Home  /  Allese-commerceverkoop  / Hoe u een effectieve click-to-call-knop ontwerpt voor de feestdagen

Hoe u een effectieve click-to-call-knop ontwerpt voor de feestdagen

Wist je dat statistisch gezien voorbij is? 90% van zoekopdrachten gemaakt op mobiele telefoons zal leiden tot een telefoontje?

Maar ondanks deze verrassende statistieken hebben veel bedrijven op de een of andere manier geen click-to-call-knop op hun website.

Een click-to-call-knop is een knop waarmee klanten kunnen bellen klik op uw website zodat tHallo, ik kan rechtstreeks met je praten. Er zijn verschillende manieren waarop u uw Click-to-call-knop kunt bewerken, zodat u de kans vergroot dat uw klanten u bellen.

Hier zijn zes tips waar u zich aan moet houden bij het ontwerpen van uw click-to-call-knop

Hoe u uw click-to-call-knop ontwerpt

Als u geen moeite doet om uw click-to-call-knop te ontwerpen, bestaat de kans dat uw klanten deze volledig missen. Dus wat kan je doen?

  • Maak de knop groot en kleurrijk

Als je langs een reclamebord met een grote paarse olifant zou lopen, zou het bijna onmogelijk zijn om het te missen. Wist je dat er bepaalde kleuren zijn die je knop er aantrekkelijker uit laten zien?

Er bestaat een vakgebied dat kleurenpsychologie wordt genoemd en dat zich bezighoudt met de manier waarop kleuren beslissingen en percepties beïnvloeden. Pas alle aspecten van uw click-to-call-knop aan – van de kleuren tot het lettertype, zodat potentiële klanten u willen bellen.

  • Maak de knop zichtbaar zonder te scrollen

Verberg uw click-to-call-knop onderaan de pagina niet. In veel gevallen, mensen die op een webpagina browsen, verlaten de pagina voordat ze onderaan de pagina terechtkomen. Als het gemakkelijk kan worden gevonden, is de kans groter dat kijkers erop klikken.

  • Voeg leuke krabbels toe

Maak de knop aantrekkelijker door grappige karakters of tekeningen toe te voegen. Zij vermaken uw klanten en kunnen hen overhalen om te bellen.

Een voorbeeld zou zijn om de belknop te animeren, zodat wanneer iemand erover beweegt, er een geanimeerd personage wordt weergegeven dat naar de knop wijst of belt.

  • Gebruik een korte, bondige kop

In veel gevallen staat er vóór de click-to-call-knop een call-to-action-bericht. Er is veel informatie over hoe u een call-to-action-bericht kunt maken dat de conversie verhoogt.

Maak de call-to-action-boodschap kort en krachtig. De kop moet een klap uitdelen. In sommige gevallen kunt u een korte video vertonen waarin over u of uw product wordt gesproken en vervolgens de potentiële klanten vragen om te bellen voor meer informatie.

  • Weergave wanneer de lijnen open zijn

Er zijn weinig dingen vervelender dan iemand bellen en constateren dat hij/zij niet bereikbaar is.

Om uw klanten de moeite te besparen u te bellen als er geen personeel beschikbaar is om de oproepen op te nemen, geeft u aan op welke tijden zij kunnen bellen of vraagt ​​u hen een bericht achter te laten, waarna u contact met hen opneemt.

Nu u verschillende manieren heeft om uw Click-to-call-knop te ontwerpen om het aantal conversies te verhogen, volgen hier enkele redenen waarom deze knop belangrijk is.

Voordelen van de Click-to-Call-knop

1. Het maximaliseert de kansen voor online verkoop

Het doel van alle bedrijven is om hun product of dienst aan hun klanten te verkopen. De click-to-call-knop kan u hierbij helpen.

geplakte afbeelding 0 (25)

Als een potentiële klant op uw pagina is en vragen heeft over uw producten, vergroot de wetenschap dat hij of zij u kan bellen en uitleg krijgen zijn koopkansen. Deze verduidelijking zal uw potentiële klanten helpen de handelsbarrières sneller te overwinnen.

2. De klanten kunnen sneller contact met u opnemen

Een eenvoudige manier om hiernaar te kijken is als een potentiële klant al vroeg een product wil, maar u alleen via e-mail communiceert.

Het duurt langer om een ​​e-mail op te stellen en e-mails heen en weer uit te wisselen totdat het probleem is opgehelderd dan wanneer u rechtstreeks zou bellen.

3. De oproep kan op elk moment van de week plaatsvinden

U kunt het zo instellen dat klanten een terugbelactie kunnen plannen en dat het systeem relevante informatie over hen kan vastleggen.

Dit is voornamelijk als u VoIP-nummers gebruikt in plaats van traditionele bedrade telefoons.

sommige Vonage-alternatieven bieden speciale functies zoals voicemailtranscriptie, wat de communicatie zou vergemakkelijken wanneer het benodigde personeel niet op kantoor is.

4. Het kan uw online marketingstrategieën effectiever maken

Niet alle callopties zijn gelijk gecreëerd. Laten we zeggen dat je gebruikt Sprinkhaan alternatieven zoals RingBlaze.

U krijgt een aantal functies die uw marketingstrategieën effectiever maken.

Bijvoorbeeld, sommige VoIP-bedrijven laat klanten een tijdstip plannen waarop het handig is om ze terug te bellen, waardoor uw kansen groter worden dat u de klant later krijgt.

5. Verhoog uw klantenbinding

Mensen waarderen menselijke verbinding. Uw klanten zullen deze verbinding veel beter voelen als ze rechtstreeks met uw medewerkers praten dan wanneer ze een formulier invullen waarin hen wordt gevraagd hun probleem samen te vatten.

