe u de verkoop kunt stimuleren en leads kunt binnenhalen op Umbraco (3 beste apps om te gebruiken)

Hoe u de verkoop kunt stimuleren en leads kunt vastleggen op Umbraco (3 beste apps om te gebruiken)

Naarmate de concurrentie in de wereld van online marketing heviger wordt, blijft de opkomst van uitgebreide platforms voor deze bedrijven zoals Umbraco zich ook uitbreiden.

Dergelijke platforms helpen websites volledig uit te rusten voor effectief contentbeheer, digitale marketing, conversies en klantenservice. Zonder deze belangrijke elementen zou een bedrijf het moeilijk vinden om een ​​sterke online aanwezigheid te realiseren.

Er is één platform dat vrijwel alles omvat wat u nodig heeft Umbraco, een flexibel en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) dat zijn klanten dynamische websitebouwmogelijkheden biedt. Het is trots op zijn Umbraco Cloud die toegang geeft tot een alles-in-één geavanceerde hostingervaring via Microsoft Azure.

umbraco, umbraco-website

Maar hoeveel prioriteit u ook geeft aan de esthetiek van uw website, u kunt nog steeds betere resultaten behalen als u een concrete en naadloze leadconversietactiek implementeert. Het kan je helpen verhoog de omzet en verover meer leads.

In dit artikel zullen we ons concentreren op hoe u betere conversies kunt behalen met Umbraco met behulp van geavanceerde pop-up- en formulier-apps uit de extensierepository.

Waarom pop-ups en formulieren?

Ook al hebben pop-ups de reputatie vervelend te zijn voor websitebezoekers, pop-ups zijn nog steeds een van de meest effectieve tools in het omzetten van meer bezoekers in leads, abonnees en verkopen. 

Of het nu gaat om een ​​e-mailpop-up, een exit-intentie pop-up, of andere vormen en stijlen, kunnen pop-ups verrassend genoeg de leadkosten met meer dan 50% verlagen, zoals in het geval van iClebo, een lokale robotstofzuiger in Israël.

Hier zijn enkele dingen die u kunt bereiken met pop-ups:

 • Verbeter de e-maillijst
 • Verbeter nieuwsbriefabonnementen
 • Verhoog websitebetrokkenheid
 • Genereer meer verkopen
 • Red verlaten karren en upsell-aankopen

Als u nog niet hebt geprobeerd pop-ups en formulieren op uw Umbraco-website te implementeren, of als u zich de essentie van het gebruik van deze eenvoudige tool voor het genereren van leads niet hebt gerealiseerd, is dit het juiste moment om dit te overwegen. 

Hier zijn de 3 beste pop-up- en formulier-apps voor Umbraco.

 • Poptin

Poptin is een gratis pop-ups en formulierenbouwer die zijn gebruikers een voor altijd gratis abonnement biedt. Het heeft een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten waarmee u sneller pop-ups kunt ontwerpen. U kunt zelfs profiteren van de meer dan 40 volledig aanpasbare vooraf gemaakte sjablonen van Poptin.

poptin, poptin-website

Het heeft verschillende opties waaruit u kunt kiezen:

 • Lichte dozen
 • Aftelpop-ups
 • Overlays op volledig scherm
 • inschuifbare pop-ups
 • Boven- en onderbalken
 • autoresponders

Voordelen

Hier is een kort overzicht van nuttige Poptin-functies:

 • Interface slepen en neerzetten
 • Hoog aanpassingsniveau (lettertypen, formaten, kleuren, afbeeldingen, pictogrammen, velden, knoppen)
 • Exit-intent-technologie
 • Geavanceerde triggeropties
 • Geavanceerde opties voor targeting
 • A / B-testen
 • Realtime prestatieanalyses
 • 50+ integraties
 • Betrouwbare klantenondersteuning

poptin, pop-ups

Poptin is uitgerust met een lange lijst met weergaveregels, van slimme triggers tot targetingopties. Dit alles maakt uw pop-ups een stuk effectiever omdat ze gevoelig worden voor timing, gebruikersgedrag, locatie en vele andere elementen die u kunt gebruiken om de juiste doelgroep te bereiken en een betere browse-ervaring te bieden. De meest recente toevoegingen aan de lijst zijn Poptin's trigger voor inactiviteit waarmee u met uw bezoekers kunt communiceren wanneer ze inactief worden op het scherm, en een nieuwe targetingoptie waarmee u uw klanten kunt targeten op basis van hun Besturingssysteem en browsers.

