Home  /  Allesemail marketing  / Cakemail-alternatieven voor een dynamische e-mailmarketingstrategie

Cakemail-alternatieven om een ​​dynamische e-mailmarketingstrategie te bereiken

Cakemail is nog een ander e-mailmarketingplatform waarmee u contact kunt maken met uw klanten. U kunt e-mails maken en verzenden, campagnes volgen en nog veel meer.

Sinds email marketing is zo essentieel voor uw bedrijf dat het belangrijk is om u te concentreren op de vele oplossingen. Sommige mensen beweren dat Cakemail niet de beste keuze is omdat het veel bugs en andere problemen bevat, en het is niet de goedkoopste optie.

Bekijk deze andere Cakemail-alternatieven om erachter te komen of ze misschien iets voor jou zijn. Vervolgens kunt u alle e-mailmarketingoplossingen snel met elkaar vergelijken en weten welke u voor uw bedrijf moet kiezen.

1. Totaal verzenden

TotalSend, een complete e-mailmarketingoplossing. U krijgt end-to-end-oplossingen, die allemaal zijn ontworpen om met Windows te werken. Het online systeem biedt vele mogelijkheden.

Het is echter niet geschikt voor iedereen in Noord-Amerika en bedient alleen overzeese landen.

TotalSend Welkom

Voordelen

Cakemail-alternatieven moeten alles hebben wat je wilt en meer dan Cakemail. TotalSend biedt massa-sms-functies en shortcodes. Bovendien heeft u volledige toegang tot de beeldbibliotheek en kunt u dynamische inhoud creëren.

TotalSend-functies

U krijgt ook autoresponders, rapportagetools en A/B-testen. Als dat nog niet genoeg is, kunt u uw mailinglijsten en abonnees beheren, en is er een interessante tekst-naar-win-functie.

Voors:

 • Ondersteuning voor blogs en kennisbank
 • Persoonlijke accountmanagers beschikbaar
 • Betalingsflexibiliteit

nadelen:

 • Geen mobiele ondersteuning
 • Niet verkrijgbaar in de VS.
 • Uploadproblemen mogelijk

Prijzen

De prijsmodule is een beetje anders voor TotalSend. U kunt kiezen voor bulk-sms, dit zijn tekstberichten van maximaal 160 tekens per bericht. U kunt uw valuta (Euro of Zar) selecteren, evenals het land (Zuid-Afrika, Australië, Ierland, Botswana, Namibië, Lesotho en Swaziland).

cakemail alternatieven

Voor maximaal 0.0147 sms'jes betaal je 1,000 euro. De prijs daalt naarmate je meer tegelijk koopt, dus voor 5,000 sms'jes betaal je slechts 00136 euro.

Er zijn ook shortcodes beschikbaar. Het kost 3500 roepies voor de installatiekosten, daarna de standaard sms-tarieven voor uitgaande antwoorden en een maandelijkse prijs van 999 roepies voor een lijnhuur.

Voor wie is dit?

Cakemail-alternatieven zoals TotalSend zijn speciaal ontworpen voor startups en verschillende bureaus. Bedrijven kunnen ook profiteren van deze e-mailmarketingoplossing.

2. Postpoëet

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Cakemail, kan Mailpoet een uitstekende keuze zijn. Het is een plug-in voor WordPress, dus geschikt voor veel bedrijven. Met deze full-service e-mailmarketingoplossing kunt u abonnees beheren en verschillende soorten e-mails ontwerpen.

Mailpoet-prijzen

Voordelen

Je zult veel functies van Mailpoet tegenkomen. U kunt bijvoorbeeld volledig aangepaste aanmeldingsformulieren, inschuifformulieren en pop-upformulieren voor uw website maken. U krijgt ook geavanceerde analyses en een eenvoudig te beheren database voor uw abonnees.

Mailpoet-functies

Segmentatie is beschikbaar en u kunt meerdere lijsten vanaf dezelfde plek beheren. Als dat nog niet genoeg is, kunt u uw sjablonen importeren en databases exporteren naar een Excel- of CSV-bestand.