Door uw potentiële klanten een medewerker te laten bellen, voelen zij zich gehoord en vergroot u de kans op herhalingsaankopen. 

6. Zal een bepaalde doelgroep van klanten aanspreken 

In de meeste gevallen surfen mensen via hun telefoon. Als een van uw producten aantrekkelijk is voor klanten die een bedrag besteden aan hoog percentage van hun tijd op hun telefoon en een voorkeur hebben voor bellen, kan het hebben van een click-to-call-knop het voor hen gemakkelijker maken om contact met u op te nemen.

7. VoIP gebruiken

Wanneer een organisatie een click-to-call-knop plaatst, koppelen ze deze in veel gevallen aan hun traditionele telefoonlijnen.

Wanneer ze dit echter doen, missen ze alle voordelen die het gebruik met zich meebrengt VoIP.

VoIP (Voice over Internet Protocol) is een techniek of een groep technologieën die de levering van spraakoproepen en multimediacommunicatie via een internetprotocol mogelijk maakt.

Simpel gezegd: u kunt al uw communicatiediensten via internet faciliteren, niet via traditionele telefoonkabels.

Voordelen van VoIP

Er zijn veel redenen waarom elk bedrijf zou moeten overwegen om van traditioneel bellen naar VoIP over te stappen. Hier zijn enkele voordelen.

  • VoIP is goedkoper

Het gebruik van VoIP is voor u en uw klanten veel goedkoper dan het gebruik van traditionele telefoonlijnen. Dit geldt vooral als het gaat om internationale gesprekken voeren.

Zolang u of uw klant een werkende internetverbinding heeft, kunnen zij overal ter wereld gemakkelijk met u communiceren.

Een extra stimulans voor bedrijven is dat zij bespaar op het kopen van meerdere telefoonnummers en ze allemaal met elkaar verbinden.

click-to-call-knop
  • Veelzijdige functies

U profiteert zoveel van VoIP via telefoonlijnen. In de meeste gevallen zult u, als u VoIP eenmaal heeft geprobeerd, waarschijnlijk nooit meer teruggaan naar de normale telefoonlijnen.

Bijvoorbeeld, sommige Klik om te bellen knoptools hebben een voicemail-naar-e-mailtranscriptieoptie. Dit betekent dat als een klant een voicemail achterlaat, het systeem deze zal transcriberen en het bericht via e-mail naar u zal verzenden. Een ander kenmerk is de mogelijkheid om voicemails door te sturen naar degenen die hen beter kunnen helpen. Deze en meer functies maken VoIP tot een levensveranderaar voor uw bedrijf.

Draagbaarheid van diensten

Als u een vaste lijn op kantoor heeft, zult u de meeste oproepen missen als u niet op kantoor bent, tenzij u over een omleidingsprotocol beschikt of over een lijst beschikt met de benodigde codes om verbinding te maken met die vaste lijn. Echter bij de meeste Google Voice-alternatieven, zorgen sommige functies ervoor dat uw bedrijf niet wordt beperkt door fysieke locaties. Bovendien bieden sommige functies u meerdere omleidingsopties, zodat u over alternatieven beschikt als één optie niet werkt.

Gemakkelijker teleconferenties houden

Er zijn momenten waarop een cliënt meer dan één persoon nodig heeft om hem te helpen. Deze functie is beschikbaar bij traditionele telefoonlijnen, maar is zoveel eenvoudiger bij VoIP. Dit komt omdat alle oproepen naar uw bedrijf via een geconvergeerd datanetwerk plaatsvinden. Bovendien moet u bij telefoonlijnen doorgaans betalen voor gespreksconferenties als extra functie. Bij VoIP is dit echter normaal gesproken inbegrepen in het pakket waarvoor u betaalt.

Betrouwbaarheid

Als u traditionele telefoonlijnen gebruikt, is de kans groot dat uw telefoonlijnen uitvallen als er een stroomstoring optreedt. Met VoIP kunt u echter een aantal van de beschikbare functies gebruiken om beschikbaar te blijven. Als uw computer bijvoorbeeld is gecrasht of de wifi op kantoor uitvalt, schakelt het systeem de oproep door naar een ander apparaat, zoals uw smartphone, en kunt u uw internetbundel gebruiken om contact te houden.

Eenvoudige installatie

U zult verrast zijn hoe gemakkelijk het is om over te stappen van traditionele telefoonlijnen naar VoIP. In veel gevallen is het plug-and-play. Dit betekent dat u niet meerdere deskundige technici nodig heeft om uw kantoor opnieuw te bedraden, en dat u zelden professionele ondersteuning nodig heeft. Met behulp van een eenvoudig portaal kunt u eenvoudig configuratie-instellingen verplaatsen, toevoegen of wijzigen, zodat u het maximale uit uw systeem haalt.

Schaalbaarheid

Het is heel eenvoudig om nieuwe gebruikers aan het systeem toe te voegen. Traditionele telefoonsystemen zijn veel moeilijker te schalen, maar VoIP groeit gemakkelijk mee met uw bedrijf.

Conclusie

Als u geen click-to-call-knop op uw website heeft, is het tijd om te overwegen er een toe te voegen. Uw klanten zullen het waarderen dat zij u kunnen bereiken. Met VoIP kunt u geld besparen en kunnen uw klanten u overal bereiken.

Alle functies van VoIP maken het een waardevolle investering voor uw bedrijf. Dit geldt vooral nu de feestdagen naderen en werknemers, marketing-freelancers of externe medewerkers mogelijk niet altijd beschikbaar zijn om de oproepen van klanten te beantwoorden.

Over de auteur:

Dennis Vu

Dennis Vu is de CEO en mede-oprichter van Ringvlam, een bedrijf voor virtuele zakelijke telefoonsystemen dat teams helpt hun klanten overal beter van dienst te zijn.