Daarnaast heeft u toegang tot meer dan 50 integraties, waaronder grote CRM-platforms zoals MailChimp, Klaviyo, Pipedrive, Hubspot en Zoho CRM – die u allemaal een naadloos e-mailmarketingintegratieproces kunnen bieden.

Met Poptin heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt om de verkoop te stimuleren en meer leads binnen te halen.

Prijsstelling. Poptin is voor altijd gratis te gebruiken en de gratis plan bevat al enkele van zijn geavanceerde functies. De betaalde abonnementen beginnen bij $ 19 per maand als je een uitgebreidere pop-upervaring met veel functies wilt.

Wil je Poptin op Umbraco proberen? Klik hier.

 • Umbraco-formulieren

Umbraco Forms is een andere manier om meer leads te genereren voor uw Umbraco-website. Hoewel het geen pop-upfuncties heeft, biedt het een gebruiksvriendelijke formuliermaker waarmee gebruikers eenvoudige en responsieve contactformulieren kunnen maken en zelfs geavanceerde vragenlijsten voor bezoekers.

umbraco-vormen

Het heeft een breed scala aan meest gebruikte invoertypen, validatieregels, voorwaardelijke opmaak en vele andere elementen voor een robuustere interface. 

Wanneer u Umbraco Forms gebruikt, kunt u het ook met slechts een paar klikken integreren met verschillende diensten van derden. Het biedt verschillende functionaliteiten die het eenvoudig maken om naadloze workflows te bedenken. Daarnaast heeft het een ingebouwde rapportagetool zodat u uw gegevens eenvoudig kunt volgen op Google Spreadsheets of Microsoft Excel.

 • Wufoo

Wufoo is een andere formulierbouwer die u kunt proberen voor uw Umbraco-website. Het heeft een grote verscheidenheid aan krachtige en intuïtieve functies zodat je mooie online formulieren kunt realiseren. 

wufoo, vormen, wufoo-vormen

Het biedt ook kant-en-klare thema's die u kunt aanpassen voor een snellere implementatieop. De drag-and-drop-builder kan u ook de mogelijkheid geven om uw formulieren te personaliseren volgens uw merk. 

Wat het Wufoo-formulier anders maakt, is dat je ze kunt gebruiken voor aanmeldingsformulieren, betalingsformulieren, feedback, lidmaatschap en vele andere.

Prijsstelling. Net als Poptin biedt Wufoo een gratis abonnement voor gebruikers. De betaalde abonnementen beginnen bij $ 14 per maand en kunnen oplopen tot $ 183.25, afhankelijk van uw behoeften en doelen.

Inpakken!

Umbraco is een geavanceerd platform dat uw bedrijf een geweldig thuis in de digitale ruimte kan geven. Sterker nog, het is al een van de snelstgroeiende platforms in de websitebouwindustrie.

Met behulp van deze apps kunt u betere resultaten behalen. Het enige dat u hoeft te doen, is op zoek gaan naar de meest geschikte tool voor uw zakelijke behoeften en doelstellingen.

Als u op zoek bent naar een app waarmee u zowel pop-ups als formulieren kunt maken, Poptin is de perfecte keuze voor jou! Het biedt niet alleen een gebruiksvriendelijke interface, maar biedt u ook geavanceerde functies, kant-en-klare sjablonen, A/B-testmogelijkheden, betrouwbare klantenondersteuning en nog veel meer.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.