Voors:

 • Segmentatiemogelijkheden
 • Aanmeldformulieren met veel functies
 • Geweldige analyses

nadelen:

 • Weinig e-mailsjablonen
 • Beperkte functionaliteit voor planning
 • Alleen beschikbaar bij WordPress-sites

Prijzen

De betalingsstructuur voor Mailpoet is vrij eenvoudig. Bij 1,000 of minder abonnees is het gratis te gebruiken en krijg je alle functies. Vervolgens wordt het verhoogd tot $ 15 per maand voor maximaal 1,250 abonnees, enzovoort.

Mailpoet-prijzen

Met Premium (inbegrepen) beschikt u over geavanceerde analyses en kunt u snel deskundige hulp krijgen van de ondersteuning. Creëer automatische e-mailmeldingen van blogs en verstuur ook prachtig vormgegeven nieuwsbrieven.

Voor wie is dit?

Mailpoet is geschikt voor bedrijven die hoogwaardige campagnes moeten voeren en WordPress moeten gebruiken voor hun websites. De plug-in is eenvoudig te gebruiken, maar u moet WordPress gebruiken om Mailpoet te activeren.

3. ActieveTrail

Bij het zoeken naar Cakemail-alternatieven, ActieveTrail zit waarschijnlijk in uw zoekopdracht. Deze e-mailmarketingoplossing is natuurlijk omdat u hiermee verschillende berichten op verschillende manieren kunt verzenden. Bovendien zijn er meerdere talen beschikbaar, waaronder Duits en Frans.

ActiveTrail Welkom

Voordelen

ActiveTrail biedt een verscheidenheid aan functies waarmee u effectiever met klanten kunt omgaan. Hoewel e-mailmarketing op de eerste plaats staat, heb je ook toegang tot sms-advertenties. 

ActiveTrail-functies

Met ActiveTrail zijn er programmeeropties voor autoresponders, eenvoudig te gebruiken rapporten en verschillende manieren om dingen te onderzoeken. Met A/B-testen kun je bijvoorbeeld ontdekken welke woorden beter werken. 

Voors:

 • Gemakkelijk te navigeren
 • betaalbare
 • Diverse optimalisatie- en testfuncties
 • Veel integraties

nadelen:

 • Geen 24/7 ondersteuning
 • Kan geen verbinding maken buiten API's
 • Geen e-commerceworkflows

Prijzen

Prijzen voor ActiveTrail beginnen bij $ 9 voor Basic en omvatten 500 contacten. Hiermee kunt u één gebruiker, onbeperkt verzenden en verschillende bestemmingspagina's hebben. Automatisering, analyse, segmentatie, enquêtes en A/B-testen zijn allemaal inbegrepen. Er zijn ook Zapier-integraties en nog veel meer.

ActiveTrail-prijzen

Vervolgens heb je Plus, wat $ 14 per maand kost voor 500 gebruikers. Je krijgt alles van basic, maar je krijgt ook een mobiele app, geplande FTP-imports, webhooks en voorspellende levering. Er is toegang voor 10 gebruikers en verbeterde beveiligingsfuncties.

Premium is de laatste keuze en kost $ 351 per maand voor 500 contacten. Omdat de prijs stijgt, kun je verwachten dat je alles uit de andere twee plannen krijgt. Je hebt ook toegang voor een onbeperkt aantal gebruikers, prioriteitsondersteuning, maandelijkse rapporten, migratieservices en nog veel meer.

Voor wie is dit?

ActiveTrail is een uitstekend e-mailmarketing- en automatiseringsplatform. Het is geschikt voor alle soorten marketeers om de juiste e-mailcampagne te maken. Er zijn veel geavanceerde instellingen en testopties, zodat het met u mee kan groeien naarmate het bedrijf groeit.

4. ZendX

Als u de voorkeur geeft aan een intuïtieve e-mailmarketingoplossing die betaalbaar is en rijk is aan functies, dan is SendX de juiste keuze voor u. Het is ontworpen voor de drukke marketeer en bedrijfseigenaar om de efficiëntie te verhogen tijdens het verzenden van professionele e-mails. 

SendX Welkom

Voordelen

Er zijn talloze coole functies als je SendX gebruikt. Elk abonnement omvat het onbeperkt verzenden van e-mail naar uw abonnees, dus er zijn later geen verborgen kosten of limieten. Bovendien zijn uw e-mails geoptimaliseerd voor 30 verschillende parameters om hoge afleverpercentages te garanderen.

