Home  /  AllesCROe-commerceverkoop  / Kerstpop-upideeën om uw verkoop tijdens de feestdagen te verhogen

Kerstpop-upideeën om uw verkoop tijdens de feestdagen te verhogen

De e-commerce-industrie profiteert van veel situaties om succesvolle conversies voor winkeloptimalisatie te realiseren. Daarom gebruiken veel bedrijven en online winkels verschillende marketingstrategieën om de online verkoop te verbeteren. Eén daarvan zijn vakantiecampagnes. 

Seizoenspromoties helpen bedrijven de winkelconversies te vergroten vanwege de exclusiviteit die mensen voelen als ze iets kopen dat alleen tijdens dat seizoen verkrijgbaar is. Hetzelfde gebeurt met Kerstmis.

De geschenken en decoraties van deze feestdag vormen een perfecte omgeving voor de e-commerce-industrie om al haar campagnes opnieuw te ontwerpen en zich te concentreren op de verkoop van kerstproducten en -diensten. Een van de beste manieren om deze producten te promoten is met website pop-ups

Kerstpop-ups krijgen veel aandacht. Dat komt omdat ze klanten laten zien wat ze kunnen kopen en ze tegelijkertijd in de kerstervaring laten duiken. Toch zou het het beste zijn als je de juiste ideeën gebruikt om dit met succes te doen. 

Blijf dit artikel lezen en ontdek hoe u de online verkoop kunt verhogen met kerstpop-ups! 

Kerstpop-ups die u in enkele minuten kunt maken

Als u wilt profiteren van kerstpop-ups, moet u de tijd nemen om de ideeën te kiezen die het beste bij uw bedrijf passen. Of je nu aftelpop-ups wilt, pop-ups met exit-intentie, of gewoon gewone pop-ups voor uw vakantiecampagne, probeer de pop-ups te gebruiken die laten zien waar uw bedrijf voor staat. 

Gebruik deze pop-upideeën voor Kerstmis om uw online verkopen in de e-commerce-industrie te vergroten: 

1. UITVERKOOP! VERKOOP! VERKOOP!

U moet uw klanten uw aanbiedingen voor de kerstvakantie laten zien. De meeste bedrijven hebben seizoenspromoties. Dat is de reden waarom de online verkopen zo sterk stijgen tijdens deze feestelijke dagen. Door een verkooppop-up te gebruiken, kunt u een stap verder gaan dan uw concurrenten. 

KERST-POPUPS POP-UPS

2. Winter Sparkle voor je wintercollectie 

Winterfonkelingen doen mensen meteen aan Kerstmis denken. Door ze te gebruiken, kunt u uw klanten in de stemming brengen om producten met een kerstthema te kopen. Als je een wintercollectie voor je producten hebt, zorg dan dat je een winterse glans aan je kerstpop-ups toevoegt.

kerst pop-ups pop-ups

Met Poptin kun je ook sneeuwanimatie toevoegen om indruk te maken op meer bezoekers.

3. Het aftellen van de Kerstman 

Als u kerstpop-ups gebruikt voor uw vakantiecampagne, moet u een aantal strategieën voorbereiden bij het ontwerpen ervan. Een van de beste marketingstrategieën bij het maken van pop-ups is het gebruik ervan aftelpop-ups. Ze bestaan ​​uit pop-ups met een timer die de klant vertelt dat uw promotie slechts een beperkte tijd beschikbaar is. 

aftellende kerstpop-ups

Online shoppers krijgen een gevoel van urgentie als dat gebeurt. Dat komt omdat ze weten dat ze niet meer van die promotie kunnen profiteren nadat het aftellen op nul is gekomen. Voeg een kerstman toe aan je aftelpop-up om alles meer kerstgerelateerd te maken. 

4. Verf de stad rood! 

Wees uitgebreid met uw kerstgroeten! Rood en groen zijn de representatieve kleuren voor Kerstmis. Wees niet bang om alles rood te schilderen en talloze rode kerstpop-ups toe te voegen. Dit is een kleur die zich onderscheidt van de rest. 

5. Promoot productbundels

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot productbundels vanwege de deals die je ermee kunt aanbieden. Gebruik Lightbox-pop-ups om deze aanbiedingen anders te maken dan de rest. 

kerst pop-ups

6. Moedig e-mailaanmeldingen al vroeg aan 

Iedereen vindt het leuk om ergens deel van uit te maken. Als u zich vroeg abonneert, krijgen mensen dat gevoel van exclusiviteit. Gebruik e-mailpop-ups om meer vroege aanmeldingen te krijgen! 

Hoe u uw kerstpop-ups kunt maken met Poptin

Poptin is een van de beste platforms voor het maken van pop-ups. Het gebruik ervan is helemaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar een account aan te maken en naar de Poptin-app te gaan. Kies daarna de sjabloon waarmee u zich het prettigst voelt en voer uw domeinnaam en de poptin-naam in. Hiermee kunt u beginnen met het ontwerpen van uw pop-up. 

Zo simpel is het. Poptin biedt alle sjablonen die u nodig heeft om uw seizoenspromoties aan uw klanten te tonen, dus aarzel niet om het te proberen! 

Hier is een korte video over hoe je je eerste poptin kunt maken:

Afsluiten!

Zoals u kunt zien, zijn er talloze pop-upsideeën die u kunt gebruiken om uw online verkopen in de e-commerce-industrie te verbeteren. Neem de tijd om te beslissen welk type pop-up u wilt gebruiken. Of het nu gaat om aftelpop-ups, pop-ups met exit-intentie, of e-mailpop-ups; ze zijn allemaal uitstekend geschikt voor uw vakantiecampagne. 

Pop-ups na Kerstmis, wat is het volgende?

Naast pop-ups zijn er nog meer marketingstrategieën. U kunt altijd proberen een social media-persoonlijkheid voor uw bedrijf te hebben, uw naam in de krant te krijgen of een aantrekkelijke startpagina te hebben. Toch is het maken van pop-ups een goedkope manier om uitstekende resultaten te behalen. 

Met Poptin kun je gratis je pop-ups maken! Maak je eerste poptin en geniet van de voordelen van het gebruik van kerstpop-ups voor uw vakantiepromoties! 

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.