SendX-functies

Er zijn meer dan 500,000 stockfoto's die u gratis kunt gebruiken. Bovendien beschikt u over responsieve e-mailsjablonen die u kunt gebruiken en wijzigen om aan al uw behoeften te voldoen.

Voors:

nadelen:

 • Beperkte gratis proefperiode
 • Er zijn verbeteringen nodig voor het extraheren van rapporten

Prijzen

SendX-prijzen

SendX is een relatief goedkope oplossing. Als u 1,000 abonnees heeft, betaalt u $ 9.99 en krijgt u alle functies en onbeperkte verzendmogelijkheden. 

Vanaf daar gaat de prijs omhoog naar $ 19.99 voor 2,500 abonnees, en vervolgens naar $ 39.99 voor 5,000 abonnees, enzovoort. Uiteindelijk kunt u altijd zoveel e-mails verzenden als u wilt en heeft u toegang tot alle functies. Je betaalt uitsluitend op basis van de contacten die je hebt.

Voor wie is dit?

Cakemail-alternatieven zoals SendX zijn geschikt voor bedrijven die producten verkopen. Als u meer artikelen wilt verkopen, wilt u een e-mailmarketingprogramma dat gemakkelijk te gebruiken is en impact heeft op conversies, en u krijgt beide met SendX.

5. Stuurblaster

Sendblaster is een van de nieuwere e-mailmarketingsoftwareopties die er zijn. U kunt het gebruiken om in slechts een paar stappen campagnes op te zetten en mailinglijsten te beheren. In feite combineert het tools voor het verzenden van e-mailsoftware met een e-mailservice. Maak nieuwsbrieven en beheer lijsten terwijl u alles bijhoudt.

SendBlaster Welkom

Voordelen

U kunt tal van functies verwachten als u voor Sendblaster kiest. Met de lay-outeditor kunt u eenvoudig nieuwe berichten maken. Kies de gewenste structuur, voeg voetteksten, kopteksten en zijkolommen toe, selecteer kleuren en nog veel meer.

SendBlaster-functies

Ook heb je toegang tot veel sjablonen en kun je de afbeeldingen op hun huidige plek aanpassen. Er worden ook periodiek nieuwe e-mailsjablonen toegevoegd, waartoe u toegang heeft. Als dat nog niet genoeg is, kunt u meer sjablonen toevoegen en slechts een klein beetje extra betalen.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Eenvoudig en eenvoudig

nadelen:

 • Moet een beetje coderen kennen
 • Vertraagt ​​de computer

Prijzen

SendBlaster-prijs

De prijzen voor Sendblaster zijn vrij eenvoudig. U betaalt voor een licentie om de software op uw computer te downloaden en te gebruiken. Eén licentie kost $129, en je kunt een verlengde download krijgen, die je beschermt als je de licentiesleutel, die $9 kost, kwijtraakt.

Prijzen gaan omlaag als u meerdere licenties koopt. Voor twee licenties betaalt u $ 209, wat 20 procent is van de oorspronkelijke kosten voor één licentie. Met drie licenties betaalt u in totaal slechts $ 271.

Voor wie is dit?

Sendblaster werkt goed voor alle soorten marketeers, zelfs voor degenen met weinig kennis. Het is het meest geschikt voor mensen die een downloadbaar exemplaar willen dat op een computer of netwerk werkt. 

6. Mailerliet

Iedereen lijkt een e-mailmarketingoplossing te willen die het leven gemakkelijker maakt, en Mailerliet heeft wat je nodig hebt. Het ziet er misschien niet 'mooi' of fantasievol uit, maar u kunt snel uw gepersonaliseerde e-mails maken.

U moet echter eerst goedkeuring krijgen voordat u de software kunt gebruiken, wat soms verwarrend kan zijn.

Mailerlite Welkom

Voordelen

Je gaat geweldige campagnes maken met de drag-and-drop-editor. U hebt geen HTML-vaardigheden nodig en kunt alle aspecten van de e-mail aanpassen. Bovendien werkt het goed voor nieuwsbrieven en e-commercecampagnes.

Mailerlite-functies

Breid uw publiek moeiteloos uit met pop-ups, landingspagina's en een websitebouwer. Deze alles-in-één oplossing is niet alleen bedoeld voor het verzenden van e-mails!

Voors:

 • Uitleg van één zin
 • Eenvoudig te gebruiken navigatie
 • Segmentatie inbegrepen

nadelen:

 • Gedateerde interface
 • Verwarrend goedkeuringsproces

Prijzen

Mailerlite-prijzen

Cakemail-alternatieven zoals Mailerlite zijn meestal goedkoper. Als u bijvoorbeeld slechts 12,000 e-mails hoeft te versturen en 1,000 abonnees heeft, is het gratis en kunt u de meeste functies gebruiken. Om onbeperkt e-mails te verzenden naar 1,000 abonnees, kost het $ 10.

Voor degenen met 2,500 abonnees kost het $15 om onbeperkt e-mails te sturen, terwijl 5,000 abonnees $30 per maand kosten en 10,000 contacten $50 kosten.

In het gratis abonnement heb je geen livechatondersteuning, staat er een Mailerlite-logo op de e-mails en zijn er geen nieuwsbriefsjablonen. Bij betaalde/premium-abonnementen worden deze dingen echter verwijderd.

Voor wie is dit?

Mailerlite biedt een stapsgewijze benadering van e-mailmarketing, dus het is ideaal voor beginners die geavanceerde flexibiliteit nodig hebben en misschien niet weten waar ze moeten beginnen. Naarmate je groeit, kun je de tips en uitleg uitschakelen en iets sneller gaan.

7. Verzendfox

Sendfox is een van de nieuwere spelers op het thuisfront van e-mailmarketing. Het is een product gemaakt door Sumo, dus als je deze tools al gebruikt, zul je onder de indruk zijn. 

Sendfox Welkom

Voordelen

Uiteindelijk is Sendfox hier niet om te concurreren met enkele van de bekende e-mailmarketingtools die er zijn. Wat de Cakemail-alternatieven betreft, is deze een betere keuze omdat deze zich richt op het laten groeien van uw lijst en uw inhoud.

Sendfox-functies

Het biedt een eenvoudige teksteditor, maar u kunt de opmaak vanuit Google Docs en Word plakken. U kunt ook afbeeldingen toevoegen. Hoewel het even wennen is, is het een geweldig hulpmiddel om te hebben.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Beschikt over de Zapier-integratie
 • Eenvoudige nieuwsbrieven

nadelen:

 • Geen sjablonen
 • Basisformulieren voor het verzamelen van e-mails
 • Geen toekomstige updates inbegrepen (moet opnieuw kopen)

Prijzen

Sendfox-prijzen

Iedereen houdt van gratis en Sendfox biedt een voor altijd gratis abonnement. U bent echter beperkt tot het aantal verzendingen dat u kunt doen en u kunt slechts 1,000 contacten hebben. U moet ook een dubbele aanmelding hebben en geen HTML-editor krijgen.

Het Lifetime-abonnement kost $ 49 als eenmalige betaling en u kunt 50,000 e-mails per maand verzenden met 5,000 contacten. U krijgt een betere verzendservice en moet een dubbele opt-in hebben. Ook is de branding verminderd, maar nog steeds aanwezig.

U kunt de Empire Add-on toevoegen aan het Lifetime-abonnement om 20,000 extra e-mails te ontvangen en geen Sendfox-branding te hebben. Dit kost $ 18 per maand.

Voor wie is dit?

Sendfox is er in de eerste plaats voor makers van inhoud en degenen die een meer betaalbare e-mailmarketingoplossing willen. Het bevat niet veel geavanceerde functies, maar het is ideaal voor nieuwkomers en mensen die geen dingen verkopen.

Conclusie

Iedereen wil zijn e-mailmarketingstrategie verbeteren, maar daarvoor heb je de juiste tools nodig. Hoewel Cakemail een optie is, vinden veel mensen dat het op verschillende gebieden ontbreekt.

Uiteindelijk is het een goed idee om deze Cakemail-alternatieven te bekijken voordat u een beslissing neemt. Zo heeft u veel keuzemogelijkheden en kunt u zich richten op wat uw bedrijf nu en in de toekomst nodig heeft.

Het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen welke e-mailmarketingoplossing het beste bij u past. Lees gewoon de details van elk ervan door. Zo heb je een beter beeld van wat het te bieden heeft en kun je de juiste keuze maken.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.